Erotisk novelle: Miss Sunshine

Jeg ligger her. Igen. Kigger op i loftet. Mærker den kolde luft på den ene side af min nøgne krop. Hendes varme på den anden side. Vores svedige kroppe er viklet ind i hinanden. Hendes næse er begravet i mit skæg. Jeg kan mærke hendes rolige åndedrag. Lytter til det. Det er tre uger siden, hun stoppede vores kæresterelation, som hun kaldte det. Mit mørke rører noget dårligt i hende. Hendes lys vækker noget godt i mig. Hendes lethed vækker noget godt i mig. Hun nusser mig. Hendes finger kærtegner min krop. Hendes berøring er som en lille elektrisk impuls. En impuls, der spreder varme i min krop.

Jeg ligger og tænker tilbage. Tilbage på vores tur ude i det københavnske natteliv, hvor jeg havde bedt hende om at have en buttplug i. Hele aftenen. Vi havde siddet på en vinbar og grint. Hvad ville de tre herre ved nabobordet tænke, hvis de vidste, hvad vi lavede. Hun havde smilet og nydt hendes liderlighed. Hun kunne ikke gå uden at hendes opmærksomhed uvikårligt blev ledt hen til buttpluggen og hendes liderlighed. Jeg havde nydt at se hende sådan. Se hendes dejlige smil, når hun måtte stoppe op, og lige få styr på sig selv. Da vi var kommet hjem, havde vi flået tøjet af hinanden og dyrket vildt og inderligt sex. Jeg havde taget hende i røven for første gang. Hun havde nydt det. Hendes orgasme den aften, havde været så intens og lækker.

Om du er erfaren eller nybegynder indenfor analsex, så kan du finde alt hvad du behøver af anal legetøj til par her*

Men nu ligger vi her. I hendes fine hvide sengetøj fra Magasin. I hendes lækre lejlighed på Østerbro. I hendes verden. Hvor musikken i baggrunden er let og blød. Lige som hende. Hendes varme bløde krop, som hun omslutter mig med. Det er ikke mange timer siden, at vi skrev sammen. Hun længtes efter mig. Jeg længtes efter hende. Så da hun sagde ja, havde jeg kastet mig ud i den sorte kolde vinternat, for at mærke hendes lys en gang til.

De sidste tre uger har været et kaos. Et kaos, hvor jeg har kæmpet med min dæmon. Hendes ord, hvor velvalgte de end var, havde skubbet mig ud over kanten. Ned i afgrunden. Ned til den dæmon, som jeg har brugt så lang tid på at bekæmpe. Så lang tid at slutte fred med. Men hun sendte mig tilbage i kløerne på den. Endnu et slag skulle kæmpes. Vi er ikke færdige. Dæmonen og jeg. Alt imens jeg længtes efter hende. Efter hendes kærtegn. Efter hendes lys. Hendes smil. Det smil, der kan få hele min verden til at gå i stå. Gå i stå, så jeg kan være i nuet og nyde øjeblikket.

Jeg ligger og tænker tilbage på vores tur i sommerhus. En efterårstur i sommerhus. Jeg havde arbejdet hårdt i ugerne op til. Det havde hun også. Jeg havde lidt glemt mig selv. Men hun huskede mig. Og nu kunne vi nyde hinanden og tiden. Vi havde sex flere gange om dagen, men den sidste dag… Der forbød jeg hende at have trusser på, hele den sidste dag.

Jeg havde ryddet spisebordet. Hentet isterninger. Taget tøjet af hende. Som altid, ville hun også tage tøjet af mig, så hun kunne røre ved mig. Men jeg havde stoppet hende. Lagt hende op på spisebordet. Og som en konge, havde jeg sat mig for bordenden, med hendes skød foran mig. Jeg havde kælet for hende. Slikket hende. Stukket mine fingre op i hende. Ladet hende grådigt slikke dem rene, inden jeg havde taget en isterning. Ladet den glide ned over hendes smukke og stærke lår. Ned over hendes mave. Hun havde rykket på sig, da jeg satte den på hendes klitoris. Førte den ned over hendes skamlæber, og til sidst ind i hende. Jeg havde slikket hende. Hun havde nydt det, mens hun lå der på det hårde træbord. Jeg havde slikket hende, indtil jeg fik ondt i tungen. Så havde jeg ladet mine fingre tage over. Jeg havde nydt mit måltid. Hende og hendes fisse. Hun var så fræk og lækker. Så meget i sin nydelse. Og det tændte mig. Det tændte mig altid at se hende sådan.

Da vi kørte hjem til København den eftermiddag, havde jeg leget med hendes fisse hele vejen. En hånd på rattet og en hånd i hendes skød. Med lukkede øjne havde hun nydt min berøring. Min leg. Mine drillerier. Hele dagen havde været et langt forspil til, vi kom hjem. Hun gad ikke pakke ud. Hun ville have mig. Hun ville have mig nu! Som et vildt dyr kastede hun sig over mig. Endnu en gang var vi endt i hendes seng. To svedige kroppe. En symbiose.

Men nu ligger vi her. Igen. Jeg vil lade hende fortære mig. Jeg vil nyde hende. Hendes væren i hendes liderlighed. I hendes egen lyst. Jeg vil nyde hendes lyde. Nyde hendes dufte. Nyde hendes smag. Nyde, hvordan hun vrider sig, når jeg støder min stive pik op i hende. Jeg kæmper for ikke at nå klimaks for hurtigt. Jeg vil trække det i langdrag. Bruge så meget af min tid på hende, som jeg kan. Nyde, hvordan hun tager fat i mit hår, for at holde fast. Nyde, hvordan hendes negle river min ryg. De sidste tre uger har jeg længtes efter det her. Længtes efter at mærke hende igen. Mærke hendes liderlighed.

”Hvad mærker du?”

Hendes spørgsmål river mig ud af mine tanker. Ja, hvad mærker jeg lige nu? Det ved jeg ikke helt. Glæde? Sorg? Utryghed ved at hun ikke vil mig? Nej, bare nyd det. Bare nyd øjeblikket, og at hun ligger ved siden af dig igen. Hvis det så bare er for en nat. Så er det bedre end ingenting. Det er bedre at have levet for et øjeblik, end aldrig at have levet. Hun har åbnet en hel ny verden for mig. Hun har vist mig, at livet kan være andet end den smerte, jeg bærer rundt på. Den dæmon, som jeg kæmper med. Men hun har også smidt mig tilbage til dæmonen. Ikke med min vilje. Men hun kunne ikke være i mit mørke. I min vrede. I mit behov for kontrol. Hun må flyve med sin lethed og sin kærlighed. Sin kærlighed til livet.

Har du lyst til at sætte ekstra blus under sexlivet, så find en spændende erotiske produkter der er specielt udviklet til at hjælpe her*

Vi matchede på Tinder. Jeg husker hendes billeder. Hende måtte jeg bare møde. Jeg måtte invitere hende ud. Det var en sensommeraften. Vi gik en tur og fortsatte på cafe. Vi talte om alting og ingenting. Hun fascinerede mig. Med sin appetit på livet og sin eventyrlyst. Jeg vidste, at hende måtte jeg bare se igen. Så vi lavede en ny aftale. Hos hende. Det skulle bare være sløv søndagshygge på sofaen. Med film og bland selv slik. Det var endt med, at vi kyssede og havde sex. Det var efter den anden date, at hun sende mig et screenshot af en story på min hemmelige profil. Jeg var blevet noget overrasket. For hendes Instagram profil fulgte ikke min hemmelige profil. Hun blev meget stille, da jeg konfronteret hende med det. Hun virkede lidt flov og prøvede at bortforklare det. Men jeg vidste allerede der, at hun også havde en hemmelig instagramprofil, og den fulgte min. Det tog mig en halv dag, før jeg fandt frem til den.

Hun er smuk, som hun ligger der. Men hendes pjusket, blonde hår. Hun smiler. Har altid elsket hendes smil. Det er så ægte. Så umiddelbart. Hun er så afslappet i sin krop, i sit forhold til den. Hun har lagt skammen bag sig. Hun kan bare være tilstede i hendes nøgenhed. Det gør hende sexet. Hendes fingre kærtegner stadig min krop. Hun begynder at lege med min pik. På trods af, at vi lige har haft sex, så tænder hun mig igen. Hendes hånd tager fat om min pik. Hun kysser mig. Så dybt, så liderligt. Så kravler hun ned mellem mine ben og begynder at sutte min pik. Ikke fordi hun skal. Ikke fordi jeg beder hende om det. Men fordi hun nyder det. Hun nyder virkelig at sutte min pik. Jeg lægger min hånd på hendes baghoved og presser hende ned over min pik. Hendes hånd kærtegner den, mens hun sutter. Den anden kæler for mine nosser. Den glider om bagved. Hendes finger kærtegner mit røvhul. Hun presser på og den glider ind. Min krop vrider sig i ekstase. Jeg må have hende. Jeg tager fat i hende og river hende op. Op på alle fire, så jeg kan tage hende bagfra. Jeg tager fat i hendes hofter og trækker hende ind imod mig. Hendes fantastiske dejlige baller spreder sig for min stive pik, der pumper op i hendes varme, våde fisse. Hun stønner. Hendes nydelse tænder mig. Min nydelse tænder hende. Vores varme kroppe mødes lige der i den dyriske elskov. Naboerne kan helt sikkert høre os. Jeg er ligeglad. Jeg giver efter. Mit mentale skjold ryger ned. Jeg overgiver mig til hende, fuldt ud. Der er kun dette øjeblik lige nu. Ikke noget i går. Ikke noget i morgen. Bare nu og her, med hende. Jeg nyder synet af hendes smukke ryg. Nyder at høre hende. Højlydt. Nyder at mærke hende. Nyder os. Hun kommer. Jeg kommer. Symbiosen er komplet. Vi falder sammen. Viklet ind i hinanden. Vi er én.  

Værelset kører rundt igen. Jeg ligger på ryggen. Smiler. Glæden bobler i mig. Lige i dette øjeblik er jeg lykkelig. I dette øjeblik er alt perfekt. Jeg kigger på hende. Hun ligger på ryggen med sine ben flettet ind i mine. Hun smiler. Vores kroppe er varme og svedige. Jeg kysser hende og rejser mig. Går ud på hendes toilet. Jeg ved, at hun skal rejse til Århus i morgen. Måske jeg skulle blive i nat og bare nyde at være tæt på hende.

Jeg åbner hendes badeværelsesskab for at tage min tandbørste i tandkruset. Men den er der ikke. Jeg holder vejret, mens tankerne flyver igennem mit hoved. Hun havde ikke regnet med, at jeg kom tilbage. Hun havde smidt min tandbørste og dermed mig ud af hendes liv. Det rammer mig, lige i mellemgulvet. Alting spænder op. Hele min krop ryster. Det mentale skjold ryger op igen. Jeg må passe på mig selv i det her. Leger hun bare med mig? Er det bare fordi, at Mr. D er spændende at lege med, eller er det den rigtige Daniel, hun vil have? Hvad vil hun? Tør jeg kaste mig ud i den mørke afgrund igen? Tage endnu en omgang med min dæmon? Risikere at ende der, hvor jeg var for et år siden? På bunden af livet. Druknende i mit eget mørke. Kæmpende for min egen mentale stabilitet.

Jeg sætter mig på toilettet. Prøver at berolige mig selv. Prøver at trække vejret roligt. Pust helt ud, beordrer jeg min krop. Den har svært ved at adlyde. Den vil væk. Den vil flygte, for den ved godt, hvad det er for en fare, der måske venter forude. Hvad fuck gør jeg?

Tilbage i soveværelset. Så rolig og kontrolleret, som jeg overhovedet kan, siger jeg til hende:

”Nå du, jeg bliver nødt til at smutte. Jeg skal tidligt op i morgen og løbe.”

Det er løgn. Men jeg kan ikke være her mere.

”Okay”, siger hun helt afslappet og næsten henkastet. Jeg tager mit tøj på. Hun følger efter mig ud i gangen. Mit hjerte er ved at springe ud af min brystkasse. Hun omfavner mig.  Alt i mig skriger på at komme væk. Hun kysser mig helt roligt, og jeg kan mærke, at jeg falder lidt ned. Hun nusser mig i håret. Jeg lukker øjnene. Hun holder fast om mig. Knuger mig ind til sig. Smiler til mig. Jeg bliver rolig igen, da jeg kigger ind i hendes smukke, blå øjne. Hun er lyset i mit mørke. Hun er det feminine til mit maskuline. Hendes lethed og min tyngde går hånd i hånd. Hun viser mig en anden vej. En bedre vej. Hun løfter mig. Hun er alt det, som jeg ikke vidste, at jeg manglede.

Nede på gaden. Jeg sætter mig ind i min bil med en underlig følelse i kroppen. En uro. Der var noget anderledes ved vores afsked. Noget usagt. En tåre begynder at trille ned ad min kind. Det var et anderledes farvel. Men var det et farvel til hende, eller var det et farvel til Mr. D……?

Læs mere fra Mr D ved at trykke her

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

DIY: Kreative telefon covers

Telefonen er efterhånden blevet vores alle sammens bedre halvdel og er svær at leve uden. Derfor er det

Erotisk novelle: Til middag hos

Perlegruset springer under dækkene på min bil, da jeg trækker op i indkørslen. Det lille hvide hus med