Erotisk novelle: En sen sommeraften

Jeg sidder på terrassen og kigger ud på havet, kun iført en smuk hvid blonde bh*, trusser der
matcher og som giver mig en perfekt røv, med en mørkegrøn kåbe, som fremhæver mine øjne.

Vinglasset holdes imellem to fingre, løftes og køres stille fra side til side mod min læbe, så jeg kan mærke den kolde vin på mine varme læber. Jeg tænker på dig og tjekker klokken på mit håndled, som viser mig, at den er fire om eftermiddagen.

Varmen stiger i takt med mine tanker om dig, så jeg rejser mig og går ind og tager tøjet af. Nu nøgen under køkkenforklædet og laver din favorit ret. Den sensuelle musik spiller i baggrunden, jeg lytter, men med dig i tankerne. Det gør mig våd imellem benene, mens jeg fremkalder et minde af dig, nøgen, i mit hoved.

Bordet bliver fint dækket på terrassen med en buket roser, og derefter drysses der rosenblade* på terrassen og på gulvet fra gangen til terrassedøren. Jeg kigger en sidste gang rundt for at tjekke om alt er perfekt. Det er det.

Derefter går jeg under bruseren, og sætter musikken på ude i badet. Jeg rører lidt ved mig selv, mens jeg forstiller mig at mine hænder er dine. Dine dejlig bløde hænder. Jeg forestiller mig du kysser mig ned ad halsen. Slikker mine
brystvorter. Jeg vil have dig nu. Jeg går ud af badet inden jeg mister tidsfornemmelsen. Tager lidt
makeup på, og sætter mit hår. Det er en dejlig sommeraften.

Jeg tager det nye sæt undertøj* på, som jeg købte i middags. Jeg ved, at du vil elske det.

Går derefter ind og tænder stearinlysene og videre ud i køkkenet for at forberede det sidste. Du kommer ind, kigger rundt, hvorefter dit blik lander på mig. Du står med et stort smil, og med et glimt i øjet. Kommer hen til mig, og hvisker mig i øret:
“Du ser dejlig ud skat”, imens du klemmer min balde, og jeg kan mærke, at jeg begynder at blive våd, mens du kysser mig dybt, og din anden hånd fører du op i mit hår, mens du hiver blidt. Du kan mærke jeg er tændt og efterlader mig i køkkenet.

Jeg er nødt til at gøre maden færdig… Jeg anretter tallerkenerne og sætter dem på terrassebordet. Skænker et glas kold hvidvin til os begge, og venter på dig. Du kommer ud kort efter, kun iført den frække røde bodystocking, og sorte strømper der lige går over knæene. Elsker den røde farve til dig, og blonderne der former din dejlige lille røv. Dine velformede bryster sidder fantastisk og din duft gør mig ør. Jeg er ligeglad med maden. Jeg vil bare mærke dig. Du trækker stolen ud og sætter dig. Du smiler et lumsk smil og ved udmærket godt hvad der sker med min krop.

Du løfter glasset med den kolde vin: “Skål, babe” og vores glas klinger. Vi har intens øjenkontakt imens vi drikker lidt af vinen. Vi begynder at spise og det eneste jeg tænker på er, hvordan du smager. Tænker på hvor våd du er, lige nu.
Jeg ved du tænker det samme.

Musikken i baggrunden, og vinen er det eneste jeg behøver lige nu. Vinen vil jeg hælde udover din dejlige krop.
Slikke det op, og slikke din fisse. Jeg vil røre ved dine fantastiske bryster og lytte til dine frække støn.

Vi har ikke rigtig spist før du spørger, om vi skal springe maden over og danse lidt. Jeg bider mig i læben og siger:
“det vil jeg gerne”, vi står tæt og danser, kigger hinanden ind i øjnene med et intenst blik. Du ser fantastisk ud i aftenlyset.

Du kysser mig dybt. Jeg tager fat i dit hår og trækker blidt. Du stønner ind imod min mund. Jeg kan mærke, at jeg bliver mere og mere våd. Du tager fat i min balde og begynder at skubbe mig bagud, så jeg lander i sofaen. Kigger på mig, sætter dig over mig, og kysser mig på halsen.

Jeg tager begge hænder på din røv, klemmer og giver den ene balde et klask. Dine støn bliver dybere og dine kys bliver mere intense. Pludselig stikker du to finger op i mig. Jeg stønner og lukker øjnene, mens du stille og roligt kører dem ind og ud. Jeg kører den ene hånd op til dit bryst, mens den anden forbliver på din balde. Kigger på dig og løfter dit hoved, mens min vejrtrækning bliver dybere og jeg stønner. Trækker dig op til mig, så vores læber mødes. Jeg kysser dig intens, imens jeg stønner ind mod din mund. Svinger dig rundt så du ligger på sofaen, spreder dine ben, og begynder at slikke dig.

Stikker derefter en finger ind samtidig, og lader den køre ind og ud. Du er våd, stønner og kigger på mig.
Bliver fjern i blikket – og kommer.

Læs også: Min røde passion

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Mænd og kvinders sex-sprog

Fra onsdags-put til hverdags-put Bag KvindemedK er vi to kvinder, der repræsenterer to vidt forskellige liv, og det

Sund banankage uden gluten

Verdens lækreste og nemmeste banankage, som ovenikøbet er fri for gluten og raffineret sukker. what’s not to like?

DIYs til påskebordet

Højtiderne er en fantastisk mulighed for samle familie og venner og få plejet forholdet til dem, vi ikke

Vælg dig selv!

Kigger du tit misundeligt på dine venners Facebook-opdateringer, og ser, at nu har de igen været ude og