Til ham: 4 frække adventsgaver

Julen står for døren, og det betyder, at det er på tide at tænke på årets adventspakker, hvor den første advent allerede er den 29 November 2020. Se her vores 4 frække bud på adventsgaver, som du kan forkæle din kæreste med:

1) Frække overraskelser

Få en december fyldt med frække overraskelser, nydelse og sex – og lad Sinfuls julekalender hjælpe jer med at få stemningen op, og give jer en jul som I aldrig glemmer. Find den der passer bedst til jer:

Sinful Classic Julekalender* – Skandinaviens mest solgte erotiske julekalender
Sinful Deluxe Julekalender* – En limited edition, som kun findes i et begrænset antal
Sinful Advent Julekalender* – 10 frække overraskelser, der er fordelt bag 4 låger

2) Fræk aften

Giv ham en fræk aften med alt hvad det indebærer: Vin, bøf og blowjob – Måske du kan give sidstnævnte et lille twist? Giv ham et blowjob, mens du skiftevis tager en slurk varm (jule)te og en slurk isvand. Skiftet mellem det varme og det kolde højner hans nydelse.

3) Ny sexoplevelse

Er der noget I har snakket om, men ikke fået gjort?

Så er det her den perfekte mulighed for at kaste jer ud i det. Det kunne være rollespil*, sex et offentligt sted eller måske har han snakket om at se dig i et nissekostume*?

Overrask ham med en af hans egne fantasier.

4) Frækt spil

Du kan også lade skæbnen bestemme med et frækt spil – Du kan sagtens lave dit eget, men ellers findes der også en masse forskellige spil derude, tjek evt. disse terninger* til kun 39.-, dette testvindende brætspil eller disse spillekort*.

Læs også: Her er julegaven, din kæreste vil elske (dig for)

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Kålwraps

Kålwraps er super sund, nem og lækker aftensmad med mulighed for at kunne variere i det uendelige. De

Er du en Pleaser?

Lever du for din egen skyld, eller andres? Husker du og være noget for dig selv først? Ellers kan du ikke være noget for andre. Der er intet i vejen med at hjælpe andre, men glemmer du dig selv i den proces, mister du dig selv. Ingen kan være noget for andre, hvis altid de nedprioritere sig selv.