7 bløde pakker hun bare må eje

Reklame. Er du i tvivl om, hvad du skal give din kæreste i julegave? Så vil vi gerne hjælpe dig på vej med syv idéer til bløde pakker, som vil passe til hende der nyder at hygge lidt ekstra. Vi er nemlig mange der kender hunkemöller for deres kvalitets lingeri til betalingsvenlige priser, men de har også meget andet godt på shoppen, som vi synes fortjener opmærksomhed. Se her 7 gode bud på bløde julegaver til din kæreste, hvor du ikke kan gå helt galt i byen.

Er der noget bedre end at kravle ned i en blød pyjamas, når vinden rusker udenfor? Det er noget vi elsker, og samtidig skal det også gerne være pænt at se på. Disse to sæt er oplagte til søndag morgen, en rolig eftermiddag eller til en kold aften på sofaen.

Med de røde Twill ternede pyjamasbukser vil man hurtigt føle sig komfortabel og godt tilpas, og med en matchende pyjamastop til, bliver det et super sødt sæt. Bukserne har et blokmønster og elastikker ved anklerne.

Et andet godt bud er Lurex Joggingbukser i velour, som giver en superblød følelse, har fine glitrende detaljer, og så kan der laves et sæt med en matchende top eller bluse til.

Måske aftenen består af gode film under dynen, og det derfor vil være mere oplagt med nattøj der er knap så varmt, men som stadigvæk er både hyggeligt, pænt og behageligt at have på.

Lad hende føle sig sexet i denne hvide Modal Lace natkjole, hvor den øverste del er med blondestof. Natkjolen har regulerbare skulderstropper, går til lige over knæet og findes i mange farver.

Melder klar til filmaften i det komfortable pyjamassæt i sort med feminine detaljer, v-hals, blondestof og spaghettistropper.
Dejligt at have på – og se på.

Uhh, og så er der de mørke og kolde morgener, hvor det ikke er helt let at komme ud af sengen, men måske kan dette hjælpe lidt til? At putte de bare tæer i en blød sutsko og hoppe i en varm kåbe, er både en hyggelig og eksklusiv måde at starte dagen ud på.

Superbløde Fake Fur hjemmesko, der er skønne at have på og med hård sål, så man også lige kan smutte udenfor og hente posten. Nemme at træde i og ren forkælelse for fødderne.

Det er ren afslapning med denne Snuggle fleecekjole, som er let at tage på, og som alene er et komplet chill-outfit, med både lommer og hætte.

Sidst men ikke mindst, gaven til hende – og dig.
Overrask hende med frækt lingeri, som hunkemöller også har rigtig meget af på deres hjemmeside. Udvalget er stort, om det skal være i den frække eller pæne afdeling, det er prisvenligt men af høj kvalitet.

Sexet Body Yves Bodystocking med fine detaljer i form af blonder, sløjfe og regulerbare skulderstropper. Den har trykknapper forneden, en bøjle under skålene og er ikke præformet. Kan kombineres med matchende tilbehør fra Private Collection, hvor du selvfølgelig også kan finde en masse andet til jeres begges fornøjelse.

Måske disse syv idéer kunne inspirere og gøre købet lidt lettere?
Rigtig god shopping herfra, vi håber, at hun bliver rigtig glad for din gave :-).

Læs også: Nattøj fra Hunkemöller, 6 styles vi er vilde med

Læs også

Nutella-cupcakes

Andre Nutella fans derude? Jeg er! Måske faktisk en af de største og nutella er ofte at finde

DIY: Påskeæg med marmor-look

Påsken nærmer sig, og gule kyllinger og royale påskeæg popper stille og roligt frem i de danske hjem;