Erotisk Novelle: Gaven til Mr. A

Fantasien var deres, men gaven blev hans.

Hun holder hans mørke, skaber lyset – når de sammen går ind i deres rum. Rummet indeholder Mr. A’s dybeste og mørkeste lyster, smeltet sammen med hendes fantasier.

Et rum hvor fantasierne efter deres sidste møde blev skabt. De blev skabt på baggrund af en dyb connection, en tillid udover det sædvanlige, blandet med en lyst. En lyst, og en fantasi, som hun ikke havde nævnt for ham. Beskederne fra ham, fik hende til at smile. Følelserne for ham, havde hun udviklet siden deres sidste møde, følelser der fik lyst til at han prioriterede hende mere, og deres lege blev udvidet. Hun ville flytte grænser med ham, stadigvæk uden forventninger, uden der var noget på spil.

Det var som om han læste hendes tanker, da der en aften kom en uventet besked fra ham:
”Hvorfor er det du har sagt nej til en trekant?”

Måske den mest udmundede sig i hans fantasi, men beskederne frem og tilbage den aften, fik varmen imellem hendes ben til at stige, safterne mærkede hun langsomt løb ned ad hendes højre ben.

Ordene dansede og blev skabt: Kombinationen af den modne mand, den erfarne kvinde der forfører den uskyldige ungdommelige. Viser hende det lækre ukendte.

Er du på jagt efter lidt kinky sager, der kan sætte gang i dig og din partners sexlege? Så finder du dem her (reklamelink)

Hendes opgave blev at finde denne smukke, unge kvinde, Mr. A og hende kunne forføre sammen. Hun skulle være forholdsvis ny i deres univers, og i at have en trekant. Det kostede hende blod, sved, tåre og søvnløse nætter. Hun er typen der vil præstere, og skabe resultater efter en idé bliver sat i søen.

Mr. A mærkede det skabt uro, og med hans rolige og tålmodige sind, prøvede han at skabe ro, ved at fortælle:
”Det lækre kommer til den som venter tålmodigt”, hun mærkede også, at hun ikke ønskede at skabe støj, når hun til tider havde lidt kontakt med nogle mulige kandidater, der alligevel ikke blev til noget. Det var en svær balance for hende at være i, samtidig med at hun også skulle involvere ham, men også finde det rigtige match. Hun ville det skulle lykkes, men for hvem? For dem begge, eller for at gøre ham stolt og glad? Tanken tændte hende, muligheden for at skabe noget endnu dybere, men var hun klar til at dele?

Efter to små uger, en lørdag morgen, vågnede hun til et match på tinder.

K er en smuk, ung kvinde i midt tyverne, dog var afstanden stor, men hun tænkte hvis K var den rette, ville Mr. A løse denne udfordring. Hun fornemmede at der var et 100% match. Var det hendes ivrighed, eller var K den rette?

Hun havde dagene op til, været udfordret på hvor meget hun skulle involvere Mr. A, så kommunikationen og at skabe tilliden til K, skabte hun selv. I løbet af dagen, holdt hendes fornemmelse stik, hun var den rette. Mr. A følte han var til en fest uden invitation. Han overtog langsomt kommunikationen, for selv at kunne mærke hende, og om det var K vi skulle give en fantastisk lækker oplevelse.

Selvom hun følte, at han søgte hans rush, eller at han mærkede hans uro, kunne han ikke løbe fra deres connection var dybere, end han selv ville indrømme. Kunne hun stole på ham, da han meddelte, at han ville mødes alene med K ugen efter? K havde givet udtryk for at ville starte med små step, men kun overfor ham. Det hele var nyt for K, så det kunne hun godt forstå. Hvad blev der så af fantasien om at forføre hende sammen? Hvornår sker der en forførelse mellem mennesker? Hun har altid haft svært ved at mærke hendes egne behov, så tankerne om hvad der skulle ske når han mødtes med K, begyndte at fylde. Det var jo ikke aftalen, at de skulle lege sammen uden hende, fantasien var jo bygget op om, at skulle forføre denne unge nysgerrige pige sammen, eller havde hun læst hans steps og signaler forkert?

Nætterne op til deres møde, og dagene efter Mr. A og K’s smukke aften på et hotel inde i indre København, var søvnen urolig og appetitten ikke eksisterende.  

Hvad handlede det her om? Var hun bange for at blive forladt? Bange for ikke at være god nok mere? Var hans rush vigtigere? Hun havde set hans scorprofil, hvor han søgte yngre kvinder til lækre oplevelser. Havde hun givet ham den gave, uden hun vidste det? Han var en fri fugl, bare han var ærlig og kommunikerede, så rummede hun alle hans fantasier, lyster og det mørke sind. Villig til at give ham alle de lækre oplevelser.

Vil du præsenteres for alt det nyeste inden for kinky sexlegetøj? (reklamelink)

Hvad var det hun følte? Var hun jaloux? Måske, men hun stolede på hans steps i denne proces. Var det fordi han prioriterede K, som han aldrig havde prioriteret hende?

Hvorfor kunne han ikke bare dyrke dette univers med hende, på et dybere plan, hvor grænserne virkelig blev udforsket? Tankerne var mange, og hun reflekterede med veninderne, som ville have hende til at sætte en grænse. Som dagene gik, mærkede hun bare, at de var et team på et andet plan, som ingen ville forstå, eller var hun naiv? Hun valgte at stole på ham, vise ham den tillid de havde skabt sammen. Hun mærkede dybt nede maven, at dette var noget de gjorde sammen.

Han mindfucked hende også, når hun spurgte ind til mødet mellem K og ham. Samtidig med det, gjorde det også hendes trusser enormt våde, men usikkerheden meldte sig også. Hun blev en del af den dominante rolle, som var med til give denne unge smukke kvinde opgaver, og følte derfor en forpligtelse overfor hende. Hun elskede den ros Mr. A gav hende, for at skabe en lækker stemning en hel fredag, hun havde lært hans små finurligheder. Hun vidste, at han troede, at hun ikke lyttede, men der tog han fejl.  

Hun tog K til sig, hun tog hende under hendes vinger op til mødet, og efter mødet med Mr. A.
Hun havde selv, i hendes egen rejse, stået i situationer hvor dette univers var nyt og ukendt, og ikke vidste hvilken vej hun skulle gå. Men her var hun heldig at have Mr. A støttende på sidelinjen, heppe på hende og være en stærk skulder hun kunne lufte hjertet og tankerne på. Hun kunne se sig selv i K, da hun var nysgerrig og uerfaren, stå uden nogle at tale med ens lyster om. Hun påtog sig en beskytterrolle, om det var nødvendigt eller ej. Hun lyttede, og var der før og efter K’s møde med Mr. A.

K var nervøs, og havde mange spørgsmål, hun gjorde hende tryg – og hun var en af grundene til at K turde sætte sig i taxien den aften, gå Mr. A i møde med ret ryg, og fjerne tankerne om hvad folk tænkte, når de så hende.

Mr. A gav K et eventyr, hvor hun stod på sidelinjen og observerede hendes hårde arbejde uden anerkendelse, og med en følelse af at ansvaret blev lagt på hende, for at spørge K ind til deres aften. Mr. A fornemmede, at hendes nysgerrighed var stor, og hun hev informationer ud af K. Han mente deres aften var privat og intim. Hun følte selv, at hun bare var der for K, som hun havde været hele vejen igennem. Men sådan kan samme oplevelse tolkes forskelligt.

Hun meddelte ham timerne op til K og hans møde, at hun var usikker og fornemmede at dette tog en drejning. Beskeden retur fra Mr. A var kort: ”Vær ikke usikker, skriver senere”. Hun hørte først fra ham et døgn senere. Det lignede ham ikke, og han vidste, at der ikke skulle meget til, for at skabe tryghed, så hvorfor fik hun følelsen af, at hun var glemt?

De mærkede hinandens uro, hun mærkede på hvilket tidspunkt, han penetrerede denne smukke kvinde, uden at vide om de havde haft sex, men noget stak hende – og blev igen forløst, en følelse som kun hendes spirituelle veninder fra kvindenetværket, ville kunne forstå.

Appetitten var stadigvæk ikke eksisterende dagene efter, hun sov knap nok, og der var noget usagt imellem hende og Mr. A, hun mærkede han var væk. En underlig følelse, for hun vidste altid, om han var i deres rum eller udenfor rummet, hvor de delte private ting, billeder af deres weekender, træning eller andet som rørte sig. Hun sparrede med en god ven, som var Dom, og som levede i dette univers med hans kone. Dette gav hende ro, fik hende til at tænke over Mr. A og hendes relation.

Det var først ugen efter, en aften på vej til en date i Aarhus, at hun mærkede tilgivelse. Ikke at hun skulle tilgive ham noget, for opfattelsen af samme situationen var forskellig. Mærkede en følelse af lettelse i kroppen. Det var hendes gave til ham, han skulle da selvfølgelig have glæde af denne smukke unge kvinde. For et sted dybt nede i hendes mave, hvis han prioriterede hende i dag, i morgen, om 14 dage eller 3 mdr. ville hun sidde knælende og vente på Mr. A, eller se frem til lyden af spanskrøret i luften, inden den rammer hendes balder.

Dog vidste hun ikke, om hun ville høre fra Mr. A igen. Fantasien levede stadigvæk i hende, og den levede med ham, ønsket var – og er bare – at han håndterede ubalancen der er skabt, med de alt for få fælles oplevelser.

“She bougth him a present which was safe and ready to play” The most beautiful gift a woman can give a man. Sharing is carrying”

Find dit nye sexlegetøj her (reklamelink)

Læs også

Erotisk novelle: En anden verden

Jeg smider nøglerne på bordet og smækker hoveddøren i med den ene fod, imens jeg tager jakken af.

Multifunktionelle rum

Fra 167 til ca. 67 kvadratmeter – det kræver lidt logistikarbejde! Mange har prøvet det og sikkert lige