At blive gravid 3 mdr inde i forholdet.

Forestil dig totalt nyforelsket, ny kæreste og intet andet er mere interessant end tiden med ham.

Forestil dig så du sidder ved lægen, har været dårlig noget tid, lægen beder dig tisse på en af de der graviditetsteste, man gør det uden problemer, for man er jo ikke gravid, man har bare en ond kvalme som da kun har varet 6 uger.

Den er grøn = rygende positiv!

Gulvet hos lægen slår hårdt, jeg besvimede bogstaveligt talt, den havde jeg ikke set komme, da jeg kom til mig selv så lægen mere forskrækket ud end jeg, måske fordi han troede jeg havde bare den mindste anelse.

For helvede vi havde jo knapt mødt hinanden, jeg var på p piller! hvordan? svaret er åbenlyst sex.

Vi havde kendt hinanden 3 måneder, han boede i København og jeg i Jylland.

Hvad skulle vi gøre? beholde? abort? men vi var jo forelskede, min kæreste sagde ordret ” jeg er med hele vejen” Hvordan kan man være så heldig?

Vi lavede faktisk en for og imod liste, tåbeligt som det lyder gav det os ro i maven ovenpå denne massive nyhed vi skulle forholde os til.

vi valgte selvfølgelig at beholde, selvom stort set alle omkring os mente det var hul i hovedet, nu vi knapt kendte hinanden. Nu sidder vi her 6 år senere og griner fordi vi valgte helt rigtigt! og vi modbeviste at børn ikke nødvendigvis kræver man har været sammen 5+ år og nærmest har hus og vuffi og volvo.

Jeg indrømmer at de tanker der gik gennem mit hoved var tanker som “fuck jeg skal føde” “mit underliv dør” “sprækker jeg?” “mon man kan have sex igen bagefter?” de gav altså ingen mening, men panikken overtog totalt.

Vi valgte rigtigt og vi har ikke fortrudt en eneste gang siden vi tog den store vigtige beslutning.

Læs også

DIY: Snydekager til juletræet

Julen står for døren, og det er jo som bekendt hjerternes fest. Men julen er også en tid

DIY: Byg dit eget tøjstativ

Måske har du læst mit seneste indlæg “DIY: Makeup bord på budget“? Dette indlæg fungerer glimrende som en

Elitediplom i planlægning

Den sommerdag hvor jeg troppede op uden sko var der sket en drejning i mit liv. End ikke et elitediplom i planlægning kunne have forberedt mig.

Syrlige citronbomber med lakrids

Denne opskrift indbyder til glaze-træning, hvor du kan folde din indre konditor ud. Kagen består af 3 dele: