5 tips til en fræk og romantisk påske

Indlægget indeholder reklame og reklamelinks
Reklamelinks er markeret med *

Kære læser,

Jeg – Miss Curious fra Missgrey.dk og Instagram– er tilbage med et friskt og frækt indlæg, der har til formål at inspirere dig til en fræk og romantisk påske. Du kan kombinere de 5 forslag på kryds og på tværs alt efter, hvor lummert et humør du er i. Enjoy!

1. 20 minutters nærvær og intimitet

Det er de færreste af os, der kan blive tændt på kommando. Men lad mig fortælle dig en hemmelighed: Et godt sexliv starter men nærvær og intimitet i hverdagen. Hvis I har dét i jeres forhold, eller kan genskabe det, så kommer sexlysten oftest helt af sig selv. Jeg lægger ud med en nærværs-øvelse, ALLE kan være med på, uanset hvor travlt I har. Gør det gerne 3-7 gange på en uge.

Øvelsen 

Når dagens stress er overstået og ungerne er puttet, vil jeg gerne invitere jer til at sætte minimum 20 minutter af til bare at ligge sammen i sengen. Gerne i undertøj eller nøgen, men det er op til jer. Ingen siger I skal snakke. Ingen siger I skal have sex. Det handler om, at I skal mærke hinanden. I kan derfor nøjes med at ligge sammen (f.eks. i ske) eller kigge hinanden i øjnene, kysse, nusse eller for eksempel massere hinanden.

2. Tag (påske) godterne med i seng

Der er noget erotisk og sensuelt over at slikke, sutte og spise lækkerier af din partner. Tror du mig ikke? Bedøm selv! Tag friske jordbær, chokoladesauce/nutella, evt. mousserende vin eller andre (påske) godter med i seng og lav din partner om til et syndigt tag-selv-bord. Du kan også være kreativ og give din partner bind for øjnene. Dette kan både være et sjovt eller pirrende forspil, alt efter hvordan, du vælger at gøre det!

3. Lav en fræk æggejagt

Har du lyst til at spice tingene op og prøve noget ekstra frækt og lækkert for din partner?

Sådan gør du

Lav en rute gennem jeres bolig med 4-8 stops. Den kan f.eks. starte ved hoveddøren og slutte i soveværelset – du kan jo f.eks. sende din partner ud og handle, mens du klargøre legen. Udtænk hvad ”ægget” (præmien) skal være. Det kan være noget så simpelt men sexet, som dig, der ligger og ser dejlig ud inde i soveværelset. 

Skriv instrukser på posts-it-sedler til hvert stop: 4 stops = 4 post-its. På den første seddel, kan der f.eks. stå ”velkommen hjem skat, gå ud til køleskabet.” På køleskabet kan der hænge en ny seddel, hvor der står, ”tag mousserende vin og nutella med dig ind til stuen.” Og sådan forsætter du med at lave instrukser til din partner finder dig i soveværelset.  Andre instrukser kan f.eks. være tag et bad, smid tøjet eller find massageolien frem. Hvad der skal ske, når din partner finder ”ægget,” er heeelt op til dig…

4. Forbrænd påskegodterne med Kamasutra 

Missionær, cowgirl og doggy – lyder disse stillinger bekendte? Lets shake things up! Forbrænd påskens godter med noget fræk og sjov lagen gymnastik. For at spice tingene op, kan I finde nogle forskellige Kamasutra stillinger på nettet og prøve dem. Det kan foregå med tøj på for blot at få smilet frem på læberne. Eller uden for at udforske nogle nye stillinger i sengen. 😉

5. Indled et frækt eventyr sammen

Er du klar på at indlede en rejse sammen med din partner, hvor I for alvor får rusket op i rutinen? Så synes jeg, at du skal tjekke de nye Pleasureboxe ud fra MissgreyClub. Når du tilmelder dig*, får du tilsendt en Pleasure Box med 4-6 frække produkter – vælg mellem begynder eller øvet – til at spice jeres sexliv op med. Derudover får du også din egen anonyme profil på MissgreyClub og adgang til et eksklusivt digitalt Pleasure Room, hvor clubben lærer dig, hvordan du bruger det nye legetøj. Det koster 299 kr. at lege med og efter den første boks, får du tilsendt en ny hver 3. Måned. Prøv det – der er ingen binding, gratis fragt og en masse pirrende timer i vente.

Bliv klogere på konceptet: Læs mere om det frække eventyr her.*

Jeg håber, at du fik nogle gode ideer til at spice din påske op med. 

Tak fordi du læste med.

Over and out – Miss Curious


Læs også: De 10 ultimative knalde-regler

Læs også

DIY: Hjemmelavede duftlys

Efter en god sommer med lange, lyse aftener er det igen på tide at trække indendørs, tænde for

Erotisk novelle: Historikeren

Jeg sætter mig godt til rette i den magelige Chersterfield-lænestol. Længe har jeg ønsket at besøge denne klassiske