Erotisk novelle: Kaviar og champagne

Jeg sidder alene i hotelsuiten, i den bløde designerlænestol, i hjørnet. Denne aften har jeg valgt et 4-stjernet hotel i København. Mr. D har brug for lidt luksus denne aften. Derfor har jeg også valgt netop hende, til denne særlige aften. Jeg har inviteret hende på kaviar og champagne i luksuriøse omgivelser. Det står på bordet ved siden af mig. Dom Perignon naturligvis. Nu afventer jeg blot aftenens begivenheder. Jeg er iført sorte bukser, laksko, hvid skjorte og en elegant blå velour jakke. Viserne på mit Omega-ur fortæller, at klokken nærmer sig otte. Hendes instruks lød på, at hun skulle indfinde sig på dette hotelværelse kl 20:00 iført sorte stiletter, den lille sorte kjole, sort blonde undertøj og selvfølgelig de selvsiddende strømper. Hvad hun ikke ved er, at når hun kommer ind i lobbyen, vil hun blive fulgt af to mænd. De er hyret af mig. De har fået et billede af hende – og en klar instruks.

Hun stiger ud af elevatoren. Hun er lidt utryg ved de to store mænd, som fulgte efter hende ind i elevatoren. Deres påklædning passer ikke ind på dette luksushotel, som den elegante Mr. D har inviteret hende ind på, for at de skal nyde hinanden i aften og nat. Hun synes, at mændene virker grove, og at de lugter lidt af billig vodka. De skyndte sig ind i elevatoren, lige inden dørene lukkede. Den ene trykkede på knappen til en etage over den, hvor hun skulle af. Ingen af dem havde hilst på hende eller kigget på hende. Mænd plejede altid at klæde hende af med øjnene. Især når hun klædte sig, som hun havde gjort i aften, for Mr. D’s skyld. Nu skynder hun sig ud af elevatoren og ned ad gangen. Hun vil bare ind i sikkerhed. Ind til Mr. D. Men hun fornemmer de to mænd bag hende. Hun sætter tempoet op. Det er svært at løbe i de høje stiletter, som Mr. D har beordret hende til at tage på. Så hun stopper op for at tage dem af. Hun støtter sig til væggen og bukker sig, men da hun fornemmer nogen bag hende, drejer hun hovedet. Hun ser de to mænd. Men de har nu taget elefanthuer på. De er så tæt på hende, at de når at gribe fat i hende, inden hun kan skrige op. Chokket rammer hende. Den ene tager fat om hendes hoved med den ene hånd for hendes mund. Han kommer en sort stofsæk over hovedet på hende. Den anden tager hendes ben og krop. Deres stærke, grove hænder holder hende fast, som de bevæger sig ned af hotelgangen. Hun kæmper imod. Men de er for stærke.

Præcis kl 20:00 banker det på døren. Jeg stiller champagneglasset fra mig. Rejser mig roligt. Retter på jakken. Går langsomt over til døren. Åbner. Udenfor står de to mænd med sorte elefanthuer på. I deres arme holder de hende. Hun sparker og prøver at skrige. Men hendes skrig bliver dæmpet af den sorte stofsæk, og hans store hånd. Jeg holder døren for dem, og byder indenfor. Jeg peger på sengen. De nikker, og uden et ord smider de hende på sengen. Hun skriger. Hun råber på hjælp. De to mænd står og kigger dumt på mig. Jeg slår ud med hånden og nikker. De tager deres store, sorte og billige læderjakker af. Den ene sætter sig på knæ ved hendes hoved. Han holder hendes skuldre nede, mens han sætter sine knæ på hendes arme. Den anden tager hendes trusser af og kaster dem op til ham. Han propper dem i munden på hende og lægger sin store hånd over hendes mund. Manden ved hendes ben kigger spørgende på mig. Jeg har taget plads i lænestolen igen. Jeg nikker til ham. Tager mit glas Dom Perignon og lidt kaviar. Klar til at nyde mit show.

De tager sækken af hendes hoved og rejser hende op i sengen, så hun kan se mig. Så hun ved, at hun er i Mr. D’s varetægt. Hun smiler lidt forundret. Hun virker lettet. Og glad. De to mænd tager fat i hende. Tvinger hende om på alle fire. Giver hende bind for øjnene. Den ene sætter sig foran hende, og tvinger sin pik ind i munden på hende. Den anden tager hende bagfra. De er voldsomme ved hende. Præcis, som hun havde fantaseret om. Tårerne triller ned af hendes kinder. De sætter hende på knæ. Den ene står bag hende, og tvinger hendes mund åben med begge hænder. Den anden knepper hendes mund. Nej, han knepper hendes hals. Hun gagger og hun savler, så spyttet løber ned over hagen. Over halsen og videre ned over hendes fyldige bryster. Han trækker sig ud af hende og spiller pik, indtil han kommer ud over hendes ansigt. Så presser de hendes hoved ned i madrassen. Hun ligger med røven i vejret. Hun får et knæ i nakken. Ham, der lige er kommet, spreder hendes baller. Nu er det den andens tur. Han knepper hendes fisse. Pumper ind og ud af den, indtil han trækker sig ud og kommer ud over hende.

”Thank you! That’s enough. Now leave us!” siger jeg, mens jeg klapper, som om jeg havde været publikum til et teaterstykke.

De to mænd knapper deres busker og tager deres jakker på igen. Jeg skubber konvolutten med deres betaling over til dem. Jeg prøver at fange deres blik, men de undgår øjenkontakt. Tavse tager de imod betalingen og uden et ord forlader de suiten. Hun ligger efterladt i de hvide lagner. Brugt. Voldkneppet. Hun ryster. Jeg rejser mig. Knapper den ene knap, der er i min blå velour jakke. Tager mit glas med Dom Perignon. Går over til hende og sætter mig på sengen ved siden af hende. Med to fingere fjerner jeg forsigtig blindfoldet. Jeg vil ikke have deres sæd på mig. Hun klynker lidt. Forsigtigt kigger hun op på mig. Med rolig og bestemt stemmer siger jeg:

”God pige”. Jeg retter lidt på hendes hår. Hendes mascara er løbet og sidde ned af hendes kinder, i store sorte plamager.

Jeg tager hendes hånd, og beder hende om at følge efter mig ud på badeværelset. Jeg beder hende om at tage det sidste af hendes tøj af, imens jeg tænder for vandet i badekaret. Jeg sikrer mig, at vandet ikke er for varmt eller for koldt. Kommer lidt af den lækre sæbe og badesalt, som jeg har bestilt til hende. Beordrer hende op i badekaret. Hun lader sin krop synke ned i skummet og det veltempereret vand. Jeg sidder på en taburet og nyder synet af hendes smukke krop, imens hun vasker sig. Nipper til min champagne. Ser, hvordan hun kommer tilbage til sig selv. Jeg tager en vaskesvamp, og begynder at vaske hende på ryggen. Lader det varme sæbevand glide ned over hendes hud. Hun smiler.

Jeg rejser mig og henter et glas til hende. Flasken er snart tom. I badekaret har hun lagt sig til rette. Hun takker og rækker ud efter glasset. Skummet dækker hendes krop i vandet. Hun nipper til champagnen, læner sig tilbage og lukker øjnene. Jeg lader hende ligge der og slappe af, imens jeg går ind og finder min sorte kuffert frem. Åbner den, og begynder at anrette mit værktøj på bordet. En 30 cm sort dildo*. En heavy flogger*. Den tunge metal buttplug*. Wanden* tilslutter jeg i stikkontakten. I baggrunden spiller den klassiske musik, jeg har sat på. Jeg stopper op, og kigger ud af vinduet. Ud i den mørke nat. Udover København, der ligger der og lyser op. Som et baggrundstæppe for den scene, der skal udspille sig. I tre akter. Første akt var de to mænd, og deres voldtægt af hende. I næste akt kommer Mr. D på scenen.

Da hun kommer ud fra badeværelset, sidder jeg i lænestolen og nipper til min drink. Hun har håndklædet om sig. Hendes hår er vådt. Hun smiler, da hun får øje på mig. Jeg smiler mit skæve selvsikre smil til hende. Gør tegn til, at hun skal komme hen til mig. Tager fat i håndklædet og hiver det af hende. Beordrer hende ned på knæ. Hun adlyder, som en god pige. Hendes blik er nedadrettet. Jeg tager fat om hendes hage og presser blidt op, så hun ser mig i øjnene.

”Du har været en god pige, men det var kun forspillet” siger jeg til hende med en blød stemme. Hun smiler. ”Du ved, hvad du skal gøre nu.” siger jeg og læner mig tilbage. Hun begynder at løsne mit sorte læderbælte. Tager det af mig, og giver mig det i hånden. Hun forsætter med at åbne mine bukser, og finder min stive pik frem. Jeg lægger bæltet om hendes hals. Hun begynder at sutte min pik, imens jeg strammer bæltet om hendes hals. Med bæltet styrer jeg hendes hoved op og ned. Strammer det mere til, så det begynder at lukke af for hendes luftveje. Hun tager fat i mine lår og klemmer til. Jeg løsner bæltet lidt. Lader hende få vejret igen, inden jeg igen presser hendes hoved ned over min pik. Presser helt i bund, så hun begynder at gagge. Salven løber ned over hendes hage. Jeg hiver hendes hoved bagover, og rejser mig op, imens jeg tvinger hende op og stå.

Smider hende på sengen. Får hende op på knæ. Giver hende halsbånd* på. Så gagball* i munden. Vender hende rundt. Røven i vejret. Hovedet i madrassen. Kommer den store buttplug* i. Jeg spænder spreaderbaren* fast om hendes ankler, så hun ikke kan samle benene. Binder hendes hænder sammen på ryggen. Min stive pik trænger op i hendes varme, våde fisse. Først helt i bund. Så tager jeg den ud og stikker kun pikhovedet ind. Jeg kan se, hvordan buttpluggen* bevæger sig i takt med mine stød. Jeg varierer mine stød. Skiftevis dybt og kun lige indenfor.

Det banker på døren. Jeg stopper op. Rejser mig fra sengen. Lukker mine bukser. Retter på mit hår og skæg. Går over og åbner døren. Udenfor står en tjener med den mad, jeg bestilte tidligere.

”Deres bestilling, Hr. D.” siger han med lidt for frisk stemme. Jeg træder til side, og lader ham køre det lille rullebord indenfor. Han kommer så langt ind i rummet, at han kan se hende ligge der på sengen. Bagbundet, gagget og med røven i vejret. Han stopper op. Hans bevægelser fryser i stillingen. Han kigger ned. Stiller rullebordet fra sig og vender sig om mod mig. Han undgår mit blik.

”Alt er godt her” siger jeg med rolig stemme, som om jeg besvarer hans uudtalte spørgsmål. Jeg giver ham en pæn sjat drikkepenge, og lader ham forlade værelset igen. Han er noget rød i hovedet, og meget stille.

Hun ligger stadigvæk røven i vejret, imens jeg skænker lidt champagne i de to glas.  Smager på kaviaren. Smiler veltilfreds. Nyder øjeblikket, inden jeg går over til sengen, og befrier hende fra alt mit udstyr. Undtagen buttpluggen* og halsbåndet*. Lader hende slå et lagen om sig og byder hende op til bordet. Vi sidder og nyder bordets glæder, mens vi nyder udsigten over nattens København. Hun begynder at være lidt kæk og udfordrer min rolle som Dom. Hendes indre brat er ved at komme frem. Hun føler sig lidt for selvsikker. Da hun foreslår, at jeg skal have buttpluggen* i, får jeg nok. Griber fat i halsbåndet* og trækker hende helt ind til mig. Hvisker hvæsende i hendes øre:

”Husk at du har mit halsbånd på lige nu. Så længe du har det, så er du min, og gør som jeg siger”.

”Og hvis ikke?” spørger hun nedladende tilbage. Jeg hiver hende ind over mit knæ. Tager ridepisken*, som ligger bag mig. Svinger den ned over hendes baller. Hun tigger mig om at stoppe. Men ingen stopord. Hendes baller bliver helt stribede. Når jeg fører min hånd henover hendes baller, kan jeg mærke blodansamlingerne. Efter 50 slag lader jeg hende falde ned på gulvet. Sidder lidt og kigger på hende, som hun ligger der for mine fødder. Betragter de mørke striber, som begynder at trænge frem på hendes baller. Sætter en fod på hendes nakke og spørger:

”Kan du så opføre dig ordenligt?” Hun begynder at grine.

”Du slår jo som en pige.” siger hun. Mens hun fniser.

”HVAD?!” Brøler jeg. Hun ved godt hvad hun laver. Jeg griber fat i hendes hår. Hiver hende op og stå. Tvinger hendes hoved bagover. Hun smiler selvtilfreds. Jeg trækker hendes hoved ind til mig, så min mund er lige ud for hendes øre. Hvæser i hendes øre:

”Sig. Det. En gang til”.

Hun smiler og siger: ”Du slår som en p…”

Inden hun kan fuldføre sætningen, kaster jeg hende ned på gulvet.

”På knæ!” beordrer jeg. Hun adlyder. Jeg tager den tunge flogger* frem. Den med de tunge lædersnerter. ”Hvis man ikke kan finde ud af at opføre sig ordenligt, så må man tage konsekvenserne” snerrer jeg ud gennemmine sammenbidte tænder. Jeg bliver ved, indtil hun begynder at undvige mine slag. Jeg stopper. Hun er begyndt at græde. ”Hvad er din farve?” spørger jeg. ”Grøn” svarer hun med det samme. Godt, så kan vi forsætte.

Det sorte læderbælte ligger stramt om hendes hals. Jeg strammer mit greb og kan høre, at hun kvæles let. Hun ligger på alle fire, og jeg tager hende bagfra. Min stive pik glider ind i hendes våde fisse. Dybe grådige stød, der fylder hendes lille stramme fisse ud. Hun bliver mere og mere rød i hovedet, så jeg løser mit greb i bæltet et øjeblik. Længe nok til, at hun kan trække vejret et par gange, inden jeg strammer igen. Forsætter med at støde op i hende. Løser grebet lidt. Hun hiver efter vejret. Strammer igen. Støder op i hende. Løsner grebet og vender hende om. Hun hiver efter vejret. Hendes øjne forsvinder bagover. Hun ligger forvirret tilbage på sengen. Jeg sætter mig i stolen og betragter hende, imens hun finder tilbage til sig selv. Langsomt får hun styr på sin vejrtrækning. Hendes ansigt får sin normale farve.

Det er ved at være tid.

”Tag din bikini på”. Jeg tager mit tøj af, imens jeg nyder synet af hendes krop. Min pik er stadig stiv, og jeg har lyst til gennemkneppe hende lige nu og her. Men det er ikke planen. Jeg ifører mig badeshorts og tager badekåben udover. Hun har fået iført sig bikini. Den er sort og skjuler ikke meget af hendes lækre former. Hendes store bryster er ved at falde ud. Jeg giver hende badekåben på.

”Er du klar”, spørger jeg. Hun nikker. Jeg åbner døren og tager hende under armen. Sammen begiver vi os op til den opvarmet pool på taget.

Vi glider begge hurtigt ned i det varme vand. Aftenluften er kølig. Vi har hele poolområdet for os selv. Hun smiler. Hun nyder det. Grinende begynder hun at sprøjte vand på mig. Jeg bevæger mig hen imod hende. Fanger hende. Tager fat i hendes nakke. Tvinger hende ind til mig. Kysser hende. Dybt. Inderligt. Under vandet lister hun en hånd ned i mine badeshorts, og tager fat i min stive pik. Hun vrider sig fri af mit greb, og skubber mig væk. Hun svømmer hen til kanten. Kun hendes hoved er over vandoverfladen. Hun ser mig lige i øjnene og smiler sit balladesmil. Så kommer der noget til syne i vandoverfladen lige foran hende. Det er hendes bikinitrusser. Så fjerner hun toppen, imens hun holder øjenkontakten. Langsomt bevæger jeg mig over til hende. Da jeg står lige foran hende, løsner hun mine badeshorts. Slår benene om mig og fører min stive pik ind i hende. Da jeg glider op i hende, stønner hun mig i øret. Hun begynder at ride mig stående, i den opvarmede pool. Over os er natten kold og sort. Nogle snefnug er begyndt at falde. Hendes stønnen bliver hurtigt til høje skrig. Udover byens tage skriger hun:

”Knep mig! KNEP MIG!”

Jeg glider ud af hende. Vender hende om. Og tager hende bagfra. Op ad kanten. Holder fast i hendes hofter. Så hendes ben kan flyde ud til siderne, og jeg bedre kan komme til at støde dybt op i hende. Hendes stramme fisse føles skønt omkring min stive pik. Jeg er tæt på klimaks. Jeg kan ikke holde mig tilbage mere. Jeg kommer i et kæmpe brøl. Forløsningen er fuldkommen. Synker lidt sammen bag hende. Hun vender sig. Kigger mig i øjnene og smiler.

”Du er så intens og fræk, når du kommer oppe i mig” hvisker hun. Vi nyder den varme pool i snevejret lidt, inden vi går op og tørrer os.

Tilbage på hotelværelset skyller vi klorvandet af os. Tørrer hinanden. Lægger os på sengen, hvor vi nyder det sidste af kaviaren og champagnen. Vi taler om hele oplevelsen, og om hvad hun nød i særdeleshed, indtil hun falder i søvn i mine arme.

Næste morgen vækker hun mig ved, at hun sutter min pik. Hendes hænder kærtegner blidt mine nosser. Hendes finger glider ned bag ved. Hun kærtegner mit røvhul. Trykker lidt. Stopper op. Spytter på sine fingre, og forsigtigt presser hun sin finger op i mit røvhul. Hele min krop spænder sig op i en bue. Jeg griber fat i lagnet. Hun danner et vakuum med sin mund. Hun rammer alle de rigtige steder. Jeg kan ikke holde mig tilbage, og jeg eksploder i munden på hende. Hun gør et forsøg på at sluge al min sæd, men lidt rammer ved siden af. Hun kigger op på mig og med et smil siger hun:

 ”God morgen. Tak for morgenshot” Jeg smiler til hende.

”Selv tak. Har du sovet godt?” Det har hun. Men hun er liderlig og har lyst til mere. Det må vente til anden gang. Nu kalder hverdagen. Vores veje skilles, og vi begiver os igen ud i hver vores verden.

Mr. D

Læs mere fra Mr D ved at trykke her

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Erotisk novelle: Advokaten

Jeg parkerer bilen foran det store hvide hus. Stiger ud og går om til bagagerummet. Åbner bagsmækken, tager

Vejen mod en diagnose part 1.

Dette indlæg har været enormt svært for mig at få skrevet ned, jeg har kørt hele følelsesregistret igennem,

Mine tanker omkring nybyg

Boligindretning, interiør og til dels arkitektur er en af mine allerstørste interesser – og ultimativ mig-tid er altså