Æggewraps med spinat og laks

De her wraps hører ind under kategorien af virkelig nem og hurtig mad. De kan laves på 15 minutter fra start til slut, de smager skønt og så er de faktisk også sunde. For godt til at være sandt? Det er det ikke. Prøv dem! og server dem som aftensmad, som frokost eller måske som en del af brunchbordet. 🙂 Have fun!

Æggewraps (2 pers)

Ingredienser

  • 200g frisk spinat
  • 3 tsk olivenolie
  • 3 æg
  • salt og peber
  • 100g røget laks
  • 1 spsk flødeost naturel

Fremgangsmåde

Skyl spinaten og lad den dryppe af sigte. Steg det i 1 tsk olivenolie til det falder sammen. Tag af varmen og put tilbage i sigten til afdrypning. Slå æggene ud i en skål og rør dem sammen med lidt salt og peber. Tilføj evt andre krydderier også, hvis du ønsker mere smag. Put 1 tsk olie på en pande og put halvdelen af æggemassen på panden. Steg æggewrappen 2-3 minutter på hver side ved middel varme, til den er stabil og let gylden. Tag wrappen af varmen og steg den næste. Smør hver wrap med flødeost og fordel den afdryppede spinat og laks på dem. Rul dem stramt sammen og server med salat og friske krydderurter på toppen.

Tip! Er du ikke så meget til laks, er kyllingeskiver et godt alternativ i denne kombi. I det hele taget er wrapsene velegnet til langt det meste fyld, så slip bare fantasien løs.

Læs også

DIY: Lanterner af genbrugsglas

Sommeren går langsomt på held, dagene bliver kortere og aftenerne mørkere. Det er tid til HYGGE! og hvad

Kålwraps

Kålwraps er super sund, nem og lækker aftensmad med mulighed for at kunne variere i det uendelige. De

12 ideer til Valentinesday

Valentinesday kan som bekendt skille vandene. Nogle elsker dagen og tager imod blomster, balloner og chokolade med åbne