Erotisk novelle: Døren til lidenskab

Jeg går op ad trappen til lejligheden, og ser dig stå i døren, for enden af trinene. Du smiler varmt og indbydende til mig, og jeg mærker hvordan varmen breder sig fra mit hjerte, og til mine læber, som smiler forførende tilbage.

Du har ingen bluse på, og dit hår er usat. Jeg smiler for mig selv, da jeg mindes, at du sagde, at du var i bad, da jeg for få minutter siden var på ud af døren hjemmefra. Jeg tænker for mig selv, at det er ufatteligt, at nogen kan se så fristende godt ud, særligt efter en lang nat i byen med drengene.

Da jeg nærmer mig dig de sidste få meter, smiler du endnu mere og siger: ”Hey Frække” i et dragende tonefald, som tegn på at vi snart vil forsvinde ind i vores egen verden, hvor vi kan nyde hinanden, og være hinandens helt og fuldt ud.

Du tager om mig, og trykker mig helt ind til dig. Jeg lader duften af dig fylde mine lunger, som ville det stille bare en smule af trangen til dig. Jeg tøver et øjeblik, men lader så mine kolde hænder glide rundt om din slanke, velformede krop. Du gisper lidt ved den kolde berøring, men trykker mig endnu tættere ind til dig, af hengivelse til min berøring, mod din bløde nøgne hud.

Er du på jagt efter nyt sexlegetøj? Find inspiration i denne samling af testvindere (reklamelink)

Du trækker dine arme til dig, men kun for at placere dem på mine kinder, for at løfte mit hoved blidt og kigge mig dybt i øjnene. Du har et sultent blik, og kort efter smiler du og hvisker: ”Gud hvor er du lækker! Jeg har bare så meget lyst til dig lige nu, lige her!” og jeg mærker hvordan lysten begynder at vokse i mig, da jeg atter engang får bekræftet hvor fræk en fyr jeg har stående foran mig.

Du kysser mig dybt, og med et strejf af lidenskab, som gør mig helt blød i knæene. Jeg mærker en bule i dine bukser, som presser mod mit underliv, og selvfølgelig kysser jeg dig længselsfuldt igen. Her indser jeg hvor stor min lyst egentlig er til dig, og som kun er bygget op på fire dage, hvor du sidst ringede og bad mig om at: “komme forbi“.

Mine tanker står lidt stille, imens mit hjerte banker hurtigere i mit bryst, og jeg mærker hvordan varmen fra din krop går gennem min – og direkte ned i mine trusser.

Som om du kunne læse min krop, så stopper du kysset og lader blot dine læber hvile mod mine, imens du tager min jakke af og smider den på skostativet ved siden af døren. Du bider mig i læben, lader dine hænder glide ned af min krop, og ned over min røv, hvor du tager fat, og lader dem få frit løb. Sådan står vi lidt, imens vi gnider op imod hinanden, og ophidselsen vokser imellem begge vores ben.

Du slipper pludseligt mine hænder, kysser blidt min kind, hvorefter dine læber bevæger sig videre ned af min hals, og placerer små kys hele vejen ned til mit kraveben, imens du bevæger din hofte rytmisk op imod mig, som hvis du kneppede mig. Nydelsen stormer ind over mig, og jeg kan ikke lade være med at gispe ved dine bevægelser. Jeg mærker hvordan jeg bliver suget ind til dig, og jeg føler nu dine fingre glide op under min bluse, og kærtegne min mave.

Uden varsel løfter du mig pludselig op, jeg svinger benene omkring dig, imens du kysser mig intenst, og vores tunger mødes, så der flyver gnister omkring os. Du begynder at gå bagud, og jeg smækker hoveddøren i.

Da du bærer mig ind i soveværelset, sparker du døren i bag os, hvorefter du bærer mig hen i sengen. Her lægger du mig, hvorefter du ligger dig ovenpå mig, stopper få sekunder, og smiler derefter frækt til mig, imens du kigger mig dybt i øjnene med et uartigt blik, og jeg smiler bekræftende tilbage.

Du fortsætter din udforskende rejse på min krop, kysser og bider mig blidt i halsen, så dyrisk at det får mig til at synke ned i en endeløs tunnel af nydelse, længere og længere ned for hvert kys. Du har svært ved at lægge hånd på dig selv, og du flår grådigt i min bh og bider blidt igennem stoffet, men lige nok til at du får fat i min brystvorte, og et støn undslipper fra mine læber, da det sender et stød af nydelse igennem hele min krop. Du hvisker gispende til mig: ”Hold kæft hvor er du lækker.” og trækker min bluse af, så du blotter min bh, hvor dine hænder straks begynder at massere mine bryster hårdt, imens dine kys fortsætter ned over min mave, og ned mod mit skød.

Se det store udvalg af sexet undertøj og frækt linger her (reklamelink)

Jeg mærker endnu en voldsom bølge af lyst til dig, da du forsigtigt slikker ned af min mave, og videre mod min buksekant. Jeg ikke kan lade være med at vride mig, når jeg mærker din varme, våde og lystige tunge mod min hud. Jeg river dig op til mig, og laver en hurtig bevægelse, så du nu ligger nederst – og jeg sidder ovenpå dig. Jeg tager begge dine hænder, og holder dem fast over dit hoved, for nu er det min tur til at kysse – og nyde – din nøgne overkrop.

Jeg lader min tunge slikke blidt ned over dine brystmuskler, og jeg mærker hvordan du spænder svagt i dem, helt sikkert for at vise dig lidt, og jeg kan ikke lade være med at smile for mig selv. Jeg fortsætter ned af din mave, og lysten til at mærke din pik i min mund vokser for hver centimeter jeg nærmer mig dine bukser.

Da jeg når helt derned, begynder jeg kælent at gnide mine læber mod din hårde pik udenpå dine bukser, og jeg hører du svagt stønner af lyst der får dine bukser til at stramme endnu mere om din pulserende pik. Jeg når en enkelt gang at lade min ene hånd kærtegne din manddom, før du river mig rundt så igen ligger nederst, flår blusen af mig og knapper mine bukser op. Du bider mig hårdt i halsen, klemmer hårdt om mine bryster, spreder mine ben og lægger dig imellem dem, hvorefter du begynder at gnide din hårde pik mod min våde mis. Jeg bekræfter nydelsen med et højtlydt støn, imens du øger tempoet, og mine støn tager til.

Du lukker min bh op, imens takten fra dine bevægelser fortsætter. Dine hænder kærtegner mine nøgne bryster, og du lader din tunge slikke dem blidt, bider let i dem, og lader din anden hånd føre op til mine læber. Jeg slikker den, som hvis det var din pik, og lader min tunge lege med den. Jeg mærker at det gør din pik endnu hårdere, og får en orgasme til at nærme sig. Du mærker på mig, at jeg er tæt på, og laver nogle hårde stød mod min liderlige fisse, hvorefter en bølge af orgasme ruller ind over mig. Jeg bider i din finger, vrider mit hoved bagover, og lader orgasmen overtage min krop.

Men min tørst efter dig er langt fra slukket, og jeg tager hårdt fat om nakken på dig, tvinger dig ned til mig, hvor vi igen bliver trukket ind i et langt, vådt snav, imens jeg begynder at åbne dine bukser. Grundet min store lyst til dig, har jeg svært ved at kontrollere mig selv, og ryster kun mere og mere på hænderne, da du er blevet mere ivrig – og gnider din pik vildere op ad mig, hvilket er med til at pirre mig.

Jeg gisper og stønner, og endelig er dine bukser af, så jeg nu kan mærke din stive pik igennem det tynde stof, som dine bokseshorts er lavet af. Den eneste tanke der køre rundt i mit hoved nu, er hvor meget jeg har lyst til at mærke din pik fylde min våde og liderlige mis, men du har andre tanker – og trækker bukserne af mig.

Så starter du ved mit knæ, kysser mig op af inderlåret – Jeg gisper og vrider mig af nydelse – hvilket tænder dig endnu mere, og gør kyssende mere intense. Du når til mine trusser, og lader pirrende din tunge glide rundt udenpå trussen, og mine tanker kredser nu om din tunge, som du nu driller mig med, på området omkring min klit.

Jeg lader mine hænder glide igennem dit bløde brune hår, presser blidt dit hoved ned i mit skød, men du stritter imod, og bliver ved med at pirre mig let, til jeg til sidst river dit hoved op til mit og hvæser: ”STOP så!” Du smiler bare frækt, og rækker tungen lidt ud af munden, imens du gør som om du slikker mig, ud i luften for at pirre mig endnu mere, og jeg udstøder et tiggende klynk af lyst, efter at mærke din tunge imellem mine ben.

Som hvis du hørte mit bedende ønske, trækker du nu trusserne af mig, og lader din tunge glide stille op af hele min mis, imens jeg gisper, og mine hænder kramper om lagenet. Jeg mærker det fryder dig, da du i samme sekund presser din tunge hårdt mod min klit, og min krop vrider sig i en ekstrem nydelse og tilfredsstillelse, af endelig at mærke din længe ønskede tunge imellem mine ben. Liderligheden vokser, og jeg mærker endnu en orgasme er på vej, men så stopper dine slik, og du skubber dig væk, så du står mit på gulvet og kigger på mig.

Sexlegetøj: Udforsk det seksuelle univers sammen (reklamelink)

Jeg rejser mig fra sengen, og på vaklende ben, går jeg hen og sætter mig på knæ foran dig. Jeg lader mine hænder kærtegne din lystende hårdhed, imens jeg slikker lige over kanten på dine bokseshorts. Du lukker øjnene, mærker at jo længere ned jeg kysser, jo længere trækker jeg dine bokseshorts med ned. Endelig flår jeg dem af dig, min tunge glider op af skaftet, og et par gange rundt om hovedet på din stive pik, imens du stønner, og lader dine hænder hvile let om mit hoved. Jeg lader mine læber glide ned over din pik, gradvist længere og længere ned, og nyder at mærke din hårde pik glide ned i halsen på mig et par gange, og igen lader min tunge lege på dit hoved, hvorefter jeg sutter det blidt, men øger fart og tempo gradvist, da jeg mærker at du bliver mere og mere tændt.

Pludselig tager du fat i min arm, hiver mig op, og skubber mig over på sengen igen. Du vender mig rundt, så jeg står på alle fire på sengekanten, tager fat om min hofte, og fører din stenhårde pik op i min drivvåde mis. Lige i det mærker jeg, at mine arme næsten knækker sammen under mig, da du allerede ved første stød rammer perfekt. Jeg stønner højt, og må bide mig selv i læben for ikke at skrige, da du igen og igen tager mig rigtig hårdt – og hver gang rammer g-punktet – som får hele min krop til at dirre af nydelse.

Da jeg lægger mærke til dine støn – langt borte i min egen verden, af liderlighed og lyst – føler jeg at orgasmen kommer, og tager min krop med storm. Jeg giver pokker i naboerne, og skriger orgasmen ud i rummet. Mine arme knækker sammen, og min krop falder sammen under dig, men du bliver ved.

Igen og igen kan jeg mærke din pik gennembore mig, og min krop genopbygger en ny orgasme. Dine støn tager til af at se mig bukke sammen over alle de ting du gør ved mig, og som er med til, at få mig til at se stjerner. Jeg skubber dig pludselig væk, og du ser helt undrende på mig, men da jeg så skubber dig ned på sengen, breder det frække smil sig igen på dine læber.

Jeg sætter mig ovenpå dig i ridestilling, og trænger ned over din pik. Jeg begynder at ride dig, imens du massere mine bryster og følger min rytme. Jeg sidder perfekt, så min klit rammer dit underliv, så inden længere knækker jeg sammen igen, denne gang ovenpå dig. Du løfter op i min røv, og begynder at kneppe mig, og selvom min krop snart ikke kan udholde mere, så overtager lysten mig stadigvæk.

Jeg kan ikke holde stønnene inde mere, og du kan ikke holde tilbage mere. Jeg følger dine sidste hårde stød, som leder endnu en orgasme til overfalden, og da vi samtidig kommer, fylder støn rummet ud, imens din pik pumper sæden ud i mit gennemkneppede hul.

Jeg ligger mig udmattet og gennemkneppet ned på din brystkasse, stadig med dig inden i mig, og mærker dit hjerte banke hårdt og hurtigt i takt med mit. Du aer mig over håret og ned af ryggen, og der giver en efterorgasme krampetrækningen igennem hele min krop, der får mig til at gispe. Vi ligger sådan den næste halve time, trætte og lader vores kroppe falder ned efter denne gangs hede møde. Så rejser jeg mig op, tager mit tøj på, og går hen mod døren, stopper op for at tage det sidste kig på din frække krop, og den pik som kan få hele min verden til at dreje rundt.

Du smiler til mig, og jeg smiler tilbage: “Du ringer bare”, får jeg sagt, blinker og lukker døren bag mig.

Læs også: Nattens uventede drejning

Læs også

DIY: Efterårsdekorationer

Efteråret er en smuk tid. Naturen skifter farve, og luften bliver klar og kølig. Hvis du – ligesom

6 råd om at holde jul med børn

Det bliver sagt igen og igen, at julen er børnenes fest, at julen handler om at give, om næstekærlighed