Denim, Disney og forårsfornemmelser

Ih, hvor jeg elsker at dagene lige nu bliver så meget lysere og længere, og at man for alvor kan begynde at mærke, at solens stråler igen luner og varmer. Det betyder for mig, at det er ved at være tid til at finde denimjakken frem fra gemmerne. Okay, denimjakkerne – For I min verden kan man ikke nøjes med kun at have en enkelt i garderoben 😀 Sådan en jakke kan jo simpelthen styles til hvad som helst, og samtidigt er det en af den slags ting, som bare aldrig nogensinde går af mode – Denim holder jo altid, år efter år, og egentlig også på alle årstider.

Forleden luftede jeg denne denim-sag fra Pieces. Den er hverken helt mørkeblå eller helt lyseblå, men noget lige midt i mellem, hvilket jeg synes er den perfekte denim-farve her til overgangen fra vinter til forår 😀 Den er lettere oversized – Oversized er det look jeg bedst kan lide lige for tiden, når vi snakker denimjakker – Og så er jeg vild med de ripped detaljer her og der.

Som kontrast til den lidt ’rå’ denimjakke, stylede jeg den til min sorte Disney t-shirt, som jeg købte på Zalando for en måneds tid siden. De af jer, der kender mig som allthingsglitters på instagram, ved vist efterhånden godt, at jeg har en kæmpe svaghed for ’anderledes’ t-shirts. Så da jeg så denne, oven i købet med lige præcis Prinsesse Jasmin (som var en af mine yndlings Disney-prinsesser som barn), så måtte jeg selvfølgelig eje den! Og jeg elsker kombinationen af det rå denim og det mere ’bløde’ og tøsede Disney-print.

De to ting satte jeg sammen med et par enkle sorte, skinny jeans og et par sorte ankelstøvler. Og, sidst men ikke mindst, min nyindkøbte rygsæk, som jeg synes giver looket noget ’lidt ekstra’ og noget ’lidt anderledes’, i stedet for min sorte håndtaske, som jeg ellers oftest ender med at have med mig på farten 😀

Rygsækken er købt i H&M, og jeg kunne simpelthen ikke modstå den fine rosa farve – Den er da så perfekt til forår og sommer, ikk? – Og ikke mindst, til denim! Prøv lige at forestille jer denne lille rosa sag til en helt lyseblå denimjakke? Eller til en tynd læderjakke? Eller til en leopard-printet sommerkjole? Ja, i min verden kan den jo nærmest gå til det hele! 😀 Og så havde jeg da bare fuldstændig glemt, hvor mega praktisk det er med en rygsæk! Man har jo begge arme fri, hele tiden! Wauw, det er en helt ny verden for mig! Så ikke nok med at den er superfin, så er den også både praktisk og rummelig – 179 kr. well spend! 😀

Jeg ville gerne lige ha’ linket til tasken, men den er desværre bare ikke at finde på H&M’s hjemmeside. Så hvis I også vil ha’ fingrene i den lille rosa rygsæk, så må I lige forbi en af H&M’s butikker 😀

Hvad siger I til rygsæk-looket? Go eller no go? 😀

Knus herfra.

Læs også

DIY: Hyacintkugler med mos

Synes du også, at vinteren kan føles lang, grå og kedelig? Og trænger du til et friskt forårs-pust

DIY: Lav dit eget solspejl

Okay, jeg indrømmer det – jeg er selv mega imponeret over, hvor god en idé det her i

Depression: Sex med dig selv kan hjælpe

Mange oplever, at depression sætter dem ude af stand til at gøre noget som helst. Selv små opgaver som at tage opvasken, gå i bad, lave ordentlig mad kan føles uoverkommelige. Sexolog Lene Alexander valgte at have sex med sig selv mens hun alligevel lå i sengen – og masturbere sig ud af depression.