Erotisk novelle: Advokaten

Jeg parkerer bilen foran det store hvide hus. Stiger ud og går om til bagagerummet. Åbner bagsmækken, tager den sorte kuffert og lukker igen. Jeg trækker vejret dybt, inden jeg åbner havelågen. Jeg skal lige have styr på mig selv. Styr på nerverne. Så roligt, som jeg kan, går jeg op ad havegangen. Op til hoveddøren. Jeg kan se, at der er lys i hele huset. Men jeg ved, at hun er alene hjemme i aften. Jeg kan høre musik bag den lukkede dør. Jeg ringer på, og kan høre dørklokken igennem huset. Hun ved, at jeg er her. Hurtige skridt fortæller, at hun er på vej. Hun låser hurtigt op og håndtaget går ned. Døren går op og…

Det startede for ca. to uger siden. En besked i min Instagram indbakke fra hende. Beskeden var kort. ”Hvordan går det?” og et sort hjerte. Der var ikke noget at tage fejl af. Hun var tilbage, og hun ved, hvad hun vil have. Efter få beskeder frem og tilbage var tonen blevet noget varm og liderlig. Hun beskrev, hvad hun længtes efter, og at Mr. D var i hendes tanker, når hun legede med sig selv.

”Stop! Indtil vi ses, så må du ikke lege med dig selv – eller komme!”

Min besked var kort, og ikke til at misforstå. Der gik lidt, før hun svarede: ”Javel” efterfulgt af en trist emoji.

De næste 14 dage gik med, at dele sine fantasier med mig. Hvordan hun ville overlade kontrollen fuldkommen til Mr. D, og bare forsvinde ind i hans verden. Hun ville have en pause fra stress og sin hektiske hverdag. Bare være. Være tilstede i øjeblikket og få slukket for alle tankerne. På den måde, som kun Mr. D kan gøre det. Han kunne gøre ved hende, som han lystede.

Døren går op, og i den store oplyste hall står hun. Som beordret er hun iført sorte stiletter, sorte selvsiddende strømper*, sort blonde undertøj*, og om halsen har hun halsbåndet*. Halsbåndet, som Mr. D har givet hende. Kæden fra halsbåndet glider ned over hendes spinkle krop. Ned imellem hendes små faste bryster, og ender i hendes hånd, som rækker frem imod mig. Hun smiler. Jeg smiler og står stille for at nyde synet et øjeblik, inden hun trækker mig ind til sig og kysser mig. Jeg slipper kufferten, og lader min hånd glide op ad hendes ryg. Op til hendes hår. Vikler mine fingre ind i hendes hår og hiver hendes hoved bagover. Kysser hendes hals og beordrer hende på knæ. Jeg når kun lige at skubbe døren i bag mig, inden hun har adlydt. Hun er allerede i gang med at løse mit bælte. Hun flår mine bukser ned om knæene. Tager min stive pik i munden og begynder grådigt at sutte den. Jeg tager min jakke af og kaster den over entrébænken. Kigger ned på hende. Hun kigger op på mig. Hun prøver at smile, imens hun ligger der på knæ og sutter min pik, midt i den fine hall.

Sæt fantasien igang med frækt lingeri og sexet undertøj*

Hun lukker øjnene og ser ud til at nyde den. Så slikker hun sin finger våd og begynder at kæle for mine nosser, mens hendes hånd bevæger sig mere bagud. Først finder hun min anus. Kæler lidt for det, inden hun stikker fingeren ind. Mine øjne triller bagover og ind i hovedet. Hendes anden hånd kærtegner min pik, og den glider ind og ud af hendes mund. Jeg kæmper for at holde balancen, så jeg ikke vælter ned over hende. Jeg må gribe fat i noget. Min venstre hånd fanger gelænderet. Min højre hånd, hendes baghoved. Jeg presser hendes hoved ned over min stive pik, indtil hun gagger. Hun sutter, og jeg nærmer mig klimaks. Jeg får fremstammet:

”Jeg.. Jeg ko.. Jeg KOMMER!” og i det samme eksploderer jeg i munden på hende. Det drypper fra hendes hage, da hun kigger op på mig og siger med et smil:

”Velkommen. Godt at smage, at du har savnet mig”, inden hun, med en finger, tørrer de sidste dråber op, og slikker sine fingre rene. Jeg åbner den sorte kuffert. Finder glidecreme* og den lille metal-buttplug* med smykket frem. Trækker hendes trusser ned og indfører den forsigtigt i hendes røvhul. Hun giver et lille støn af nydelse.

”Vil du have et glas vin?” spørger hun, imens hun elegant går ud i køkkenet.

 ”Jeg har også bestilt sushi. Det kommer om en time – du åbner og tager imod” siger hun legesygt og smilende til mig. Jeg kan godt forstå hende. Sushibuddet ville nok kigge en del, hvis hun åbnede, kun iført det outfit. Hun rækker den kolde hvidvin. Jeg tager glasset med venstre hånd, og højre hånd glider ned i hendes trusser. Hun er våd. Meget våd. Hun lukker øjnene, og da jeg finder hendes klitoris, giver hun et lille støn. Jeg stiller glasset fra mig på køkkenbordet, og med min venstre hånd tager jeg fat om hendes hals. Presser hendes ryg ind imod mig, mens min højre hånd leger med hendes klitoris. I hendes øre hvisker jeg: ”Kan du huske reglerne?”

 ”Mmm…” stønner hun.

”Du skal spørge om lov til at komme. Hver gang,” hvisker jeg. Med masser af luft på stemmen svarer hun ”jaaa…” Hun vrider sig op ad mig. Hendes hoved er bukket bagover og hviler på min skulder. Hun stønner forsigtigt:

”Må jeg…? Må jeg komme?”

”Nej!”, svarer jeg og tager hånden op fra hendes trusser. Hendes dybe suk afslører hendes frustration. Hun har ikke måtte få orgasme i de sidste to uger. Hele hendes krop skriger på forløsning, og nu har hun også en buttplug i.

Vi sætter os i den store lyse sofa i stuen. Hun har tændt stearinlys. Hun fortæller om sin pressede hverdag. Lange dage i retten. Dommere, der ikke vil give hende ret og alt muligt andet. Jeg smiler og nikker. Stiller et spørgsmål en gang imellem. Alt sammen, imens hun sidder i sit undertøj. Jeg nyder synet af hende. Hun stopper op og kigger på mig. Smiler. Læner sig så op ad mig, som var jeg ryglænet i en blød lænestol. Min hånd kærtegner hendes bare mave. Glider op til hendes bryster. Kærtegner dem. Hun spænder op i kroppen igen. Min hånd glider ned til hendes trusser. Ind bag stoffet. Ned til hendes våde fisse. Hun vrider sig. Hun vender sig rundt, så hun ligger på alle fire. Kysser mig, inden hun kaster sig over mit bælte. Hun åbner mine bukser og tager min pik i munden igen. Mens hun sutter, tager jeg hendes hofte op til mit ansigt. Vi ender i en alternativ 69’er. Jeg skubber trussekanten til side og begynder at slikke hende. Holder fast om hendes hofte. Hendes støn bliver dæmpet af pikken i munden på hende. Jeg smider hende om på chaiselongen. Tager fat om hendes hals. Holder hende nede. Stikker to fingere op i hendes fisse og finder hendes G-punkt. Får øjekontakt med hende, mens mine fingre pumper ind og ud af hende. Hendes øjne er helt spilet op. Hun griber fat om min hånd på sin hals, imens hun vrider sig fra side til side. Hun er ved at komme, da det ringer. Sushien er her. Jeg rejser mig. Retter på mit tøj. Lader en hånd glide henover fuldskægget. Kigger på hende og smiler:

”Ligner jeg én, der lige har slikket fisse?” Hun smiler tilbage. Jeg går ud og tager imod maden.

Imens vi spiser, taler vi videre om hendes job. Hun brokker sig over sine kolleger. Hun fortæller om sine retssager. Mine øjne tager hende ind. Nyder hende, som hun sidder der i sofaen. Hendes elegante bevægelser. Hendes blik fanger mit. Hun smiler. Hun ved godt, at mine øjne er over alt på hendes krop.

”Du drikker ikke din vin. Kan du ikke lide den?” Hendes spørgsmål river mig ud af min fantasi om, hvad jeg vil gøre ved hende om lidt.

”Nu skal jeg lave en gin & tonic til dig”. Hun rejser sig og forsvinder ud i køkkenet. Hun kommer tilbage med drinken til mig. Jeg kører vist ikke hjem i aften, tænker jeg for mig selv, imens jeg tager en tår af den kølige drink. Vi snakker om løst og fast, imens vi spiser den lækre sushi.

Da vi begge er færdige med at spise, rydder vi af. Da jeg går ud i køkkenet for at smide den tomme emballage ud, følger hun efter mig. Stopper mig ved køkkenvasken. Tager fat om mit ansigt, og fører min mund ned til sin. Hun smager salt af soya og sødt af vin. Hun krammer sin krop ind til min og hvisker i mit øre:

”Gør ved mig, hvad du vil. I aften skal du gøre alt det ved mig, som du ønsker.” Jeg tager fat kæden til halsbåndet, som hun stadigvæk har på. Trækker hende efter mig. Igennem hall’en, samler den sorte kuffert op på vejen, går op ad trappen, ned ad gangen til hendes soveværelse. Smider hende på sengen. Hun kravler op i hovedenden. Trækker dynen op om sig. I fodenden lægger jeg den sorte kuffert. Åbner den, og begynder at finde de ting, som jeg vil bruge.

Vil du eksperimentere med de lidt mere kinky produkter? Så tryk her*

”Jeg tror aldrig, jeg har fået lov til at se, hvad du har i kufferten” siger hun, imens hun strækker sig for bedre at kunne se indholdet. Hun følger nysgerrigt med, imens jeg tager straps frem. Hun er en Ropebunny, så jeg ved, at hun nyder at blive bundet. Det passer perfekt med min Rigger-side. Over døren sætter jeg et par straps i klemme. Jeg sætter den sorte wand* i stikkontakten. Tager gagball’en frem. Kigger på hende og hvisker:

”Kom her”, og hun adlyder villigt. Hopper ned fra den høje seng og stiller sig foran mig. Af sig selv går hun ned på knæ. Uden et ord åbner hun munden. Afventende kigger hun ind i mine øjne, da jeg placerer den i hendes mund. Hun bukker hovedet fremover, så jeg kan spænde den i nakken. Jeg tager hendes hånd og rejser hende op. Fører hende over til døren og presser hende op ad den. Tager fat om hendes håndled, og fører armene op. Over hendes hoved spænder jeg hendes spinkle håndled fast. Tager hendes trusser af. Hendes øjne følger mig, da jeg går tilbage til den sorte kuffert. Finder spreaderbaren* frem. Går tilbage til hende. Sætter mig på hug foran hende. Tager fat om hendes ankel. Spænder spreaderbaren* fast. Først den ene ankel og dernæst den anden. Går tilbage til kufferten og finder klemmerne* frem. Skubber hendes sorte BH til side, så jeg kan få fat i hendes brystvorter. Kærtegner dem. Sætter klemmerne* på. Hun lukker øjnene i smerte, og gagball’en* dæmper hendes støn. Hun åbner øjnene igen.

”Du skal tælle dine orgasmer fra nu af” beordrer jeg hende. Hun nikker ivrigt. Mine hænder kærtegner hendes krop. Nu er hun klar i den position, som jeg ønsker. Jeg tænder min sorte wand*. Sætter vibrationerne til det laveste niveau. Lader den glider op ad hendes inderlår. Op til hendes våde fisse. Hun udbryder et lille støn, da den rammer hendes klitoris. Jeg skruer op for vibrationerne. Stille og roligt op til max. Hun begynder at vride sig mere og mere. Hendes øjne er spærret helt op, og hun stirrer ind i mine øjne. Så kan hun ikke holde sig tilbage mere. Hun giver efter for sin orgasme. Hun lukker øjnene og skriger ind i gagball’en*. Hun vrider sin krop og prøver desperat at samle benene. Da den første orgasme har lagt sig, hvisker jeg i hendes øre:

”Kom igen. Kom for mig”. Vandet i hendes øjne får hendes mascara til at løbe lidt. Igen begynder hendes krop at ryste. Hun lukker øjnene og skriger ind i gagball’en*. Så slapper hun af, og stille hvisker jeg i hendes øre:

”Igen”. Hun begynder at spænde op igen, men hun vender kroppen væk fra mig. Jeg tager fat rundt om hendes hals. Kigger hende i øjnene og hvæser igennem tænderne:

”Du bliver her”. Presser hende op ad døren. Jeg lægger al min vægt i for at holde hende, mens orgasmerne bølger igennem hendes krop.

Jeg slukker wanden* og lægger den fra mig. Tager gagball’en* ud. Aer hende på kinden, mens jeg kigger dybt ind i hendes øjne.

”Hvor mange gange kom du så?”

”Syv”, svarer hun næsten stakåndet.

”Godt, så er vi snart halvvejs”, svarer jeg og løser hendes hænder. Fører hende over på den høje seng. Får hende til at lægge sig på knæ og af sig selv indtager hun positionen. Røven i vejret og hovedet i madrassen. Jeg fjerner den lille metal-buttplug*, og tager den store buttplug* af glas frem. Smører mere glidecreme* ud over hendes røvhul. Forsigtigt presser jeg den store buttplug ind i hendes stramme røvhul. Den kommer halvvejs ind, men hun klynker lidt. Hun slapper ikke nok af. Jeg beordrer hende til at trække vejret dybt og slappe helt af. Som en god pige, gør hun, som hun får besked på. Hele hendes krop synker lidt, da hun puster ud og buttpluggen glider helt ind i hende. Jeg tager et par manchetter* og binder hendes hænder på ryggen. Jeg sætter wanden* på hendes klitoris og skruer den op på max. Hendes støn tager til. Hun tigger om, at jeg skal kneppe hende. Så stønner hun:

”Må jeg? Må jeg? Må jeg?”

”Ja, kom for mig, som en god pige” hvæser jeg ud gennem tænderne. Hun skriger sin orgasme ud, så det kan høres igennem hele huset.

”Igen!” hvæser jeg, og holder hende fast, så hun ikke kan kravle væk, og få den pause, hun prøver at få. Hun skriger og stønner. Tigger og beder om en pause. Men jeg holder hende nede og tvinger hende til at komme igen. Og igen. Og igen.

Udmattet vender hun sig om, og kigger på mig.

”12. 12 orgasmer. Tak”. Så falder hun sammen på sengen. Jeg tager fat i hendes hofte, og løfter den op. Nyder synet af hendes våde glatte fisse, og den store buttplug* i hendes røv. Tager mit tøj af. Trækker hende ud på kanten af sengen. Når hun ligger på knæ, så er hendes fisse i den perfekte højde. Jeg fører min stive pik ind i hendes våde, varme fisse. Hun stønner.

”Åh, hvor jeg elsker din pik. Knep mig!” Jeg begynder at støde op i hende. Først små blide stød. Så dybe stød. Hver gang jeg støder op i hende, kan jeg mærke, hvordan buttpluggen* presser hendes fisse sammen om min pik. Den bevæger sig i takt med mine stød. Jeg tager wanden* igen og sætter den på hendes klitoris. Hun begynder at skrige igen. Denne gang glemmer hun at spørge om lov. Hun kommer uden at få min tilladelse. Hun kan ikke holde orgasmerne tilbage mere. Hun vrider sig i ekstase. Hendes krop er varm og svedig. Jeg tager godt fast i hendes hofte for at kunne støde helt i bund i hende. Hendes fisse føles så stram om min stive pik. Jeg kan ikke holde min udløsning tilbage længere. Min pik eksploderer op i hende. Vores kroppe smelter sammen i en svedig knude af arme og ben, der er flettet ind i hinanden. Jeg lægger hele min kropsvægt ned over hende. Hun ligger på maven, og jeg oven på hende. Jeg kan smage hendes salte sved og dufte hende. Min pik glider ud af hende, og jeg lægger mig ved siden af hende. Betragter hende. Hun ligger med lukkede øjne. Helt stille. Prøver at trække vejret roligt igen. Hun kommer stille og roligt tilbage til mig. Hun åbner øjnene lidt og smiler.

”Er du okay?” spørger jeg hende.

”Mmm…”, svarer hun med et lille smil. Jeg sætter mig på knæ over hende. Løsner manchetterne*. Tager halsbåndet* af hende. Så tager jeg fat i buttpluggen*. Forsigtigt trækker jeg den ud af hende. Hun sukker dybt og smiler, imens hun hvisker: ”Tak. Tak for at du har skabt ro i mit hoved igen”.

På hendes badeværelse vasker jeg mig og buttpluggen*. Kigger mig i spejlet og smiler til mig selv. Det har været en god aften. Går tilbage til soveværelset, hvor hun har trukket dynen op over sig. Hun ligger og smiler, mens hun betragter mig. Nøgen pakker jeg mine ting sammen i kufferten igen. Lyner den til. Så lægger jeg mig for at holde lidt om hende, inden jeg kører igen. Vi ligger i ske. Hun trækker mig ind til sig og hvisker:

”Bliver du ikke og sover her i nat?” Hendes ord rammer noget i mig.

”Jo. Jo, det gør jeg da”.

Læs også den erotisk novelle: Er den pæne pige kommet hjem?

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

DIY: Bodyscrub med citron

Vi udsætter vores hud for meget – sol, vind, varme og kulde – og det er derfor vigtigt,

Rosendahl Design Ikoner

Hvad er Rosendahl Design Ikoner? Rosendahl Design Ikoner – De fleste af os kender Rosendahl og deres smukke

DIY: Lanterner af genbrugsglas

Sommeren går langsomt på held, dagene bliver kortere og aftenerne mørkere. Det er tid til HYGGE! og hvad