Bluetooth højtaler – Spil rummet op med stilrent design

Billedet er lånt af: TABLETCOVERS.DK

Reklame.

Videoen er fundet hos: TABLETCOVERS.DK

Hører du også meget musik? Og betyder lyd, design og pris også noget for dig?

Som kvinde kan jeg nikke genkendende til den manglende lyst til de store højtalere i hjemmet, men det behøver heller ikke at være en nødvendighed for at få den gode lyd, og det samme gælder de høje priser. Jeg har nemlig gjort mig flere erfaringer, og nu fundet den højtaler der matcher vores behov herhjemme, og det vil jeg gerne dele med dig.

Jeg snakker selvfølgelig om den populære Harman Kardon Onyx Studio 4 – Bluetooth højtaler, som kan købes i både hvid og sort. Vi er så glade for vores, at vi har anskaffet os en mere og derfor har to af samme højtaler på nuværende tidspunkt – Men den samling kommer helt sikkert til at blive større med tiden. 

Noget der er mega smart ved dem, er nemlig at Onyx Studio 4 tilbyder Harman Kardon Connect+, som gør det muligt at tilslutte 100+ højtalere med den samme funktion, med ét tryk på en knap. Også forstået på den måde, at jeg blot tænder for vores højtalere, starter musikken og connecter med bluetooth, hvor musikken derefter afspilles igennem begge højtalere og forstærker lydoplevelsen. Derudover kan der tilsluttes to smart-enheder på samme tid, så man kan skiftes til at afspille musik. Det kan også lade sig gøre, at få adgang til Siri eller Google Now fra højttaleren med et enkelt tryk på en knap. Dette konfigureres nemt via HK Connect-appen.

For mit vedkommende spiller udseendet på en højtaler også en stor rolle, hvor du her får et stilrent og pænt design med premium materialer, som passer til enhver stil.

Vigtigst af alt er selvfølgelig lyden, og den er jeg mere end tilfreds med. Det er en fremragende stereo-lyd, der fylder hele rummet med en sublim lydkvalitet, hvilket er muligt med det genopladelige batteri i 8 timers spilletid, men du kan selvfølgelig også sætte den direkte til en stikkontakt og bare spille derudaf. 
Sidst men ikke mindst, tilbyder Onyx Studio 4 en indbygget mikrofon med Voicelogic, ekko- og støj-annullering for krystalklare konferencer over højttaleren.

Har du også forelsket dig i højtaleren, kan du i skrivende stund finde den på tilbud hos TABLETCOVERS.DK så skynd dig ind forbi dem at spar de penge, hvis du alligevel har tænkt dig at købe den hjem.

Læs også

Går du i for små sko?

Skrevet af Ida: Instagram her – Facebook her – Hjemmeside her De fleste har et par til enhver

Pasta med kødsovs i fad

Denne skønne ret er en variation af den klassiske pasta med kødsovs; en farverig variant med smæk på

Hvorfor rydde op?

Nogle er opvokset i hjem, hvor alt stod skarpt og snorlige, nogle i hjem, der var temmeligt rodede,