Erotisk novelle: Historikeren

Jeg sætter mig godt til rette i den magelige Chersterfield-lænestol. Længe har jeg ønsket at besøge denne klassiske bar i København. The Library Bar. De har nogle af byens bedste cocktails. På væggene hænger der malerier af gamle adelsmænd, det føles som om, at de kigger på mig.

Rundt omkring mig, sidder der flere små selskaber. Nogle er unge mænd, der taler om fodbold. Andre ligner turister. Skråt bag mig, sidder der to ældre vennepar. De er klædt i jeans, polo’er og løbesko, der aldrig har været brugt til løb. Jeg forestiller mig, hvordan deres liv i provinsen må være nu, når børnene er flyttet hjemmefra. Den ene kvinde stirrer på mig, som om hun ikke kan lade være. Vores blikke mødes, og jeg smiler til hende. Hun slår blikket ned. Hendes mand bemærker ikke noget. Han er mere optaget af sin telefon. I baggrunden spilles dæmpet musik, Jazz, så vidt jeg kan høre. Dette er den perfekte setting til aftenens møde. Til hende, som jeg venter på. Historikeren.

Da hun træder ind i rummet, er det som om alles opmærksomhed retter sig imod hende. De to bartendere stopper alt, hvad de har gang i, da hun går op imod baren. Begge står de på spring, for at tage imod hende, og få øjenkontakt med hende. Hun skal lige til at spørge dem om noget, da hun får øje på mig, og drejer hen imod mig. Hun nikker høfligt til dem, og smiler. De ser skuffede ud. Jeg smiler og rejser mig for at tage imod hende. Hun ser lige så fantastisk ud, som jeg husker. Hendes sandfarvede bluse og matchende nederdel fremhæver hendes former. Hendes hofter vugger, når hun går. Hendes fyldige bryster og det røde hår. Hendes look fuldendes med de sorte hornbriller, der passer perfekt til hendes ansigt. Hun passer perfekt ind i dette lokale.

Hun omfavner mig, og lægger sit hoved helt ind til min brystkasse. Hun sukker dybt og fortæller, at der, som altid, sker noget i hende, når hun ser mig. Hun kigger op på mig, og smiler.

”Lad os sætte os”, siger jeg med et smil, og slår ud med hånden i retning af stolen overfor min egen. Hun sætter sig, kigger på mig og siger:

”Hvor ser du godt ud. Du har trimmet dit skæg ned. Du er vist også kommet i gang med at træne igen”, imens hendes hånd kærtegner min skulder og overarm. Jeg kaster mig ud i en længere, ligegyldig forklaring om, hvordan jeg har lagt mit liv om, er kommet igang med at træne og bla bla bla. Jeg gider ikke en gang lytte til mig selv. Jeg ved, det er smalltalk. Det ved hun også. Jeg udelader også at fortælle om de nedture, der har været det sidste års tid. I aften handler om nydelse. Nyde gode drinks, nyde hende og nyde livet.

”Har I fundet ud af, hvad I gerne vil have?” Bartenderens ord river mig ud af hendes smukke blå øjne.

”Må vi få et øjeblik mere?” spørger jeg ham, imens jeg bemærker et drenget smil på mine læber. Han smiler tilbage, som om han ved, hvad der kommer til at ske. Vi tager menukortene og gennemgår listen med champagne, cognac, whisky og lækre cocktails. Da Bartenderen kommer tilbage med to glas vand, har vi bestemt os.

Vi sidder og nyder vores cocktails, nyder hinandens selskab. Vi kan ikke holde fingrene fra hinanden, hele tiden må vi lige røre. Jeg bemærker, at de andre gæster ofte kigger over på os. Især når vi griner. Hvilket vi gør næsten hele tiden. Det er, som om at det var i sidste uge, vi sidst så hinanden – og ikke et år siden. Luften imellem os slår gnister. Vi sidder helt tæt. Så tæt, at jeg kan hviske i hendes øre. Jeg spørger, om hun har trusser på. Hun fniser og dasker mig på skulderen, for hun ved godt, hvor jeg vil hen med det spørgsmål. Hun svarer med et:

”Her? Really?” Jeg nikker og smiler. Hun rejser sig, retter på sin nederdel og forlader rummet for at finde et toilet.

Jeg læner mig tilbage i stolen, tager en tår af min drink, imens jeg kigger mig lidt omkring. Kvinden skråt bag mig er meget optaget af os, imens de andre i selskabet er mere optaget af at tale om fodbold. Mine tanker bliver afbrudt, da min date træder ind i rummet igen. Hun har et dejligt frækt smil på sine smukke læber. Hun sætter sig igen på stolen foran mig. Jeg kigger spørgende på hende og hvisker:

”Lykkedes det?” Hun nikker og smiler, imens hun spreder benene, så jeg ved selvsyn kan se efter. Min hånd glider op ad hendes lår, og kan mærke, hvor våd hun er, da hun pludselig samler benene igen, og vender sig væk. Jeg kigger undrende på hende.

”Det så hende over bagved så også” siger hun småfnisende. Vi griner sammen.

”Det er nok det mest sexede, hun har oplevet i årevis, lad hende nyde det” siger jeg, imens min hånd igen bevæger sig op ad hendes silkebløde lår. Hun spreder benene let, så jeg igen kan mærke, hvor våd hun er. Jeg stikker to fingre op i hende, og hun udstøder et lille gisp. Jeg leger lidt med hendes klitoris, inden jeg fører mine to våde fingre op til hendes mund og lader hende slikke dem rene. Hun lukker øjnene og nyder smagen af sig selv. Nu har vi også opmærksomheden fra de unge fodboldgutter, der sidder til højre for mig. Og fra turisterne bag hende. Og bartenderne glor på os. I hendes øre hvisker jeg:

”Det er vist på tide, at vi forsætter et andet sted.” Hun smiler genert og nikker. Vi rejser os. Hun retter på nederdelen og hendes hår, imens jeg går op og betaler. Bartenderen virker lidt ved siden af sig selv, og fumler med betalingsterminalen. Roligt smiler jeg til ham, og taster min pinkode. Da jeg afleverer terminalen til ham, siger han:

”Hav en forsat god aften”. Jeg kigger kort på min date, vender mig mod ham igen, og svarer med et skævt smil:

”Det er jeg sikker på, at det bliver”. Han ved ikke, hvad han skal gøre af sig selv. Da vi forlader baren, fornemmer jeg, at alles øjne hviler på os.

Da vi sidder i min bil og er på vej nordpå, lægger hun sin hånd på mit lår. Jeg kigger på hende og smiler. Hun vrider sig lidt i sikkerhedsselen. Så læner hun sig over til mig. Hun åbner mit bælte og bukser. Hun tager min stive pik frem og begynder at slikke og sutte den. Jeg må koncentrere mig for at styre os sikkert igennem trafikken. Vi holder for rødt, da hun rejser hovedet, og begynder at vinke ud af sideruden. Et par unge mænd holder på siden af os, og de begge glor på os med store øjne. Jeg begynder at grine, det gør hun også. Så skifter det til grønt, og imens bilen accelererer igennem krydset, dykker hun igen ned og sutter min pik. Jeg vikler min hånd i hendes hår og tager fat. Først ned over min stive pik, så hun gagger. Så hiver jeg hende op, og over i hendes sæde.

”Du venter, til vi kommer frem” siger jeg. Hun kigger fornærmet på mig, og sætter sig med armene over kors.

”Tro mig, du vil gerne vente. Kig på bagsædet” siger jeg med et smil. Hun vender sig, og ser den lille, sorte kuffert, der ligger på bagsædet. Hun kigger på mig og smiler. Hun ved godt, hvad det betyder.

Vi parkerer foran den store, hvide villa, hvor hun har lejet sig ind på førstesalen. Vi stiger ud, og jeg tager den lille, sorte kuffert fra bagsædet. Hun virker begejstret og glad. Hun kan næsten ikke vente, og hiver i min arm. Hun trækker mig op ad trappen. Vi når kun lige inden for døren, før hun kysser mig. Hun læner hele sin krop ind imod min. Hun begynder at knappe min sorte skjorte op. Jeg stopper hende. Hun kigger fornærmet på mig, og prøver at løsne mit bælte i stedet for. Igen stopper jeg hende og smiler, imens jeg hvisker i hendes øre: ”Tålmodighed, min pige” Jeg fører hende ind i stuen. Placerer hende midt i rummet. Stiller mig helt tæt på hende, og begynder at tage hendes tøj af, imens hun kigger nysgerrigt på mig. Hun følger enhver af mine bevægelser intenst. Hun virker lidt anspændt. Jeg stryger roligt min hånd ned over hendes silkebløde, nøgne hud. Ned over hendes arme. Kærtegner hendes bryster. Mærker, hvor våd hun er. Beordrer hende roligt på knæ, på det lyse plankegulv. Hun adlyder. Jeg åbner kufferten, og finder mit sorte læderhalsbånd frem. Da hun får øje på det, smiler hun genert. Hun løfter sit røde hår, så jeg kan give hende det på, imens jeg gennemgår stopord og no-go’s. Hun bekræfter. Jeg tager fat i hendes hår, og fører hendes hoved bagover. Fører mit ansigt ned til hendes. Kigger hende lige i øjnene og spørger roligt:

”Er du klar?” Hun lukker øjnene, synker dybt og hvisker: ”Ja”

Jeg tager hendes briller af, og giver hende bind for øjnene og påfører hogtie*, så hendes hænder er bundet til hendes ankler, bagom ryggen. Jeg lader hendes sidde der nøgen, mens jeg finder musik. Leonard Cohen. Hendes yndlingssanger skal være vores lydtæppe i aften. Hun smiler. Jeg tager et par sorte gummihandsker på. Hun genkender lyden. En kuldegysning går igennem hendes krop. Lægger min wand* ved siden af hende og sætter mig på knæ foran hende. Kærtegner langsomt hendes krop. Betragter hende. Nyder hende og hendes kvindelige former. Min hånd glider ned over hendes mave, og videre ned i hendes våde skød. Hun er drivvåd. Leger med hendes skamlæber. Lader mine fingere glide frem og tilbage hen over hendes klitoris. Nyder hendes små støn, imens hun vrider sig. Hun udstøder et gisp, da jeg fører to fingre op i hende. Tager wanden*, tænder den og sætter den på hendes klitoris. Hendes støn tager til. Hun kan ikke sidde stille mere. Hun vrider sig i nydelsen. Hun er tæt på orgasmens klimaks, da hun tigger om at få lov til at komme. Jeg stopper. Hun skal ikke komme endnu. Jeg rejser mig. Går ud i hendes køkken. Jeg smiler, da jeg ser hun har sat whiskyen og et par glas frem, og at hun har husket, hvilken whisky jeg kan lide. Hun har planlagt det her. Jeg smiler for mig selv, imens jeg tager en isterning i fryseren, og skænker lidt whisky op.

Tilbage i stuen trækker jeg en stol hen foran hende. Sætter mig og nyder whiskyen, imens jeg betragter hende. Hun sidder stille og venter. Venter på, hvad jeg vil gøre ved hende. Jeg tager isterningen op ad whiskyen. Lader den røre hendes røde læber. Lader den smelte på hendes varme hud, imens jeg fører den ned over hendes fyldige bryster. Langsomt forsvinder isterningen i den varme sommernat, og efterlader et vådt spor på hendes krop. Jeg læner mig tilbage i stolen. Trækker vejret dybt. Nyder øjeblikket. Nyder at have hende i mine hænder igen. At være her igen. Dufter til whiskyen. Inhalerer alt i rummet omkring mig. Prøver at lukke alle andre tanker ude. Kæmper for at være tilstede lige nu. Lige her.

Jeg løsner hogtie’n, så hun kan sidde lidt bedre på knæene, men lader hendes hænder være bundet sammen. Åbner mine bukser og tager min stive pik frem. Tager fat om hendes hoved, og fører min pik ind i hendes mund. Hun begynder at sutte den grådigt. Savl løber ned over hendes hage. Drypper ned på hendes bryster. Jeg presser min pik ned i halsen på hende, så hun er ved at kvæles i den. Hun skubber mig væk, så hun kan få luft. Hun hiver efter vejret. Jeg lader hende trække vejret tre gange, så presser jeg igen min stive pik ind i munden på hende. Hun gagger igen. Skubber mig væk igen. Jeg tager fat i halsbåndet. Hiver hende op at stå. Fører hende hen til sofaen og smider hende på den. Spreder hendes ben. Fører min pik op i hendes vridvåde fisse. Tager om hendes hals og presser til, imens jeg støder op i hende. Slipper grebet, hun hiver efter vejret. Presser igen og støder op i hende igen. Hun vrider sig. Jeg slipper mit greb, og hun hiver efter vejret. Gentager det fem gange mere, inden jeg rejser mig. Tager fat i halsbåndet og fører hende over til stolen igen. Sætter mig på stolen. Tager fat om hendes hofter, og sætter hende ovenpå mig, så hun har ryggen til mig. Lader hende ride mig, indtil jeg er ved at komme. Stopper hende, og løfter hende af. Vender hende rundt og ned på knæ igen, så hun kan sutte mig, indtil jeg kommer i munden på hende. Hun er ved at kløjes i min udløsning, da min sæd blander sig med hendes savl, og løber ned ad hendes hage.

Jeg smider hende på gulvet foran mig, og sætter min støvle på hendes hals. Spreder hendes ben. Tænder min wand igen, og sætter den på hendes klitoris, imens jeg fører to fingre op i hende. Finder hendes g-punkt og begynder at lege med det. Hun vrider sig i ekstase, og glemmer at spørge om lov til at komme, da orgasmen skyller ind over hendes krop, og hun sprøjter sin orgasme ud over min hånd. Jeg holder hende fast igen, og sætter wanden på hendes klitoris igen. Igen skyller orgasmen ind over hendes krop, og hun skriger den ud i den varme sommernat. Jeg tvinger hende til at komme igen og igen, indtil hun er helt udmattet. Så løsner jeg hendes hænder. Fjerner blindfoldet* og tager halsbåndet af. Hun ligger og hulker på gulvet foran mig. Brugt. Udnyttet. Jeg sætter mig på gulvet ved siden af hende, og tager hende op i mine arme. Lader hende komme til sig selv igen. Tårerne triller ned ad hendes kinder. Jeg stryger min hånd henover hendes hår, kigger hende i øjnene. Hun smiler og hvisker ”tak”. Så putter hun sig ind til mit bryst. Vi sidder der. Sammen. På gulvet.

”Værsgo ” siger hun med et smil, da hun kommer tilbage fra køkkenet. Jeg kigger på cocktailen i hendes hånd. Tager den og nipper til den. Smiler skævt og kigger spørgende på hende:

”Er det den, jeg tror, det er?” Hun nikker og smiler.

”Sød bourbon whisky og gingerbeer. Kom, lad os sætte os ud på altanen” Vi sidder under den opslået parasol og kan høre den lette sommerregn falde på dugen. Vi snakker om alt, hvad der er sket siden sidst. Eller næsten alt. Der er det der, som jeg ikke vil fortælle hende. Det, jeg prøver at glemme. Det, hun skal hjælpe mig med at glemme. Hun ved det bare ikke. For jeg lukker hende ikke derind. Ind i min smerte. Vi griner og ler. Hun har altid kunne få mig til at smile og glemme livet for en stund.

”Bliver du og sover?” Hendes spørgsmål overrasker mig. Hun plejer aldrig at ville have, at jeg sover hos hende. Nervøst kigger hun på mig, imens hun tager en tår af sin cocktail. Hun må kunne se overraskelsen på mig. Jeg kigger hende i øjnene, smiler og siger: ”Det vil jeg gerne”.

Næste morgen bliver jeg vækket af fuglene, der synger ude foran hendes åbne vindue, og hendes hænder på min krop. Hun ligger helt tæt op ad mig. Jeg slår armene omkring hende, og holder hende tæt ind til mig. Hendes hoved hviler på mit bryst. Vi vågner langsomt. Hendes hænder går på opdagelse på min krop. Hendes kærtegn vækker min pik til live igen. Hun tager fat om den. Leger med den. Så kravler hun ned imellem mine ben. Sætter sig på hug og tager min pik i munden. Imens hun sutter den, begynder hendes fingre at kærtegne mit røvhul. Hun kigger smilende op på mig. Jeg smiler til hende. Så suger hun til og øger trykket. Mine hænder banker ned i madrassen, og griber fast i lagenet. Mine øjne forsvinder om i baghovedet. Min krop vrider sig på kanten af ekstasen. Jeg tager fat i hendes røde hår, og tvinger hende om på alle fire. Lægger mig på knæ bag hendes faste røv, og fører min overtændte pik op i hende. Nyder følelsen af den faste, våde, varme fisse omkring min pik. Støder op i hende, imens jeg stønner og grynter. Jeg eksploderer op i hende. Falder sammen ovenpå hende, med min fulde vægt. Langsomt kan jeg mærke, hvordan blodet forlader min pik igen, og den glider ud af hende. Jeg ruller om siden. Hun kigger på mig og smiler. Kysser mig og spørger: ”Morgenkaffe?” Jeg smiler og nikker.

Vi sidder i sengen og nyder kaffen. Snakker lidt om løst og fast. Hun har sat lidt musik på, der spiller i baggrunden. Noget latin batacha musik. Lige nu er et godt øjeblik. Lige nu burde være perfekt. Det har været en god aften og morgen. Jeg burde være glad og tilfreds. Men der er noget, der føles forkert. Jeg drikker min kaffe langsomt. Jeg har ikke travlt med at komme videre, og dog. Prøver at nyde den langsomme start på dagen. Da jeg ikke føler, jeg kan trække den længere, rejser jeg mig. Siger, at jeg bliver nødt til at køre. Jeg skal hjem og løbe. Det er en løgn. Tager mit tøj på. Hun følger mig ud til døren. Vi kysser farvel, og jeg går ned ad trappen. Ud til min bil. Min telefon vibrerer. Det er en besked fra hende:

”Det er, som om jeg aldrig stopper med at have lyst til dig. Hver gang, vi har haft sex, får jeg endnu mere lyst til dig”. Jeg smiler og kigger op. Hun står i vinduet og vinker til mig. Jeg vinker til hende. Jeg sætter mig ind i bilen, da min telefon vibrerer igen. Jeg smiler og når at tænke, hvad hun nu har skrevet. Jeg tager telefonen frem igen. Det er en mail. Mit hjerte springer 2-3 slag over, da jeg ser emnefeltet.

”Kære Daniel”. Det er fra Miss Sunshine.

Læs mere fra Mr D ved at trykke her

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Elitediplom i planlægning

Den sommerdag hvor jeg troppede op uden sko var der sket en drejning i mit liv. End ikke et elitediplom i planlægning kunne have forberedt mig.

DIY: Fyrfadsstager med sommerlook

Sommeren er over os, og ENDELIG blev det tid til grill, strandture og lune sommeraftener på terrassen. Sidstnævnte