Beige Denimjakke: Et must-have i sommer-garderoben!

Sommeren er for alvor over os. I skrivende stund skinner solen fra en skyfri himmel og temperaturen siger 23grader her hos mig. Men selv om det er højsommer, så kan aftenerne herhjemme jo godt være lidt kølige, og vejret kan jo som bekendt også let skifte fra den ene dag til den anden. Derfor er en denimjakke en af mine mest brugte items på denne årstid, og faktisk noget som, i mine øjne, slet ikke kan undværes i garderoben 🙂

Denimjakken er en tidsløs klassiker, som vi ser i modebilledet år efter år, og som altid bare HOLDER. Med god grund, hvis I spørger mig! Den er jo super let at style til de fleste outfits; For eksempel til en sød og feminin, flowy sommerkjole, eller til et par ripped jeans for at skabe et dobbelt denim look. Så hvad end man er til den lille, figursyede denimjakke, eller til den oversized og slidte en af slagsen, så er der et hav af styling muligheder – Og sådan nogle items er jeg i hvert fald stor fan af!

Jeg personligt, synes det er skønt at have et par forskellige udgaver af denimjakken hængende i skabet, så jeg har lidt at veksle imellem – Især fordi jeg nærmest bruger dem dagligt på denne årstid. 

Den nyeste tilføjelse til min lille samling flyttede ind lige her den anden dag: Det er nemlig denne lyse beige sag, som I kan se ovenfor, med en lidt oversized, men cropped, pasform.

I forvejen har jeg et par forskellige udgaver af den klassiske blå denimjakke – og også en lidt mindre klassisk lyserød sag – hængende derhjemme. En sort flyttede ind i mit klædeskab i foråret, og nu altså denne. Så jeg tænker, at jeg er ved at have mig en rigtig go’ og måske endda komplet (tør jeg sige det??) samling, med denimjakker til ethvert humør og til ethvert outfit.

Den beige jeg har på her, tænker jeg bliver super go’ til lysere outfits, hvor en blå eller sort jakke ind i mellem måske godt kan give lidt for meget kontrast – alt efter hvilket look man lige går efter, selvfølgelig. For eksempel tænker jeg den kunne se superfin ud stylet med noget sart rosa eller måske til en hvid t-shirt og et par brune læderlook bukser.

Nå, hvad siger I?? Er I ligeså store fans af denimjakken som jeg er? 🙂 Og hvor mange udgaver har I mon af slagsen i jeres garderobe? 🙂

Læs også: Denim, Disney og forårsfornemmelser

Læs også

Vælg dig selv!

Kigger du tit misundeligt på dine venners Facebook-opdateringer, og ser, at nu har de igen været ude og

Kyllingegryde med paprika

Denne ret hører under nemme, lækre og sunde hverdagsretter; en krydret gryderet med kylling, paprika, tomat og grøntsager.

Familie-ferie hvor alle har det sjovt

Det kan været noget af en udfordring at finde på, når det kommer til ferie som familie – især med små børn. Hvor er temperaturen udholdelig? Hvad er der af aktiviteter til at stimulere de små? Og hvor får man børnevenlig spise? Ja, tanker og overvejelser er der nok af når alle skal stilles tilfredse.