Erotisk novelle: Middag for to

Efter en herlig dag på stranden har vi planlagt en stille aften med hjemmehygge, der står på lækker mad, et godt glas vin og lejede film, imens vi skal hygge på sofaen. Det har været en travl arbejdesuge, og vi har begge glædet os til en hyggelig hjemmeaften, denne rolige fredag aften.

Vi står i køkkenet og er ved at lave mad. Du står over de kogende gryder og rører i sovsen, imens bøfferne steger på panden. Jeg betragter din muskuløse bredskuldrede ryg, du har ingen bluse på da vejret har været super varmt. Jeg står helt i min egen verden, og ser på dig, imens dine muskler spiller over din flotte, solbrune ryg. Dine stærke armmuskler buler under omrøringen, og din frække numse sidder som altid perfekt i dine sommershorts.

Du bemærker, at jeg kigger på dig, og vender hovedet mod mig. Jeg rømmer mig, og lader som ingenting, men kan ikke lade være med at have et drømmende blik i øjnene og et sultent smil på læben, da jeg atter vender mig imod salaten der ligger på brættet, og venter på at blive tilberedt.

Jeg mærker dine stærke hænder glide rundt om livet på mig, mærker hvordan du presser dine læber kælent mod min nakke. Mærker din ånde mod min hud, og dine hænder der trække mig ind til dig. Du presser dig op mod mig, og jeg mærker dit voksende lem mod mine baller, så jeg lukker øjnene og mærker hvordan dine hænder kærtegner min mave, og vandre op mod mine bryster. Jeg mærker en bølge af lyst brede sig i min krop.

Du hører på min vejretrækning, da du masserer mine bryster, og din lyst er gengældt.

Jeg mærker lysten dunke imellem mine ben, da dine hænder igen bevæger sig ned af min krop, nu lader du demkærtegne op af mine inderlår, ind under min nederdel og i en hurtig bevægelse får du revet mine trusser ned, så jeg giver et gisp, og en bølge af lyst slår atter ind over min opstemte krop.

Du giver tegn til at jeg skal tage mine trusser* af ved at løfte mit ben, og jeg lystre mens jeg stadig holder mine øjne lukkede og nyder den brændende lyst mellem mine ben. Du presser mig forover, så jeg står med numsen strittende mod dig, og læner mig ydmygt indoverkøkkenbordet. Du kærtegner mine baller og tager bestemt fat i min hofte, imens du bøjer dig ned i knæ.

Mine ben bliver som gele da jeg mærker din hårde pik mod min våde mis. Du presser dit pikhoved rytmisk mod min klit og mine skamlæber, og jeg klynker inderligt af lyst til dig, mens jeg mærker nydelsen eksplodere i min krop.

Du hiver mig op til dig igen, mens du åbner min bikinitop* og lader den falde ned på gulvet. Jeg føler din ånde mod min nakke, da dine læber atter kysser mig, og dine støn sitre som elektricitet igennem min krop. Jeg lægger armen om din nakke og presser dit hoved mod min hals. Da dine tænder borer sig blidt ind i min muskel, truer en orgasmebølge med at rulle ind over mig og flå benene væk under mig. Som om du læste mine tanker, presser du dit dunkende pikhoved op i min saftige grotte, men du lader kun det aller yderste af pikken trænge ind, og det er nok.

Det svimler for mine øjne da jeg mærker alt blodet samles i mit skød, og jeg mærker den første orgasme bruse ind over mig. Hele min krop dirrer efter orgasmen, men det er ikke nok, jeg vil have mere!

Du trækker dig tilbage og begynder at gnide din nu våde pik mod mine baller, mens du massere mine stive brystvorter. Vi står stille et par minutter mens du lader efterdønningerne fra orgasmen ebbe ud, og så presser du blidt mit ansigt om mod dit og kysser mig. Da jeg kigger dig ind i øjnene, ser jeg dig mere liderlig end nogensinde før, og før jeg ved af det, fejer du salat, skåle og tallerkener af køkkenbordet, vender mig om, og løfter mig op på bordet.

Den kolde overfalde får mig til at gispe, men giver en vidunderlig kontrast mod mit varme skød. Dit frække blik gennemborer mig stadig, og du placerer endnu et lidenskabeligt kys på mine læber, hvorefter din tunge møder min. Du spreder mine ben og trænger en finger op i mig, hvor du masserer mit svulmende g-punkt, imens du bider blidt i min underlæbe.

Mine støn giver genlyd i køkkenet, imens dine fingre ivrigt knepper min trængende fisse. Du sætter dig på knæ foran mig og løfte mit ene ben op på bordet, mens dine fingre stadig knepper mig, nu mærker jeg din tunge kæle mod min klit, og nydelsen flyder ud i hver en celle i min krop.

Liderligheden tager til igen, mit hjerte banker hurtigere og hurtigere, mit hoved snurre og jeg kan ikke holde mine støn tilbage. Bemærker at du kigger op på mig, og æder mit liderlige ansigtsudtryk, jeg gengælder dit blik få sekunder indtil du presser din tunge hårdere mod min klit, og jeg lægger hovedet tilbage af nydelse, mens jeg lægger mine ben om din nakke og presser dig endnu længere ned i mit skød.

Du tager fat om mine baller, og jeg kan mærke din tunge endnu dybere oppe i mig, der sultent slikker mine safter i dig. Jeg mærker endnu en orgasme undervejs, og mine hænder kramper om kanten af bordpladen da endnu en orgasme eksplodere i mit underliv, mens jeg halvt højt nærmest skriger den ud i rummet.

Jeg presser dit hoved væk, men du holder stadig fast om mig – og presser dit hoved mod mig, mens du bliver ved med at slikke og få sekunder efter bliver min krop overtaget af endnu end orgasme, endnu stærkere end den sidste, og jeg gisper efter vejret, fuldstændig overvældet af nydelse.

Du rejser dig og svinger mine ben om dig, mens du tager et fast tage om min røv og bærer mig hen på spisebordet, hvor du lægger mig på ryggen. Jeg er stadig ikke kommet mig efter sidste orgasme, og hele min krop ryster efter din tunges fantastiske forkælelse. Du spreder mine ben og begynder igen at kilde min villige mis med din stive pik, og jeg kan se på dig, at du er ved at eksplodere af lyst, og jeg selv er på grænsen til at tigge og be dig om at mærke din frække fyldige pik penetrere.

Da du endelig presser den op i mig, og jeg mærker hvordan den fylder mig ud og rammer perfekt, forsvinder alt andet omkring mig og mine støn bliver til skrig, når du hårdt støder din store stenhårde pik helt op i mig. Dine støn tager til og din pik er ved at eksplodere oppe i mig, men så trækker du dig ud. Du vender mig om så jeg ligger på maven, og giver mig et lille smæk i røven. Jeg vrider mig af den nye følelse, men nyder den stort!

Et godt svirp og et klask er for mange pirrende – Find inspiration her*

Du presser igen din pik op i mig mens du tager om mine skuldre, og jeg mærker de første stød er stille, og din pik kun halvvejs inde, men så kommer der nogle hårde, hurtige stød – helt i bund – efterfulgt at nogle rolige igen. Variationen får jorden til at dreje og det snurre i hele min krop, så kommer de igen! Hurtigt og hårdt banker din pik op i mig og udenvarsel knækker mine ben sammen i orgasme, men du stopper ikke, selvom jeg klynker, og hele min krop vibrerer efter orgasmen. Du starter forfra, små, rolige bevægelser, denne gang færre efterfulgt af følelsen af at din pik der bliver presset hårdt i bund, få stød efter og jeg knækker igen sammen, men du holder mig oppe og forsætter med at lade din pik tilfredsstille min våde mis. Jeg kan mærke du er tæt på at komme og tigger dig om mere. Lyden af min stemme der liderligt tigger om at din stive pik der bare skal gennembore mig, sender bølgen af orgasmen ind over din krop, og du knækker sammen oven over mig, mens din pik pumper alt dit varme sæd op i min gennemkneppede mis.

Vi ligger begge og ryster mens orgasmen mærkes i hele kroppen og dunker mellem benene, mens vi mærker hinandens kroppe falde stille til ro, hvorefter jeg vender mig mod dig og spørger om du bestiller en pizza.

Du smiler, kysser mig og går på usikre ben hen efter telefonen.

Læs også novellen: Min røde passion

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

DIY: Kreative pengegaver

Kender du det: du skal til konfirmation. Du skal have en gave med. Konfirmanden ønsker sig penge, men

DIY: Hjemmelavet opsats

Velkommen til verdens nemmeste vejledning på en hjemmelavet opsats – Det er så nemt, at vejledningen nærmest er

Nutella-cupcakes

Andre Nutella fans derude? Jeg er! Måske faktisk en af de største og nutella er ofte at finde