Erotisk novelle: Chefen

”Kommer du ikke forbi?” Teksten i SMS’en er kort, præcis og ikke til at misforstå. Tonen er meget anderledes end for 24 timer siden, da hun startede samtalen. Jeg blev ærligt talt lidt overrasket over hendes første beskeder, de virkede tøvende og lidt usikre, som om hun var nervøs, og det er hun ikke normalt. Hun er den der cool “forretningskvinde i powersuits, og med en stor sort Audi”, hende, der har styr på det hele. Hende, der sidder i en chefstilling, med ansvaret for et budget på hundredvis af millioner og en masse mennesker under sig. Derfor var overraskelsen også stor, da hun skrev til mig.

Hun havde forsigtigt spurgt, om jeg måske ville drikke et glas vin med hende en dag, da der var nogle ting hun gerne ville tale med mig om. Som den gode konsulent jeg er, havde jeg nysgerrigt spurgt ind til hvad det var, hun ville tale om. Det viste sig hurtigt at det ikke var arbejdsrelateret. Hun savnede voksenkontakt, når hendes børn var hos ex-manden. Da jeg spurgte ind til hvad hun mente med voksenkontakt, så var det ikke den selvsikre forretningskvinde, der svarede. Hun talte udenom.

Selv med mit forholdsvis begrænsede kendskab til hende, så kunne jeg forstå, at det hun skrev, ikke var det hun havde på hjertet. Så jeg bad hende om fortælle mig ærligt, hvad hun havde i tankerne. Der kom det så. Hun komplimenteret mit udseende. Mine øjne, mit skæg, mine store arme. Men også min kontante og direkte måde at være på. Hun havde tænkt længe over det her, for vi havde kun mødt hinanden en gang før, for nogen måneder siden.

Hun ville have sex.

Men havde hun gennemskuet mig? Havde hun opdaget mine mørke sider? Jeg var ikke sikker. Men jeg har altid været tilhænger af at have afstemt forventningerne på forhånd, så jeg skrev til hende, at jeg var dominant. Det virkede ikke til at hun havde regnet den ud, men måske havde håbet på det, for hun var ikke skræmt. Faktisk spurgte hun nysgerrigt ind til det og forslog selv at jeg skulle give hende opgaver, som hun skulle løse næste dag på arbejdet. Så hun fik besked på at gå til møde uden trusser på, og onanere, for derefter at sende mig en video af det.

Hun var frisk på det hele, men så blev hun tavs.

Helt uventet hørte jeg ikke fra hende i flere timer, det var først ud på aftenen at jeg hørte fra hende igen. Der var opstået problemer på arbejdet, og hun kunne ikke fortælle om det på skrift, for hvis det kom ud, så kunne hun miste hendes stilling.

”Tag afkørelsen om 1 km” Gps’s stemme fører mig af motorvejen og ind i Ørestaden. Nattens mørke har sænket sig over byen og gaderne ligger øde. Jeg kører forbi højhuset, hvor hun bor, og kører ind i parkeringshuset ved siden af. Jeg ser kun mennesker, men der er en masse store og dyre biler. Jeg prøver at forstille mig hvilken en, der er hendes. På anden etage finder jeg en ledig plads til min lille bil, den er kommet i fint selskab, blandt alle de biler, der koster mere end min lejlighed.
Jeg stiger ud og finder min sorte kuffert frem fra bagagerummet.

Det tager lidt tid at læse alle navnene igennem på dørtelefonens tavle, der er på størrelse med en 32” fladskærm, men hun bor selvfølgelig på øverste etage, i penthousen. Der lyder en brummen og en stemme spørger forsigtigt ”ja?” Jeg smiler, da jeg svarer: ”Det er mig” og med en brummen låser døren op, hvorefter jeg kan gå indenfor. Jeg tager elevatoren op til øverste etage, og da jeg stiger ud, kan jeg se en række lukkede døre. Jeg drejer om hjørnet for at finde hendes dør, men den står allerede på klem. Jeg kan se en skikkelse derinde i mørket, det er hende, jeg kan genkende hendes lang blonde hår.

”Kom indenfor”

Jeg lukker døren bag mig og sætter min lille sorte kuffert på gulvet, lader mine øjne glide ned over hende og nyde synet. Hun har en lille, sort nederdel på, og en hvid skjortebluse. Hun er også iført de sorte nylonstrømper, men hun har smidt stiletterne. I hånden har hun et glas rødvin, og hendes blonde hår er sat op i et i halvhjertet forsøg, på en knold i nakken. Hendes øjne er hævet, som om hun har grædt. Jeg kigger lige ind i hendes skarpe blå øjne, hun er stadig fokuseret.
Jeg smiler og siger: ”God aften, og tak for invitationen” Hun lyser op i et smil: ”Jamen tak for at du ville komme”

Hendes hjørnelejlighed er stor, med udsigt ud over Ørestaden over København. Den er enkelt indrettet og alting står perfekt. Hun har styr på alt, en kontrolfreak. Jeg går ud på altanen, der er i lejlighedens fulde længde. Den kølige sommeraften omslutter mig og svagt i baggrunden kan jeg høre byens puls. Jeg bliver revet ud af mit zen-øjeblik af hendes stemme bag mig: ”Jeg håber, at jeg har fundet den rigtige” Hun rækker mig et tumblerglas med hvad der ligner whisky. Jeg tager glasset op til næsen, lukker øjne og snusser ind, smiler og åbner øjne igen. Nipper til whiskyen og lader den glide rundt i min mund, synker og svarer: ”Den er helt perfekt”.

”Godt, vil du sidde?” Hun slår ud med armen mod det lille loungesæt, hvorefter vi tager plads i den samme sofa. Vi snakker om hendes arbejde, og at de skal spare 300 millioner, så de bliver nødt til at fyre en masse mennesker, og hun står også til at miste sit job. Vi taler om hendes hus i Spanien, og den ferie hun lige har været på. Jeg lytter ikke rigtigt efter, for hun er et syn for guderne, som hun sidder der. Solbrun, veltrænet og lækker. Jeg forstiller mig, hvordan hendes nøgne krop vil se ud, når jeg hænger hende op og tager hende, som jeg vil have det. ”Men hvordan foregår det egentlig?” Hendes ord river mig ud af mine tanker.

”Undskyld, hvad tænker du på” Spørger jeg.
”Ja, det der SM, Dom/Sub, eller hvad du kalder det?” spørger hun nysgerrigt, imens hun kigger genert ned og nipper til sin vin. Jeg smiler, mens jeg bemærker at hendes kropssprog er blevet åbent og rettet mod mig. Jeg går i gang med at forklare, at vi skal have afstemt forventninger, hun får et stop-ord og bremse-ord. Hun kan til enhver tid stoppe legen, uden at frygte for konsekvenser. Hun skal fortælle mig hvad hendes Go’s og No-go’s er, og hvad hendes aftercare er. Hun kigger forundret på mig: ”Der er virkelig mange ting”
”Ja, det er der, men det er jo for at sikre en god oplevelse for begge parter” Svarer jeg, og forsætter:
”Ville det være okay, at jeg rører dig?” Hun nikker generet:
”Det ville være rart, det er lang tid siden en rigtig mand har rørt ved mig.”

Jeg tager hendes hånd og fører hende indenfor, og stiller hende midt på gulvet. Styrer mine hænder ned langs hendes arme. Kigger hende dybt i øjnene, tager fat om hendes hoved med begge hænder, og kysser hende. Kysser hende dybt og inderligt. Smiler og siger: ”bliv stående”.

Jeg går over og tager min kuffert, lægger den op på bordet, og finder halsbåndet frem, hvorefter jeg går tilbage til hende. Tager hendes hånd og lægger halsbåndet i den.
”Dette halsbånd er symbolet på kontrol, når du er klar – og først, når du er helt klar – så giver du mig halsbåndet, som et tegn på at du er klar til at overgive kontrollen til mig, fuldt ud”
Hun kigger på mig, og kigger på halsbåndet. Hun tøver, trækker vejret dybt, lukker øjne, går på knæ, bøjer hoved ned og med begge hænder rækker hun halsbåndet frem imod mig:
”Jeg er klar, tag mig, som du lyster, i nat er jeg din.”

Jeg binder halsbåndet om hendes hals, går over til min kuffert og finder mit sorte blindfold frem. Går tilbage til hende og giver hende det på. Rejser hende op og holder hende tæt indtil mig, imens jeg taler roligt ind i hendes øre:
”Godt, nu skal du lytte godt efter min instruks” Hun nikker. ”Du får nu tre farver: Rød, gul og grøn. Rød er dit stopord, men det kan du til enhver tid stoppe legen, uden at frygte for konsekvenser. Gul er dit bremseord, det bruger du, hvis du har brug for en lille pause. Grøn er dit go-ord, med det fortæller du mig, at alt er godt. Undervejs vil jeg løbende spørge dig om din farve, og vi forsætter ikke før du har svaret, er det forstået?”

Hun nikker igen: ”Det er forstået” svarer hun, næsten hviskende.

Jeg knapper hendes skjortebluse op, og tager den af hende. Løser hendes lille, sorte nederdel, og tager den af hende. Hun er så lækker, som hun står der i sit sorte blonde trusser, BH og de sorte selvsiddende strømper. Hendes krop er solbrun og meget veltrænet. Man kan se hendes mavemuskler bevæger sig, når hun trækker vejret. På trods af at jeg er en relativt trænet mand, så føler jeg mig, som en stor, bleg, klump dej, ved siden af hende. Så er det godt, at hun ikke skal se på mig.

Læs også: Hans 6 favoritter, sexlegetøj for par

I den lille sorte kuffert finder jeg et reb frem, og binder hendes hænder på ryggen, imens jeg beordrer hende ned på knæ. Stiller mig derefter foran hende, åbner mine bukser og tager min stive pik frem: ”Åbn munden” kommanderer jeg. Hun lyster og jeg stikker min pik ind i hendes villige mund. Hun begynder straks at sutte grådigt, hun nærmeste indhaler min pik. Igen og igen og igen. Hun forsøger at tage den helt til roden, så jeg tager fat i hendes baghoved og presser det sidste stykke, så min pik kan komme helt ned i hendes hals. Hun gagger og er ved at blive kvalt i min pik, og hendes savl løber ned over hendes hage. Jeg nærmer mig allerede ekstase. Jeg… Jeg… Jeg må ikke. Jeg må ikke komme endnu!

”Åh, FUCK! JEG KOMMER!!”

Min pik eksploderer sæden ind i munden på hende, hun synker og slikker sig om munden, for at sikre sig, at hun har fået det hele med. Hun smiler: ”Du smager godt”.

Jeg griber fat om hendes hals, og løfter hende op på benene, tager hende op på skulderen, og går mod hendes soveværelse. Smider hende på sengen og beordrer hende i positionen: På knæ, med hovedet i madrassen. Jeg går tilbage og henter min kuffert. Hun ligger stadigvæk i positionen, god pige. Jeg lægger kufferten på sengen, ved siden af hende, slår den op… Hvad skal jeg dog starte med?

Jeg husker tilbage på hendes beskrive af hendes fantasier, hun ville fyldes ud i alle huller. Så jeg tager sættet med de tre buttplugs i glas frem. Kommer godt med glidecreme på den mindste buttplug* og fører den ned til hendes røvhul. Lader spidsen lege omkring hendes røvhul. Hun holder vejret, da jeg presser den ind. Hun giver et lille gisp, da den, uden problemer, går i bund. Jeg tager fat i buttpluggen og kører den ind og ud af hende et par gange, hun vrider sig i nydelse. Hun er tydeligt liderlig og hendes safter løber ud af hendes fisse. Jeg stopper. Skifter til den mellemste buttplug* ,mere glidecreme* og presser den forsigtigt op i hendes røvhul. Hendes støn bliver lidt kraftigere, hun nyder det. Jeg smiler, leger lidt igen, inden jeg tager den ud igen.

Rækker nu ud efter den største af de tre buttplugs*, smører den godt ind i glidecreme og lægger den med spidsen på hendes røvhul. Spørger hende: ”Kan du huske dine farver?”
”Mm mmm” svarer hun bekræftede.
”Hvad er din farve?”
”Grøn” fremstammer hun
”Godt, nu skal du bare slappe helt af”

Jeg presser den største buttplug op i hende, og hun stønner højt.

”Dygtig pige”

Jeg vender hende rundt, så hun ligger på ryggen, kærtegner hendes krop og lader mine hænder glide op ad hendes veltrænet ben, op til hendes små bryster, og med den anden hånd, finder jeg kæden med klemmer i den sorte kuffert. Jeg sætter en på hver af hendes brystvorter. Hun gisper. Jeg hiver lidt i kæden, for at sikre mig at de sidder ordenligt fast. Så lader jeg mine hænder glide ned på hendes lår, presser dem ud til hver sin side, hun ligger helt blottet foran mig.

Jeg lægger mig imellem hendes ben og begynder at slikke hendes glatte fisse, min tunge finder hendes klitoris, hvorefter hendes støn tager til. Hun vrider sig. Jeg stikker to fingere op i hende og finder hendes G-punkt, begynder at massere det til den søde lyd af hendes: ”Ja… Fuck ja… For helvede!” Hun vrider sig mere og mere, da hun spørger: ”Må jeg? Må jeg komme?” Jeg stopper, rejser mig op og tager mit tøj af. Min pik er blevet stiv igen, hun tænder mig så hårdt.

Jeg lægger mig på knæ foran hendes spredte ben, og fører min stive pik op i hende. Hun nærmeste brøler af nydelse. Hun føles stram pga. buttpluggen. Jeg lægger min hånd om hendes hals og begynder at støde rytmisk. Skiftevis dybe stød og små stød. Tager min pik helt ud af hende og ind igen. Hun ligger ikke stille. Hun kaster sig nærmeste rundt under mig. Tigger og be’r om at jeg skal kneppe hende hårdere, jeg stopper.

Tager spreaderbaren* frem, spænder hver ende fast til hendes ankler, så hun ikke kan samle benene. Løser hendes hænder, kun for at spænde dem fast til de remme, som jeg har sat om hendes lår. Hun kigger forvirret og lidt skræmt på mig. Hendes øjne er spillet helt op. Tager min magic wand* frem og sætter den i stikkontakten. Kigger hende i øjne og siger:
”Du skal tælle for mig. Du skal tælle dine orgasmer højt. Er det forstået?”
Hun nikker ivrigt. Jeg tænder wanden og kører den op på max, og sætter den på hendes klitoris. Hun lukker øjne og bider sig i læben. Hele hendes krop spænder op, og jeg må arbejde for at holde hende fast. Hun vrider sin hofte rundt og kan ikke ligge stille, hun holder vejret, bliver helt rød og så kommer hun i et kæmpe: ”EEENNNN!!!!” Hun hiver efter vejret, pruster og stønner, mens hun kaster sig rundt i sengen. ”Igen” kommander jeg roligt, imens jeg smiler. Det samme gentager sig, to gange, fem gange, hun kommer til 12, før at hun mister tællingen.

Hun vrider sig og kaster sig rundt, hiver efter vejret. Hendes orgasmer kommer på stribe. God pige.

Jeg vender hende rundt, lægger hende på knæ, med hovedet i madrassen. Tager floggeren frem. Med et højt klask rammer den hendes veltrænet balle. Hun trækker sig, med et lille av, men så hvisker hun: ”Tak, igen?” og læner sig tilbage i stillingen. Jeg svinger floggeren igen, den rammer hendes balle igen, og igen og… Farven på hendes baller skifter til rød.

Jeg lægger en hånd på og kan mærke varmen. Forsætter med floggeren, mens hendes baller bliver mere og mere mørkerøde. Tager wanden op igen, og sætter den på hendes klitoris. Hendes støn er blevet til skrig. Hun kan ikke holde sig tilbage længere. Hun skriger sin nydelse ud i den lune sommernat, hele hendes krop arbejder hårdt, sveden driver af hende.

Den pæne formelle kvinde er væk, der er kun dyrisk begær og rå nydelse tilbage. Væk er alle hendes bekymringer. Hun er 100% til stede i hendes nydelse. Lige nu er jeg og mine handlinger hele hendes verden.

Jeg stopper, og lægger floggeren og wanden fra mig. Giver hende et øjeblik til at komme sig, inden jeg forsigtigt tager buttpluggen* ud, drypper den kolde glidecreme ned på hendes lille stramme røvhul, hun gisper da den kølige creme rammer hende. Hendes vejrtrækning er dyb, som havde hun lige været ude og løbe.

Med den ene hånd tager jeg fat i hendes hofte, med den anden, tager jeg fat i min stive pik, presser den mod hendes lille stramme røvhul: ”Hvad er din farve?”
”Grøn!” fremstammer hun og jeg presser lidt mere:
”Træk vejret og prøv at slappe af” instruerer jeg hende. Hun slapper af og min pik glider ind i hende. Hun udbryder et dybt ”Åhhhh” og jeg kan næsten forestille mig hendes ansigtsudtryk. Jeg støder dybere, hurtigere. Hun skriger:
”Ja, ja! JA! Åh FUCK! FUCK JA! KNEP MIG I RØVEN!”
Med begge hænder på hendes hofter, trækker jeg hende ind mod mig, så jeg kan støde helt i bund. Hårdere, vildere, dybere. Jeg kan ikke holde mig tilbage:
”Jeg.. Jeg KOMMER!” brøler jeg ud over hende, mens jeg kan mærke at jeg eksploderer inde i hende. Min svedige krop nærmeste kollapser ned over hende, og imens vores svedige kroppe går i symbiose, i den varme sommernat, kan jeg mærke hvordan hendes krop slapper mere og mere af.

Jeg ruller om på ryggen, sveden driver af mig – og af hende. Hun kigger på mig, smiler og kysser mig.
”Tak” siger hun, rejser sig og forsvinder ud af soveværelset. Jeg ligger lidt og nyder udsigten over København, smiler for mig selv. Træt, udmattet, men glad og høj på endorfinerne.

Da hun kommer tilbage, er det min tur til at besøge toilettet. Jeg vasker mig og tager en mund fuld vand, inden jeg går tilbage til soveværelset. Hun rækker mig et stort glas koldt vand og siger:
”Du ligner en, der har brug for det”
Jeg takker hende og sætter mig på sengen. Hun kravler op på mig, lægger armene om min hals og hvisker:
”vil du ikke blive her i nat?” Jeg kigger på uret, som viser at klokken er 02:12, og kigger tilbage på hende og svarer:
”Selvfølgelig vil jeg det”

Vi lægger os ned, og hun putter sig med ryggen ind til mig. Vores nøgne, varme kroppe mødes i en svedig omfavnelse. Hun falder hurtigt i søvn, men tankerne kører rundt i mit hoved. Jeg prøver at berolige mig selv, og langt om længe lykkes det.

Jeg glider ind i en urolig søvn.

”God morgen, hvordan vil du have din kaffe?”
Spørger hun med et stort smil og et dejligt glimt i øjet.
”Sort, tak” svarer jeg, og i mine tanker tilføjer jeg:
”Lige som mit hjerte”. Duften af hendes dyre luksuskaffe, rammer mine næsebor, inden hun kommer tilbage. Med et charmende smil rækker hun mig koppen. Hun virker glad og helt ungpigeartig.
”Hvornår ser jeg dig igen?” spørger hun.
”Det ved jeg ikke.” Svarer jeg afvigende, mens jeg tager mit tøj på. ”Men jeg bliver nødt til at køre nu” Jeg tager den sidste tår af kaffen og går mod døren.

Hun standser mig, kaster armene om min hals og trækker mig ned til hende. Hun kysser mig og ønsker mig en god dag. Da jeg lukker døren bag mig, skynder jeg mig mod elevatoren og trykker på knappen til stueplan. Min indre uro er tilbage.

Mine dæmoner er tilbage.

Mr. D er tilbage.   

Læs også novellen: Pigen fra Holbæk

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Til ham: 4 frække adventsgaver

Julen står for døren, og det betyder, at det er på tide at tænke på årets adventspakker, hvor

DIY: Kreative pengegaver

Kender du det: du skal til konfirmation. Du skal have en gave med. Konfirmanden ønsker sig penge, men