Erotisk novelle: Nattens uventede drejning

Jeg vågner ved en lyd, og tjekker uret ved siden af på natbordet ved siden af sengen, der viser at klokken er 1:37. Jeg gnider træt mine øjne og vender mig imod min kæreste for at ligge mig ind i hans arme, og mærke hans nærvær hos mig. Men han er der ikke.

Jeg sætter mig søvnigt op og kigger rundt i soveværelset. Døren ud til gangen står åben og jeg mærker at nysgerrigheden slår til, men tænker at han muligvis er blevet tørstig og er gået ud for at hente noget vand. Jeg ligger og venter et par minutter, og tænker at når han kommer tilbage, så vil jeg se om han er med på lidt frækt, nu hvor vi begge er vågne. Men efter 3-4 minutter slipper min tålmodighed alligevel op, og jeg står ud af sengen for at se hvor han er blevet af.

Jeg tager min kimono (reklamelink) på, som jeg fik til jul, den er jeg selv helt vild med. Den er sort og kort, dækker kun lige det den skal bagpå for at pirre nysgerrigheden om mere. Jeg lister ud af soveværelset og gyser da mine bare fødder træder ud på det kolde gulv i gangen. Jeg overvejer at smutte tilbage under min varme dyne, men jeg kan alligevel ikke slippe tanken i baghovedet om at der muligvis kunne være sket ham noget.

Jeg kigger mig omkring i lejligheden, kun lyset fra gadelygterne udenfor oplyser rummene. Jeg hører en lyd fra den anden ende af lejligheden, og jeg går ud mod badeværelset, da jeg syntes at jeg kan høre nogen der pusler derude. Da jeg kommer ud i gangen, ser jeg toiletdøren stå på klem og lyset skinner ud. “Han er nok bare på toilettet”, tænker jeg ved mig selv, og skal til at gå tilbage til soveværelset da jeg hører et støn. Jeg undrer mig og går tilbage, skubber stille dør lidt op og kigger ind. Jeg kan ikke se særlig meget, men jeg kan se at han er nøgen. Han står bøjet skævt over vasken og hele hans krop ryster. Jeg står tryllebundet et stykke tid og prøver at finde ud af hvad han laver, da jeg lægger mærke til hans højre arm der bevæger sig hurtigt op og ned. Til først bliver jeg en smule fornærmet da jeg indser at han står og river sig selv i pikken. Men da jeg hører på hans vejrtrækning, og kan fornemme min egen nysgerrighed, så ved jeg ikke rigtig. Tvært imod begynder jeg at kunne mærke hvordan det påvirker mig, det tænder mig, og uden jeg ligger mærke til det, så finder min hånd ned til min mis, og jeg begynder stille at kærtegne mig selv imellem benene.

Læs også: Hans 6 favoritter, sexlegetøj for par

Sådan står jeg et stykke tid og leger med mig selv, imens jeg står og ser på ham, som også leger med sig selv. Han har endnu ikke opdaget at jeg står og betragter ham, så han står stadig og spiller den af på hans stive pik. Det er utroligt frækt, synes jeg, lidt uartigt og forbudt. Og det tænder mig, at han ikke ved, at jeg står her og kigger. Nu stopper han og skifter stilling, så han nu står med siden til mig så jeg kan se det hele. Han har stadig et fast tag om hans stive pik, og begynder nu igen at rykke hånden op og ned i hurtige bevægelser, imens han stønner højere. Synet af hans intime leg med ham selv gør mig mere liderlig end jeg nogensinde har oplevet mig selv, og jeg er så tæt på at komme. Jeg får en pludselig indskydelse, at jeg skulle afbryde hans leg, og spørge om jeg må deltage. Men jeg tøver og overvejer det grundigt, da jeg ikke vil risikere at gøre ham flov over hans handling.

Jeg tager blidt i håndtaget og åbner døren en anelse mere, men han reagerer ikke. Han står med lukkede øjne, langt væk i hans egne beskidte tanker. Jeg går ind og sætter mig på knæ foran ham. Først der opdager han mig. Han gisper af forskrækkelse, og ser nærmest helt skræmt på mig. Hans hånd er stoppet og jeg kan mærke, at han ikke ved hvad han skal gøre, så jeg smiler bare frækt til ham, og fjerner blot hans hånd uden at sige noget.

via GIPHY

Jeg tager hans pik i munden og begynder at sutte. Han lukker øjnene, bøjer hovedet bagover og stønner dybt af nydelse. Han lægger hænderne på mit hoved, og gengælder mine læbers frem-og-tilbage-bevægelser, som hvis han kneppede min mund. Jeg ved han kan lide at mærke mine læber nede omkring roden på hans pik, imens resten er nede i halsen på mig, men det har jeg aldrig været så god til som jeg ønskede, men det bekymre jeg mig slet ikke om nu, da jeg er så liderlig, at jeg har lyst til at æde hele hans pik, og bare lade ham tage hårdt fat om mit hoved, så han kan gennem kneppe min villige mund.

Jeg mærker, at hans pik i min hals køre ud og ind. Jeg åbner tilfældigt øjnene og møder hans blik. Han er helt optaget af hans pik der forsvinder ned i halsen på mig, og jeg har aldrig set et så dyrisk blik i hans øjne, hvilket gør mig endnu mere tændt og vild efter ham. Jeg mærker at min fisse nu er så våd at den drypper ned på gulvet, og hvor meget den skriger efter at mærke hans pik. Men ikke endnu! Jeg nyder hans pik så meget, og sutter alt jeg kan, imens han næsten ukontrolleret kører den ud og ind i min mund, og har fat om mit hår, så han føler han har kontrollen over min mund, der bare skal sluge hans pik.

Jeg tager fat om hans hofte, og skubber hans pik endnu længere ned i halsen på mig, og kan mærke det måske lige var at overdrive da min refleks brokker sig, men han trækker sig hurtigt ud, og lader mig få lidt luft. Da jeg får kontrollen igen, placere jeg hans hånd på hans pik, som tegn på at han skal overtage hvor mine læber slap. Begynder derefter at slikke og sutte hans kugler. Han begynder stille at kører hånden op og ned af hans pik, imens jeg nyder fantasien og hans bløde dinglende kugler, som jeg aldrig kan få nok af at sutte og røre ved. Jeg slikker dem nedefra og op mod skaftet på pikken, imens han stadig står stille og lidt tilbageholdt røre lidt ved sig selv. Jeg tager dem i munden og “bider” blidt i dem med læberne. Han tager fat om mit hoved og stikker pikken i munden på mig igen, men lader mig kun sutte hans pikhoved denne gang, imens jeg kører den ene hånd op og ned ad skaftet, indtil han er ved at komme, så stopper jeg, for jeg vil have mere.

Jeg rejser mig op, og sætter mig op på vasken. Jeg trækker fødderne op til mig og sætter dem på kanten af vasken, så jeg blotter hele min numse og fisse, som er lige til at stikke pikken i, fordi den er så driv våd. Og han benytter sig skam også af lejligheden, og stikker sin sten hårde pik op i mit driv våde hul.

Jeg stønner inderligt og højt, da jeg endelige mærker hans tiltrængte pik oppe i mig, og mærker at hele mit underliv trækker sig sammen for at omslutte hans store pik, så det bliver rigtig stramt for ham. Men jeg er nærmest for våd, og alle mine safter driver ned og fugter mit andet hul.

Han knepper mig lystigt, og han har fat om vasken, så han rigtigt kan støde igennem. Jeg tager hans ene hånd og fører den ned til mit andet hul, som er helt våd af alle safterne fra min fisse. Han kigger på mig, og hans øjne lyser af liderlig. Han begynder at lege med hullet, hvilket tænder mig endnu mere.

Han er lidt forsigtig, og jeg mærker at han gerne vil gå længere end han plejer at måtte. Jeg er så opstemt, at jeg selv håber på at han gør det. Jeg føler mig fuldstændig hæmningsløs, og har bare lyst til at han gør alt ved mig så, længe jeg får lov til at mærke hans dunkende pik, og hans nøgne krop.

Han holder sig til det, som han ved, at han må, og til sidst tager jeg fat i hans hånd, og presser den længere op mod min numse, så hans finger let glider op i mit andet hul, da jeg er så våd. Jeg nyder at mærke hans pik i min fisse, og hans finger i min numse – jeg har nok aldrig været så liderlig og opstemt før.

Jeg føler, at hele min krop bliver udnyttet af ham, at han bare gennemknepper alle mine huller. Han tager sin pik ud og begynder at gnide den mod min klit, og jeg mærker hvordan det svimler for mine øjnene af nydelse, så jeg lukker øjnene, og lægger hovedet tilbage, og mærker hvordan nydelsen vælter ind over mig, når han gnider sin stive pik mod min følsomme knop. Han knepper nu min klit, frem og tilbage gnider han sin pik hårdt imod den, imens jeg stønner uden at tænke på naboerne.

Jeg er ved at komme og gisper af liderlighed. Han stikker nu pikken ind i mig igen, og presser den hårdt op imod mit g-punkt, imens han lader sin finger massere min klit. Jeg mærker følelsen af at skulle tisse, men ignorerer det, da jeg fandme bare skal have noget pik NU!

Han knepper mig hårdt med sin pik, og har stadig fingeren i min numse, som han kører stille ind og ud, imens han bruger den anden hånd til at massere min klit. Jeg mærker orgasmen komme helt nede i tæerne, som krummer. Den kommer hurtigere og hurtigere, og så eksploderer den, hele min krop trække sig sammen, og jeg mærker det bliver helt vildt vådt imellem mine ben. Jeg gisper mens min krop stadig ryster, og kigger ned med sløret blik, hvor jeg ser at hele hans underkrop er sprøjtet til.

Jeg har fået en sprøjteorgasme, og det skal bestemt ikke skal være den sidste af slagsen.

Han er helt sikkert blevet mere opstemt af min sprøjtende orgasme, og stikker uden varsel pikken op i numsen på mig. Jeg stønner overrasket, men kan ikke lade være med at nyde følelsen af hans store pik, der fylder mit stramme hul ud. Han knepper mig kun lige i udkanten af hullet, så alt følelsen strammes om hans spændte pikhoved, og jeg mærker han er tæt på. Jeg når ikke engang at tænke tanken til ende, før han bryder ud i et støn af orgasme, og jeg mærker hans pik skyde spermen ud i mit hul. Han trækker sig stille ud, og jeg mærker spermen begynde at løbe ud af mit hul, imens han står med pikken stadig strittende ud i luften, og kigger på mine gennemkneppede huller, og sæden der løber ud.

Jeg lader min hånd glide ned over din krop, og hopper ned fra vasken.

Vi vasker os begge hurtigt, hvorefter han tager min hånd, og vi går sammen med vaklende ben ind i sengen. Vi har intet sagt til hinanden under hele nattens sexoplevelse, men kysser blot hinanden, og falder i søvn med et smil på læben.

Denne nat har givet os en uforglemmelig oplevelse.

Læs også den erotiske novelle: En sen sommeraften

Læs også

Kyllinge-gryderet med muligheder

Denne ret er nem og smagfuld og fyldt med grøntsager og krydderier. Det er sådan en ret, man

Risalamande cheesecake

Wuhuu, vi er i december og kan for alvor skrures op for julerierne! 🙂 Skal der mon prøves