Interview: Mit liv som dominant

Mr. D ser sig selv som en dominant gentleman, som nyder at have magten i sit seksuelle liv. Vi er så heldige, at Mr. D. nu har sagt ja til at svare ærligt på spørgsmål om hans liv som dominant, som er stillet af interesserede og nysgerrige læsere hos La Chika. Læs med og bliv klogere på både Mr. D. og hvad en dominant mand, i BDSM-verdenen, kan gøre sig af tanker.

Hvad står D’et for?

Dominat. Dirty. Daddy. Dom. Det står for lige det du gerne vil have det står for. Det er din fantasi 😉

Jeg er nysgerrig på BDSM verdenen, men hvor starter jeg?

Find en Dom, som er villig til at lære dig op. En god Dom vil lytte til dig, respektere dig og forstå hvor du kommer fra. Han vil stille og roligt rykke dine grænser, og udvide din horisont.

Husk at det altid er sub’en, som vælger sin Dom – ikke omvendt.

Hvad tænder dig ved BDSM?

Noget af det, der tænder Mr. D er selvfølgelig magten og kontrollen. Fællesnævneren ved nogle af kvinderne, er entusiasme, intelligens og nysgerrighed. En kvinde, der er villig til at gøre en indsats, for at få det hun vil have, er det bedste Mr. D ved.

Som Dom tager man ansvaret for kvalitet af den sex, man har. Det er helt op til Dom’en at søge for at det bliver ”a good time” for alle parter.

En god Dom, der ved hvad han gør, kan få hende til at slappe af og ”befri” hende for det, der tynger hende, så hun bare kan være til stede i nuet og sin nydelse. Så hun kan ”slukke” for hendes hjerne, lade de dyriske instinkter tage over, slippe kontrollen og underkaste sig, sin Dom. 

Har du selv været under dominans?

Mr. D reagerer meget dårligt på at blive domineret. Mr. D vil altid tage kontrollen og styringen.

Hvad tænder dig ved at have en Sub?

Kontrollen og magten. Det er at Mr. D kan styre hendes lyst og nydelse, er det største turn-on for Mr. D.

Der er ikke noget mere sexet, end en kvinde, der kan give efter for sine dyriske lyster – og give udtryk for sin nydelse.

Hvordan er den perfekte Sub?

Det perfekte findes ikke. Vi er alle mennesker og vi har alle vores ”fejl”, men der er selvfølgelig visse træk og typer, som Mr. D fortrækker.

Mr. D fortrækker stærke og intelligente kvinder. Dem, der lever mest i deres hoved. Når Mr. D får ”slukket” for deres tanker, og de bare kan være i deres krop og nydelse, det er en fantastisk oplevelse. 

Hun skal være med på legen. Gerne legesyg og vise at hun gerne vil Mr. D. Gerne en uerfaren sub, da det i Mr. D’s erfaring, så er nemmere at sætte rammerne for hende. På den måde undgår vi misforståelser. Samtidig er det også fantastisk at høre om, hvordan hun har opdaget nye former for nydelse.

Hun skal være nysgerrig. Men samtidige være i stand til at kommunikere om hendes grænser. Hun skal forstå, at hun ALTID har ret til at sige fra, uden at frygte for konsekvenserne.

Må en kvinde være domineret andre steder end i soveværelset?

Der er nogen, som er til slave forhold eller 24/7-Dom/sub forhold. Det er ikke så meget mig, for Mr. D er det et turn-on, at en stærk og selvstændig kvinde, vælger at give slip og overgive magten til Mr. D.

Mr. D er jo en gentleman, der har respekt for kvinder.

Har du altid haft de lyster?

De har nok altid ligger der latent. Men det er først de senere år, at Mr. D har udlevet fantasierne fuldt ud.

Hvad synes du er det sværeste ved at være en god Dom?

Det, at man hele tiden skal man være opmærksom på partnerens grænser og signaler. Selvom man har talt om grænser og safewords, så kan der stadig være en masse ting. Den submissive viser sin Dom en kæmpe tillid, og overlader et stort ansvar. Det skal man tage seriøst, og respektere.

Hvad er aldersgrænsen?

Normalt fortrækker Mr. D at lege med kvinder fra slut 20’erne til start 40’erne. Men Mr. D har gjort enkelte undtagelser. Hvis hun udviser de rigtige signaler, gør en indsats og hun tænder Mr. D.

Hvordan finder man en som dig?

På Instagram, under navnet @my_dirty_mind_dk 😉

Hvis Mr. D skulle på date, hvordan ville sådan en så foregå?

Den første date, vil som regel være helt ”almindelig”. Måske en kop kaffe, eller noget i den retning. Men hvis hun tænder Mr. D, vil Mr. D ”teste” hende af. Bruge ord, som kan have seksuelle undertoner, og se om hun leger med. En legesyg sub, er det bedste.

Mr. D ville se hvordan hun reagerer på ordene. Hvis hun har lyst til at ses igen, så vil der blive lukket lidt mere op for posen.

Hvor mange kvinder kan du have et seksuelt forhold til på en gang?

Kvalitet, frem for kvantitet. Mr. D fortrækker at have en sub ad gangen.

Har du sex med flere kvinder på en dag?

Det var kun noget Mr. D gjorde i sine unge dage. 3 forskellige kvinder på 3 timer. I dag, fortrækker Mr. D en længere session, hvor man virkelig kan have det sjovt, og prøve flere forskellige ting.  

Er du også til mænd?

Beklager. Mr. D er ikke til mænd. Der kommer nogle gange henvendelser fra mænd/drenge, der gerne vil være Mr. D’s slave. Men de afvises respektfuldt. Mænd er et No go for Mr. D.

Går du i swingerklub og hvor?

For Mr. D er sexlivet meget privat (ironisk nok, når det deles med jer), men Mr. D vil gerne styre hvem Mr. D deler det med. Det føler Mr. D ikke kan opfyldes i en swingerklub, og derfor benytter Mr. D ikke swingerklubber.

Hvordan har du det med, at så mange kvinder tænder på din mystik?

Det er skønt at vide, at I læser med.

Mr. D nyder, at hans noveller bringer jeres nydelse. Forhåbentlig kan det også sætte gang i noget hos jer.
Mr. D betragter opmærksomheden, som et kompliment.

Har du selv måtte bruge saveword, fordi din Sub gik for langt?

Mr. D har ikke oplevet at en sub gik for langt. Dog har der været nogle, der ville have det vildere, end hvad Mr. D ville være med til.

Har du selv en grænse?

Ja, Mr. D’s grænser er meget klart defineret og ikke til forhandling, respekten skal gå begge veje, og hvis Mr. D’s partner ikke forstår det, efter 3 advarsler, så trækker Mr. D sig øjeblikkeligt.

Kunne du have lyst til at lave en guide, så andre mænd kan lære det du kan?

Meget af det ligger i det psykologiske spil, det kan ikke rigtig læres, og slet ikke igennem en guide – det skal komme indefra. Han skal have det i forvejen, og have lysten til at udforske denne verden.

Han skal være villig til at tage alt ansvar væk fra hendes skuldre, om ikke andet, så bare for et par timer.

Men Mr. D arbejder efter en ”opskrift” som ser nogenlunde således ud:

  • Afstemning af forventninger. Hvad skal der ske?
  • Grænser. Hvor går sub’s grænser? Hvor går Dom’s grænser?
  • Aftale om safewords. Evt andre tegn, hvis hun har en gag i.
  • Selve Play’et
  • Aftercare.

Skulle Mr. D have sat flere tanker i gang hos dig, som giver dig lyst til at spørge om yderligere, så send os gerne en mail til: kontakt@lachika.dk så vi kan samle spørgsmålene i en ny artikel på et senere tidspunkt.

via GIPHY

Find alle Mr. D’s artikler hos La Chika, ved at trykke her

Læs også

Vanille/banan granola

Hjemmelavet granola er nemt at lave, det smager skønt og det kan varieres i det uendelige. Den version