Erotisk novelle: Dark and stormy – del 1

Rejsen

”Hvad hedder han?” Sannes spørgsmål river Mette ud af hendes tanker.
Hun smiler forlegent og svarer: ”jeg ved det faktisk ikke”.
”Hvordan ser han så ud? Du må da have set ham?” bliver Sanne ved.
Mette smågriner og ryster på hovedet. Det er lang tid siden, hun har haft det sådan her. Lang tid siden, hun har haft sommerfugle i maven. Men lige her i Intercitylyn toget kommer de frem.

Hun er spændt på at mødes med ham, som hun kun har chattet med. Hun har nydt deres samtaler. Der er en varme over hans ord. En form for venlighed, kombineret med selvsikkerhed. Han ved præcis, hvad han gør. Og alle komplimenterne. Åh komplimenterne. Mette smiler for sig selv, når hun tænker på alle de gange, han har nævnt hendes læber. Det var nogle gange bare en reaktion på hendes story på Instagram eller blot ”De læber der” og en emoji. Det kildede i maven, hver gang hun modtog en besked fra den mystiske mand.
Hun forstår ikke helt, hvad det er, hun har gang i lige nu. Åh hvor hun dog håber, at han er pæn. Men hun må forberede sig på, at han måske ikke er det. Og at han måske slet ikke dukker op til deres aftale.  Det ligner hende slet ikke at skulle på en date med en mand, som hun kun har mødt online. Det var aldrig sket for bare et år tilbage.

Mette tænker tilbage på, at det er et halvt år siden, hun blev single efter ti års parforhold med Carsten. Carsten var en sød og dejlig mand. Men han var kedelig. Optaget af sit arbejde og fodbold. Hvordan kunne han se så meget fodbold? Og så hver weekend? De sidste par år havde han ikke vist Mette ret meget interesse. De havde næsten aldrig sex. Det var altid Mette, der skulle lægge op til det. Det var overstået på 2 minutter. Lidt pilleri, lidt doggystyle, et par klask i røven og hvis hun var heldig, så lidt missionær lige inden han kom. Han ville trille om på ryggen og falde i søvn, og det var den lørdag aften. Når Carsten var faldet i søvn, fandt Mette sin lille vibrator frem og gav sig selv en orgasme. Jo, den opskrift kendte hun alt for godt. Hun huskede, hvordan hun kunne ligge der ved siden af den snorkende Carsten og drømme sig væk. Det var de drømme, der fik hende til at søge rundt på Instagram. Her drømte hun sig væk i smukke sexede billeder og ord. Drømte om en mand, der ville og kunne tilfredsstille hende.

Er du til sexlegetøj fyldt med skønne vibrationer? Find her et utal af lækre vibratorer i alle former, farver og prisklasser (reklamelink).

Mette og Sanne havde aftalt at tage en tur væk fra Sønderborg i sommerferien. Bare en enkelt overnatning i København, hvor de ville ud og opleve storbyen. Ud og nyde livet efter to lockdowns. De skulle være to veninder på eventyr i den store by. Mette ville nyde singlelivet, smage på byen og måske nyde et par faste mandehænder. 
Mette havde brugt mange dage på at finde og udvælge det tøj, som hun skulle have på i aften til mødet med ham. Normalt var hun ret sikker på sit tøjvalg, men ikke i dette tilfælde. Til sidste havde hende og Sanne brugt en hel roséaften på at finde det helt rigtige sæt. En kort blomstret sommerdragt, som fremhævede Mettes store bryster, og som samtidig var kort nok til, at han kunne komme til nedefra. Hvis han nu fik lyst til dette. Mette håber, at han får lyst til det. Lyst til at røre hende. Det er lang tid siden, at en mand har rørt ved hende. Hun savner at mærke et par stærke mandehænder på sin krop.

Men lige nu sidder de her i lyntoget, der er blevet til et regionaltog, som stopper ved alle stationer. De bliver mindst en time forsinket. Åh nej, hvad vil han sige, når Mette ikke kan overholde deres aftale. Han virker ikke til at være en mand, hun vil skuffe. Men hun bliver nødt til, at skrive det til ham. Spørge om de kan udsætte deres aftale til klokken 17:30. Det er kun en halv time senere, end hvad de har aftalt. Det må da gå an, tænker hun.  Mette skriver en lang besked, hvor hun undskylder og forklarer, at toget er forsinket. Hun spørger, om de kan aftales at mødes på baren klokken 17:30 i stedet? Mette sidder og kigger på sin telefon, som hun får til at opdatere igen og igen.
Så kommer svaret fra ham, ”Ja”.
Mette siger nervøst til Sanne: “Han svarede bare et ja. Ikke andet. Ikke noget med, at det er han da ked af eller noget i den stil. Er han sur? Er han skuffet?”

Sanne prøver, at berolige Mette, mens toget langsomt kører igennem det danske sommerland. Der er ulideligt varmt i toget. De har valgt en af de få varme sommerdage i juli til at tage på eventyr i København.
Kan det her tog dog ikke køre hurtigere? tænker Mette, imens hun sidder og gennemgår planen i sit hoved igen. De er på hovedbanen klokken 16:20, så skal de finde Imperial Hotel. Checke ind og finde værelset. Så skal hun have et hurtigt bad, lægge makeup, sætte hår og skifte tøj, inden hun skal være på baren klokken 17:30. Det er ham, der har anbefalet The Library Bar. Han har ikke direkte sagt, at det er her de skal mødes. Men der har bare aldrig været tvivl om, at det er her, han ville mødes. Det har ligesom ikke været til diskussion. Når han siger noget, så bliver det sådan. Han er høflig, men bestemt. Som en gentleman. Nej, mere som en dominant gentleman, præcis, som der står i hans profiltekst, tænker Mette.

Mette trykker på knappen på elevatoren. Knappen med 4 sal lyser op. Åh hvor den elevator dog kører langsomt, tænker Mette utålmodigt. De har brugt alt for lang tid på at finde hotellet. Typisk to jyder, der ikke kan finde rundt i København. Heldigvis havde de GPS’en i deres telefon.

Mette småløber ned af hotelgangen. DER! Værelse 419. Hun står og fumler med nøglekortet. “Kom nu. Kom nu. Kom nu.” Den lille lampe på låsen lyser grønt. Mette banker døren op, og smider kufferten på sengen. Hun skynder sig derefter hurtigt i bad, lægger makeup, sætter håret og på med den blomstret dragt.

”Hvordan ser jeg ud?” spørger Mette.
”Du ser fandme godt ud. You go girl” svarer Sanne.
Mette kigger på sit Appel Watch. Der viser klokken er 17:18. Der er 12 minutter tilbage.
”Vi skal afsted nu!” siger Mette lidt for højt. De tager deres tasker og forlader hotellet.

Sanne har misset sin egen aftale på grund af det forsinkede tog. Hun går i stedet på Espresso House med hendes telefon og en oplader. Mette småløber igennem byen med hendes GPS sat til The Library Bar. Hun må bare ikke komme for sent. Klokken 17:29 træder hun ind i den mørke bar. Hun kigger rundt og ser, at der sidder et par mænd og snakker ved et af bordene. Nervøst kigger hun på dem og tænker, er han en af dem?
De værdiger hende ikke et blik. De ser heller ikke særlig gentlemanagtige ud og da slet ikke dominante, tænker hun.
Bartenderen byder hende velkommen. Hun smiler nervøst. Udser sig en sofa i det mørkeste hjørne, så hun kan sidde med ryggen til indgangen. Hun håber det er et sted, hvor de kan sidde i fred. Hun sætter sig og studerer menukortet. Hvad skal hun vælge? tænker hun ved sig selv. Da bartenderen kommer ned, bestiller hun et glas rosé. Det går man jo aldrig galt i byen med, tænker hun.

Baren

Mette sidder og venter. Hun ser sig omkring i det mørke lokale. Hun genkender den smukke bar, som en af dem han har beskrevet i hans noveller. Hun smiler lidt for sig selv, og føler at hun er med i en af de noveller. Dem har hun læst mange gange og forestillet sig, at hun er kvinden i hans noveller, imens hun har tilfredsstillet sig selv til dem.

Mette kigger nervøst på sit ur. Burde han ikke være her nu? Hun kan mærke, hvordan det kilder i maven. Kommer han overhovedet? Har han glemt hende? Eller holder han, hende for nar? Er det hele bare en fantasi? Mette sipper til sit glas med rosé og prøver at berolige sig selv. Aldrig har hun oplevet, at en mand har kunne påvirke hende på denne måde. Og hun har ikke en gang set ham endnu. Måske det her er en tosset ide, der bare skal forblive en fantasi? Skal hun rejse sig og gå?

Mette åbner sin telefon, finder deres samtale frem og skal til at skrive til ham, at hun går. Da hun hører en rolig mandsstemme: ”God aften, frøken. Og velkommen til København”.
Mette kigger op. Det giver et gib i hende. I stolen overfor hende, sidder en mand. Den stol, var tom lige før. Hun er lidt chokeret. Hvordan kan han bare dukker op ud af skyggerne? Var hun så optaget af sin telefon, at hun ikke bemærkede at han kom ind?

Han smiler til hende med hovedet lidt på skrå. Han er iklædt et par sandfarvet chinos bukser, brune lædersko og en sort skjorte, naturligvis tænker Mette. Sommerlig, men stilet. Hans korte mørke hår med grå skænk er sat, og hans fuldskæg er veltrimmet. Det kan hun godt lide, og tænker ved sig selv, at han faktisk er mega lækker.

Mette mærker, hvordan hun falder lidt til ro, og smiler tilbage. Hun prøver at sige noget til ham, men hendes stemme er så lille, at han ikke hører det. Han læner sig frem, peger på sofaen, og spørger om han må sætte sig ved siden af hende. Hun synker en lille klump i halsen, slår blikket ned og nikker forsigtigt.

Han sætter sig ved siden af hende. Hans bevægelser er rolige, men bestemte. Han drejer sig lidt, så hans overkrop vender mod hende. ”Er du virkelig? Er du virkelig her, eller er det her noget jeg drømmer?” hvisker hun, imens hun forsigtigt lægger en hånd på hans arm. Hun bemærker, hvor veltrænet han er. Ikke pumpet på den overdrevet fitness måde, men veltrænet. Brede skuldre og ryg. Han er vel et sted i fyrrerne og ligner en mand, der kan tage fat, tænker Mette. Hun kan mærke, at nu kilder det ikke kun i maven, men også imellem hendes ben. For hun ved, hvad han kan. Hun ved, hvad han gør.

Hun kigger ind i hans smukke brune øjne, og spørger: ”Jeg ved slet ikke, hvad du hedder. Hvad må jeg kalde dig?”.
”Du kan kalde mig for D” Svarer han kort med et skævt smil. Mette læner sig tilbage og tænker, det der smil, det bliver svært at modstå.

Bartenderen afbryder Mettes tanker, da han kommer ned og spørger D, hvad han ønsker at bestille. Uden at kigge på menukortet, der står på bordet, bestiller D en Dark and Stormy og et glas vand. Bartenderen nikker og forsvinder igen.
Mette sidder og tænker, at der er noget sexet over måden D er en mand, der ved hvad han vil have. Hvad vil han gøre ved hende? tænker hun, mens et sug går igennem hele hendes krop.

Han spørger interesseret ind til togturen til København og forsinkelsen. Mette forklarer om lyntoget, der blev til regionaltog, og som skulle stoppe ved alle stationer. ”Det må ha været træls” svarer han med et roligt smil.
Hun kigger skævt på ham og spørger: ”er du fra Jylland?”, da hun ikke kan høre en dialekt i hans stemme.
”Nej, men jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med mange jydere igennem årene” svarer han.
Nej, selvfølgelig er han ikke jyde, tænker Mette. Sådanne mænd som ham, har hun aldrig mødt i Jylland.
Han fortæller, at han har arbejder sammen med folk fra hele verden, og hvordan de forskellige kulturforskelle står tydeligt frem. Han fortæller en sjov historie om en bornholmsk fisker, der ikke var til at forstå. Han beretter om, hvordan det er at arbejde sammen med italienerne, polakkerne og englænderne. Pludselig stopper han og kigger hende dybt i øjne.

Mette holder vejret.
Han hvisker: ”Træk vejret. Træk vejret dybt”.
Hun lukker øjnene og trækker vejret helt ned i maven. Puster ud. Åbner øjnene og ser ind i hans rolige mørke øjne.
Bartender stiller hans drink foran dem.

D vender sig mod ham og smiler, hvorefter han takker bartenderen høfligt. Bartenden forsvinder hurtigt igen.
Mette tænker, at en Dark and Stormy passer perfekt til denne mystiske Mr. D overfor hende. Men hun vil gerne bare være alene med ham nu. Han tager drinken, som er fyldt helt til kanten af glasset. Han læner sig frem for at undgå at spilde. Tager en tår af sugerøret, inden han fjerner det. ”Så kan jeg også styre det, uden at spille ud over det hele” siger han, imens han griner.

Mette kan kun tænke på, hvordan hans læber ville føles på hende. Hun lukker øjnene og trækker vejret dybt. Sker det her virkeligt? Hun får lyst til at knibe sig i armen for at være sikker på, at hun er vågen, og at dette ikke er en drøm.
”Er du okay?” Hans rolige stemme afbryder hendes fantasier om, hvordan han ville røre ved hende. Hun nikker og kigger på hans hænder.

”Hvad sidder du og tænker på?” spørger han.
Mette smiler generet. ”jeg tænker på, hvordan det ville være, at være sammen med dig”.
Han smiler. Nipper til sin Dark and Storby. ”Ja, det er der flere reaktioner på. Nogle kalder det en revolution, nogle siger afhængighedsskabende, andre takker, men de fleste siger…..” Han tager fat om nakken på Mette, kører hans fingre op i hendes lyse krøller og tager fat. Roligt trækker han hende ind til sig, og i hendes øre stønner han et langt og blød støn. Kuldegysningerne løber igennem Mettes krop. Nu længes hun endnu mere efter hans berøringer.

Han kigger op og ned ad hende. Han bemærker, at hun er rykket tættere på ham. Hendes kropssprog er rettet mod ham, og det er meget åben. Han har hende lige, hvor han vil have hende.

Han trækker den ud med smalltalk, inden han vil spørge om hendes samtykke. Uden pres skal hun føle, at det er det her, hun vil. Hun skal selv overgive sig. Han forsætter smalltalken og taler om barens indretning og den drink han har fået. Han spørger ind til hende, for at få hende til at tale, så hun kan berolige sig selv. Uanset hvad han gør, så er der et smil på hendes læber. Hendes skønne læber. En gang imellem bider hun sig selv i underlæben. Han læner sig frem mod hende igen, og gør tegn til at hun skal gøre det samme. Han hvisker i hendes øre: ”Min kuffert er mindre end 300 meter herfra”. Hun stirrer på ham med store øjne. Det er den kuffert, som hun har læst om. Hans lille sorte kuffert fyldt med hans udstyr.

”Hvor er den henne?” spørger hun.
”I min bil, der holder bag Imperial Hotel” siger han med et skævt smil, mens han nipper til sin drink igen.
”Men… Men det er jo det hotel, vi bor på” siger Mette overrasket.
”Det ved jeg” svarer han kort.
Mette smiler lidt for sig selv. Han er fuld af overraskelser.

Mette rykker tættere på. Spreder benene, så han kan se op under den korte blomstret dragt, som Sanne og hende, har brugt så lang tid på at udvælge. Den er helt perfekt nu. Han kan lige stikke sine fingere ind og mærke hendes våde fisse. Mette er så våd, at hun er sikker på, at hun efterlader mærker på sofaen.

Han spørger, om han må røre ved hende.
Endelig! Mette nikker, imens hun holder vejret. Han lægger forsigtigt hans hånd på hendes bare lår. Mette lukker øjnene, imens hans hånd bevæger sig op ad hendes lår, i en lang langsom glidende bevægelse.

Han finder trussekanten. Kæler lidt for hende fisse, udenpå de sorte blonde trusserne, hun har udvalgt specielt til ham. Han finder nemt hendes klitoris. Hun lukker øjnene og stønner let, da han stikker to fingerer ind bag trussekanten, og op i hende, hvor han finder hendes g-punkt. Det føles dejligt at blive rørt af et par erfarne mandehænder.

Boost din selvtillid, og tænd op under din partner med nyt lingeri. Se sortimenter til enhver smag her (reklamelink).


Mette åbner øjnene lidt og kigger rundt i baren, for at se om de andre gæster har opdaget, hvad de har gang i, i dette mørke hjørne. De ville sikkert blive smidt ud, hvis de blev opdaget. Det er så frækt. Så forbudt. Det tænder hende kun endnu mere. Mette er lige ved at komme, da han lader sine fingere glide ud af hendes drivvåde fisse.

Han stikker fingrene ind i munden på hende, så hun kan smage sig selv og slikke dem rene. Mette slikker dem ivrigt. Han trækker hånden til sig. Tager hans drink og nipper til den igen. Åh Mette vil bare have mere. Meget mere.

Han sidder selvsikkert og kigger smilende på hende. Han ved godt, hvad han har gang i. Hun ved godt, hvad han har gang i, og hun nyder det. Igen tager han fat i hendes hår, trækker hende ind til sig, og kysser hende med hans bløde læber, der smager af Ginger Beer efter drinken. Alt inde i Mette er ved at eksplodere af begær. Han tager fat om hendes kæbe og kigger hende dybt i øjnene: ”Er du klar?” spørger han. Mette forsøger at fremstamme et ja.

Han tager sin drink og tømmer det sidste. Fanger en isterning i munden. Spytter den ud i hans hånd, og lader den glide op ad hendes lår. Det føles skønt på denne varme sommeraften. Han fører isterningen hele vejen op til hendes våde fisse. Han kører han roligt isterningen rundt på hendes skamlæber, og kigger hende dybt i øjnene. Hun holder et lille gisp tilbage, inden hun smiler og hvisker: ”wauw”.

Han smiler. Rejser sig og rækker hånden ud mod hende med et ”skal vi?”. Mette samler sig og rejser sig. Hendes hoved kører rundt. Han går op til baren. Mette står og betragter ham, som han står der og charmer bartenderne. Hans karisma fylder hele rummet. Han betaler for deres drinks, og tager hendes hånd, hvorefter han fører hende ud i de københavnske gader.

Ude i den skarpe aftensol, får Mette kigget bedre på ham. Han er en smuk mand, der udstråler selvsikkerhed på en meget karismatisk måde. Så rolig og bestemt, men samtidige så venlig. Han holder hendes hånd i et greb, der på en gang er fast og blød, imens han stedkendt, fører hende igennem Københavns gader.

Tankerne kører rundt i Mettes hoved. Drømmer hun? Sker det her i virkelig? Hvad skal der ske? Nej, hun vil ikke vide det. Hun vil bare overgive sig til ham, og lade ham styre.

Hans stemme afbryder hendes tanker. Han spørger, om hun kan huske stopordet og bremseordet. ”Ja, rød er stop og gul er pause” fremstammer hun. ”Dygtig pige” svarer han. Han gennemgår hendes No-goes, som Mette har skrevet til ham.

Sammen med ham, har hun næsten ingen no-goes. Sammen med ham, er hun villig til at prøve alt.
Han fører hende til sin sorte bil, der holder parkeret i en af sidegaderne bag Imperial Hotel, præcis som han sagde.
Mette tager sin telefon frem for at skriver til Sanne, at det kommer til at tage længere tid end først beregnet.
”Hvem skriver du til?” spørger han. Mette forklarer, at hendes veninde, Sanne, sidder på Espressohouse og venter, så hun skriver til hende, at hun godt kan tage en kop kaffe mere.

”Hun kan bare tage en af hver på hele menukortet” siger han med et skævt smil, og et lille blink med øjet.
Mette griner lidt nervøst, da hun får øje på den lille sorte kuffert i hans hånd. Det giver et sug i maven. Det er den, som han har fortalt om, og som hun har læst om i hans noveller. Hun skynder sig at skrive beskeden til Sanne færdig.

Han tager hendes hånd igen og fører hende sikkert over til hotellet.

Forsættes…

Læs også

Vegansk smoothiebowl

Smoothiebowl er en super nem og lækker måde at få sin morgenmad på. Den kan spises med lækker

Morgenmuffins med gulerødder og knas

Jeg tror nok, at morgenmadsmåltidet er mit absolutte favoritmåltid. Jeg elsker de langsomme morgener, hvor der er god

Gaveinspiration til madelskere

Julen står for døren og ind imellem kan det være svært at komme på den helt rigtige gaveidé.