Erotisk novelle: Er den pæne pige kommet hjem?

Er dette min Hr? Tankerne flyver, hvad ligger der i denne betydning? Selvfølgelig er hun blevet klogere, men kan hun fuldføre det? Kan hun være den tøs, eller er hun for meget den pæne pige? Der er noget bag de mange lag der skal ud, hun ved det, men tør hun?

Hun sidder i sofaen med hendes mand, og et glas vin. Han stryger hende henover håret, uvidende om at hun lige har haft en fremmede mands sperm i hendes mund og ansigt. Hvor bliver samvittigheden af? Hun leder efter den, og tankerne falder på: Kan hun leve i to verdener? Være den gode hustru, og en fantastisk mor med en facade, som indebærer sex for husfredens skyld, men hvad med ”tøsen” bag facaden? Skal hun aldrig opleve at sprøjte, som hun gjorde med hendes Hr? Skal hun aldrig mere opleve at give slip, høre lyde fra hendes mund, som hun troede ikke eksisterede? Give slip, og få en orgasme op ad hans ben? Stønne som aldrig før. Mange tanker og følelser i kroppen, som hun har svært ved at sætte ord på.

Hun er træt, brugt og har mærket hendes krop som aldrig før; hvem er du? Hun har følt sig forkert, og alligevel rigtig. Hun har grædt, følt omsorg og befrielse.

Men ja hvordan var det så at stå ansigt til ansigt med hendes Hr? Hele denne tur til Sydfyn har været tænkt og planlagt i hendes hoved. Hun har jo kontrol. Kan hun slippe den til en vildt fremmed mand, som på sms, har bedt hende om at kalde ham Hr? Hun krummede tæer når ordet TØS eller SLUT kom retur, hvad er det han tror hun er? Det er da ikke sådan vores verden er skruet sammen. Hans beskeder har været med blandede følelser, af krummende tæer og liderlighed, faktisk mest det sidste. Det hele gav så meget mere mening fra da hun stod i 1. position og kunne mærke hendes egne safter fra hendes fisse. 

Læs også: Hun er min sub, jeg er hendes dom

Første møde med hendes Hr, var på en grus p-parkeringsplads på en våd regnvejrsdag. Iført høje stiletter, selvsiddende strømper*, kjolen trukket godt op og ingen trusser. Hvad havde hun gang i? Hvor var luksusdynen, det lækre sengetøj og den gode madras? Nej, hun stod her som en anden “Luder”, måske et hårdt ord at bruge, men billig følte hun sig.

Liderligheden overhalede hende, og tankerne om hvad der skulle ske overtog. Hun fulgte spændt og nervøst med ned mod huset. Der var langt i høje hæle, og hun følte at naboerne kiggede. Der var vådt og ujævnt, dog holdt han en paraply over hendes hoved, men lige nu var det ikke regndråberne hun var bange for, men hvad der ville ske når de ankom.

Ville han bare gå direkte lige ind i legen, hendes kontrolgen havde jo været nysgerrig, og havde selvfølgelig også studeret denne verden. 

Hun havde været sammen med andre mænd, mænd der troede de kunne tage styringen, og det skete altid kort efter foden kom indover dørtrinnet, så en indprintet skuffelse lå i hendes baghoved. Hun vidste dog hendes Hr gik op i kemi, hvordan finder man ud af om der er kemi?

Det gør man, når man sidder og skælver nervøst på en stol, som han havde bedt hende sætte sig på. Han var til stede, spurgte oprigtigt ind til hende, på en underlig måde kunne hun mærke, det elektriske imellem dem. Er det kemi?
Tiltrækningen mærkede hun via hans øjne, den var stærk, hun havde lyst og var liderlig. Utålmodigheden blev udfordret, nu måtte der gerne ske noget, det var hun vant til, hurtigt videre og færdig.

Her var det ham der bestemte, hvornår og hvad der skulle ske. Hun var til rådighed for hans skyld. Selvfølgelig skulle hun korrigeres ret hurtigt:

“Ingen krydset ben, og hold så den mund åben, tøs”

På denne måde havde han adgang til hende hele tiden. Han tog hendes hånd og roste den, hun mærkede endnu en gang lysten gennem hendes krop. Hun var ikke vant til nogle roste hende for simple ting, og den tilbagevendende tvivl på hende selv kom til overfladen. Det behøvede hun ikke, og han synes det var noget fis.

Grundreglerne blev fremlagt, og hun mærkede en vis uro i hendes krop igen. Hun blev beordret op, og her stod hun til udstilling for ham med spredte ben, og en struttende røv på kommando. Stikkontakten på væggen blev hendes ven, fik hende til at holde fokus og trække vejret, som han ønskede, så snart hun slap den, var fokus væk. Han stod bare der og observerede hende. Hun havde brug for mærke ham, havde brug for hans berøringer.

Det han ikke vidste – eller gjorde han? – var at hun allerede var pladask våd mellem hendes ben. Der kom berøringen hun higede efter, en stille hånd på hendes kind, langs hendes hals, og kun lige med fingrespidserne, med en kommentar:

“Så fin hun er”

Dette gjorde bare hendes fisse endnu mere våd, og lysten til, at han skulle mærke hende mellem hendes ben. Kom nu! Mærk hvor klar hun er til ham! Men nej, det var hans tempo, og han havde kontrollen. Hun havde ikke noget, at skulle have sagt.

via GIPHYHan kom igen tættere på, duftede til hende, lærte hendes duft at kende, helt op ad hendes hals stod han, “kys hende” var tanken der fløj igennem hendes hoved, men igen trådte han et skridt tilbage.

Hun ville have mere. Endelig mærkede hun fingrene langs hendes inderlår. Han trak kjolen længere op, så hun var endnu mere blottet. Det betød ikke noget denne gang, da ønsket om, at han legede med hendes våde fisse var større. Det hun havde ventet på skete, han mærkede den våde fisse med hans fingre, med en kommentar:

“Har hun stået og barberet den våde fisse til mig? Smag din egen fisse, og fortæl mig hvordan den smager” og med et havde hun hendes egne safter i munden. Hvordan gengiver man en smag til ens Hr? Hun fik stille udtrykt, at det smagte dejligt, og han spurgte om han også skulle smage, hun kunne ikke andet end, at fremstamme et “ja Hr”.
Var det ikke det hun havde ventet på?

Kort efter blev hun introduceret for position 2: “Bøj dig forover, tøs” så han havde adgang til hendes røv, ikke en særlig dejlig position at stå i. Hovedet højt, struttende røv og med svajet ryg. Hun håbede ikke, at hun skulle stå her længe, heldigvis hjalp hendes ”ven” stikkontakten med at holde fokus, men denne position var svær for hende. Hans hænder på hendes røv, men hun fornemmede, at det ikke var det hele, og han ville mærke hendes lille forbudte hul. Hurtigt og langsomt var hans finger oppe i hendes røv, et sted der er forbudt for den pæne pige, men dette føltes så naturligt. Som et chok skulle hun smage på hendes egen røv, hvordan beskriver man den smag for sin Hr, som ønsker et svar?
Hun kunne fremstødte: “Den smager okay”

Hun vidste jo godt, at det ikke var godt nok, og fornemmede han godtog den og bekræftede, med hans finger i hans mund: “Den var mere end okay” Puha, men nu stod hun her med en smag af hendes egen fisse og røv i hendes mund, en blanding mellem sød og syrlig.

Tanken strejfede hende mange gange, hvornår skulle hun på knæ, og tage hans pik i hendes åbne mund? Hun hadede, at have en pik i munden, hun var så uerfaren. Hvad skulle der til for hans synes det var godt? Hun ville præstere, som hun altid gør. Ubehageligt, at sidde der med spredte ben på hendes stiletter på knæ, hun mærkede krampen, og desværre med ryggen til stikkontakten, så der var ingen hjælp at hente.

Hendes Hr gav en forklaring om, hvordan man ikke synker når man sutter pik, men savlet skulle vælte ned ad tøsens mund. Hun blev skræmt, mens han åbnede hans arbejdsbukser, der sad han med hans pik foran hendes ansigt. Hun gjorde det bedste hun kunne. Slikkede ham klar, men klar til hvad? Hvor var vi, og hvor skulle vi hen? Stillingen var mere og mere ubehagelig, at sidde i. Hun bed tænderne sammen, men mistede derved fokus. Kunne hun please ham med hendes mund? Åndede lettede op, da han beordrede hende i position 1, hendes fortrukne, lige efter det næste der skulle ske.

Hendes runde baller var til frit skue, han hviskede med den blideste stemme: “Vend dig elegant rundt. Hænderne på køkkenbordet, din flotte runde røv skal strutte tøs”. Hun vidste det var nu hun skulle have smæk. Hun havde prøvet mild smæk en enkelt gang før, og fornemmede han havde fuld kontrol over hvor hårdt hans hænder kunne ramme hendes baller. Første slag var ok, men derefter tænkte hun: “Fuck, det gør ondt og svier” – og hendes vejrtræning var helt ude af kontrol. Hun overvejede meget hendes 3 ord: Grøn, gul eller rød, og det var det eneste tidspunkt, hvor de kom i hendes tanker den aften.

Hun var ved at sige gul, men han var sød. Hun kunne mærke, at han var god ved hende første gang, når han hørte av og fuck, men det var også hans nydelse at se hende sådan. Han var færdig med hendes baller, en form for lettelse, men også en form for nydelse der forsvandt.

Hun følte sig forvirret, hun havde nu stået her længe i 1. position, og endelig bad han hende om, at følge med.

via GIPHY

Hun blev skubbet på ryggen ned i sengen, stadigvæk iført hende selvsiddende, høje hæle, kjole og blazer. Det var uvant for hende, ikke at blive afklædt med det samme, det var frækt, ingen forventninger til hendes krop, han havde jo adgang til det han skulle bruge.

Selvom hun savnede, at han legede med hendes bryster, var der en befrielse i, ikke at skulle blotte andet end hendes fisse og røv. Hun lå der i det lille kammer i kolonihavehuset, med en besked om, at hun bare skulle kneppes. Herefter forsvandt hendes tidsfornemmelse, hendes stedsans, hun lod sig følge med uden de normale tanker, hun gjorde det bare.

Hvor var den pæne pige? Hun var i fokus med hendes Hr. Han lå der med hans pik i hånden, hun blev bedt om, at stikke en finger op i røven på ham, imens hun havde øjenkontakt med ham. Mærke hans bløde punkt, se ham blive tændt, for hans skyld. Hun mærkede en tilfredsstillelse og en varme i kroppen. Hun har aldrig haft en finger op i en mands røv før, hun nåede ikke at tænke på at at sige nej, hendes tanker var allerede væk, og gjorde som han ønskede.

Det tændte hende, at se hans ”julelys” i øjnene. Følelsen af at se ham sådan var lækker. Befriende, at han tog hende med step by step, styrede og fortalte hvad han gerne ville. Hun mærkede hendes fisse blive varm og pirrende, da han beordrede hende til, at slikke hans røvhul, det smagte skønt, lidt metal/jernagtigt. Hun gjorde det bare, og i takt med hans liderlighed steg, så steg hendes også. Det tændte hende, og imens hun legede med hendes egen klit, kunne hun mærke en orgasme banke på. Ordene fra hans mund, om at hun skulle hjem og kysse hendes mand med samme tunge, gjorde noget ved hendes krop og fisse. Hans beskidte ord, som er helt forkerte, tændte hende.

Han lod hende komme, men kun fra han havde talt ned fra 10. Her frøs hun og den pæne pige med kontrol lod tankerne komme til overfladen.

Hun bankede tankerne ud, og fandt tilbage i legen ved, at vide det nu var hendes mund der skulle bruges og kneppes. Han ville lære hende hvordan en dygtig ludertøs, ordet kunne hun ikke helt forholde sig til endnu, skulle tage en pik langt ned i halsen. Hun vidste, at han var sød ved hende, men alligevel var hun aldrig blevet mundkneppet på denne måde, at hendes krop og mund reagerede ved at føle den blev kvalt.

Ved hver pause løb hendes savl ned ad hendes mund og hage. Han blev ved, til at han kunne se tårerne trillede ned ad hendes kinder. Den pæne make-up var smurt ud, men det var jo sådan han godt kunne lide at se sin tøs: Godt brugt.

Hun gjorde det gerne igen, for den belønning der ventede hende. Hun havde givet slip, for første gang nogensinde havde hun ikke kontrol over sin krop under sex. Han vidste tydeligvis hvad den kunne. Han legede med hendes fisse,1,2,3 fingre – hun vidste det ikke, men hendes krop trak sig ikke tilbage, som den normalt gjorde, når en mand prøvede at lege med hendes fisse, og troede de ramte et rigtigt punkt.

Hun sprøjtede, men hvordan var det muligt? Hun smagte på hendes egne safter fra hans fingre, hvorefter han tog sig af hende, lagde hende på hans bryst, kyssede hende, holdt om hende. Hun lå her i armene, og følte sig tryg ved en fremmed mand.

Han havde inden deres møde bedt hende om, at købe sexlegetøj*, noget den pæne pige aldrig havde ejet, og det er jo en verden for sig, men han havde fundet en fin lille starter pakke. Det var nu hendes nyindkøbte smykke, som skulle i brug, en lille fin lilla buttplug* med en diamant i enden. Hun var meget usikker på, at skulle have den op i hendes lille røvhul. Beordrede hende på knæ med hænderne mod væggen, struttende med hendes røv. Fokus på hendes vejrtrækning, han legede med hendes fisse, hendes klit og var forsigtig med hendes røv. Han førte en finger ind, og mærkede hvor stram og ubrugt hendes lille røv var. Hun stønnede som aldrig før, hendes lyd var ukendt, hvor kom den fra, hun kunne ikke kontrollere den. Hun prøvede, at stoppe den, men kunne ikke, hendes hoved havde givet slip.

Han stoppede, og bad hende om, at selv påføre hendes fine lille smykke i hendes røv. Første tanke var, at det kunne hun ikke, men op kom den, og der lå hun igen på hans bryst. Hans ene hånd om hans pik, og den anden omkring hende. Hun var stadigvæk rigtig liderlig, og kunne mærke han tændte hende ved, at se ham ligge der, og lege med hans pik, imens han talte beskidt om hvad der skulle ske med hendes lille røvhul om lidt.

Hans beskidte snak var en del af hans mål med hende på sigt.

Hun lå der, og kørte hendes fisse op ad hans ben. Hun kunne mærke liderligheden i hendes krop, orgasmen der bankede på, hendes stønnen og hans ord. Hun kunne slet ikke holde sig tilbage, begyndte at kører hendes våde fisse mere og mere op ad hans ben, liderligheden tog over. Hun kendte igen ikke hendes egen stemme, og han gav hende lov til, at komme. Hun skulle lære, at sige tak til ham på en bestemt underdanig måde, takke ham for han gav hende lov til at få denne nydelse, fortjeneste.

Han ville nu bruge – og kneppe hendes røvhul.

Han beordrede hende om, at elegant vise hendes smykke* frem. Hun kravlede mellem hans ben, han lå der og spillede hans pik, imens hun struttede med hendes røv og spredte hendes baller for ham. Hun skulle vænne sig til, at gøre sig til for ham, sætte ord på og tale beskidt, ord der normalt ikke kommer ud over hendes læber. Hun sad nu der med røven i vejret, legede med hendes nye legetøj og hendes klit, indtil han var klar til, at tage hende i røven. Frygten mærkede hun, og han kunne se det i hendes øjne, dette var bare en tilfredsstillelse for ham. Det lille smykke skulle udskiftet med hans hårde pik, så hun spredte ballerne for ham, og lod ham trænge ind i hende.

Hun peb, bed i puden og smerten blev overtaget af nydelse. Han valgte at afgive hans sperm i hendes lille stramme røv, som han havde planer om skulle bruges meget mere.

Hun lå der på hans bryst, færdig, træt og brugt. Hun havde åbnet sig for ham, fortalt nogle ting, som ingen andre vidste. Hun havde grædt, da han ville introducere for hende, hvordan hun skulle åbne sig for ham. Hun ville holde masken, hendes kontrol skulle nok tage over. Hun skulle ikke være sårbar overfor ham, hun skulle ikke være til besvær, han skulle ikke knække hende.

Tankerne fik frit løb, og tårerne begyndte at trille. Hvordan kunne han rumme det? Hun var fyldt op, kunne ikke mere og lysten til, at vende hjem var stor, men han bestemte jo, hvornår de var færdige. Hvorfor havde hun så travlt med, at komme hjem? Hun skulle jo bare hjem og sætte en facade på. Her var hun måske hjemme?

Læs også: Chefen

Han var ikke færdig med hende denne aften, han ville have hans sperm i hendes lille beskidte mund, men hun kunne ikke mere. Han ville have hun skulle tale beskidt, imens han lå og spillede hans pik stiv, klar til at afgive sperm i hendes fine lille mund. Hvordan får hun disse fremmede ord ud af munden?

Hun måtte sige fra, men hun vidste godt, at hun ikke havde noget valg. Han var igen sød ved hende, for dette havde givet et smæk i røven som straf, hun slap med at stønne for ham. Så hurtigt hendes kontrol og tanker havde bragt hende tilbage til virkeligheden, lige så let kom hun retur i hans verden. Måske hendes nye verden? Hun gav slip og ordene kom af sig selv.

Han var klar til, at fylde hendes mund med sperm, hun er jo lærenem, og fik pikken så langt ned i halsen som muligt. Hans sperm fyldte hendes mund, normalt noget den pæne pige ikke har i munden, det løb lidt ned af mundvigen, da hun skulle vise ham det, lege med det med hendes fingre. Så unaturligt, at takke ham tidligere, så naturligt blev det, at takke ham, imens hun lå der, og havde slugt hans sperm. Takke ham, for at vise hende denne verden. Takke ham, for at lade hende give slip. Takke ham, for at være der, når det var det hun higede efter.

Der lå hun nu i fosterstilling, træt og vidste ikke hvordan hun havde det.

Han fulgte hende til bilen, og hun kørte glad hjem. Den nat vågnede hun flere gange, og sov hun ikke meget. Næste morgen kunne hun mærke hendes krop, som var træt og øm flere steder. Steder der kun var ømme efter en ny slags træning, men dette var jo også en træning for hende. Han siger, det er hendes fortjeneste, fordi hun var så god. Denne sætning lod hende igen lade tvivlen komme til gode, var hun virkelig det? Er dette målet på den pæne og uskyldige piges ”rejse”?

Beskeden hun sendte til ham dagen efter:

Kære Hr, ved du fortrækker min røv og mund, men du må ikke glemme min fisse. Tak igen for din tid og din tilstedeværelse. Hun vil gøre sit bedste for at tilfredsstille dig. Dog så skræmmende, at vide dit mål med hende, ligeså spændende synes hun det er.

Læs også Mr. D skrive om den uskyldige pige, tryk her

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Minestronesuppe

Efteråret er over os, dagene køligere, vådere og kortere. Det kalder på indendørs hygge, levende lys, lune tæpper

Morgenmuffins med gulerødder og knas

Jeg tror nok, at morgenmadsmåltidet er mit absolutte favoritmåltid. Jeg elsker de langsomme morgener, hvor der er god

Lynhurtig pita-pizza

Det behøver faktisk ikk tage mere end 15 minutter at trylle en super lækker og nem minipizza frem.