Erotisk novelle: Den tatoverede akademiker

Hun betager mig. Med sit røde hår. Blå øjne. Kunstige bryster og mange tatoveringer. Men endnu mere betager hendes intellekt mig. Hun betegner sig selv som en nørd, imens hun sidder der og fortæller om det forskningsprojekt, hun skal igang med. Det skal være hendes Ph.d. Der er ikke nogle, der har undersøgt dette område før, så det bliver banebrydende. Hun fortæller om processen, imens hun sidder der i sofaen og leger med sit hår. Jeg tager en tår af den drink, hun har lavet til mig; En sød Bourbon med Ginger Ale og lidt lime, man skulle tro, at hun allerede kender min smag lidt for godt. Hun sidder og betragter mig og smiler et lille, næsten usynligt smil. Hendes sorte kjole kan ikke dække alle hendes tatoveringer, som er op ad armene, og hendes store chest picece. Der er masser af farver. Hun er fræk at se på.

Vi sidder i hendes stue, i en villalejlighed nord for København. Udenfor er det mørkt og koldt, men herinde har hun indrettet sig lyst, og i en klassisk stil med kunst på væggene. Over hvert eneste billede hænger en aflang lampe, som var det på et kunstmuseum. Der er højt til loftet og stuk. Den klassiske musik spiller roligt i baggrunden. Hun har tændt stearinlys. På én gang passer hun perfekt ind i denne setting, men samtidig skiller hun sig også ud. Hun er stilet og æstetisk, men på samme tid rå og sexet, på sin helt egen måde. Hun er sin egen. Det her bliver sjovt, tænker jeg for mig selv, og tager en tår af min drink.

Jeg får sporet samtalen ind på hendes lyster, og hvad der tænder hende. Hun fortæller om, hvordan hun gerne vil domineres. Men hun fortæller det ikke, som så mange andre. Det her er ikke noget, der skal prøves af. Hun kender sig selv ret godt, og er god til at italesætte, hvad hun vil, og hvad hun aboslut ikke vil. Hendes mørke lyster er ikke som de fleste. Hun er en kvinde, der kender sig selv godt. Det er dejligt befriende med en kvinde, der kan sætte ord på det, hun virkelig længes efter. Imens jeg nyder min drink, tager jeg mentale noter og smiler for mig selv. For jeg ved, hvad jeg har med i kufferten, og en plan er ved at udvikle sig i mit hoved.

”Dit skæg er så flot. Må jeg røre ved det?” spørger hun blidt. Jeg smiler og nikker. Hun læner sig frem og rækker forsigtigt ud.

 ”Jeg kan godt lide dit jakkesæt, det klæder dig”.

 ”Tak”, svarer jeg og smiler igen.

 ”Må jeg kysse dig?” spørger hun, imens hun kigger mig dybt i øjnene. Jeg stiller drinken fra mig. Tager fat om hendes hals, og fører hendes mund op til min. Hun åbner munden, og vi mødes i et inderligt kys. Min anden hånd griber fat i hendes hår. Jeg griber fat om hendes kæbe. Presser hendes ansigt sammen, og hvisker roligt i hendes øre:

”Er du klar?”

Hun nikker, imens hun prøver at fremstamme et ja. Jeg smider hende tilbage i hendes ende af sofaen. Rejser mig roligt, og går ud efter min kuffert. På vej ud af døren beordrer jeg hende til at tage tøjet af.

Understreg hvem der har magten og kontrollen ved at spænde et halsbånd fast, find et her (reklamelink)

I det tilstødende soveværelse åbner jeg kufferten, og finder et par sorte latex handsker og halsbåndet frem. Hun har fortalt mig, hvor meget hun tænder på de sorte handsker, og da jeg kommer ind i stuen igen, er hendes reaktion også tydelig. Hun gisper, da hun får øje på dem. Det ser ud til, at hun rødmer lidt. Jeg går hen til hende og stiller mig helt tæt på hende. Hun bøjer hovedet og hviler det på mit bryst. Jeg kan dufte kemikalierne fra hendes røde hårfarve, blandet med hendes parfume. Jeg beordrer hende på knæ. Hun adlyder uden tøven. Hun løfter sit hår, imens jeg spænder halsbåndet fast om hendes hals. Jeg kærtegner hendes hoved, imens jeg giver hende instrukserne for, hvad der kommer til at ske. Hvordan hun kan stoppe det, hvad hun kan svare, og hvornår hun er fri igen. ”Javel”, svarer hun så fint, som en velafrettet pige.

Jeg tager fat i hendes nakke, og forsigtigt presser jeg hendes hoved ned i det hvidolieret plankegulv. Hiver trussekanten til side, smører lidt glidecreme ud over hendes røvhul. Hun gisper, da hun mærker den kolde metal buttplug. Blidt presser jeg den op i hendes røvhul. Hun gisper lidt. Hun er ikke trænet til analsex, endnu. Jeg leger lidt med buttpluggen. Kører den rundt i hende. Hun vrider sig i liderlighed.

I min lille sorte kuffert henter jeg et sæt straps og ridepisken. Jeg binder hendes hænder sammen på ryggen. Lader ridepisken glide ned over hendes krop. Voldsomt griber jeg fat i halsbåndet og trækker hende fremefter. Så hun ligger på maven på det hvidolieret plankegulv.

”Kan du huske den opgave, som du ikke løste i torsdags?” hvæser jeg af hende.

”Ja” hulker hun.

”Den slags har konsekvenser, og nu tæller du slagene”. Ridepisken klasker ned over hendes venstre balle. Hele hendes krop rykker sig, som om hun har fået stød.

”1”, kommer det stille fra hende. De næste tre slag bliver fordelt på begge baller.

”4”.

 ”Du virker utaknemlig for de lektioner, jeg lærer dig.” De næste seks slag kommer som en serie.

”10. Tak, Herre”.

Hendes baller er begyndt at skifte farve. Jeg trækker en spisestol over. Sætter mig ved siden af hende. Placerer min sorte chelsea boot i nakken på hende, imens jeg presser den sorte støvle ned i hendes nakke, svinger jeg ridepisken over hendes baller igen. Der begynder at komme mørke streger.

 ”Hvor mange er vi oppe på?”.

” 23. Tak, Herre”.

Jeg rejser mig, løfter spisestuestolen og placerer den lige over hende, så hendes hoved ligger stolebenene. Pisken rammer hendes baller på skift. Urytmisk, så hun ikke kan forventer slaget. Hun vrider sig under stolen, og jeg må sætte støvlen på hende igen for at holde hende i nogenlunde ro, så pisken kan ramme rigtigt.

Da vi når de 50 piskeslag, som hendes straf var, flår jeg trusserne af hende. De er drivvåde. Fjerner stolen. Beordrer hende op på knæ ved siden af sofabordet. Jeg sætter mig på hug ved siden af hende. Hun smiler med lukkede øjne. Tager hårdt fat om hendes kæbe, drejer hendes hoved, imens jeg presser hendes ansigt sammen. Jeg kigger dybt ind i hendes øjne, imens jeg propper hendes våde trusser ind i munden på hende. Rejser mig og stiller mig bag hende. Tager fat i hendes kæbe og tvinger hendes hoved bagover, imens jeg rækker ud efter stearinlyset på bordet, hvisker jeg roligt og bestemt: ”Sid stille”. Roligt hælder jeg lidt af den varme stearin ud over hendes bryster, og afventer hendes reaktion. Hun vrider sig i smerten, men så prøver hun at smile, så godt hun kan, i mit faste greb. Jeg hælder mere af den varme stearin ud over hendes store fyldige bryster. Stearinen løber ned over hendes brystvorter og størkner på hendes hud. Den drypper ned i hendes skød og på hendes ben. Hun vrider sig og smiler. Jeg tvinger hende bagover. Så hun ligger på ryggen. Forsætter med at dryppe den varme stearin ud over hendes mave og bryster og skød. Hun sparker med benene og vrider sig for smerten. Hele hendes mave er dækket i størknet stearin. Jeg betragter hende, mens hun ligger der på gulvet foran mig. Så kommer jeg i tanke om den bog, jeg så, da jeg gik igennem hendes soveværelse. Den handlede om seriemordere. Jeg får en ide og smiler. Rejser mig. Tager min telefon og tjekker hendes No-go-liste. Det kunne godt være en mulighed.

Ude i hendes køkken står jeg og betragter hendes samling af knive. Mine tanker kredser om noget, hun sagde, da vi talte om hendes feticher. Især det smil hun havde, da hun talte om det. Jeg tager den store kødøkse ned fra magneten og går ind i stuen til hende. Stiller mig ved siden af hende. Venter på, at hun åbner øjnene og kigger på mig. Vi får øjenkontakt, men hurtigt får hun øje på min hånd med den sorte latexhandske og den store kødøkse. Hun spærrer øjnene helt op. Da jeg knæler ned ved siden af hende, vrider hun sig endnu mere. Jeg lægger min venstre hånd på hendes lår og trykker til.

”Lig stille” beordrer jeg hende roligt. Hendes øjne er spærret helt op, og frygten lyser ud af hende. Med den brede side nedad lægger jeg den kølige kødøkse på hende overophedet hud. Med knivsæggen begynder jeg forsigtigt at skrabe den størknet stearin af hendes hud. Hun kæmper en kamp for at ligge så stille, som hun kan. Alle hendes muskler er spændte. Nøjsomt og omhyggeligt skraber jeg hver lille cm af hendes torso. Lader kødøksen glide henover hendes fyldige runde bryster. Fjerner hver eneste lille stump stearin. Så kigger jeg hende i øjnene. Fjerner trusserne fra hendes mund. Hun smiler. Hendes øjne lyser op.

”Det kunne du godt lide.” siger jeg med et lille skævt smil. Hun nikker.

”Du havde fået en opgave. Du skulle skaffe en sort sprittusch. Hvor er den”, spørger jeg hende. Hun fortæller i hvilket skab hendes lille kasse med sexlegetøj står. Den ligger deri. Jeg åbner skabet i hendes soveværelse. Ignorer hendes kjoler og finder kassen. Jeg ved allerede, hvad der er i den. Det er kun sprittuschen, der interesser mig. Rolig går jeg ind i stuen igen. Hun ligger stadigvæk på ryggen på gulvet. Igen knæler jeg ned ved siden af hende. Imellem alle hendes flotte tatoveringer finder jeg hud, som ikke har blæk i forvejen, og skriver: ”Whore” henover hendes mave, ”Bitch” på hendes venstre lår, ”Comeslut” på hendes højre lår og ”Belongs to Mr. D” henover hendes bryster. Jeg træder et skridt tilbage og nyder synet. Hun kigger op på mig. Hun smiler så frækt.

Jeg tager fat i halsbåndet og trækker hende op at stå. Vender hende rundt og lægger min venstre arm omkring hendes hals. Klemmer til. Med højre hånd tager jeg min wand. Tænder den på fuld styrke, og sætter den på hendes fisse. Hun ryster og prøver at fjerne sig fra wanden. Men jeg holder hende fast i halsgrebet. Der går ikke længe, inden hun tigger om at få lov til at komme. Jeg benægter hende hendes orgasme. Ikke en gang. Ikke to gange. Men tre gange stopper jeg lige før, hun kommer. Hun står og tripper med de bare fødder på gulvet.

”På knæ!”

Jeg har trukket hende hen til barokstolen i hjørnet. Hele hendes krop dirrer. Hun kan næsten ikke være i sig selv. Jeg kigger hende i øjnene. Så tager jeg tøjklemmerne frem. Den første sætter jeg i hendes venstre brystvorte. Hun kniber øjne sammen. Bider smerten i sig. Så åbner hun øjne og smiler. Jeg sætter en klemme i højre brystvorte. Så tager jeg fat i siden af hendes bryst, klemmer lidt hud sammen og sætter en tøjklemme mere. Hun lukker øjnene og bider tænder sammen. Forsvinder ind i smerten et kort øjeblik. Så kommer hun tilbage til mig. Hun ryster kroppen og smiler. Hun vil have mere. Jeg sætter flere klemmer på hende. Der sidder tøjklemmer hele vejen op langs hendes bryster. Rejser mig op, så jeg står ind over hende. Jeg tager fat om hendes kæbe igen. Presser til, så hun åbner munden. Langsomt lader jeg en spytklat lande i hendes åbne mund, imens jeg kigger hende i øjnene. Med vores blikke fastlåste, går jeg rundt om hende. Stiller mig bag hende. Min ene hånd tager fat rundt om hendes hals. Den anden hånd tager fat om siden på klemmen. Med et pludseligt ryk trækker jeg den af hende. Den giver et lille klik, da træet klasker sammen. Hun lukker øjne og rykker sig for smerte. Så åbner hun øjnene igen, læner sig tilbage i positionen og smiler. Jeg tager den næste klemme og den næste og den næste. Til sidst er der kun de to tilbage, der sidder i hendes brystvorter. Jeg går om foran hende igen. Sætter jeg på knæ foran hende. Tager fat om den ene. Kigger hende i øjne. Frygten lyser ud af hende. Med et fast ryk trækker jeg først den ene af. Så den anden. Hun nyder smerten, mens hun sidder nøgen og sårbar på knæ på det lyse trægulv.

Igen tager jeg fat i halsbåndet. Op at stå. Tager fat i hende bagfra. Lægger armen omkring hendes hals, og spænder til. Tager wanden på max styrke, lige på hendes fisse. Jeg kan mærke vibrationerne igennem hendes krop.

”Må jeg?” næsten græder hun.

”Ja, kom for mig”, hvisker jeg roligt i hendes øre. Hun kommer. Hele hendes lille krop spænder op. Hun prøver at flytte sig, men jeg holder fast. Hun kommer igen. Jeg strammer grebet endnu mere. Min biceps er ved at gå i krampe. Hun kommer igen. Hun kan ikke holde sig tilbage mere. Hun giver efter og kommer igen. Hun har ingen kontrol over sin egen krop. Hun hulker. Hun kommer. Hun synker sammen i mit greb. Jeg slukker wanden, og hjælper hende ned på knæ igen.

Bestil din egen Magic Wand her (reklamelink)

Hun får lov til at sidder der alene, imens jeg henter rullen med pakkefilm. Det er lidt ligesom den klare madfilm, som man bruger til at pakke rester ind i, det er bare kraftigere. Hun vågner lidt op fra sit subspace, da hun ser mig med rullen i hånden. Jeg har måttet tage de sorte latexhandsker af, da det, vi skal til nu, vil blive besværliggjort af dem. Hun kigger forundret på mig, da jeg begynder at pakke hende ind i pakkefilmen. De første par omgange strammer jeg ikke så meget. Jeg skal sikre mig, at den låser om hende og sidder fast. Stille og roligt og for hver omgang strammer jeg mere og mere. Kører filmen over hendes bryster. Under hendes bryster. Mellem hendes bryster. Hun bliver komprimeret mere og mere. Som en lille fræk, sexet, plastisk mumie. Jeg rejser hende op. Begynder at dreje hende rundt i stedet for at gå rundt om hende. Jeg lader hende stå lidt, mens jeg sætter mig i barokstolen og betragter hende. Tager en tår af min drink. Nyder at se på hende. Så sårbar, men samtidig stærk. Stærk i hendes underkastelse. Igennem pakkefilmen kan jeg se de mærker, jeg har afsat på hendes krop. Hun er så skrøbelig, som hun står der. Det er mit ansvar at passe på hende. Det er mit ansvar, at hun finde nydelse. Nydelse i hendes underkastelse og hendes smerte. Hun har overgivet sig fuldkommen til mig. Hun har fulgt med ind i alt det, som jeg har udsat hende for. Jeg har respekteret hendes grænser og passet på hende. Kigger på mit ur. Vi har været i gang længe nu. Jeg tømmer min drink. Rejser mig roligt, og går over til hende. Ser ind i hendes blågrå øjne, kysser hende dybt, vender mig og går.

Ude i hendes køkken står jeg igen og betragter hendes samling af køkkenknive. Den store kokkekniv fra Global ser god ud. Jeg tager den ned og vejer den i hånden, god balance. Den må være skarp nok. Går tilbage til hende i stuen, hun står der, hvor jeg har efterladt hende. Hun spærrer øjne op, endnu en gang lyser frygten ud af hende. Men jeg ved, at det er det, hun nyder.

”Stå helt stille, ellers går det her galt”, siger jeg med rolig stemme. Langsomt lader jeg det kolde stål glide op ad hendes lår. Op over maven, imens jeg passer på, at knivsæggen og spidsen ikke skader hende, kærtegner jeg hendes krop med kniven. Hun ryster lidt, og jeg lægger armen om hende. Dels for at berolige hende, dels for at holde hende fast, så hun ikke kommer til skade. Så vipper jeg kniven ind under pakkefilmen, og skærer forsigtigt op. Stykke for stykke, så forsigtigt, så langsomt, lader jeg kniven gøre sit arbejde. Løser hende stykke for stykke. Passer på hende.

Da hun er helt fri fra pakkefilmen, løser jeg hendes straps og får hende på knæ foran mig. Åbner bukserne og fører min stive pik ind i hende mund. Hun sutter den grådigt, helt til roden, uden at gagge. God pige. Jeg løsner mit slips, tager det af og smider det over i hjørnet. Den hvide skjorte følger efter. Tager fat i halsbåndet om hendes hals, får hende op og stå. Trækker hende over til barokstolen i hjørnet. Presser hendes hoved ned i stolen, så jeg kan komme til at kneppe hendes fisse. Fører min stive pik ind i hendes våde fisse, tager fat i hendes hofte, og trænger dybt ind i hende. Hun ligger krøllet sammen i stolen, og hendes hoved er ved at ryge ud under armlænet. Hun stønner:

”Fuck yeah. Fuck yeah. Fuck yeah”. Jeg nyder synet af min pik, der trænger ind og ud af hendes våde fisse, og buttplug’en, der bevæger sig i takt til mine stød. Hun kæmper for at holde sig på stolen. Stolen banker op imod væggen. Hvis ikke hendes underboer har hørt os før, så hører de os helt sikkert nu. Hun skriger højere og højere, og min udløsning eksploderer op i hende. Jeg sætter tempoet ned, helt roligt forsætter jeg med at støde op i hendes varme, våde fisse. Hun får pusten igen, trækker vejret roligt. Jeg trækker mig ud af hende, hjælper hende op og stå. Holder hende tæt ind til mig, kysser hende blidt, løsner halsbåndet og hvisker:

”Du er fri nu”. Et par minutter står vi og holder om hinanden, helt stille. Mine arme er slynget tæt om hende, hendes hoved hviler på mit bryst. Så hvisker hun:

”Tak”, og går ud på badeværelset.

”Det var dejligt” siger hun med et smil på læberne. Hun har taget den sorte kjole på igen, og sidder der i sofaen med uglet hår, og virker så let og glad, glæden lyser ud af hendes øjne. Hun rykker rundt på sig, skutter sig, som om lysten bølger igennem hendes krop igen. Hun virker til at have det godt og være glad: ”Det der med stearinen. Det var frækt. Og da du fjernede det igen med kødøksen. Wauw!” Hendes øjne lyser op.

 ”Jeg følte mig så tryg i dine hænder, i din kontrol.” forsætter hun. Vi snakker lidt videre. Hun fortæller, hvordan hun oplevede det hele. Hvad der tændte hende, hvordan frygten skyllede igennem hendes krop flere gange, og hvor rart det var. Og handskerne, de sorte latexhandsker. Da hun så, jeg kom ind med dem på, kunne hun mærke et lille gib i hendes krop. Hun sidder og betragter de ord, jeg har skrevet på hendes krop. Hun smiler, imens hendes fingre glider henover ordene, som om hun ikke bare vil se dem, hun vil mærke dem. Hun tager sig til kæben, og ømmer sig.

”Du tager hårdt fat, hva? Det er dejligt. Det her kommer jeg til at kunne mærke i morgen.” Jeg rejser mig roligt. Kufferten er allerede pakket sammen igen. Det, der skal vaskes af, er vasket af. Jeg har taget skjorte og jakke på igen. Slipset er strammet. Hun har bedt mig om, ikke at sove hos hende, det er okay, det er en del af aftalen. Jeg har sikret mig, at hun er okay, og i morgen vil jeg skrive til hende igen for at høre, hvordan hun har det. Men nu, lige nu står hun og krammer sig ind til mig. Træt, brugt, udmattet, glad og tilfreds. Det har været en god aften.

Jeg kan tage ud i den mørke, kolde nat og returnere til den virkelige verden. Mindet om hende vil være printet ind i min hjerne. Jeg vil nyde minderne. Jeg vil smile for mig selv ved tanken om det, jeg lige har gjort ved hende, og hendes reaktion på det.

Det er det, jeg tager med mig ud i den sorte nat.

Mr. D

Læs også den erotiske novelle: Advokaten

Læs også

DIY: Hjemmelavet opsats

Velkommen til verdens nemmeste vejledning på en hjemmelavet opsats – Det er så nemt, at vejledningen nærmest er