Erotisk novelle: Miss Sunshine – Part 2

Det sidste par måneder har været turbulente imellem os. Vi har skiftevis trukket os væk og været drevet imod hinanden. Hun har ramt mine gamle sår. Mine svagheder. Hun er kommet ind under mit skjold. Hun har ville stoppe vores seksuelle relation, for at passe på mig – og på os. Det kan jeg ikke. Jeg drages imod hende. Hun drages imod mig. Hun er min Miss Sunshine. Hun er lyset i mit mørke. Hun fylder hele min verden. Jeg vil hellere ødelægge mig selv, med hende, end at undvære. Sammen med hende føler jeg mig i live. Sammen med hende kan jeg mærke mig selv. Sammen med hende kommer alt det gode frem.

Hun har bedt mig om at komme ind til hende. Vi skal egentlig snakke om vores forhold. Men sms’erne kom hurtigt til at bære præg af den store seksuelle tiltrækningskraft, vi har. Vi skrev om fantasier og lyster, og om vores liderlighed for hinanden. Hun har i dag spurgt, hvilket sæt undertøj jeg bedst kunne lide hende i. Jeg har bedt hende om ikke at lege med sig selv, i det sidste døgn. En svær opgave for en kvinde, som hende, der er så meget i kontakt med sin lyst og liderlighed. Samtidig har jeg drillet hende på sms. Skrevet om alle de ting, jeg ved, der tænder hende. Og hun har fortalt, hvor våd og liderlig hun er. Tændt. Hun har bedt mig om at tage min lille sorte kuffert med. Jeg har bedt hende om at tage hendes buttplug i. Forspillet er i gang. Nu er scenen sat.

Jeg ringer på hendes opgangsdør. Fyldt af spændte forventninger. Klædt i det mørkeblå jakkesæt med en sort skjorte. Nytrimmet skæg og håret er sat. I hånden har jeg min kuffert som aftalt. Dørlåsen brummer næsten med det samme. Det gik stærkt. Står hun og venter på mig?

I mine tanker gennemgår jeg min plan igen. Jeg tager fat i hendes nakke, kysser hende dybt og inderligt. Kærtegner hendes lækre krop. Presser hende op ad væggen. Jeg når ikke længere, før mine tanker afbrydes af hendes tomme, åbne dør. Lyset er anderledes, end det plejer. På hylden i hendes entre står der en kuvert. Jeg åbner den og tager en seddel ud, hvor der står:

”Hey, du vil nok snart forstå min nervøsitet, men også se hvor meget jeg har glædet mig. Næste kuvert ligger i køkkenet.” Jeg tager mit overtøj af og går ud i køkkenet. På bordet har hun stillet et lille udvalg af vin og snacks frem. Der ligger også flere nummererede kuverter. Jeg åbner den, der står 2 på. Endnu en seddel: ”Forsyn dig, som du lyster.” Mine øjne glider hen over udvalget. Der er lækker rødvin, en af mine yndlings. Der er den chokolade, som jeg kan lide – og hun hader. Mit valg bliver den flaske Crémant De Lorie, som allerede er åben. Hun har sikkert taget et glas for at dulme sine nerver lidt. Den smager skønt. Jeg smiler lidt for mig selv. Hun er i gang med at tage røven på mig. Jeg tager kuvert nr. 3.

”Lad os sætte rammen! Læg din mobil og dit ur i glasset på køkkenbordet sammen med mine, og lad os glemme tiden og omverdenen til i morgen.” Den præmis kan jeg godt være med til, tænker jeg, og tager min mobil frem. Slukker den og kommer den i sylteglasset sammen med mit ur.

Næste kuvert. Nr. 4.

”Du skal vide, at mit behov for at reconnecte med dig i dette møde er enormt. At mærke dig være et åbent, ærligt, sårbart og kærligt sted. Og du skal vide, at jeg er netop dér – sammen med dig.” Min nysgerrighed lige nu er ved at stikke af med mig. Nipper til mit glas. Jeg åbner den femte og sidste kuvert. Ganske kort og simpelt står der:

”Now come and find me…” og et par smukke røde læber. Jeg lægger sedlerne og kuverterne i en pæn lille bunke. Tager mit glas og bevæger mig igennem hendes lejlighed. Igennem spisestuen og videre ind i stuen. Hun har sat musik på. Den spiller roligt i baggrunden og sætter en behagelig, afslappet stemning. På bordet står hendes glas. Med rød læbestift på kanten. I sofaen ligger hendes hvide skjorte henkastet. De sorte stiletter står på gulvet. Men hun er her ikke. Jeg vender mig mod den lukkede dør til hendes soveværelse. Jeg tager i håndtaget. Åbner roligt døren. Der sidder hun. På gulvet. Med bind for øjnene. Lettere overrasket udbryder jeg et stille: ”Wauw”.

Hun er iført det lækreste sorte undertøj, der komplimenterer hendes smukke krop. Hun overgiver sig til mig. Hun giver sin krop til mig. Jeg smiler. Stort.

Jeg sætter mig på hug ved siden af hende. Lade mine hænder kærtegne hendes krop. Hun læner sig kælent ind i mine berøreringer. Mine hænder går på opdagelse på den krop, jeg kender så godt. Glider ned ad hendes ryg. Ned over hendes bløde, røde læber. Tværer hendes røde læbestift ud. Nyder hende. Nyder hendes små støn. Nyder hendes krop. Rejser mig. Stiller mig lige foran hende. Åbner mine bukser og tager min stive pik frem. Hun åbner munden og stikker tungen ud. Hun er klar til at tage imod. Hun fanger min pik med munden og sutter den ivrigt. Hendes blowjobs er de bedste. For hun nyder dem også. Hendes røde læbestift maler min pik rød. Farven blander sig med hendes savl, og mens det lyserøde savl drypper fra hendes mund og ned over hendes bryst, nærmer jeg mig klimaks. Det er alt for tidligt. Trækker min pik ud. Pakker den væk, mens hun tørrer sig om munden. Sætter mig på knæ foran hende. Min hånd søger ned mod hendes skød. Forsigtigt trækker jeg hendes trusser til side og kan mærke, hvor våd hun er. Finder hendes klitoris. Leger med den. Hun vrider sig. Hun læner sin pande mod min. Hendes støn fylder min verden. Hendes nydelse fylder min verden. Der er kun hende og mig lige nu. Kun lige nu og her.

Jeg fører hendes hånd ned og beordrer hende til at forsætte selv. Imens henter jeg hendes lille lænestol, Lille Petra, fra stuen. Stiller den foran hende. Sætter mig og nyder synet, mens jeg nipper til mit glas bobler. Hendes liderlighed stråler ud fra hende, som hun sidder der og leger med sig selv. Jeg prøver at berolige mig selv, så jeg ikke eksploderer alt for tidligt. Jeg vil trække det her i langdrag. Men hun er så sexet. Jeg er så betaget af hende. Jeg må op i hende. Jeg må ind i hende. Jeg må være ét med hende. Så jeg tager hendes hånd. Rejser hende op. Vender hende rundt og sætter hende forsigtigt på min stive pik. Nyder synet af hendes perfekte røv, der glider op og ned på min pik. Nyder, hvordan hendes varme, våde fisse strammer om min pik. Hun er så fræk. Hun famler lidt rundt og griber ud efter mig for at holde balancen. Vi griner sammen. Hun læner sig kælent tilbage og støtter sig op ad mig. Jeg kysser hendes nakke. Nyder den letsalte smag af hende. Hun vrider sit underliv rundt på min stive pik. Jeg smiler. Hun smiler.

Jeg rejser hende op igen. Bukker hende ind over sengen. Trænger op i hende igen. Nyder synet af min stive pik, der pumper ind i hende. Tager min sorte wand*. Tænder den og bukker mig ind over hende for at sætte den på hendes klitoris. Hendes hånd fanger min hånd. Hun tager wanden* og styrer den ned mellem sine ben. Hun skruer op for hastigheden. Samtidig stiger styrken i hendes støn. Igen er jeg ved at eksplodere oppe i hende. Jeg stopper. Beordrer hende om på ryggen. Nyder synet af hende, som hun ligger der med spredte ben og hendes fisse helt våd og åben. Hun har stadigvæk buttpluggen* i. Hun gør mig så liderlig. Jeg giver hende wanden og siger, at hun skal holde den på sin klitoris, indtil jeg kommer tilbage. Jeg henter min lille sorte kuffert. Åbner den. Nynner lidt, mens jeg står og kigger ned i den. Hun har ikke været så vild med at lege med min mørke side, så jeg skal tænke mig godt om for at sikre mig, at det her også bliver en god oplevelse for hende. Beslutter mig for en hog tie*. Monterer den først omkring hendes ankler. Fører hendes hænder ned og spænder hendes håndled fast. Så hun er spændt i et kryds. Vender hende rundt, så hun ligger med hovedet i madrassen og hendes fantastiske røv i vejret. Tager den sorte 30 cm dildo* og fører den forsigtigt op i hende. Mærker, hvordan hendes fisse giver efter, mens den glider ind. Hun nyder det. Det er tydeligt at høre. Jeg tager wanden og sætter den igen på hendes klitoris. Hun begynder at vride sig mere og mere. Hendes støn bliver til skrig. Hele hendes krop ryster. Hun kaster sig om på siden. Hun er ved at komme. Jeg holder hende fast, så hun ikke får banket sig ind i noget. Buttpluggen ryger ud. Hun kommer. Højtlydt i en vild orgasme, der bølger igennem hele hendes krop. Hun prøver at skubbe wanden væk. Hele hendes krop ryster. Hun kæmper for at få pusten igen.

Stille og roligt falder hun til ro, og jeg får hende op på knæ igen. Hun er varm og svedig. Afslappet efter kæmpeorgasmen. Jeg tager mit tøj af. Jeg vil være helt nøgen med hende. Helt tæt på hende. Stiller mig bag hende og forsigtigt presser jeg min stive pik op mod hendes stramme røvhul. Hun slapper af, og lige så forsigtigt glider den ind. Hun er ikke vant til analsex, så jeg skal gå forsigtigt frem. Men det virker til, at hun nyder det. Langsomt øger jeg dybden af stødene og så tempoet. Hun stønner. Jeg stønner. Hurtigere. Dybere. Indtil jeg til sidst ekspolerer op i hende. Min pik pumper sæd op i hendes røv. Jeg kommer i et brøl. Står lidt og får pusten igen, inden jeg trækker mig ud af hende. Jeg løsner hende fra hog tien, så hun kan bevæge sig frit igen.

”Bliv liggende” siger jeg roligt, inden jeg går ud og vasker min stadigt halvstive pik.

Ude på badeværelset kigger jeg mig selv i spejlet og smiler. Jeg har længstes efter hende. Jeg ved godt, at vores forhold er skrøbeligt lige nu, og vi er i gang med at gentage vores push/pull-mønster. Men for helvede, hvor jeg nyder at være sammen med hende igen. Min fascination af hende er enorm. Hun rammer noget helt særligt i mig. Jeg ved godt, at der en chance for, at hun sårer mig igen. Men optimisten i mig gør, at jeg bliver nødt til at prøve alt, hvad jeg kan, for det her. Det eneste, der er stærkere end mørket, er lyset. Hun får mig til at tænke på et digt af Matt Baker:

                          ”She was the prettiest hell I have ever been in; I didn’t mind burning at all.”

Tilbage i soveværelset lægger jeg mig ved siden af hende. Hun har taget sit blindfold* af. Vi smiler til hinanden. Endorfinerne flyder igennem vores kroppe. Hun putter sig ind til mig. Hun hviler sit hoved på mit bryst. Vi griner og snakker. Snakker om det, der lige er sket. Hvor nervøs hun har været. Hvordan hun har planlagt det. Jeg fortæller, hvor glad jeg er for det, og hvor meget det tænder mig. Vi ligger flettet ind i hinanden. Jeg kigger ned over hendes lækre krop. Varm og svedig. Mine hænder elsker at kærtegne den. Hun gør mig glad. Hendes smil smelter mig. Jeg ønsker, at hun skal have mere nydelse. Jeg presser hende blidt om på ryggen. Lægger mig på knæ ved siden af hende. Begynder at lade mine hænder glide henover hendes krop. Hun lukker øjnene og nyder det. Ganske let spreder jeg hendes ben. Mine fingre finder hendes glatte, varme og våde fisse. Leger med skamlæberne. Spreder dem lidt. Stikker en finger ind. Lader den danse på hendes klitoris. To fingre ind i hende. Hun gisper let. Finder hendes G-punkt. Hun vrider sig i nydelse. Jeg bukker mig ned og begynder at slikke hende. Jeg kan mærke hendes hånd på mit lår. Min tunge danser med hendes klitoris. Hendes hånd finder min halvstive pik og hun begynder at kærtegne den. Den bliver hurtigt hård igen. Hun smager fantastisk. Hun skifter hånd. Hendes ene hånd leger med min pik, den anden er gået på opdagelse bagi. Hun finder mit røvhul. Hun leger med det. Jeg kan ikke koncentrere mig om at slikke hende mere. Jeg prøver, men så spytter hun på sin finger og fører den op i mig. Jeg står på alle fire over hende. Nu er det min tur til at vride mig. Hendes berøreringer kan mærkes igennem hele min krop. Hårene rejser sig. Kuldegysningerne skyller igennem mig. Min verden kører rundt.

”FUCK” hvisker jeg, mens jeg prøver at bevare fatningen. Hun begynder at sutte min pik samtidig med, at hun kører sin finger ind og ud af mig. Jeg rejser mig op på knæ. Jeg vrider mig. Jeg må… Jeg kan ikke fastholde mine tanker. Jeg må have hende igen. Støtter mig mod væggen for ikke at falde ud af sengen. Min krop er en stor boble af nydelse. Min verden forsvinder. Jeg svæver på hendes sky af lethed og nydelse. Glemmer alt andet. Alle tanker er væk. Bare være her lige nu og lige her. På en eller anden måde får jeg kravlet ned mellem hendes ben. Spreder dem, så jeg kan kneppe hendes fisse igen. Ingen tanke på hende. Der er kun min lyst. Hun ved det. Det er det, hun vil have, for det tænder hende. Dyrisk støder jeg dybt op i hende. Igen og igen og igen. Hun stønner. Jeg stønner. Hun kærtegner mig. Jeg kommer op i hende med et højt brøl. Der er pletter for mine øjne. Jeg kollapser oven på hende. Begraver mit ansigt i hendes korte, lyse hår. Hendes parfume fylder mig. Ruller om på siden af hende. Falder nærmest på ryggen. Hun putter sig ind til mig. Hendes fingre glider op ad min krop. Hver berøring føles som en lille ekstra orgasme. Min krop sitrer og hendes fingre sender små rystelser igennem mig. Hun fastholder og forlænger orgasmen igennem hele min krop.

Vi er gået ud i køkkenet. Hun er ved at finde mad frem til os. Jeg står og betragter hende. Hun er så sexet og fræk, som hun står der med sit fantastiske smil. Hun har taget den hvide skjorte på. Men hun har stadig det sorte sæt undertøj på og de selvsiddende strømper. Hendes lyse hår er pjusket. Jeg skænker os et glas vin. Vi griner sammen. Det her må være, hvad lykke føles som. Jeg stiller mig bag hende. Helt tæt. Lader mine hænder glide op og ned af hendes varme krop. Kuldegysninger løber henover hendes hud. Legende flytter hun på sig.

”Stop så, jeg står med en kniv i hånden”, griner hun. Jeg går ind og henter wanden*. Stiller mig bag hende igen. Med venstre hånd tager jeg fat om hendes hals og presser hendes hoved bagover, så det hviler på min skulder. Hun lægger kniven fra sig. Jeg tænder wanden* og fører den op imellem hendes ben. Hun gisper, da den rammer det helt rigtige sted. Hun hiver fat i mit hår. Hun vrider sig, og jeg må holde godt fast på hende, så hun ikke kommer til skade. Hendes orgasme kommer hurtigt. Hun støtter sig på bordpladen, mens hun kæmper for at få pusten igen. Hun smiler endnu mere. Kigger ned. Drejer hovedet lidt og kigger på mig. Det smil. Jeg elsker det smil. Jeg kan mærke det smil helt ind i mit hjerte, der er ved at sænke sit sorte skjold. Mit hjerte er ved at åbne sig for hende igen. Det viser sine sår frem, og spreder varme i hele min krop. Hun får samling på sig selv igen, og laver maden klar til os. Vi sætter os, nyder maden, vinen, samtalen og bare at være lige her, lige nu. Ingen bekymringer om i morgen.

Efter maden tager jeg hendes hånd. Fører hende ind i soveværelset og giver hende bind for øjnene igen. Tager hendes tøj af. Lægger hende på sengen. Åbner endnu engang den sorte kuffert. Tænder et lille lys, der er lavet på massageolie. Stiller det på hendes natbord. Binder hendes hænder sammen. Tager det lille sorte pinwheel* og fjeren* frem. Begynder at kærtegne hendes krop. Skiftevis med hjulet og fjeren. De små pigge på hjulet triller lige så fint hen over hendes hud. Op ad hendes inderlår. Hun gisper og vrider sig. I 10 minutter leger jeg med hendes krop og hendes sanser. Hendes krop vrider sig i ekstase. Så tager jeg det varme lys, der har forvandlet stearinen til olie. Forsigtigt drypper jeg den smeltede olie på hendes nøgne hud. Hun gisper. Med min anden hånd smører jeg olien ud på hende. Den er ikke varm. Drypper lidt mere ud over hende. Smører det ud over hende. Dryp. Smøre. Hun smiler. Mine hænder glider ned over hendes krop. Ned over de faste bryster. Ned over maven. Ned til hendes fisse. Mine fingre leger rundt om hendes fisse. Stikker to fingre ind. Finder hendes G-punkt. Med den anden hånd tager jeg wanden* og sætter den på hendes klitoris og samtidig rører den min hånd, så rystelserne forplanter sig igennem mine fingre og op i hende. Hun vrider sig. Stønner. Hun kommer. Igen. Orgasmen bølger igennem hendes krop. Hendes vejrtrækning er hurtig og overfladisk.

 ”Træk vejret. Pust helt ud” siger jeg roligt i hendes øre. Jeg står og betragter hende. Hendes ben karter rundt. Hun kaster sig rundt i sengen. Hun er så sexet. Så fantastisk. Hun tænder mig så meget. Jeg kan ikke helt beskrive hvorfor, men der er noget specielt over hende. Hun er min enhjørning. Hende, der kan få mig til at glemme alle andre kvinder. Jeg lægger mig oven på hende. Trænger op i hende. Jeg vil være i symbiose med hende. Være én med hende. Vi har ikke sex. Vi elsker. Holder hende tæt. Jeg vil være med hende for evigt. Nøgne, svedige og viklet ind i hinanden. Vi nusser hinanden. Imens ligger jeg og kigger op på hendes smykkestativ, der står på hylden over fodenden af sengen. Der hænger det armbånd jeg har lavet til hende. Hun går ikke med det mere? Spørgsmålet giver genlyd i mit hoved, Men hun har det stadigvæk, beroliger jeg mig selv med. Øjnene glider i. Vi falder i søvn.

Næste morgen. Vi sidder og spiser morgenmad. Vi har ikke sovet særlig meget. Vores liderlighed har vækket os et par gange i løbet af natten. Hun vækkede mig med et blowjob, der udviklede sig til skøn sex. Alt er perfekt. Alt føles skønt. Jeg er lykkelig lige nu. Jeg er forelsket. Smiler fra øre til øre. Hun sidder over for mig og smiler. Vi snakker og griner. Men hun vil snakke om elefanten i rummet. Hun vil snakke om os og vores forhold. Hun er i tvivl om os. Hun føler sig draget mod mig. Hun nyder at være sammen med mig, men hun føler ikke kærestefølelserne for mig. Hun siger, at hun vil have en pause. En pause på 2 uger, hvor vi slet ikke har kontakt til hinanden, og hvor vi ikke følger hinandens SOME-profiler. Ingen af dem. Heller ikke de hemmelige. Ingen kontakt overhovedet. Hun mener, det vil skabe ro og klarhed. Jeg kan mærke, mit hjerte lukker sig om sig selv imens det hæver sit skjold igen. Jeg vidste godt, at det her ville komme. Jeg troede, at jeg var forberedt på det, men det er jeg ikke. Skjoldet var kommet ned. Jeg hører mig selv sige, at hvis det er det hun vil, så er det vi gør. Og det er da helt okay. Men jeg lyver. Og jeg ved godt, at jeg lyver. For inde i mig vågner dæmonen igen. Jeg har mest lyst til at skrige og græde og flygte. Men jeg holder facaden og spiller med. Kampen med min dæmon venter forude.

Jeg rejser mig fra morgenbordet. Mine ben føles usikre. Jeg sætter mit brugte service i opvaskemaskinen, smiler mit falske smil og siger:

”Jeg skal også til at komme afsted. Jeg skal ud at løbe”. Hun krammer mig. Kysser mig. Spørger, om jeg er okay. Jeg nikker, mens jeg kæmper for at holde tårerne tilbage. Jeg skal ud. Jeg skal væk. Jeg skal væk nu! Er det her vores endelige farvel…?

Mr. D

Læs mere fra Mr D ved at trykke her

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Risalamande cheesecake

Wuhuu, vi er i december og kan for alvor skrures op for julerierne! 🙂 Skal der mon prøves

Mit livs kærlighed.

For nogle er lykken noget materielt, en ny bil, et stort hus eller en lang rejse til de

Bonussen i, at være bonusmor

Det er ingen hemmelighed, at det er en hård opgave at komme ind i et forhold, hvor der