Erotisk novelle: Den uskyldige pige

”Kan vi ikke tage hjem til mig i stedet for” Hendes sms kom en times tid inden vi skulle mødes. Hele dagen på arbejdet, havde jeg glædet mig til at se hende igen. Den smukke, søde og lidt uskyldige kvinde, som jeg havde matchede med på Tinder. Første møde, havde været på en cafe, hvor vi spiste frokost sammen. Vi havde talt om løst og fast, stort og småt. Men jeg havde ikke fortalt hende om mine mørke sider.

Efter jeg havde bekræftet at vi godt kunne flytte lokation for vores anden date, og havde fået hendes adresse, fandt jeg ud af det ville tage mig 21 minutter at køre ud til hende. Jeg havde ikke nogen ide om hun var vanilla, eller om hun havde andre lyster, men jeg valgte at smide min lille sorte kuffert i bagagerummet, just in case.

Læs også om hans 6 favoritter: Sexlegetøj for par

Hun åbner døren iført en fin, hvid top, og korte, sorte shorts, der afsløre hendes lange ben. Hun er blond, høj, slank og meget elegant. Hun smiler lidt genert og byder mig indenfor.

”Jeg tænkte, vi kunne tage et glas rosé i haven?” spørger hun med hendes rolige stemme.
”Det lyder skønt” svarer jeg.

Dagen har været lang og varm, alt for varm til jakkesættet, så jeg er iført et par pæne shorts, en sort skjorte og hvide sneaks, men sveden pibler af mig, så det vil være dejligt, at sidde ude i den lune sommeraften. Hun skænker os hver et glas rosé, og fører os ud i haven, bag hendes lille rækkehus. Vi taler igen om alting og ingenting, som vores jobs, de bøger vi har læst, om hendes klaver og malerier.

”Er du slet ikke kreativ?” spørger hun mig. Jeg svarer undvigende, at jeg har skrevet lidt blogs tidligere, uden at komme ind på emnerne. Hun virker mild, og til at være godt i kontakt med sig selv, som hun sidder der, med de lange ben trukket op under sig. Hun er rolig, velovervejet, lidt forsigtig og charmende på den uskyldige måde. Vi taler videre, mens den kølige aftenluft tager til. ”Skal vi ikke rykke ind på sofaen?” spørger hun, mens hun skutter sig lidt. Selvfølgelig kan vi det.

På sofaen forsætter snakken, men på et tidspunkt dør samtalen lidt hen. Hun sidder i sofahjørnet, med benene trukket op under sig, som peger mod mig, men hendes overkrop er drejet lidt væk fra mig. Hun kigger på mig og fniser lidt, som en lille skolepige.

”Hvad var det?” spørger jeg med et skævt smil, hvorefter hun kigger ned og svarer:
”Det er bare hvem, der skal tage initiativet?” spørger hun genert.
”Ja, altså, jeg er gæst… Så jeg opfører mig pænt.” Svarer jeg og slår ud med arme. Hun fniser lidt igen og begynder at læne sig hen imod mig. Lægger hendes hånd på mit bryst, og fører sit ansigt helt op til mit, inden hun presser sine læber imod mine. Jeg kysser igen og tager blidt fat om ryggen på hende, og presser hende ind imod mig, så hun kan sætte sig overskræves på mig.

Min hånd bevæger sig op til hendes baghoved, og jeg vikler min hånd blidt, men fast, ind i hendes hår. Hun giver et lille støn, som bekræfter mig i, at det kan hun godt lide. Jeg fører min anden hånd op til hendes hals, og tager blidt fat rundt om den. Igen giver hun et lille støn af nydelse.

Jeg stopper op, kigger hende i øjnene, og smiler. Kysser hende igen, sådan bliver vi ved i flere minutter. Hun tænder mig, og det kan hun helt sikkert mærke, for bulen i mine shorts er kun blevet større.

Pludselig rejser hun sig, og uden et ord, går hun ud på badeværelset. Bag den lukkede dør kan jeg høre, at hun rumsterer. Men så kommer hun tilbage, kigger på mig og smiler. Går lige forbi mig, videre ind i soveværelset og lukker vinduet derinde. Derefter kommer hun tilbage til mig, bukker sig ind over mig, kysser mig og hvisker spørgende i mit øre, om jeg har et kondom?

Jeg smiler og nikker. Jeg er beredt.

via GIPHY

Hun tager min hånd, fører mig ind i soveværelset, og lukker døren bag os. Slukker lyset og kysser mig igen, dybt og inderligt. Hendes tunge leger med min, mine hænder kærtegner hendes krop, alt imens hun begynder at løsne mit bælte.

Hun stikker hånden ned i mine boksershorts, og kærtegner min stive pik. ”Uh, den føles dejlig” hvisker hun i mit øre. Jeg klæder hende af, og lægger hende på sengen. Tager mit eget tøj af, og står nøgen foran hende. Hun sætter sig op, og tager min pik i munden, sutter den godt og grådigt, og kærtegner forsigtigt mine nosser. Jeg kigger ned på hende i det svage lys, og prøver at nyde synet.

Jeg skubber hende bagover på sengen, og modtager et smil. Finder derefter finder kondomet frem, og tager det på. Kravler ned på siden af hende, lader mine fingere lege med hendes fisse, og stikker to fingere op i hende. Jeg finder hurtigt hendes g-punkt, og begynder at stimulere det. Hun stønner. Min anden hånd kærtegner hendes bryster, men da jeg kommer tæt på hendes hals, tager hun fat om mit håndled.

Hun fører min hånd op til hendes hals, og lægger den i et perfekt kvælertag. Jeg smiler. Denne uskyldige pige, er måske slet ikke så uskyldig alligevel? Jeg klemmer til omkring hendes hals, imens mine fingre glider ind og ud af hendes våde fisse. Hun stønner svagt og vrider sig. Hendes øjne er lukket og hun nærmer sig ekstase, kroppen er spændt og svedig i den varme sommernat.

Hun udbryder et lidt kraftigere støn – hun kommer, og safterne sprøjter ud af hende. Jeg smiler, rejser mig op, og stiller mig for enden af sengen: ”Kom her” siger jeg med et skævt smil. Lydigt vender hun sig om, og lægger sig på knæ foran mig. Jeg fører min stive pik ind i hendes drivvåde fisse. Hun indtager positionen perfekt, røven op og hovedet i madrassen.

Jeg tager fat om hendes hofter, og vi falder ind i den samme rytme. Hendes støn bliver lidt højere. Jeg lægger min venstre hånd på hendes balle, og med tommelfingeren presser jeg forsigtigt på hendes røvhul. Hun stønner mere, så jeg presser den helt ind, imens hun holder vejret.

Hele hendes krop giver efter, hun nyder det.

Jeg trækker mig ud, og vender hende om. Hun ser fantastisk ud, som hun ligger der på ryggen. De lange ben, de smukke bryster, det blonde hår, og hendes frække smil. Jeg læner mig ind over hende, og igen fører jeg min stive pik op i hende.

Hun tænder mig så hårdt.

Jeg ligger ovenpå hende, og støder min pik op i hende, da hun hvisker i mit øre: ”Bid mig”
”Undskyld mig?” jeg kigger spørgende på hende.

via GIPHY

Den anmodning, må ikke misforstås, men så hvisker hun igen: ”Bid mig”

Jeg napper forsigtigt i hendes brystvorte, imens hun stønner: ”Hårdere”
Jeg sætter tænderne i hendes bryst og bider til. Jeg kan mærke at huden giver efter for mine tænder, det her vil helt sikkert efterlade et mærke. Hun stønner i nydelse: ”Ja! Igen” tigger hun, og endnu en gang sætter jeg tænderne i hendes andet bryst, og bider til igen.

Hendes nydelse er ikke til at misforstå. Jeg stopper op, og vores øjne mødes. I mørket kan jeg se hvordan hun smiler, og bider sig i underlæben. Hun er fræk, langt mere frækt end jeg havde håbet på.

Jeg lægger begge mine hænder om hendes hals, og støder i skiftvis dybder i hende, imens hun stønner: ”knep mig” Vores svedige kroppe går i et, i den varme sommernat. Jeg tager fat i hendes ben, og presser den op imod hendes brystkasse, så jeg bedre kan komme til hendes våde fisse. Hun ligger med åben mund og kigger ned på, hvordan min pik glider ind og ud af hende. Så kigger hun på mig og smiler igen: ”Hvor er du god” hvisker hun.

Jeg stopper, vender hende om, og tager hende bagfra. Jeg lægger mine hænder på hendes fantastiske røv, så jeg kan styre hendes rytme. Jeg behøver næsten ikke gøre noget, for hun vugger frem og tilbage på min pik. Jeg støder dybt op i hende, og kan høre et lille støn, hver gang jeg støder i bund. Pludselig lægger hun sin hånd oven på min. Løfter min hånd, og prøver at klaske den ned i hendes balle. Det er ikke til at misforstå, og jeg smiler, det bliver bedre og bedre det her. Med flad hånd begynder jeg at smække i hendes fantastiske røv, først i den venstre, så i den højre, og derefter skiftevis. For hvert slag øger jeg styrken, og hver gang kommer hun med et lille støn af nydelse, mens hendes baller bliver mere og mere røde.

”Rid mig!” Kommander jeg, da jeg lægger mig ved siden af hende. Hun adlyder, kravler op på mig, tager fat om min pik, og fører den op i sig. Hun begynder at vugge frem og tilbage, imens hendes smukke bryster er lige foran mit ansigt. Jeg prøver at bide i dem igen, men hendes bevægelser er for voldsomme. Hun øger tempoet, og kommer tættere på hendes klimaks. Jeg kommer også tættere på mit klimaks. Hun vrider hele hendes krop, imens hun rider mig, som en vild hingst, næsten samtidig når vi vores orgasmer, og i kor udbryder vi:

”Jeg kommer!”

Vi ruller om på siden, svedige og stadige ophidsede. Endorfinerne kører rundt i vores kroppe. Jeg rejser mig, kigger på hende og smiler. Går derefter ud i hendes køkken, tager kondomet af og smider det i skraldespanden. Finder to glas frem, og fylder dem med koldt vand. Går tilbage til soveværelset, hvor hun ligger udstrakt på ryggen. Jeg rækker hende vandglasset, og hun tager imod det, med et skønt smil på hendes smukke læber.

Jeg lægger mig ved siden af hende, og spørger: ”Hvad skete der lige der?” Hun fniser genert: ”Det var dejligt”
Vi nusser og taler om oplevelsen. Vi kom så hurtigt hertil og det skete så uventet, at vi ikke fik talt om safewords, eller grænser, eller aftercare. Men hun virker okay med det, og nysgerrig på mere. Jeg har stadigvæk ikke fortalt hende at jeg er Mr.D. I et kort øjeblik overvejer jeg det, men vælger at lade være.

Lidt efter falder hun i søvn i mine arme.

Jeg bliver vækket af klavermusik og solens stråler, der rammer mit ansigt. Alt i rummet er hvidt, hvide vægge, hvid seng, hvide gardiner, hvide skabe… Det hele virker som en drøm. Lettere forvirret finder jeg ud af hvor jeg er, det var ikke bare en drøm, alt det skete.

Jeg rejser mig, finder mine boksershort og tager dem på. Går ind i stuen, hvor hun sidder og spiller kalver: ”Undskyld, vækkede jeg dig?” spørger hun forskrækket.
”Nej, det er så fint” svarer jeg og smiler
”Nu skal jeg lave noget kaffe til dig” Hun skynder sig ud i køkkenet.

Hendes hvide, luftige natkjole står efter hende. Jeg finder resten af mit tøj, og tager det på.
”Hvordan vil du have din kaffe?” råber hun ude fra køkkenet.
”Sort, tak” svarer jeg, og i mine tanker tilføjer jeg: ”som mit hjerte”.

Læs også: Hun er min sub, jeg er hendes dom

Vi sætter os ud i haven og nyder den varme sommermorgen. Jeg kan se mærkerne efter mit tandsæt i hendes bryst, og peger spørgende: ”det der, det havde jeg ikke lige regnet med” Hun kigger genert ned og rødmer:
”Nej, der havde jeg hellere ikke” svarer hun tøvende og fortsætter: ”Det er bare fordi, jeg er begyndt at udforske lidt. Det begyndte, da jeg fandt de her noveller, på et site der hedder La Chika” Hun virker genert, som en lille skolepige, der har gjort noget, hun ikke må.
”Jaaa?” svarer jeg spørgende, imens jeg kæmper for at holde mit smil tilbage.
”Altså, der er den her mand, der skriver dem. Han kaldes for Mr.D. Og de vækker bare noget i mig, jeg ved ikke helt hvad” Mine øjne fanger hendes, jeg smiler og siger: ”Fortæl mere”
Hun rødmer: ”Han skriver om sex, og han skriver om nogle ting, jeg gerne vil prøve. Men jeg ved ikke hvordan. Nej, undskyld. Du er sådan en sød og behagelig mand, jeg burde ikke fortælle dig det her”

Jeg kan ikke holde mit smil tilbage mere.

Jeg læner mig frem imod hende: ”Der er noget jeg skal fortælle dig…..”

Læs også den erotisk novelle: Chefen

Læs også

Sofabord – IKEA hack style

Jeg har lavet vores nye sofabord med udgangspunkt i et eksisterende IKEA produkt – et såkaldt IKEA hack.

Det er jul- lad os elske!

Vi håber alle på en fredfyldt og harmonisk juletid, men julen er for mange mennesker også, en stressende