5 tips til at komme igang med en sundere livsstil

Mange drømmer om en sundere livsstil, eller blot at lave nogen sundere tiltag i deres livsstil. Men hvor skal man starte? Og hvordan skal det lige gribes an? Jeg vil i denne artikel dele 5 tips med jer, om hvordan man kommer godt igang med en sundere livsstil.


1 TIP:

Skriv dit/dine mål ned på et stykke papir – det skal være konkret, klart og realistisk. Skriv altid din mål ned i hånden, så det står fast – og dermed er der større sandsynlighed for at du lykkes med målet.

Hvad vil du gerne opnå, hvor meget vil du tabe, og hvornår skal du nå i mål med det?
Gå efter dit mål! Kæmp for det. Så er chancen for at lykkes – på et eller andet tidspunkt – langt større.

2 TIP: 

Lav en liste med ting du kan gøre mere  af for at støtte op omkring dit mål, det kan feks. være at:

  • Gå 10.000 skridt dagligt
  • Spis flere grøntsager
  • Styrketræning 2 gange i ugen
  • Drikke mere vand
  • Løbe en tur
3 TIP:

Kom ud af din comfort zone!
Prøv noget nyt og træd ud på usikker grund. Forandring er en handling, og hvis du bliver ved med at gøre, som du altid har gjort, bliver du ved med at få, hvad du altid har fået. Her kan du sørge for at du får implementeret de ting du har skrevet ned fra tip 2.

Du skal bytte dine vaner ud, så hvis du er vant til at spise slik og drikke sodavand foran tv’et om aftenen, kan du bytte det ud med gulerødder, agurker eller en kop the. Hvis du har brug for at komme helt væk fra den gamle vane med at ligge på sofaen og se tv, kan du også begynde at gå en tur eller læse en bog.

Find hvad du behøver her (reklamelink)

4 TIP:

Tro på dig selv!
Lad være med at sammenligne dig selv med andre. Gå i konkurrence med dig selv i stedet for.

Hver gang du sætter dig et mål – og når det, så stiger dit mod og dit selvværd – det modsatte sker, når du konstant sammenligner dig med andre mennesker. 

5 TIP:

Ha’ tålmodighed! 
Mange fejl sker, når utålmodigheden overtager, og man kommer til at tabe tingene på gulvet – eller opgive målet – inden arbejdet er fuldført. Så ha’ tålmodighed og fortsæt det gode arbejde, så skal det hele nok belønne sig.


God fornøjelse.

Læs også: Hvor vil du hen??

Læs også

Sund banankage uden gluten

Verdens lækreste og nemmeste banankage, som ovenikøbet er fri for gluten og raffineret sukker. what’s not to like?