Er du træt af at date?

Jeg har skrevet om “Hvordan du får ham til at committe“, “Hvordan du finder ud af om han kun er ude efter sex” samt “Hvorfor tiltrækker jeg altid de forkerte fyre“?. Dette indlæg samler ligesom dem alle sammen i et lækkert smagsfyldt mix af datingens uskrevne regler som du måske ikke kender – så læs mig blogindlæg hvis du er F…… Træt af BS, tomme løfter, uendelige snakke som ikke fører til noget seriøst. Mænd der ikke melder ud hvad de vil, mænd der siger et men viser noget helt andet, til dig der er træt af at blive behandlet dårligt, til dig der er træt af at blive ghostet, fuckboys der lader som om de ikke er fuckboys, for at forsvinde efter de fik nedlagt dig og allerede på vej til næste bytte. Dette blogindlæg er til dig der tør sætte din standard og vise dine dates at du tager dit kærlighedsliv seriøst og ikke er bange for at “skræmme” dine mænd væk ved at fortælle hvad du drømmer om, hvad du forventer af en mand og hvordan dit liv ser ud om 1 år ❤️. Til dig der er klar til at gå en ny vej for at få nye resultater i dit datingliv. Til dig der ved hvad du drømmer om men hele tiden sætter dine forventninger ned bare for at få lidt af det du inderst fantasere om. Til dig der sidder alene om søndagen og ville ønske du havde en du kunne se film med, putte dig ind til, en du kunne dele dine drømmer med, en du kunne tage på eventyr med, en du kunne stifte familie med og ja kort sagt en du elsker og som du ved ville gå igennem tykt og tyndt for dig. En du føler er din soul mate, en du føler du vil kunne regne med i alt, en du mærker har empati, er loyal, kærlig, forstående, dyb, og bare synes du er fantastisk, noget helt særligt og omvendt – ja kort sagt en der bliver din verden og du bliver hans. ❤️

Du får ikke et rigtigt forhold, du sælger dig selv for billigt, du får ikke den respekt du fortjener, – du spiser brødkrummer istedet for friskbagt brød fra emmeryes — what to do..?

Hvis du vil ændrer dit dating liv må du ændrer din standard! – Dit mind set og se på dine mønstre og tanker!

Du skal lære at se dit datingliv / kærlighedsliv og din date som en person du skal bygge et liv op med – dvs hvis du forestiller dig at i skal bygge et slot op sammen så nytter det jo ikke noget at det kun er dig der bygger og han bare står ved siden af og gør noget helt andet. Du knokler løs, skriver sms, invitere ham ud, giver ham komplimenter, spørg ham hvad han drømmer om, fortæller ham at du elsker ham, giver ham gaver, investere din tid i ham, hjælper ham med hans hus, have, job, børn mm. Eller metaforisk du køber materialer til jeres slot, du laver fundamentet, du køber skruer, brædder, cement og knokler med at gøre jorden klar til at bygge jeres fælles slot – problemet er bare hvor er hans arrangement og investering i dig og jeres fælles drøm? Det er så farligt at overinvesterer i din date og ikke se på hvad du får tilbage.. – jeg siger sommetider til mine klienter “Dating behøver ikke være så indviklet 2+2 er altid 4 og her taler jeg om at når du sender en besked sender han også en besked, når du tager en bid af æblet tager han også en bid af æblet, når du gør noget for ham får du noget tilbage måske ikke det samme men noget andet der viser dig at han vil dig ligeså meget som du vil ham – mellem om os 2 – så er du aldrig i tvivl om en mand vil dig eller ikke!!! – og når jeg siger det er det på baggrund af utallige klient møder, mine egne erfaringer og mine veninders. Hvis en mand vil dig kan han slet ikke lade være med at investerer i dig ligeså meget som du investerer i ham. Så hvis du er i tvivl om han vi dig eller ikke så er mit bedste råd træk dig og se hvad der sker og aldrig investere mere i ham end han gør i dig. Du skal aldrig undervurdere at lukke døren til en der sender mixere signaler, fortæl ham at du har fået nok og går dine egne veje, hvis han vil dig slipper han dig ikke – det lover jeg, og hvis han ikke vil dig er det jo perfekt så var din fornemmelse jo rigtigt nok.

Hvordan kommunikere og viser du din standard uden at komme til at virke som en sur bitch – og en der skræmmer mænd væk ..?

Jeg har en klient der har været i et forhold i 2,5 år og hendes “kæreste” er stadig ikke klar til at committe sig til hende og være i et forhold, hun ville ønske hun kunne komme ud af det – hendes intuition siger hun skal forlade ham men hun føler hun elsker ham – min klient er ulykkelig indeni og det er hendes kæreste også. Det min klient mærker det mærker hendes “kæreste”, også – mænd er sommetider bare lidt længere om at indse og mærke det. Jeg vil vædde på at hvis min klient turde indrømme at hun ikke ville mere ville hendes “kæreste” sige det er fint og blive lettet – det fungere ikke for nogen af dem! Der kan være mange grunde til at det ikke virker især for ham: 1. Han kan have svært ved følelser og vil ikke føle sig bundet i et forhold. 2. Han føler sig ikke klar til et forhold, han føler ikke han har været single længe nok og føler stadig der er mange ting han skal nå at prøve inde han committer sig til the “one and only”. 3. Han er bare ikke forelsket i hende og så snart han møder den “rette” vil han forlade min klient til fordel for hans “one and only”. – Men en ting er sikkert han har det højst sandsynligt heller ikke godt med ikke at være ren i hjertet, han ville jo også ønske at han havde de rigtige følelser der skulle til for at han ville committe sig – for tro mig når jeg siger at “Mænd vil committe sig hvis de føler de har fundet den rigtige” – igen 2+2 er altid 4. Dating er simpelt ikke kompliceret – hvis de rette følelser er der. Men en af dem er nød til at være den stærke og forlade scenen – derfor er jeg i denne periode ved at rådgive min klient om at give slip for at gøre plads til hendes “one and only”.

Vi er så bange for at give slip på noget vi faktisk godt ved ik er godt for os, vores indre skriger men vi vil ikke lytte!!!

Vi er så bange for at give slip på noget som vi faktisk godt ved ikke er godt for os. Vi er så bange for at lytte til vores indre stemme, vores intuition og vores indre der skriger for at råbe vores hjerte op. Vi vil så gerne elskes og vil så gerne elske nogen – men sålænge du bruger din kostbare tid på at være sammen men en du ikke elsker og han heller ikke elsker dig spilder du din tid og når ikke at finde prinsen på den hvide hest – for jeg lover dig han er derude og leder også efter dig. Men hvis du ikke leder finder du ham ikke og især ikke hvis du gemmer dig inde i busken sammen med en du ikke elsker. Så slip nu de usunde relationer, tag angsten i hånden og gå din egen vej gennem den mørke skov – gu er det da angstprovokerende at gå alene – men det er bedre at være på vej efter prinsen eller prinsessen istedet for at blive sammen med trolden når du ved han ikke er den rette for dig. – You know it, he knows it and I know it. Du kan godt det lover jeg – tro på dig selv, hvis du elsker dig selv højt nok vil du slet ikke spise brødkrummer og tage til takke med en der ” ikke er klar til et forhold” – Fuck nej – du er sku mere værd en det – hvis en mand skal erobrer dig skal det være med prinsen og det hele ❤️ ikke det halve hjerte❤️.

Du er nød til at se på dit dating liv helt anderledes

Lad os sige at du er 27 år gammel, med tiden vil du vil blive ældre, når du bliver 37 vil du se på billeder dengang du var 27 år gammel og tænke på “hvad tænkte jeg på, hvorfor blev jeg sammen med ham jeg ikke elskede eller ham som ikke ville have mig som kæreste..? Hvorfor forlod jeg ham ikke og ledte efter prinsen, dalede en masse..? Hvorfor spildte jeg min tid når mit hjerte og sind udemærket godt vidste jeg ikke elskede ham helt og han heller ikke elskede mig helt. Når du bliver 47 og hvis du stadig ikke er gået eller er sammen med en ny mand som du heller ikke elsker vil du tænke det samme. Så derfor mærk efter og følg dit hjerte, du har kun dette ene liv spild det ikke væk på mænd du ikke føler for og omvendt. Dit liv er for kort til at være sammen med en mand der ikke elsker dig og du elsker dig selv for højt. Hvad er det værste der kan ske når du forlader ham..? Du kommer ud på dating markedet hey dating er hvad du gør det til og nu du blevet så meget klogere på dig selv, mænd og livet og du er langt mere rustet end du var tidligere. Du er klar det lover jeg og du skal nok klare det, der har aldrig været så mange singler derude som der er nu og han findes din prins – promise.

Du har kun dette ene liv – spild det ikke væk på en ligegyldig mand du ikke føler for og omvendt fordi du er afhænge af at blive elsket – ELSK DIG SELV FØRST ❤️

Du er afhængig af at have en der elsker dig – men det er kun fordi du ikke elsker dig selv højt nok for hvis han alligevel ikke elsker dig 100% er det jo spild af din kostbare tid. Så derfor kan jeg kun sige det igen og igen Elsk dig selv først og højst. Det kan være det er hårdt for en periode men jeg kan love dig for at smerten er langt mere ond i fremtiden hvis du bliver med en mand du ikke elsker og som ikke elsker dig, spildt tid, et halvdødt hjerte, et tomrum, du bliver en skygge af dig selv, du svigter dig selv og når du begynder at svigte dig selv et sted ja så er det så nemt at svigte dig selv flere steder i dit liv – det er du fanme for god til.

Det er ikke nok at have en standard du skal også vise og fortælle den.

Så her er mit råd til dig for at kommunikere din standard:

Du skal ikke efter 3 dates fortæller ham at du gerne vil gifte dig med ham især ikke hvis du har modtaget mixede signaler fra ham. Men hvis i har datet og det hele går godt og du mærker hans interesse, så skal du da helt klart ikke være bange for at fortælle ham hvad du drømmer om også i dit privatliv. Fortæl ham at du drømmer om et kæmpe bryllup på en strand på hawaii eller at du drømmer om 5 børn hvoraf af dem er skønne drenge eller andet du drømmer om i livet. Det sjovt vi er aldrig bange for at dele vores drømme omkring forretninger men så snart vi kommer til vores privatliv er vi så bange for at skræmme en mand væk. Men hey han bliver kun skræmt væk hvis han ikke vil det samme som dig og så er det langt bedre at du fortæller ham hvad du vil og ikke vil. Husk det handler jo ikke om ham eller at det skal være ham der bliver din kommende mand eller far til dine børn, det handler om DINE DRØMME og det du vil med dit liv. Han skal have respekt for dig, det vil tiltrække ham. Et andet råd er at du skal møde ham så hurtigt du kan for 2d kan erstattes på et sekund dvs han har kun set dig ud fra et billede men når han møder dig i real life er du i 3d og det er noget helt andet og sidst men slet ikke mindst skal du skabe længsel for dig til ham, han skal længdes efter dig efter i har datet dvs back off lad ham skrive først og afvent lidt og se hvilke skridt han tager. Mit sidste ord i dette indlæg er Mænd er jægere lad dem nu jage og vær ikke bange for at fortælle om dine standarder og drømme hvis han er den rette vil han kun blive mere tiltrukket af dig.

Jeg håber du kunne lidt mit indlæg det blev lidt langt men der er så meget på dette emne. Hold øje med min side www.camillalaursen.dk og tjek for foredrag og workshops omkring dette emne. Du skal nok finde kærligheden med det rette mindst vil det gå helt som det skal.

Læs også

Familie-ferie hvor alle har det sjovt

Det kan været noget af en udfordring at finde på, når det kommer til ferie som familie – især med små børn. Hvor er temperaturen udholdelig? Hvad er der af aktiviteter til at stimulere de små? Og hvor får man børnevenlig spise? Ja, tanker og overvejelser er der nok af når alle skal stilles tilfredse.