Erotisk novelle: Daddy issues

Der er ikke mange biler på den nordjyske motorvej. Mit kundemøde sluttede heldigvis tidligere, end jeg havde regnet med. I min taske ligger en underskrevet kontrakt, og den er stor. Men det er ikke det, det handler om nu. Nu handler det om den sorte kuffert, og dens indhold, der skal bruges. For i aften, i nat og i morgen tidlig skal jeg lege med en helt særlig kvinde. En kvinde, som jeg har glædet mig meget til at lege med.

Hun kalder mig Daddy og jeg kalder hende for Prinsesse. Hun er til DD/lg play. Noget, jeg må indrømme, at jeg har det lidt stramt med. Men nu har vi skrevet sammen i mere end et år. Hun var en af mine første følgere. En ung kvinde på 21 år. Halvt så gammel som mig. Jeg har prøvet at være hendes mentor og til tider coach. Prøvet at støtte hende så godt jeg kunne. At hjælpe, når hendes dæmoner overtog hendes tanker. Når angstanfaldene overraskede hendes tanker. Hun har rejst sig, når andre ville være slået ud. Hun har rejst sig flere gange end nogen andre, jeg kender, og det allerede så tidligt i hendes liv. Hun er stærkere end langt de fleste. Og nu får jeg langt om længe lov til at møde hende.

GPS’en guider mig sikkert igennem byen hen til mit hotel. Jeg bliver mødt af en tom reception. Kigger mig lidt undrende omkring. Her virker tomt. Næsten forladt. Pludselig kommer en mand mig i møde med hastige skridt. Han har ventet mig. Jeg er den sidste gæst, der har checkin i dag. Jeg kan selv vælge, hvilket værelse jeg vil have. Jeg vælger det, der ligger på øverste etage. Receptionisten viser mig, hvordan jeg skal køre rundt om hele blokken for at parkere i baggården. Det gør jeg, imens han bærer min taske og den sorte kuffert op på værelset for mig. Jeg smiler lidt for mig selv. Han skulle bare vide, hvad der er i den sorte kuffert, og han er den eneste anden mand, der nogensinde har fået lov til at røre ved den.

I den lille elevator kigger jeg på uret. Jeg skal have pakket ud og svaret på et par mails, inden jeg skal ud og handle til vores aften sammen. Jeg bemærker, hvordan forventningens glæde er begyndt at boble i mig. 37 minutter senere står jeg nede i supermarkedet og kigger på vin. Gad vide, hvad hun er til. Sikkert noget sødt. Jeg finder en lyserød flaske, den vil Prinsessen sikkert blive glad for. Vi skal også have nogle snacks. Min telefon vibrerer. Det er hende, og hun skriver, at hun nu sidder i toget og er på vej – og bekræfter det aftalte tidspunkt. Jeg smiler for mig selv og svarer, at Daddy glæder sig til at møde sin lille Prinsesse. Jeg må indrømme, at jeg har det svært med at kalde mig selv for Daddy. Men det er en del af vores spil. Det er vores ting. Jeg finder lidt snacks, betaler og begiver mig tilbage til det spøgelsestomme hotel.

En flok unge mænd spiller op på perronen. De prøver at imponerer pigerne, der sidder lidt længere nede. Jeg smiler under mundbindet. Da de unge mænd går forbi mig, kigger den ene af dem på mig. Vi får øjenkontakt. Han skal til at puste sig op overfor mig. Jeg kigger ham roligt i øjne og ryster let på hovedet. Han falder ned igen og følger med sine kammerater ned til pigerne. Jeg følger dem med øjnene. Hvis han får samlet mod til sig, så får han ikke lov til at overraske mig. På trods af, at det er over 20 år siden, så hænger min træning ved som et instinkt. Ubevidst betragter jeg alt og alle omkring mig. Vurderer, om de er en trussel eller ej.

Et tog kører ind mod perronen overfor. Jeg kigger på uret. Det passer med tidspunktet. Mine øjne skanner alle, der stiger af toget. Der! Der kommer hun. Hun er ikke til at tage fejl af. Klædt i lyserødt lyser hun op i den grå masse af mennesker omkring hende. Hun vinker. Hun har også genkendt mig, som jeg sidder der i min grå frakke med mundbind. Hun går ned i tunnelen, der fører over til mig. Jeg rejser mig. Den unge mand fra før farer sammen og kigger på mig. Jeg sender ham et blik, mens jeg roligt går over til den trappe, der om lidt fører Daddys prinsesse op til Daddy. Hun småløber op ad trappen, og op i mine arme. Vi mødes i et varmt og inderligt kram.

Sammen forlader vi banegårdens område. Jeg har taget hendes ene taske og spørger til, hvordan hendes tur var. Hun svarer med:

”Åh, den stemme. Den kender jeg”

Hun henviser til nogle af de små videoer jeg har sendt til hende, når hun har haft det svært. Jeg har prøvet at guide og coache hende, når hendes angst overtog hendes sind. Jeg smiler, imens jeg tager mundbindet af. Hun kigger betaget på mig, imens hun hvisker for sig selv:

”Hvor er du bare flot”.

 Det går op for hende, at hun har sagt det højt. Hun bliver genert, kigger ned i jorden og fortsætter:

”Daddy er sikkert skuffet over mig”.

Jeg stopper op, og vender mig mod hende. Tager blidt fat om hendes ansigt og kigger hende dybt i øjnene, imens jeg helt roligt siger:

”Du er meget smuk”.

Hun smiler genert og slår blikket ned.

”Så Daddy er ikke skuffet?”

 ”Nej, slet ikke,” svarer jeg kort, og med et varmt smil.

Vi fortsætter sammen over mod det mennesketomme hotel. Jeg guider hende indenfor. Holder døren for hende på vej ind i den lille elevator. Hendes vejrtrækning ændrer sig. Den bliver mere overfladisk. Jeg kigger hende dybt i øjnene og siger, at hun bare skal trække vejret dybt og roligt. Det skal nok gå, vi er der snart. Hun kigger på mig og smiler.

”Daddy passer på mig”.

 Jeg smiler og nikker. Åbner døren og viser hende ned mod vores værelse.

Jeg sidder i lænestolen. Hun sidder på sengen og kigger på mig.

”Jeg har taget en gave med til dig” siger jeg, imens jeg betragter hende. Hun smiler forlegent. Jeg lægger pakken på hendes ben. Hun gør store øjne og begynder forsigtigt at pakke op. Forsigtigt åbner hun papiret. Kigger undersøgende. Så løfter hun den op foran sig.

”Det er min hoodie, fra den gang jeg dykkede,” forklarer jeg.

”Daddy, må jeg virkelig få den?” spørger hun overrasket. Jeg smiler og nikker.

”Ja, det er på tide, at den kommer videre. Prøv at læs teksten på ryggen af den,” siger jeg. Hun vender den om.

”Beyond limits” næsten hvisker hun, imens hun knuger hoodien ind til sig med tårer i øjnene. Det er tydeligt, at det rører hende dybt. Hun tørrer en tåre væk og siger:

”Jeg har også en gave til dig.” Hun næsten kaster sig over sin taske. Hun finder en lille pakke frem, som hun stolt rækker over til mig. Jeg smiler og tager pakken. Åbner den nysgerrigt. Det er et par af hendes sorte trusser og et håndskrevet brev. Jeg åbner brevet og begynder at læse. Hun skriver om, hvor meget hun har glædet sig til at møde mig, og hvor meget min hjælp har betydet for hende. Hvor taknemlig hun er for alle de mentale værktøjer, jeg har givet hende. Hun beskriver, hvordan min coaching har hjulpet hende igennem de svære perioder. Jeg kæmper for at holde en lille tåre tilbage. Blinker et par gange, smiler og kigger hende i øjnene, imens jeg stille hvisker:

 ”Tak”.

Jeg rejser mig og sætter mig på sengen ved siden af hende. Spørger, om jeg må lægge armen om hende. Hun nikker genert. Jeg rykker tættere på. Hun læner sig ind til mig, og hviler sit hoved på mit bryst. Jeg stryger min hånd henover hendes fine blonde hår. Blidt tager jeg fat om hendes hage og fører den op, så jeg kan se ind i hendes store blå Disney øjne. Spørger om jeg må kysse hende. Hun lukker øjnene og nikker. Vi mødes i et langt og inderligt kys.

”Hvor mange gange er du kommet?” spørger jeg, imens jeg står bøjet ind over hendes nøgne svedige krop. Hun kigger på mig med et anstrengt udtryk og fremstammer: ”12, Daddy”. ”Godt, så mangler vi kun 9!” Jeg sætter wanden* på hendes klitoris igen. Holder hende nede med den anden hånd. Hun tæller sine orgasmer og takker efter hver enkel som en god pige. Jeg nyder synet af hendes unge krop i ekstase. Hendes store, virkelig store, bløde og naturlige ungpige-bryster. Hendes faste ben. Hendes runde og lækre røv. Hun vrider sig, imens hun skriger sine orgasmer ud. Hun prøver at holde vores øjenkontakt, imens hun kommer. Hendes støn fylder hele værelset.

”21, Daddy” får hun fremstammet igennem sine anstrengelser. Jeg slukker wanden* og lader hende komme sig. Jeg sætter mig på stolen, tager en tår af min vin, imens jeg nyder synet af hende. Hendes vejrtrækning falder langsomt til ro. Hun ligger og kigger op i loftet.

”Daddy, svæver jeg? Det føles, som om jeg svæver midt i rummet,” siger hun med en stemme, der virker lidt fjern.

Jeg smiler og svarer:

”Nej, min pige. Du er lige her på sengen. Og Daddy er her, hvis du har brug for ham.”

Hun griner og fortæller, at hun ikke kan huske, hvornår hun har haft det så godt. Hun kan ikke mærke sine kroniske smerter. Hele hendes krop føles let og fri. Jeg sætter mig på sengen ved hendes hoved. Stryger min hånd hen over hendes hår. Kigger hende i øjnene og smiler, imens jeg hvisker.

”Daddy, er her for dig. Daddy har dig.”.

Hun kigger op på mig og spørger:

”Daddy, hvorfor 21 orgasmer?”

 ”Fordi, det er din alder,” svarer jeg roligt.

Vi går igennem den mørke by sammen – på jagt efter noget aftensmad. Hun fortæller om musik og koncertoplevelser, hun har haft. Hun viser mig rundt, imens hun fortæller om sin uddannelse, og drøm om at læse til psykolog, for at hjælpe andre mennesker. Hun har endda brugt noget af det, jeg har lært hende til at hjælpe en anden ung kvinde. Jeg smiler lidt stolt. Stolt af hende, at hun midt i sin egen kamp kan finde overskuddet til at hjælpe andre. Hun er bevidst om sine egne styrker og svagheder, og hun arbejder på det hele sammen med psykologer. Hun ser sine egne dæmoner lige i øjnene, og tør være ærlig overfor sig selv. Hende her, hun er en ægte fighter, der kommer til at vokse sig stærkere og bedre. Hun tager ansvar, og handler for at skabe fremdrift. Min tankestrøm bliver forstyrret af spørgsmål. Er jeg faderligt stolt af hende? Er det omsorg for hende, jeg mærker? Er jeg hendes Daddy? Selvom jeg måske har det stramt med det begreb?

”Smager pizzaen godt?” spørger jeg hende og tager en tår af min rødvin. Hun nikker og tager en tår af sin lyserøde drikkedunk. Vi er tilbage på hotelværelset. Jeg sidder i lænestolen ved det lave sofabord. Hun sidder på gulvet overfor mig. Hun har sat musik på sin medbragte højtaler. Hun kigger op på mig. Hun ser så glad ud. Pludseligt hopper hun op. Hun begynder at danse for mig. Jeg sidder tilbagelænet og nyder synet af hende. Hun virker så glad og fri. Stærk og fri i sin feminine energi. Sexet. Så utrolig sexet. Hun begynder at smide tøjet og danser videre i det sorte blondeundertøj. Hun tager min hånd og hiver mig op til hende. Hun vrider sig op ad mig. Sætter sig på hug foran mig og nærmeste kravler op ad mig. Lægger sin hånd på mit bryst. Kigger mig dybt i øjnene. Snurrer rundt, så jeg får hendes lange lyse hår i hovedet. Sætter hendes runde røv ind imod mit skridt. Bukker sig forover, og twerker op ad min halvstive pik. Jeg tager fat i hendes hofte, og presser hende over på sengen, så hun ligger på alle fire. Flår hendes trusser af. Åbner min bukser og tager min stive pik frem. Trænger op i hende. Dybt op i hendes ungpige-fisse. Hun er våd. Hun stønner i takt med mine dyriske stød. Der går ikke længe, inden jeg eksploderer op i hende. Vender hende rundt, så hun ligger på ryggen. Tager min store sorte wand* igen.

”Kan du huske hvilket tal vi kom til?” spørger jeg, imens jeg kigger hende i øjnene. Hun bider sig i læben og nikker. Hun ser lidt skræmt ud, som hun ligger der og kigger på mig.

”Tæl dine orgasmer for mig,” beordrer jeg.

”42!!” skriger hun. Hun har ikke brugt sit stopord eller pauseord. Men hendes svedige og udmattet krop skriger på en pause. Jeg lægger mig ved siden af hende. Lægger armen omkring og tager hende ind til mig. Hvisker beroligende i hendes øre. Spørger, om der er noget, hun har brug for. Hun svarer mig ikke. Hun svæver rundt i sin egen verden lige nu. Det er min opgave at passe på hende og sikre, at hun lander trygt og godt. Hun putter sig ind til mig. Hun smiler og ryster på hovedet, da hun hvisker: ”to-og-fucking-fyrre orgasmer. Så mange gange er jeg aldrig kommet før. Hvor mange gange har du fået en kvinde til komme?”. ”42” svarer jeg med et lille smil. Hun rejser sig op og kigger på mig. Så udbryder hun i hjerteligt grin.

”Så jeg er den kvinde, du har fået til at komme flest gange?”.

”Ja, altså indenfor et døgn. Jeg har fået andre til at komme flere gange, men det har været hen over flere uger,” svarer jeg hende ærligt.

”Daddy har magiske evner” udbryder hun, imens hun hopper op og ned i sengen. Jeg smiler, imens jeg betragter hende og nyder hendes energi.

Næste morgen, da vi sidder og nyder vores morgenmad, ser hun eftertænksom ud. Jeg spørger hende, hvad hun tænker på. Hun kigger på mig og svarer:

”Du har fået mig til at komme flere gange i går, i nat og her til morgen, end jeg selv har på det sidste år”. ”Jaså?” svarer jeg lidt forundret. Jeg forsætter: ”55 er også et flot tal.”

Jeg spørger ind til, hvilke af orgasmerne hun bedst kunne lide. Dem her til morgen eller da jeg vækkede hende i nat. Hun smiler. Hun kan ikke vælge. De har alle været fantastiske. De har fået hende til glemme hendes smerter for en stund. Hun har kunne være til stede i sin krop på en helt ny måde. Hun har bare været så glad for endelig at møde mig, efter alt det vi har udvekslet igennem mere end et år.

”Og Daddy, det har faktisk været okay, at jeg ikke har været i mit Little Space. Jeg ved godt, at Daddy ikke er så glad for det.”

Jeg kan mærke en lettelse. Hun forstår, at der skal være plads til os begge i relationen. Ligesom jeg respekterer hendes grænser, så har hun også respekteret mine grænser. Hun har også passet på mig. Jeg kan mærke en varme brede sig i mig. Har hun set mig? Har hun også været opmærksom på mine behov? Jeg tror det. Jeg vidste, at hun var skarp, men alligevel bliver jeg lidt imponeret. Hun har forstået samspillet. Hun ved at jeg, som Dom, også har et behov for at føle mig ønsket, eftertragtet og set. Der skal to til at skabe relationen. Det er sådan, vi har opbygget tilliden. Ingen romantiske ideer om blind tillid og naivitet. Det forstår hun. Daddy er stolt af sin lille powerprinsesse.

Vi checker ud af hotellet, og jeg følger hende til banegården. Det er en helt anden kvinde, jeg sætter på toget, end den pige jeg tog imod. Hele hendes kropsholdning er anderledes. Hun er mere stolt. Mere selvsikker. Går mere rankt. Hun smiler bag mundbindet. Hendes øjne stråler. Da hendes tog kører ind på perronen, har hun svært ved at give slip. Det har jeg også. Vi stjæler et sidste kys uden mundbind, inden hun stiger ombord. Jeg bliver stående og vinker til hende, imens toget kører fra perronen.

Gps’en fortæller mig, at der er over 4 timer hjem til København. Godt, så har jeg fire timer til refleksion. Fire timer, hvor jeg kan nyde minderne fra de sidste 12 timer med hende. Jeg kan stadig fornemme hendes krop. Stadig dufte hende. Jeg kan stadig høre hendes støn og hendes orgasmer. Det her har været en helt særlig oplevelse. Langt bedre end jeg havde drømt om. Jeg har lært mere omkring mig selv på denne rejse ind i min seksualitet, end jeg har de sidste 20 år. Måske hun har lært mig mere, end jeg troede muligt. Er brikkerne ved at falde på plads. Er jeg ved at have fundet mig selv? Hvem er Mr. D?

Læs mere fra Mr D ved at trykke her

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Pasta med kødsovs i fad

Denne skønne ret er en variation af den klassiske pasta med kødsovs; en farverig variant med smæk på

Bagt grød, 2 variationer

Noget af min absolut yndlings morgenmads-spise er bagt grød. Bagt grød kan laves i et utal af variationer