Erotisk novelle: Piloten

Hendes jagt på den dybe smukke connection, hvor hun kunne være tro mod sig selv, have tillid, give slip, uden det var dominansen som var omdrejningspunktet. Et safe place uden der skulle sættes label på, men en connection, der både gav hende en enorm ro, men på en eller anden måde også fremprovokerede hendes usikkerhed, følelsen af at være til besvær eller ikke være god nok. Hendes egne indre dæmoner fra barndommen, men her kunne hun give sig hen, hun mærkede en tillid til bare at give slip som aldrig før. Hvad var det? Hvem var det, eller var det hende selv, som er kommet langt på hendes egen rejse, efter hendes skilsmisse? Hun vidste i hvert fald, at hun mærkede sig selv, som hun aldrig nogensinde havde gjort. En relation, det var bygget på få dates, men intense og længerevarende dates.

Hvem var ham der kunne få hele hendes følelsesregister i gang, men allervigtigst give sig sådan hen, give slip bare ved at kigge hende dybt i øjnene, og et lille klem omkring hendes hals. Et punkt han lærte tidligt hos hende, han læste hende som ingen havde gjort før. Hun var overrasket, denne pæne mand på tinder, en smule reserveret, og brugte ordet introvert overraskede hende. Efter mange ugers kommunikation via beskeder, dybe og tætte samtaler om alt; oplevelser, tanker og hun havde endda delt hendes lyster via hendes noveller. Hun var nervøs for hvordan han reagerede, men han havde den samme tankegang som hende.

Det resulterede i, at pludselig en søndag aften – spontant – sad denne mystiske mand i hendes sofa. Kyssende var dybe og intense. Hun fik en kæmpe respekt for ham, han havde besluttet sig for ikke at kneppe hende den første aften – det skulle vente, i stedet smeltede deres kroppe sammen i en dyb søvn, og hun mærkede hans stærke hænder. Lige så meget et fast greb han havde, da han kort mærkede hendes stramme balder, samtidig så forsigtig var han.

Hun var så tryg i hans arme den nat.

Hun måtte have mere af piloten, mærke hvad han kunne med hans dominante sind, som hun fornemmede lå latent hos ham. Få ham til at give slip som hende, for hun mærkede han havde det i sig, men allermest havde han omsorgsgenet til den aftercare, som hun ofte manglede, en kombination hun elskede.

Hun var en handlekraftig ung kvinde, så han bankede allerede på døren fredagen efter. Hun åbnede op, kun påført den strammeste nederdel, som kompletterede hendes smukke røv så godt. Den smukke blonde body, der gav hendes bryster en dyb og smuk kavalergang. De store fyldige læber var markeret med en smuk mørke lilla farve.

Han observerede hende kort, kyssede hende intenst, han var tilfreds. Smed tasken i gangen, og bad hende klæde sig af, men stiletterne skulle blive på. Han placerede hende i sengen, og bad hende onanere, imens han sad på hendes skammel i gangen og nød synet af hende. Hun så hvordan han smilede, og hun var så afslappet og fri i hans selskab, var ikke flov, hun gav slip.

Leder du efter det allerbedste sexlegetøj? Find det her! Legetøj til kvinder, mænd og par, som har vundet forskellige tests og awards i Danmark og udlandet. *

Han nærmerede sig, kyssede hende forsigtig op af hendes inderlår, nærmerede sig hendes klit, slikkede hende, mærkede hans tunge lege med hendes klit, nydelsen spredte sig i hendes krop, lydene fra hendes mund blev kraftigere. To fingre nærmere sig hendes våde fisse, gled op og legede med hendes g-punkt, han vidste hvad han lavede. En orgasme byggede sig op, hun havde også gået og været liderlig hele dagen, så der skulle ikke meget til. Hendes lyde blev kraftigere, hendes krop rystede, og hun vidste, at hendes krop ville eksplodere i den lækreste sprøjteorgasme om lidt.

Han lod hende lige få lidt tid til sig selv, inden han kneppede hende hårdt, og ligesom han havde lyst til. Mærkede hendes stramme fisse omkring hans pik. Hun gav slip, og de fandt deres rytme. Han trak sig ud, vendte røven i vejret og bad hende slikke hans røvhul, det tændte hende, samtidig med han legede med sig selv. Hendes liderlighed blev igen kraftig, og hun måtte lege imens hun lå der med hendes tunge oppe i ham. Han nåede klimaks, og sprøjtede hans lækre sperm ind i hendes mund. Desværre var det for mørket til at han kunne se hende lege med det.

Han mærkede, at hun ikke var mættet, det var ikke sidste gang i deres bekendtskab, hun fik hvisket i øret: ”din umættelige, lille, unge, jyske tøs” Hans fingre gled ind i hendes stadig våde fisse, legede med hende, og hun mærkede endnu en kraftig orgasme bygge sig op i hendes krop, kunne ikke være i sig selv. Hun brølede endnu en lækker sprøjteorgasme ud af hendes mund.

Hun smilede til ham, og fik sagt tak.

Hun mærkede hvordan deres kroppe smeltede sammen den nat, noget hun ikke havde oplevet med nogen anden. Deres vinkler passede sammen, hun lå ikke uroligt, som hun plejede. Hun vækkede ham næste morgen med et dejligt langt blowjob, med hendes dejlige jyske læber, omkring hans stive pik.

Hun besøgte ham få uger efter i hans smukke villa, hun glædede sig til deres gensyn. Hun følte de kunne tale om alt, hun kunne få lov til at være sig selv. Hun følte ikke hun skulle tilpasse sig, skjule hendes tanker eller lyster. Hun kunne snakke frit om alt fra swingerklub – til hendes afdøde far, der var plads til hende. Dog kom hendes ubevidste sind til tider på prøve, da hun havde svært ved, at læse hans signaler.

Han havde ikke lagt op til leg fra starten af, denne gang, men i stedet for, så nød de aftenen med god mad og lange samtaler, til sent ud på aftenen. Hun var træt efter en lang dag, da hun lå i hans sofa, med ilden fra kemien i baggrunden. Hun vågnede dog, da han efter en lille stilhed spurgte; “Vil du endelig gerne kneppes i aften?” Hun blev straks blød i knæene, og kravlede over til ham i den anden ende af sofaen, med det største smil, og de sødeste hundeøjne.

Han sad der med et smørret grin, og vidste, at der ikke skulle meget til, at gøre hende våd imellem benene. Inden de var på vej ned af den smukke trappe til soveværelset, skubbede han hende op ad væggen i gangen på 1. sal.

Han tog fat om hendes hals med fire fingre, han vidste hvilken effekt det havde på hende, hun slap tankerne og gav sig hen. To fingre fra hans anden hånd kørte op langs hendes inderlår på hendes strømpebukser, bevidst forbi hendes trusser, kun med en lille berøring, som fik hende til at sukke, og higede efter mere. Hun havde den aften påført sig den smukkeste tætsiddende sorte kjole. Han kørte fingrene uden på kjolen, langs hendes hofter, hen over maven, små cirkler omkring hendes bryster, længere op til hendes mund, hvor han stak dem langt ind. Han kunne se i hendes øjne, hvor villig hun var til bare at blive kneppet og taget dybt i munden. Han hviskede; om lidt bliver disse fingre erstattet af min stive pik.

Han tog fat i hendes lange, flotte hår, hev hende hen mod trappen, og trak hende i håret ned af trappen. Normalt ville hun tænke, at dette var ydmygende, men hun havde tillid til ham, og hun havde givet slip. Han stoppede op, kyssede hende intenst, og vendte hende om så hun stod med ryggen mod hans stive pik. Et fast greb om hendes hals, og samtidig trak han op i hendes kjole, hvorefter han gav hende smæk, på hendes flotte runde balder. Hun vidste han ikke var sadist, og at det ikke tændte ham, men han mærkede, at hun blev mere villig. Han klædte hende af, og trak hende med ud på badeværelset, placerede hende på gulvet, og han kunne se, hvordan hun higede efter at sutte hans pik, så tårerne løb ned ad hendes kinder, og hendes smukke make-up blev ødelagt. Hun vidste, at han elskede, når hun suttede hans pik, han roset hende ofte for det.

Han gik meget op i renlighed, sammen fik de et bad. Han var forsvundet ovenpå i nogle få minutter, hvor hun udnyttede chancen, og satte sig knælende foran det store spejl i soveværelset, og ventede på ham.

De nød begge synet i spejlet, da han forsatte hvor han slap på badeværelset, nemlig at deepthroat hende. Hun kunne følge med i spejlet, og så hvor dybt han tog hende i halsen, imens han holdt hende i håret. De fik øjenkontakt.

Leder du efter lækkert, billigt sexlegetøj af høj kvalitet til en ekstra god pris? Find det ved at trykke her!*

Han hev hende op, og placerede hende i sengen med hovedet udover kanten og fortsatte. Han bad hende om at lege med sig selv imens. Hun var tændt og liderlig. Hun mærkede, hvordan hendes klitorisorgasme byggede sig op. Han kunne mærke det på hende, satte hende på alle fire, og kneppede hende bagfra, imens de begge kunne se deres akt i spejlet. Han tog hende dybt og hårdt, imens hun legede med sig selv. Det tændte dem begge, at få øjenkontakt i spejlet. Tempoet steg og deres orgasmer pressede på, de faldt sammen i sengen i et stort brøl. Han smilede, og hun kravlede ind til ham. Ordene var få, før de begge lukkede øjnene, og faldt i en dyb søvn, tæt sammenkrøllet.

Hun vågnede selvfølgelig liderlig næste morgen, men hun mærkede også, at han ikke var klar til at kneppe hende. Hun gned hendes fisse op ad hans ben, og igen gav han hende ordene: “så kom for mig din lille, umættelig, unge, jyske pige”. Hun gav slip, og gav sig selv to skønne orgasmer. Hun kyssede ham, og listede op ovenpå, for at lave morgenmad til dem.

Hun vidste ikke hvad det var han gjorde ved hende, men hun var konstant liderlig med ham i nærheden. Hun elskede deres morgner sammen, for de sad længe sammen og snakkede om alt og intet. Klokken blev altid langt op af formiddagen, inden de pakkede sammen. Hun mærkede hendes egne safter på barstolen, de var løbet igennem den fine, blonde natkjole. Hun smilede til ham, og han bad hende om, at sætte sig på hans skød. Hun følte sig så tryg i hans arme. Han trak hende tættere ind til ham, imens de observerede rådyrene i haven. Hun mærkede glæde – var det begyndende følelser for denne mand, som var en del år ældre end hende? Eller var der en tryghed og tillid, hun aldrig havde oplevet før, der forførte hende?

Hendes safter løb stadigvæk ud ad hende. Hun mærkede efter med hendes fingre, og smagte på hendes egne safter, imens hun sad der op af ham. Hun mærkede igen efter, og lod ham smage. Hun hviskede: “hvorfor er det, at hun var så forbandet liderlig med ham omkring hende?”. Han løftede hende op med hans stærke arme, bar hende ind i sofaen, hvor han slikkede hende, indtil en dejlig klitorisorgasme fyldte hendes krop. Han tog hende efterfølgende blidt, roligt og intenst. Hun elskede kombinationen mellem det kinky og bløde.

Hele vejen hjem til Jylland, sent den eftermiddag, smilede hun. Hun ville se ham igen. Hun mærkede også, at han ville se hende igen, selvom han aldrig satte ord på det. Dette gjorde hende så usikker, det påvirkede hendes indre barn, for var hun god nok til ham? Pressede hun på? Hun søgte jo hellere ikke en relation, hvor der skulle sættes label på. Hun dog følte samtidig, at hun var utålmodig. Hun ville være fri, men hun ville også det han gav hende.

Hun huskede, hendes dumme kommentar inden hun gik ud ad døren, så slap han for hende. Han rynkede på næsen. Disse ord var kun for at beskytte hende selv, for hun vidste jo afvisningen kom om lidt, det var hun jo så vant til.

Ugerne op til de sås igen var lange for hende, hun følte ikke hun fik det, som hun havde behov for, hun følte ikke at hun blev prioriteret, eller at der blev taget initiativ. Hun kunne ikke være i sig selv, så hun var ærlig, og skrev til ham, at hun havde lyst til at se ham, det var gengældt, og allerede et par dage efter, var han på vej til hende igen. Han overholdt altid deres aftaler. Han aflyste aldrig, selvom hun var nervøs for det. Kun fordi kontakten op til deres møde var minimal.

Hun higede måske for meget efter hans opmærksomhed, blev omklamrende, men det hun oplevede når han var her, føltes som noget hun aldrig havde oplevet før.

En time før hans ankomst, modtog hun en sms, meget uvant fra ham. Er hun klar? ETA er 16.25. Han forventede hun lå nøgen i sengen med stiletter, klar til anal med hendes butt plug* placeret i hendes stramme røvhul, og legende med hendes lilla rabbit*. Hun tænkte pis, for hun havde lige påført sig det smukkeste lingeri med hofteholder*, små trusser* og selvsiddende strømper*.

Her lå hun og legede med hendes lilla rabbit i hendes våde fisse, da døren gik op, og hun hørte hans skridt. Hun fortsatte med det hun var i gang med, hun kiggede først op efter et lille stykke tid. Der stod han, den flotte mand, afslappet op ad hendes væg og observerede hende. Det var det lækreste syn længe, hun blev bare endnu mere tændt, og klar til at mærke ham igen. Han bøjede sig ned og kyssede hende på sengen, tog over med den lilla rabbit*, og lod hende få en lang og intens orgasme. Han fjernede butt pluggen *og kneppede hende i hendes stramme røvhul, imens hun legede med hendes magic wand* på hendes klit. Intens rullede en ny og kraftig orgasme ind over hende.

Hun vidste hvad han elskede, han elskede hun slikkede hans røvhul og nosser, og det gjorde hun, indtil han brølede hans orgasme ud i soveværelset.

Som altid havde de en fantastisk aften, stille og rolig. Måske nogle gange lidt Hr og Fru Danmark, men denne aften med en twist, da han fik et lækkert blowjob under landskampen. Hun kunne faktisk godt lide Hr og fru Danmark i hans selskab. Hun elskede deres kombination af lækker sex, dybe samtaler, ro og tryghed.

Hun begyndte at mærke, at hun manglede mere fra ham, hun var nervøs for at åbne op, for hendes følelser. Hun følte ofte, at han gav hende lidt – og så tog hun lidt mere – og han trådte i stedet for to skridt tilbage. Var han usikker? Eller ville han hende ikke nok?

Svaret ville leve i en uvished, som er okay.

Dette var det sværeste hun nogensinde havde gjort. Hun havde mødt ham for tidligt i hendes rejse. Han var blevet hendes ”afhængighed”, hun gav ham ikke plads eller den frihed han måske havde behov for. Hun åbnede hendes hjerte, holdt fast i de gode ting han havde vist hende, men angsten for at blive afvist og ikke blive imødekommet var en smerte hun havde kendt hele hendes liv. Hun søgte hans nærvær, som hun længsel efter, ligesom hun søgte hendes mors kærlighed og nærvær som barn.

Hun kunne ikke læse hans signaler, som gjorde hende bange. Hun skulle lærer denne angst var en del af hende, men hun havde lært så meget i denne relation. Hun følte sig stærkere, hendes ro havde også skænket sig. Hun vidste hvordan det føltes at stå udefra og kigge ind på hendes åbne hjerte. Hun vidste hvordan hun skulle omfavne hende selv og kærligheden der ville komme.

Hun vil aldrig fortryde denne tid sammen, han havde vist hende hvad hun søgte. Han havde fået en speciel plads i hendes hjerte, deres møde var på hendes allermest sårbar tid i hendes rejse. Det gjorde hun sugede alt hvad hun kunne få. Hun var bange for at miste igen, føle sig alene eller ikke være god nok. Hun ser det tydeligt, når hun står her i lyset for enden af tunnellen. En styrke hun længe ikke har haft eller følt.

Hun kunne også stadigvæk have dage, hvor hun savnede bare at hører ordene, hvor ser du godt ud, mærke en berøring, et kys på kinden, hans lyst til hende, et kram, for hun mærkede hendes lyst til ham. De kunne tale om alt, men følte også de skubbede hinanden væk. Deres egen usikkerhed vandt. Men hun havde lært, hvordan tillid følelse.

Tak. Farvel eller på gensyn, mange kram C

Læs også: Er den pæne pige kommet hjem?

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Sofabord – IKEA hack style

Jeg har lavet vores nye sofabord med udgangspunkt i et eksisterende IKEA produkt – et såkaldt IKEA hack.

Snickersnitter (hjemmelavede)

Herlige snickers-snitter som er nemme at lave og som bare smager såååå skønt. Du får en blød bund