Erotisk novelle: Du er min, slave

Jeg går op ad trapperne til lejligheden, efter en lang arbejdsdag med næsten 2 timers overarbejde. Jeg er dog alt andet end træt, da det er fredag, og jeg ved at han sidder hjemme i min lejlighed, og venter på mig.

Jeg går med hastige skridt op mod døren, imens jeg trækker ned i min stramme, lårkorte nederdel, og løsner mit hår fra hestehalen. Inden jeg går ind, frisker jeg mine røde løber, og retter på bh’en for ekstra volumen.

Jeg træder ind i lejligheden, og får øje på ham med det samme. Han sidder midt i rummet omgivet af stearinlys, og på bordet står en flaske vin – og ét glas.

Jeg går forbi ham, hen for at skænke et glas vin. Imens jeg nyder varmen fra vinen sprede sig i min krop, betragter jeg ham. Han sidder på knæ, på gulvet, med blikket slået ned. Han er nøgen, bortset fra et halsbånd* og et kyskhedsbælte*, der kun kan låses op med nøglen, som jeg har i en kæde rundt om halsen. Jeg kan se, at han har siddet der længe og ventet, forventeligt hele de 2 timer jeg havde overarbejde.

Jeg går rundt om ham, imens mine hæle giver genlyd over gulvet. Han gisper da jeg lader mine fingre glide let hen over hans skuldre. “Op!” beordre jeg med fast tone, og han adlyder straks.

Jeg kan se han er begyndt at vokse, og pladsen er trang i plastikhylsteret omkring hans pik. Han er legesyg, og klar til at gøre alt jeg befaler. Jeg har opdraget ham godt, han er en god slave, og jeg kan mærke, at han ængsteligt afventer hvor legen bringer os hen i dag.

Jeg begynder at gå mod soveværelset, og med et knips begynder han straks at følge efter. “Nu skal vi se om du kan gøre dig fortjent til en belønning i dag. Sidst skuffede du voldsomt, og jeg kan se dine boller er ved at være vældig fyldte, er de ikke?” Han nikker febrilsk, uden at se op.

Jeg tager et hårdt greb om dem, så det trækker i ham. “Du ønsker ikke at skuffe din Mistress, gør du vel?” spørger jeg, imens jeg klemmer om hans ømme nosser. Han giver sig igen af smerten, men hans svulmende pik fortæller mig, at han nyder det. Han ryster på hovedet.

Jeg ligger mig på sengen med fødderne på gulvet, og lister mine trusser af. “Kom og begrav din tunge dybt i mig. Jeg trænger til en rigtig god orgasme efter en lang dag.” Han sætter sig imellem mine ben, og begynder at slikke mig straks. Han er god med tungen, og har nøje lært hvad jeg bedst kan lide. Hans fingre hjælper til, og safterne løber ned af mine baller, og gør sengen våd.

Det varer ikke længe før orgasmen kommer rullende ind over mig, og kan mærkes helt ud i tæerne, imens mine hænder kramper om lagenet. Jeg ligger og sunder mig et par minutter, imens han sidder passivt på gulvet, afventende den næste ordre.

Jeg rejser mig fra sengen. “Op!” lyder det endnu en gang, og straks er han på benene foran mig. “Du har forbedret dig, det er tydeligt at mærke. Du gør klogt i at fortsætte indsatsen for at tilfredsstille din Mistress.” Han nikker samtykkende, med nedslået blik, og hænder bag ryggen. En position han er opdraget til at indtage, enten i stående stilling eller siddende på gulvet.

Jeg begynder at løsne kæden om halsen, og forventningens glæde er stor, kan jeg se, da hans pik desperat forsøger at vokse i det trange bur. Med nøglen åbner jeg buret, og lader ham vokse i det fri. Dertil kvittere han med en øjeblikkelig sten hård pik, der står skarpt lige ud i luften.

Jeg giver ordre til at han skal ligge sig på sengen, imens jeg finder remedier i skuffen. Jeg binder hans hænder til hver sin sengestolpe med manchetter*. Han gisper da de første kolde dråber af glidecremen* rammer hans dunkende lem. Jeg begynder at røre ham alle andre steder end på hans pik. Han vrider sig af lyst og desperation, imens han klynker af liderlighed efter ugevis i afholdenhed. Da jeg griber om hans pik, udstøder han et højlydt støn, imens han med lukkede øjne trækker hovedet bagover. Jeg masserer hans pik, dybt men langsomt, imens ekstasen bygger sig op i hele hans krop.

Imens glidecremen drypper fra hans pik og spændt nosser, kan jeg glide 2 fingre op i hans røv, som gør ham endnu mere vild. Ham vrider sig, og stønner højere og højere. Hans pik er jernhård, og føles som om den kan eksplodere hvert sekund, hvilket den også gør øjeblikket efter. Forløsningen får ham til at krampe helt sammen, imens spermen sprøjter ud i flere omgange, på mine hænder, ham selv og i sengen.

Jeg rejser mig bragt, tørrer mine hænder i håndklædet ved sengen, og kaster det hårdt ned på ham:
“Se så at få gjort rent, slave. Og skænk mig noget mere vin, inden du går hjem! Du husker nok, du er min, slave!”

Læs også: Hun er min sub, jeg er hendes dom

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Indretning på få kvadratmeter

Hvordan skal man indrette sig på få kvadratmeter uden, at det tager overhånd og kommer til at se

Familie-ferie hvor alle har det sjovt

Det kan været noget af en udfordring at finde på, når det kommer til ferie som familie – især med små børn. Hvor er temperaturen udholdelig? Hvad er der af aktiviteter til at stimulere de små? Og hvor får man børnevenlig spise? Ja, tanker og overvejelser er der nok af når alle skal stilles tilfredse.