Erotisk novelle: Et møde i mørke

Hendes opfattelse at være blindfolded*, fik en helt ny betydning efter mødet med lægen, en tirsdag aften i hendes lejlighed.

Hun orkede nemlig ikke, at mødes med ham på hans hotel, som blot var en time fra hvor hun boede, dog fortrød hun lidt denne beslutning dagen efter.

Det var meget få ting hun vidste om denne mand, deres kontakt havde været on and off et lille års tid. Det var ikke nogen hemmelighed: hun var nysgerrig på hvem han var. Hun vidste hvad han hed, eller gjorde hun? Det telefonnummer han havde givet hende, fandtes ingen steder. Hellere ikke tricket med at prøve at mobilepay ham, for at finde flere informationer. Hun var jo nysgerrig af natur.

Søndagen inden deres møde, ringede lægen fra København til hende, efter et par beskeder frem og tilbage. Hun mærkede på en eller anden måde, han fremprovokerede en side af hende selv, som hun ikke kendte til. Hun tog ikke telefonen de første par gange han ringede, hun elskede at mærke hans fingre krible på afstand, for hun mærkede, at det passede ikke denne dominerende mand, at blive udfordret – eller drillet lidt. Hans stemme var dog magisk på en eller anden måde, hun følte sig tryg, nysgerrig og liderlig. Hun gik med til hans krav, selvom hun var nervøs, for hun vidste jo ikke hvem denne mand var. Hun havde ikke en gang set hans ansigt.

Kravene var: Kemimøde, kaffe og vand på sofabordet tirsdag kl. 20. Hende siddende i sofaen med blindfold*, nederdel, ingen trusser og en stram top. Døren skulle være ulåst, så han kunne lukke sig selv ind. Hun protesterede dog over blindfolded*, hun havde behov for se ham inden, og hun var overbevist om, at man ikke kunne have kemimøde på den måde. Hun havde intet at skulle have sagt. Det var sådan det blev. Han elskede at kunne gøre hende så nervøs, og ude af kontrol.

Døren gik op og hun hørte de tunge skridt hen mod stuen, hendes hjerte sad i halsen, men hun ville bevise at dette kunne hun godt, uden at være nervøs. Hun smilede og grinede, og kunne ikke helt tage det seriøst. Han skænkede hende en kop kaffe, påførte hende et ekstra blindfold* for at sikre, at hun ikke snød ham. Det kunne være hvem som helst, som sad der ved siden af hende i sofaen. Lægen mærkede hendes puls, og hvordan hendes hjerte hamrede derud af. Han vidste hvad han lavede.

Læs også den erotisk novelle: Min mand troede, at jeg skulle til yoga

Hun mærkede, at han tændte på hende, herfra gik det stærkt. Hun nåede kun et par få slurk af hendes kaffe, og gentagede flere gange; “det er kun et kaffe og kemimøde”, men hvem var det hun prøvede at overbevise? For hun vidste jo godt hvordan det ville ende.

Hun stod blottede foran hendes vinduer, kun iført harness omkring hendes bryster, og følte kun at han havde været i hendes hjem mindre end 10min, og her stod hun nøgen foran en fremmed mand. Mærkede safterne mellem hendes ben, og vidste ikke hvordan aften ville forløbe. Tasken med alt hans udstyr, havde han i nærheden, han ville teste hende. Hun fornemmede hans fremgangsmåde var meget rodet, hun blev på nogle tidspunkter i tvivl om han vidste hvad han lavede.

Brystklemmer* blev drejet på hendes stive brystvorter, hun smilede en smule provokerende, og kunne ikke lade være med grine. Han fandt den pisk* fra tasken, der kunne give henne allermest smerte den aften, han placerede den i hendes hænder, den føltes kold, og hun mærkede metalkæderne. Hendes krop krympede sammen, hans blide stemme hviskede i hendes øre: “bare rolig, lille tøs, den er du slet ikke klar til”. Hun blev bange i et kort øjeblik.

Han førte hende rundt i hendes stue, hun var en smule forvirret over hvor hun var. Han skubbede hendes sofa helt op mod den ene endevæg, så han kunne skubbe hende ind over sofakanten i den anden ende. Hun mærkede, hvordan hun langsomt gled ind i mørket, mærkede alle hendes sanser. Lukkede verden og tankerne ude. Hun var ikke forberedt på det næste der skulle ske. Slagene på hendes flotte runde balder, gjorde mere ondt end hun var vant til, hun kunne slet ikke klare smerten, eller kunne hun?

Han fik i hvert fald fortalt hende, at hun var da noget af en lille og sart tøs, hvis disse små slag med hans paddle* gjorde så ondt på hendes stramme røv. Hans sætning fik hende til at ville præstere, da hun ser sig selv som en dygtig sub, der bare vil please. Ville hun nogensinde kunne klare mere? Det var han i tvivl om.

Det hele føltes stadigvæk meget rodet for hende, hun synes, at han havde travlt med at komme videre til det næste. Var det noget hun følte, eller havde hun mistet tidsfornemmelsen, som på Tivoli hotellet i København? Hun fornemmede, at det ikke var en plan, eller var planen, at få prøvet så mange ting af på hende, for at se, om hun skulle være hans tøs?

Brystklemmer* på hendes stive brystvorter, harness omkring brystet, maven skubbet ned over sofakanten, og med røven i vejret. Hun fløj væk, det hele var mørkt, ikke kun på grund af blindfolded*, men hendes hoved var tømt fra tanker, der var ro. Han placerede en magic wand* på hendes klit, hun vidste godt hvor våd hun var, da han påførte en lille vibrator, som han legede med i hendes fisse. Lyden fra hendes mund fortalte hende, at den ene orgasme efter den anden rullede ind over, i hendes smukke krop. Hun måtte dog alligevel spørge, da han stoppede for en stund, hvad det var, som løb ned langs hendes ben? For hun havde været så langt væk. Det var selvfølgelig hendes egne safter fra sprøjteorgasmerne, hun var overrasket over hvor meget hun havde sprøjtet. Hun havde jo prøvet det før, men ikke på denne måde.

Han fjernede magic wanden* fra hendes klit, men lod den lille vibrator sidde, lod hende falde til ro, imens hun hørte han forsvandt. Hun sprang op, da hun mærkede den varme stearin, som han havde taget fra lyset på hendes sofabord. Hvad skulle det til? Hun var i chok, det brændte, men smerten hørte også hurtigt op. Hun vidste ikke hvordan hun skulle forholde sig til denne form for smerte eller nydelse. Hun mærkede dog, at hun var nysgerrig på at prøve mere af det.

Han hev hende op i håret, og trak hende ind mod hendes soveværelse, hvor han placerede hende på knæ foran ham. Hun fornemmede hvordan han knappede hans bukser op, og klar til at mundkneppe hende, men hun sad bare og smilede. Mindede ham om, at det kun skulle være et kaffe og kemimøde. Det var vist lidt for sent nu, men hun gav det dog et forsøg.

Hun vidste, at hun var en god sub, men han fik en bratty side frem, som hun ikke selv kendte. Den var skræmmende, for hun ville jo være dygtig – og ønskede at få ros.

Han fjernede pikken fra hendes ansigt, med en kommentar: “jamen hvis du ikke vil have den, får du den hellere ikke”.

Læs også den erotisk novelle: Min indre tøs og Mr. A

Han havde dog behov for mærke hendes stramme fisse, han lagde sig på ryggen, og bad hende om at ride ham. Stadigvæk med harness omkring brystet og blindfolded*. Han tog fat omkring hendes markerede hofter, og styrede tempoet, lidenskaben og liderligheden steg. Hun havde behov for at mærke hans krop med hendes hænder, men det var ikke muligt med dem bundet på ryggen. Hans pik passede godt til hendes stramme fisse.

Han skubbede hende af, og bad hende om at give ham et blowjob, hun frøs en smule, aftenen havde været rodet og underlig. Hun gjorde det bedste hun havde lært, men hun følte ikke det var godt nok, eller at hun ville det nok.

Han læste hende, og trak hende op til ham. Lagde hende på hans bryst, bandt hende fri, og for første gang den aften, mærkede hun hans krop, knappede hans skjorte op. Han var behåret, en farkrop, men lige nu var dette ikke et issue for hende, hun havde bare lige behov for at ligge her, og blive holdt om. Han kyssede hende inderligt og dybt, gav hende den tryghed, som hun havde behov for i dette moment.

Han hviskede med hans blide stemme, at han kunne læse – og se – alle hendes signaler. Det håbede han ikke, at hun var i tvivl om. Han lagde hende på ryggen, og trængte stille op i hendes våde fisse, intim og stille sex blev aftenens afslutning. Hun prøvede flere gange, at fjerne hendes blindfold*. Men hver gang satte han det på plads igen.

Hun havde faktisk behov for, at han overnattede, men han lod hende ligge nøgen, pakket sammen i hendes dyne, med blindfold*, og kyssede hende på panden. Han havde ryddet op, som om intet var sket aftenen før, når hun vågnede næste morgen. Hun prøvede at rejse sig, for at se ham en sidste gang, men han bad hende blive liggende.

Hendes tunge og trætte krop faldt i en dyb søvn. Hun mærkede kun svagt døren bag hende lukke, og vågnede flere timer senere, stadigvæk blindfolded*.

Hun opdagede næste morgen, at der lå en lille gave på hendes spisebord, en lækker Bulöw julekalender, som på en eller anden måde fik hende til at smile hver dag i december. Hun skrev tak til ham, men hørte aldrig mere fra lægen fra København, hvis det var ham? Han vil altid være et mysterium, manden uden ansigt. Hvem var han? Det ville hun aldrig finde ud af?

Dagene efter var hun en smule overvældet, og berørt af situationen, men her månederne efter, smiler hun og tænker, at det var endnu en læring på rejsen mod målet, som hun ikke kender i forvejen. Dog et tilbagevendende spørgsmål; Stiller hun for mange krav til en kommende Dom? Var hun for kræsen? Hvorfor endte det altid kun med et møde?

Hun savnede mere og mere den dybe og smukke connection.

Læs også den erotiske novelle: Forladt i Suiten

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

3 sunde opskrifter

Der er gået to måneder siden vi lavede diverse nytårsfortsæt, og du tænkte sikkert, at nu skulle du

Verdens bedste chokoladeboller

Findes der noget bedre end nybagte lune boller? Særligt hvis de boller er bløde, luftige og fyldt med