Erotisk novelle: Pigen fra Holbæk

GPS’en siger at jeg er fremme om 22 minutter. Regnen falder tungt og dovnet på bilens forrude. Jeg aktiver fartpiloten og lader bilen glide igennem den mørke aften. 22 minutter. Det virker som en evighed. Min utålmodighed kan næsten ikke styres. Jeg tager en tår af min varme americano, koffeinen vil holde mig frisk de næste par timer. Hende, jeg skal mødes med, er en erfaren SUB. På vores første date, gik der ikke længe, inden hun bragte emmet op. Hun ved, hvad hun vil have og især, hvad hun ikke vil have. Så alle grænser og stop-ord er på plads. Hun har masser af legetøj. Derfor har jeg også ladet min lille sorte kuffert blive hjemme i aften. Hun har alt det legetøj vi skal bruge. Andres legetøj er nogle gange det bedste.

Jeg glæder mig.

Da jeg parkerer bilen, er det holdt op med at regne. Den kølige aftenluft rammer mit ansigt og jeg føler at den frisker mig lidt op. Jeg lukker frakken om mig og går over imod etagebygningen. Nr. 35. 1 sal. Jeg kigger på klokken. Den er 20:58. perfekt timing. Jeg ringer på. Kort tid efter kan jeg høre summen fra døren og jeg lukker hoveddøren op. Mit hjerte banker hurtigere end det burde, da jeg går op ad trappen. Jeg ringer på. Hun åbner døren lidt på klem. Jeg kan se de høje hæle. De bare ben. Den lille sorte natkjole. Hendes smil. Hendes blik, der fanger mit. Jeg smiler og skubber døren op. ”må jeg komme indenfor?” Hun nikker, imens hun bider sig i underlæben. Hun træder tilbage, så hun læner sig op ad kommoden bag hende. Jeg træder ind, lukker og låser døren. Jeg går helt tæt på hende. Lægger min venstre hånd om hendes hals. Kigger hende dybt i øjne, mens min højre hånd glider op ad hendes lår. Op til hendes glatte fisse. To fingere glider op i hende. Hun er våd. Meget våd. Jeg drejer hendes ansigt til siden og hvisker i hendes øre. ”Du har glædet dig.” ”Mm mmm” svarer hun bekræftede. Jeg finder hendes klitoris og begynder at lege med den. Hendes vejrtrækning bliver tungere og hun begynder at stønne i mit øre. Hendes muskler spændes. Hun snapper efter vejret. Hun er lige ved at komme. Jeg stopper.

”Ned på knæ” Hun adlyder med det sammen og åbner munden. Klar til at tage imod. Jeg løser mit bælte og knapper mine bukser op. Stikker hånden ned, for at tage min stive pik frem. Jeg når dårlig nok at få den ud af bukserne, før hun tager den i munden. Hun sutter, kysser og kærtegner min stive pik. Jeg tager fat i hendes hår med min ene hånd. Den anden tager fat i hendes kæbe. Jeg presser hendes hoved ned over min pik. Så den går helt ned i halsen på hende. Hendes gag-refleks begynder. Jeg presser igen. Jeg knepper hendes mund, imens at salven drypper fra hendes mund. Hun er god. Hun har prøvet det før. Men det er tydeligt at høre at hun er ved at kløjes i min pik.

Men jeg stopper hende. Vikler min hånd ind i hendes hår og tager fat. Så slæber jeg hendes efter mig. Ind i hendes køkkenalrum. Løfter hende op. Vender hendes rundt. Bukker hende ind over køkkenøen. Med et kæmpe klask rammer min hånd hendes fine hvide balle. Jeg tager fat i hendes hofter og støder min stive pik op i hende. Dybt op i hendes våde fisse. Hendes safter driver ned af hendes inderlår. Hun stønner i takt med mine stød. Jeg stopper. Vender hende rundt. Presser hende op ad væggen. Min hånd lukker sig om hendes hals. Hendes mund står åben, som om hun skriger lydløst. Hendes øjne er spillet helt op. Jeg kigger dybt i dem. Presser min krop ind imod hendes. Jeg presser hendes krop opad. Hun må stå på tæer for at holde balancen. Hendes mørkebrune krøllet hår, står ud til alle sider. Hun stiger mig ind i øjne. Hun ser bange ud. ”Er du ok?” hun prøver at nikke, men min hånd begrænser hendes bevægelse. Så klapper hun to gange på min hånd. Jeg slipper mit tag i hende og hun synker sammen foran mig, mens hun hiver efter vejret. Jeg samler hende op. Løfter hende op på min skulder, og bærer hende ind i soveværelset.

Hun rammer sengen tungt. Hendes lille sorte natkjole* er røget op og jeg kan se hendes fine glatte fisse. Hun kigger på mig og kan se mit begær. I nat er hun min, og jeg kan gøre med hende, hvad jeg vil. Jeg smiler mit lille skæve smil, da jeg åbner hendes skuffe. Den er fyldt med hendes voksenlegetøj. ”husk også den anden skuffe” synger hun nærmest. Jeg kigger overrasket på hende. ”Så der er mere?” Hun bider sig i underlæben, mens hun nikker. Jeg åbner skuffe nummer 2. Endnu mere voksenlegetøj. Kæder. Læderstraps*. Gagballs*. Dildoer i forskellige former og størrelser. Buttplugs. Reb. Masker og blindfoldes*. Alt hvad mine mørke lyster begærer. Jeg tager min blazer af og smører ærmerne op. Nu skal Mr. D på arbejde.

Jeg har lagt et lille udvalg af hendes legetøj op foran mig. Kigger op på hende. Smiler. Tager den sorte maske og går ned for anden af sengen. Kalder hende til mig. Hun kravler ned til mig. Sætter sig på kanten. Jeg giver hende masken på. Strammer båndene omkring hendes baghoved. Tager et par håndjern* op, og låser hendes hænder fast på ryggen. Tager hendes spreaderbar*, spænder hver ende fast til hendes ankler. Fører den ud i den yderste position. Vender hende rundt, og løfter hendes røv, så hun ligger med hovedet nede i madrassen. Jeg tager hendes Doxy wand*. Sætter den i stikkontakten. Tænder den og tester de forskellige niveauer. Den virker voldsom, så vi starter på det laveste niveau. Hun stønner lysten, da den rammer hendes klitoris. Den får lov til at danse på hendes klitoris indtil hun begynder at vride sig. Jeg lægger Doxy fra mig, og tager hendes næststørste buttplug og glidecremen*. Lader den kølige glidecreme falde ned på hendes røvhul. Hun gisper, da den første dråbe rammer. Først kærtegner jeg hendes røvhul med buttpluggen. Presser forsigtigt spidsen ind, men den bliver næsten suget ind. Hun er vant til analsex! Jeg smiler. Tager Doxy op igen. Tænder den og sætter den på mellemste niveau. Lader den finde hendes klitoris igen. Hun stønner af nydelse. Jeg må kæmpe for ikke at hive min stive pik frem igen og kneppe hende, som hun ligger der. Hun vrider sig mere og mere. Stønner og tigger om jeg skal kneppe hende.

Endnu en gang dykker jeg ned i hendes skuffer. Finder den største flogger*. Svinger den hen over hendes fine hvide baller. Først kontrolleret, men så vildere og vildere. Hendes baller skifter farve til let lyserøde. Men efterhånden, som slagene bliver voldsommere og voldsommere, skifter hendes baller farve til mere mørkerøde. Hendes lyde fortæller mig at hun nyder det og der er ikke kommet noget stopord fra hende endnu. Jeg finder hendes spanskrør frem. Tjekker dets spændstighed. Kigger på hende. Hun ligger klar til at tage imod alt hvad jeg vil gøre ved hende. Sikre mig et fast greb om det tynde spanskrør. Trækker armen helt tilbage. Spanskrøret suser igennem luften. Det rammer hendes balle med et højt klask. Hun trækker sig, og lægger sig fladt på maven. Jeg kan høre på hende at den her gjorde ondt. Hun løfter røven igen og hvisker: ”Igen”. Spanskrør, flogger, og doxy. Det hele bliver brugt på hende, på skift. Jeg skifter mellem hendes smerte og hendes nydelse. Hendes baller er mørkerøde med sorte striber.

I hendes skuffe finder jeg hendes største buttplug. Smører den ind i glidecreme. Bytter den ud med den hun har oppe i sig. Hun gisper og nyder tydeligvis hvordan den fylder hendes røv ud. Lægger håndjernene. Så tager jeg resten af mit tøj af og sætter mig på knæ foran hende. Fører hendes hoved op og grådigt finder hun min stive pik. Hun sutter den mens hun kærtegner mine nosser. Jeg tager Doxy wanden og lader den danser ovenpå buttpluggen. Da hun presser mig bagover, så jeg må sætte mig på røven og lægge mig bagover. Hun lægger sig imellem mine ben, der ligger i et stort V. Så løfter hun mine ben. Spytter på sine fingere, og med hendes våde fingere kærtegner hun forsigtigt mine nosser. Men hendes fingere bevæger sig om imod mit røvhul. Mens hun sutter min pik, masserer hun også mit røvhul. Hendes finger presser på. Jeg giver efter. Slapper af og hendes finger glider ind i mig. Hun sutter min stive pik, imens hendes finger glider ind og ud af mit røvhul. Indtrykkene! Stimuleringen! Mine øjne glider bagover. Jeg vrider mig. Griber fat i lagnet, for bare kunne holde fast i noget. Jeg stønner. Jeg vrider mig. Min verden kører rundt. Hun stopper med at sutte, og jeg kigger ned på hende. Hun kigger op på mig. Hun smiler. Så kysser hun min pik og hvisker: ”Vil du ikke nok tage mig i røven?” Hun vender sig rundt, så jeg kan tage buttpluggen ud. Jeg stiller den fint på natbordet, ved siden af sengen. Hun har igen lagt sig med ansigtet i madrassen og røven oppe. Med den ene hånd tager jeg fat i hendes hofte. Den anden tager fat om min stive pik. Jeg presser den forsigtigt mod hendes røvhul, men den glider let indenfor. I det samme stønner hun højlydt. Jeg begynder at støde dybere og dybere i hendes røvhul. Indtil jeg ikke kan holde mig tilbage mere. ”Jeg.. jeg …Jeg kommer… ” råber jeg udover hende imens min sæd eksploderer op i hende. Jeg sunder mig et øjeblik. Tager Doxy wanden, og sætter den til hendes klitoris, mens min stadig stive pik er oppe i hende. I løbet af få sekunder, kommer hun. Hun skriger hendes orgasme ud i rummet. Igen og igen. Svedige og udmattet falder vi om på sengen.

Da jeg kommer tilbage fra badeværelse, hvor jeg har vasket min pik. Ligger hun stadigvæk på sengen og smiler. Jeg lægger mig ved siden af hende. Holder om hende og spørger: ” Hvordan har du det?” ”fantastisk” Svarer hun. ”Det er som om jeg svæver midt i rummet. Midt imellem sengen og loftet” Jeg smiler og svarer: ”Er du klar på runde 2?”

Læs også: Hans 6 favoritter, sexlegetøj for par

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

DIY: Fyrfadsstager med sommerlook

Sommeren er over os, og ENDELIG blev det tid til grill, strandture og lune sommeraftener på terrassen. Sidstnævnte