Erotisk novelle: Min indre tøs og Mr. A

Første børnefri weekend efter skilsmissen. Hun var nødt til at være ærlig med hende selv: Hun kunne ikke leve i to verdener, hendes smukke lyse side måtte give plads til hendes mørke. Det mørke univers mærkede hun så tydeligt, når den rette dominerende mand kunne finde det frem. Den rette vidste, hvordan han kunne fremkalde den indre uro, den indre kamp mod det forkerte, og samtidige det rigtige. Kontrasterne, som var så smukke.

Hun havde ikke de store planer, roen skulle nydes, og hun skulle til at finde sig selv, en del af hendes nye rejse. Det havde været en hård måned – eller faktisk de sidste mange måneder, havde været hårde. Men hendes indre tøs var også ved at vågne igen, hun trængte til at lege, dog skulle det føles rigtigt.

Mr. A havde været i hendes liv længe, manden som lærte hende at give slip, manden som gjorde hende nysgerrig på den mørke verden, manden som fik hende til at opsøge hendes Hr, fra de tidligere historier. Mr. A var manden som mind- fuckede hende, så hun mærkede hun levede, mærkede åndedrættet, mærkede maven og nervøsiteten. Han var med til at flytte hendes første grænser. Selvom det var over et halvt år siden hun havde set Mr. A, så husker hun deres møde som det var i går, oplevelsen ligger stadigvæk meget dybt i hende. Hvordan det var muligt for dem at holde kontakten vidste hun ikke. Men tøsen mærkede ham bare. Han havde været en del af hendes og tøsens liv ”from the beginning”.

Han dømte hende aldrig, satte hende aldrig i en sårbar situation, eller betvivlede hende, selvom han var en del år ældre. Desværre kom der altid noget op, når de havde forsøgt på, at mødes igen. Nysgerrigheden på hinanden var der, de havde sendt nøgenbilleder til hinanden på job, hun husker også tydeligt en fredag eftermiddag, hvor hun holdt ind på en rasteplads for onanere med ham over telefonen. Hun reagerede prompte, når han bad hende om at se hvor våd hun var, selv midt i et vigtigt møde på jobbet, som hun måtte forlade. Hans ord havde en stor mental påvirkning på hende.

Men der sad hun, torsdag aften knælende i hendes egen stue, ventede på Mr. A.
Aftenen var spontan. Kl 22.04 tikkede der en besked ind, med spørgsmålet: “Er du klar?”
Det lignede ikke Mr. A. Han havde altid styr på den mindste detalje. Hans opgaver, og hans leg, var altid tilrettelagt, det føltes som om der var struktur på dem. Hun kunne godt mærke, fra første korrespondance, det var en bevidst karrieremand, som hun havde samlet op på tinder.

Hun havde travlt, hun havde haft alle pigerne til rosé hele dagen, som var blevet nydt i solen på terrassen. Men nu var Mr. A var på vej, og imens sendte han hende selvfølgelig opgaver, men hun var presset på tid, og nåede ikke halvdelen, det huer ham ikke, men hun ved også, at han nyder, at hun er lidt kæk. Hun tændte på ham – og han tændte på hende.

Få et ekstra skud selvtillid, som virkelig vil bringe den frække sexkilling ud af dig (reklamelink)

Da hun gik og gjorde sig klar, faldt tankerne på første gang de legede. Hun tænkte på beskeden op til deres første møde, som var hjemme hos ham i sensommeren sidste år. ”Når hun går ind ad døren, står vi stille i 10 sekunder, ser kun hinanden i øjnene. Derefter lukker hun hendes øjne, og han kysser hende velkommen. Han går ovenpå, og imens tager hun sko og jakke af. Efter 1 minut hvor hun venter nedenfor, går hun ovenpå og ind ad den åbne dør. Hun er alene i rummet, hun tager sit tøj af, men beholder det undertøj på. som han har valgt til dagens anledning. På gulvet ligger der en pude, og når hun har taget sit tøj af, knæler hun på den. Er hun med? På sengen ligger et blindfold, det tager hun på, og venter til han kommer. Når han rører hendes højre skulder, rejser hun sig med hendes front mod døren”

Denne besked, gjorde hende stadig våd og liderlig, hun mærkede safterne imellem hendes ben. Nu var hun klar til han kom med hans taske fyldt med lækkert luksus legetøj. Tøsen havde nemlig også givet ham et andet navn ”luksusmanden”. Mr. A udstrålede bare luksus, ordene fra hans beskeder, hans legetøj, hans måde at lege på, hans smag for undertøj, hans behov for ikke at ydmyge. Det passede både den pæne pige – og tøsen.

Hun skulle lære at sætte ord på hendes behov overfor ham, der er han så ekstrem smart, og altid et skridt foran tøsen. Han tager hendes ord og twister dem, eller måske prøver han at lære hende, at være direkte?

Denne torsdag aften, fik hun 3 ønsker for hvad han skulle gøre ved hende. Hun mærkede konsekvensen af ikke at vælge rigtigt, da hun måtte tigge Mr. A om at kneppe hende, for hendes 3 ønsker i farten var ikke velovervejet ”røde baller, lussinger og at komme”.

Inden Mr. A ankom mærkede hun sin nervøse hjertebanken, følelsen af at være rigtig i live, men liderligheden fyldte hver en cm af hendes krop. Døren gik op, hun hørte hans skridt bag hende, han observerede hende, puslede med tasken, hans tunge men rolige åndedræt i hendes nakke, mærkede kuldegysningerne ned ad hendes ryg, hun fornemmede hendes safter mellem benene, mere skulle der ikke til. Så let forsvandt hun ind i mørket med Mr. A i rummet. Hans hænder på hendes baller, langsomt fandt de frem til hendes våde fisse, hun nød dette, mærkede ham blive mere liderlig, lænede hendes krop mod ham, hun måtte mærke ham. Han stillede sig foran hende, lod hans stive pik glide ind i munden på hende. Han pressede den langt ned i halsen og holdt den der, kiggede hende i øjnene og fangede hendes uskyldige liderlig blik, imens han hviskede: “vi nåede til 170 slag lille frøken”, hvorefter hendes blik forvandlede sig til angst, og der var ingen tvivl om, at dette kun gav ham nydelse, imens hendes tanker faldt på, hvor røde hendes baller mon ville blive.

Smerte og farve på hendes baller, var aldrig noget den pæne pige havde overvejet, var noget som kunne tænde hende. Nu higede hun næsten efter det, og det var et stort ønske, at teste denne grænse. Hun gled ind i mørket, imens Mr. A stod og mundkneppede hendes fine lille mund.

Her faldt tankerne på første gang, hvor hun mærkede en padle, og en pisk, på hendes krop i Mr. A’s soveværelse, i den store villa ud til vandet. Hun havde længe søgt en mand der var styrende, men hvad lå der i det ord? Hvad var en dominerende mand? Var det en hun kunne give slip til, allerede fra første åndedræt eller første berøring?

Da hun sad på gulvet i hans soveværelse tilbage i sensommeren, var det med sitrende, nervøs, men samtidig rolig krop, ventende på hans første berøringer, hans stærke hænder bag hende. Han lod trusserne glide langsomt ned, åbnede den flotte BH’ forsigtigt. Hun mærkede med det samme, at han tændte på hende, hans stive pik mod hendes nøgne krop, som fik hende til at smile. Hans faste greb bandt hendes hænder og fødder til sengen, med de lækreste manchetter*, musikken spillede i baggrunden, alle sanser var i spil. Hun gav slip for første gang i hele sit liv, og lod orgasmerne ruller ind over hendes krop, når han brugte 1,2,3 – eller hvor mange fingre – det husker hun ikke. Han kærtegnede hendes krop, som var det den smukkest juvel, hun følte sig virkelig speciel.

Hun tog imod hendes første slag på hendes nøgen blottet krop, slag for at komme for sent til deres møde, det blev åbenbart kaldt en straf. Men hun nød det, hun var i mørket med Mr. A, eller nærmere sagt, så var hun i hendes frirum. Han kunne styre hver en cm af hendes krop, kontrollerede hende og styrede alle træk. Han havde en agenda, fornemmede hun, men hun tog bare imod. Lækkert, intenst og frækt. Han var hendes i alle tre timer den eftermiddag, hvor de legede i sensommeren.

Hun huskede da hun kørte fra hans hus, hendes krop fløj, følte glæde og nysgerrighed. Hvad var dette? Hvad skete der lige her? Hvordan var det muligt? Så mange spørgsmål, og lysten til mere var stor. En ting var sikkert, nu vidste hun hvad det var, at være sammen med en dominerende mand, en mand der kunne mind-fuck, lege med hende mentalt, lade hende forsvinde og overgive sig. Hun måtte have mere, og undersøge denne verden – eller var der en verden? Fra den dag var BDSM et nyt ord for hende, og en af grundene til, at Mr. A havde fået en bestemt plads hos hende.

En plads hvor hun higede efter at flytte grænser med ham, lade dem opfylde hinandens fantasier. Jo mere han giver, spanker og knepper, jo mere beder hun om. Hun fornemmede det var det, som der skete på deres genforening den torsdag aften.

Han kneppede hendes lille mund, så savlet løb ned ad hendes hage og hans pik var så våd. Fortalte hende, han ikke var færdig med hendes frække mund, trak sig ud og hev hende op i håret. Påførte hende halsbåndet* fra tasken og en leas*, beordrede hende ned på alle fire og lod hende kravle efter ham hen til spisebordet. Hev hende op, placerede hende med ryggen mod bordet og påførte hende blindfold*, som han vidste hun elskede fra sidst de legede. Bandt hendes arme og ankler til bordbenene med de samme lækre manchetter*, han havde læst hende. Han vidste hvad han skulle gøre for, at hun fandt hendes frirum med ham. Hun mærkede selv nervøsiteten, men den gode slags. Hun vidste, at hun var i gode hænder, og at hun kunne give slip.

Hun lå med hovedet udover kanten, spredte ben og en meget våd fisse. Hun mærkede hans blik på hende, fornemmede hans tanker, fornemmede han gik rundt om hende, observerede hende. Hun mærkede piskens stille berøringer, fra brystet, ramte den ene brystvorte og så den anden, ned langs maven, hun vred sig af lyst. Han løftede den, og gav hendes våde fisse tre hurtige slag, hun peb en smule, men havde jo higet efter mærkerne på hendes krop. “Ja, lille frøken, der er langt op til de 170” var hans kommentar. Hun kunne ikke lade være med at tage sig selv i at smile, men også tænke, hvordan de egentlig var nået til de 170 slag – havde han talt sammen de sidste mange måneder?

Han stillede sig bagved hendes hoved, skubbede hendes lange smukke hår til side, hendes hals var helt blottet for hans kys. Hun mærkede hans tunge glide op ad hendes hals, videre til hendes øre. Han hviskede, med hans blide, sexede og twistede ord, imens hans hænder legede med hendes blottede, store, runde bryster. Han drejede hendes hoved forsigtigt, kyssede hendes læber, og bed hende i underlæben. Hun lå på ryggen, blottet og nøgen, midt i hendes åbne stue med de store vinduer ud til gården. Hendes unge nabo havde den aften lånt hendes havebord til øl bowling, han kunne komme forbi til enhver tid, for afleverer det, men hun var ligeglad. Hendes krop var fyldt med liderlighed, begær og lyst.

Han bukkede sig ned over hende, kyssede hende, og videre ned, hvor han legede ved lysken, og lod tungen glide op og ned ad hendes inderlår, længe og langsomt, inden den strejfede hende imellem benene. Hun stønnede, og ville bare have mere. Hun var trængende – og umættelig.

Vil du gerne føle dig som den mest sexede version af dig selv? (reklamelink)

Han nød at slikke hende, bruge hans fingre og mærke hendes reaktioner. Han stoppede og rejste sig op, gik bag hendes hoved og med hendes hoved ud over kanten, lod han hans pikhoved ramme hendes læber. Så hendes tunge lege, før han pressede den ind i mellem hendes læber, og lod den glide frem og tilbage. Han nød hendes varme mund om hans store pik, se hendes spyt drive ned af den. Han blev ved med at mundkneppe hende hårdt og intenst, han pressede hendes grænse, en lille straf til hende, for ikke at nå alle opgaverne inden han ankom. Den smukke make-up hun nåede at ligge inden Mr. A dukkede op, fornemmede hun var smurt udover hele hendes ansigt. Hun hadede denne følelse af, at føle sig brugt, men hun var i mørket, og vidste det tændte ham, at se hende så brugt og villig.

Han smørrede hendes savl rundt i hovedet, kørte sin våde pik rundt om hendes mund. Så hvor desperat hun var for at få den igen, og få lov til at slikke hans nosser. Hun løftede hovedet, havde behov for at mærke hans pik i hendes mund igen. Han tog fat om hendes hals, og pressede hendes hoved ned i bordet. Fortalte hende, at det var ham der bestemte, hvornår hun fik hans stive pik.

I samme sekund landede et af hendes ønsker på hendes uskyldige ansigt, nemlig lussingen. Hun fik fremstammet et Tak, den kom mere uventet end hun havde regnet med. Mærkede den varme kind længe efter.

Han vendte røven til, beordrede hende til at slikke hans røvhul, med hendes desperate tunge. Han fjernede hendes blindfold*, for han vidste hvor meget det tændte hende, at se ham spille pik, imens han fik slikket det. Hun vred sig af lyst på spisebordet, hendes hænder var jo bundet og forhindrede hende i at kunne tilfredsstille sig selv imens. Noget han selvfølgelig var fuldt bevist omkring.

Hun følte sig hverken forkert eller forvirret, hun mærkede hendes dyriske seksuelle lyst når Mr. A var til stede. Han bandt hende op, tog hende med ind til sengen, hvor hun fik et desperat udtrykt, om han ikke nok ville kneppe hende. Hans kække smil sagde alt, hun kendte jo godt selv svaret. Var det på hendes ønskeliste i aften? Nej.

Hun blev placeret på knæ med spredte ben, brystet ind over sengen, hænderne bundet over hovedet, påført lodder på hendes skamlæber. “Lille frøken, var ønsket ikke røde baller her til aften? Og er du klar til at tælle?” Første slag med den flade paddle* ramte hendes højre balle, som åbenbart var mere modtagelig end den venstre. Hun mærkede varmen i ballerne efter de første ti slag, men også safterne fra hendes fisse der drev ned af hende. Lodderne på skamlæberne var med til at give hende en dejlig blanding af smerte og nydelse. En nydelse for hende, som gjorde hendes krop ustyrlig og liderlig, hun fik igen tigget og bedt om, han ikke godt ville kneppe hende. Så desperat hun var, men selvfølgelig, så ignorerede han hende, hvilket mindede hende om, at være mere klar omkring hendes ønsker. Det var jo ikke en gavebod hos Mr. A. Man skulle gøre sig fortjent.

Han kælede for hendes baller, inden de næste ti slag ramte hende, denne gang anvendte han floggeren*. Han stiller sig bag hende, observerede farven på hendes baller, han var tilfreds og synet gjorde ham liderlig. Fjernede lodderne, men lod hende sidde på knæ. Han havde lyst til at kneppe hende og fylde hendes lille stramme fisse med sperm, men han var stædig og vedholdende og det vidste hun godt.

Beordrede hende til, at lege med hendes dildo*, mens hun suttede hans pik til en orgasme. Det havde gjort ham så tændt at påføre hende denne smukke farve. Hun bad om lov til at komme, hendes sidste ønske for den aften. En nydelse fyldte hendes krop, hendes skrig ud i rummet, og kroppens sammentrækninger, var det hele værd. Hun synes selv hun var heldig den aften, at modtage hans sperm i hendes mund, nyde smagen og ham.

Sammen ligger de i hendes seng, taler om børnene, ferier og hendes skilsmisse.

Klokken blev mange, alligevel tikkede der en besked ind på hendes telefon. Det var fra naboen, hvad foregår der lige i din stue her til aften? inkl. et billede af nysgerrige gæster som stod på lur. Hun smilede til Mr. A sikke et show de havde givet de unge mennesker her til aften. Herefter pakkede Mr. A tasken og vendte hjem. Hun vidste godt han var typen der ikke overnattede.

170 slag som hun stadigvæk ikke huskede hvor kom fra, som står skrevet på hans liste nåede de ikke, men mon ikke han fortsætter en anden dag, det håbede hun. Deres connection i denne relation føltes endnu stærkere, dybere, frækkere og mere intens.

Mr. A. Hun ved du læser med, og smiler. Din bandit, ved hvordan det kribler i dine fingre for at gøre ballerne røde, men kun fordi han ved hun elsker det. Hun ved ikke om de mødes igen, det vil timingen i deres liv vise. Men han vil altid have en speciel plads hos hende.

Læs også: Min mand troede, at jeg skulle til yoga

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Opskrift: (Næsten) sund snickersgrød

Snickers til morgenmad? Det er faktisk slet ikke så usundt, som det lyder. Snickersgrøden består nemlig primært af

Erotisk novelle: Piloten

Hendes jagt på den dybe smukke connection, hvor hun kunne være tro mod sig selv, have tillid, give