Erotisk novelle: Min mand troede, at jeg skulle til yoga

Hun listede sig ud af sengen tidligt søndag morgen. Hun vidste jo ikke hvornår hun skulle stå til rådighed for hendes Hr. Informationen aften før lød på, at hun skulle køre når han vågnede. I sengen ved siden af, lå hendes mand helt uvidende om, hvad hun skulle. Heldigvis havde han fået et glas vin for meget dagen før, og lagde ikke mærke til at hun gik i bad, barberede hende fisse, og tog en lækker make-up på.

Tasken var pakket dagen før, med det tøj hun vidste, at hun skulle skifte til i p-kælderen, inden hun igen skulle køre videre. Denne gang havde hun valgt en super kort og ternet nederdel, og en smuk sort top. Trusserne vidste hun godt skulle blive hjemme.

Morgen rundstykkerne stod på bordet klar til når ungerne vågnede, klar til at de kunne få en dejlig start på søndagen. Hun vidste hendes formiddag blev interessant.

Der stod hun i p-kælderen, og håbede på at hendes nabo, som var en ældre herre, ikke skulle dukke op imens hun stod der totalt blottet, men tanken tændte hende dog også en smule.

Instruktionerne tikkede ind på telefonen, han kunne se på hendes snapkort, som hun delte med ham, at hun var på vej. ”Spred benene TØS”, hiv op i nederdelen, så mændene i lastbilerne kan se hendes blottede fisse, fornemme hvilken lille utro ”SLUT” hun var. Det gjorde noget i hende, indtil 17 km før ankomst til destinationen, her kom tankerne og uroen op i hendes krop, tvivlen, og usikkerheden om hvad der skulle ske. Hun håbede nogle kiggede ned på hendes spredte ben, men i stedet tog hun sig selv i, som han havde bedt hende om, at stønne og føle hendes fisse, imens hun klemte, ja – I hører rigtigt, om hendes buttplug*, med den fine diamant der sad i hendes røv.

Ankommet. Der sad hun i bilen, på en fuld parkeringsplads, og hvad skal hun her?

Hun ventede på ham, nervøs, usikker – og tiden føltes lang. Hvornår kom han? Hun skulle jo også hjem igen, yoga kan jo ikke tage en halv formiddag, og starten på en eftermiddag. Hvornår ville hendes mand ringe?  Eller sende en besked hvor hun var, selvom hun havde fortalt ham det 3 gange. Han lyttede aldrig, var ikke til stede, hverken for hende eller børnene.

Men der kom han gående, helt afslappet, og hun følte sig igen ved siden af. Vejen til endestationen, hvor hun vidste de skulle lege, var lang og kringlet. Hun gik bagved ham, igen helt usikker og med blikket i asfalten. Hun kender også sig selv, sådan ville hun normalt ikke gå, hvis hun vidste hun så godt ud.

Han havde en eller anden form for magt over hende, noget som hun ikke kunne beskrive, samtidig med han kunne fremprovokere hendes frygt, kunne han også give hende ro og selvsikkerhed. Det var følelser som forvirrede hende meget.

Sinful – Bedre sex med sexlegetøj*

Der stod hun i et fremmed hjem. Hvor var hun? Det var et hjem, trygt og med dagligdagsting i forhold til sidst. Hun kunne mærke det gjorde hende utryg. Hun kunne ikke finde hendes indre tøs, hun stod jo allerede af 17km før destinationen. Måske det havde været bedre for hende at være i trygheden fra sidst? Men hun vidste jo også godt det handlede om, at han tog hende ud på dybt vand, væk fra det vante og tog kontrollen. Hun vidste jo også godt, at han denne gang ikke ville være så sød som sidste gang de var sammen.

Allerede ved første ordre, frøs hun, kunne slet ikke finde tøsen eller mærke fissen. Tankerne fløj omkring hende, men heldigvis hjalp han hende, og det kom lige så stille, men hun kunne slet ikke slippe kontrollen, ligesom hun kunne sidst.

Tankerne og tøsen skiftedes til at tage over. Han lærte hende 3 positioner på deres sidste møde, men nummer 2 var helt væk, hjernen var slået fra, ligesom da hun skulle på motorvejen, her var hun på vej nordpå i stedet for syd – Hvad skete der?

Hun prøvede at tage kontrollen.

Hun sad på knæ foran ham, han havde behov for, at hun suttede hans pik, og se hendes savl løbe ned ad hendes fine lille mund og hage. Se forvandlingen i hendes ansigt, den pæne piges perfekte make-up, forsvinde langsomt sammen med hende. Her begyndte der at dukke et brugt ansigt op, noget der tændte ham. Denne gang nød hun at have hans pik i munden, og tog hende selv i at nyde det, men alligevel gik det galt, da hun lod tankerne tage over og ville præstere. Savlede udover ham og i sengen, ikke noget han synes om. Hun måtte i gang med at tørre op efter hende selv, imens han sad der og observerede hende.

Det føltes så ydmygende.

Han var hårdere ved hende denne gang, hvis hun talte om at hvordan hun blev mundkneppet sidst, var det ingenting i forhold til denne gang. Han tændte på at skulle kneppe hende i hendes lille beskidte pikmund. Hun kunne ikke få luft, mærkede savlet presse på, men han havde fuld kontrol over det. Hun var tøsen, og hun lod sig give hen – lod ham tage hende dybt i halsen.

Når han stoppede, og hun skulle have luft, kom der mere og mere savl med op. I starten lod hun tanken falde: “Hvad med hende tøj?” Da han tog hende så langt nede i halsen, at hun bøvsede, da han trak sig ud, og det dybeste tykke savl fra hendes bagerste hals, løb ned ad hendes mund, øjnene løb i vand og mascaraen sviede i hendes øjne. Hun fornemmede, at hun lignede en brugt ”ludertøs”. Den fornemmelse bekræftede han, ved at tage et billede af hende, hun kunne slet ikke få sig selv til at kigge på det. Hun lignede noget, som hun slet ikke kunne beskrive, men det tændte ham. Hvorfor? Følelsen af ydmygelse begyndte at melde sin ankomst i hendes krop, den blev ikke mindre, da han begyndte at filme hende, og hun skulle sætte ord på hvilken ”utro og beskidt lille tøs” hun var, det var så forkert.

Samtidig lod hun sig rive med af liderligheden, og acceptere at se nogle af hans andre tøsers videooptagelser. Liderligheden blev igen overtaget af randen til for meget ydmygelse, hvordan kunne de udstille sig på den måde? Lade sig så meget ydmyge, men hun var hellere ikke i tvivl om de var gode til at spille deres ”roller”. Hun mindede sig selv om, at det var en ”rolle”, og de nød det jo. Hun måtte vende hovedet væk i nogle få sekunder, hun var overvæltet. Hendes lille hoved kunne ikke rumme det. Hun følte så meget ydmygelse, men følelsen, der kommer efter han havde kneppet hendes lille stramme røv, gav hende den ene orgasme efter den anden, til hun ikke kunne mere. Den følelse kan ikke beskrives, kroppen er helt tung, og den indre ro, hvor hun glemmer alt om tid, sted og ydmygelse, for en stund.

Han ville gerne have hende ned og ligge på ryggen på yogamåtten, på det kolde gulv, men inden da, ville han sikre sig, at hun havde fået hendes legetøj med. Hun måtte kigge ham i øjnene og indrømme, at hun havde glemt det. Var det bevidst? Var det for at se hvad straffen ville være? Ville hun teste hendes egne grænser?

via GIPHY

Hun kom ind over knæet, og der kom de første slag på hendes runde røv. Hun gispede ikke så meget som sidst, hun nød det en lille smule, og smilede inde i sig selv. Der lå hun nu på gulvet med benene i vejret, hendes buttplug* i røven og blottet fisse mod ham.

Han fjernede buttplugen for erstatte den med hans hårde pik, men første mærkede han det stramme om hans finger, inden han trængte pikken op. Hans lille hilsen til hende, for at prøve at diktere hendes ønsker. Denne gang følte hun ren nydelse, det at mærke ham dybt oppe i hendes forbudte hul., og her efterlod han den første sperm den dag.

Hun fandt roen mens hun lå der, alt imens han skiftevis legede med hendes fisse og røvhul. Det var pirrende, orgasmerne rullede ind over hendes krop, men kun når hun fik lov til at komme. Det gav en orgasme, som hun troede, at hendes krop ikke var i stand til at give hende.

Hun skubbede hendes krop væk, kunne ikke være i sig selv, en blanding af nydelse og forvirring. Han fortsatte, her blev det hendes stramme røvhul, der kom i fokus, igen måtte hun spørge om lov til at komme, men orgasmen skulle komme fra hendes røv. Hvordan var det muligt?

Han gav hende tilladelse, efter han havde talt ned, det var svært for hende at kontrollere på kommando, noget der nok krævede læring. Han fandt igen et punkt i hendes røv, hvor han kunne fylde hendes krop med nydelse, men her måtte hun sige nej, for nu kunne hun ikke mere. Han mindede hende om, at man ikke sagde nej til sin Hr. Han gjorde hvad han havde lyst til, han ejede hendes sind – og hendes krop.

Der sad hun halvt oppe, med et kæmpe grineflip, se ham med en rød gummihandske på hans ene hånd, fortælle hende om hun nogensinde havde haft en hel hånd oppe i hendes smukke fisse. Den mørke plet i loftet blev hendes fokus punkt, hun fandt roen, og vejrtrækningen havde lært hende. Han arbejdede sin hånd ind i hendes fisse, mindede hende om, at hun kunne komme til at komme, men hun skulle huske at spørge om lov – og takke ham. Smilet i hende bredte sig.

Første spytklat landede i hendes mund, mens hun sad mellem hans ben, lænede sig op ad ham. Hun sad med let spredte ben på hendes runde røv, han med hans pik i den ene hånd, og strø hende en gang imellem hen over håret med den anden. Hun var afslappet, og lidt brugt. Så forkert det føltes i hendes hoved, at han spyttede hende i munden, så rigtigt reagerede hendes fisse, som blev mere og mere tændt og våd. Hun tænkte ikke, mens hun sad her roligt og tog i mod. Liderligheden spredte sig i hendes krop. Hun begyndte at higer efter at mærke og sluge hans spyt i hendes mund. Hun legede med hendes klit, stønnede og tiggede om, at mærke mere i hendes mund. Hun kunne se det også tændte ham, at hun bad om hans spyt. Han stoppede, hun fik ikke mere før hun var kommet. Hun havde så svært ved det på kommando, men var så liderlig. Det sværeste for hende, at han ønskede hun satte ord på, talte beskidt, men liderligheden spredte sig, og hun var tæt på klimaks, hun kunne se spytklatten i hans mund, hun kunne ikke være i sig selv, hun havde behov for det. Hun kom, takkede ham og modtog hans spyt, efter hun havde tigget og talt beskidt.

via GIPHY

Hans lille beskidte sperm container, som han kaldte hendes mund, skulle denne gang modtage hans sperm. Hun suttede hans pik, han satte hende på knæ, hev hendes hår tilbage og mundkneppede hende. Hun lukkede øjnene, det gik så stærkt og kraftigt til. Hun havde svært ved at kigge på ham samtidig, som han ønskede.

Hun mærkede en lille smule liderlighed, og han kunne se det på hende, han kunne læse hendes krop. Han var så langt nede i hendes hals, tungen ude mens hun legede med hendes klit. Han beordrede hende til at komme før hun fik hans sperm. Hendes indre tøs var ikke lige så liderlig efter hans sperm, som efter hans spyt, hun havde svært ved at bede om det. Men hun kunne mærke hun gerne ville have det, også fordi hun var en smule træt, hendes mund var brugt, og havde bare behov for det. Liderligheden var ikke stor nok til at sætte ord på hendes behov for smage ham.

Han var ikke færdig med hende, efter han kom i hendes mund, hun fik lov til at lægge om hans ben, få ro og finde hendes anker, inden havde behov for at finde sin indre sadist, og smække hende med hans redskaber. Hun frøs, han ville sørge for hun fik varmen tilbage i hendes kolde krop. Han kunne mærke frygten i hende, og han nød det.

Hun var nervøs, hvor ondt ville det gøre? Hvilke redskaber ville han bruge? Hun lå der med brystet mod sengen, knæene på gulvet, struttende røv og med svajet ryg. Hun fornemmede han var sød ved hende, da det hele var nyt for hende. Hun lukkede øjnene, fandt hendes mørke, og nød at ligge og tage i mod. Måske han havde ret? Var det, det hun havde behov for?

Han ville gerne høre hende pibe, men hun havde forventet mere smerte, og mere piben fra hendes mund. Hun nød kærtegnene inden de sviende baller, kærtegnene efter pusten fra hans mund, efter et par slag på hendes runde, nu varme baller. Hun nød at mærke hans fingerspidser ned langs hendes ryghvirvel inden næste slag.

Hun vidste stadigvæk ikke hvilke redskaber han brugte, men lige nu var hun ligeglad, var helt rolig. Han forsvandt, og hun hørte han satte noget i stikkontakten, her kom frygten for hvilken smerte der nu skulle påføres hendes krop. I stedet var det en vibrator, der kærtegnede hendes klit. Hun mærkede orgasmen trænge på, og fik lov til at komme, fik sagt tak. Hun skubbede kroppen væk, som hun plejede, når hun fik en orgasme på klitten, for hun kunne ikke klare 2 i streg, havde hun overbevist hendes egen krop om. Han pressede hende ned mod madrassen, mens hun spjættede, og lod endnu en orgasme rulle ind over hendes krop.

Her lå hun i fosterstilling, foran hans fødder på det kolde gulv. Hun var brugt, men her kunne hun ikke finde roen. Havde behov for at kravle under en varm dyne, eller bare ligge 5 minutter ved hans bryst. Så hun gav hurtigt slip, og krydsede hendes arme og varmede sig, inden hun satte sig op for at klæde om. Han ville ikke have hun tog tøj på, før hun havde gjort legetøjet rent, for han vidste ikke om han måske fik lyst til at kneppe hende igen. Hun kunne ikke lade være med at smile, og tænke “ej vel?”

Men han gjorde jo hvad han havde lyst til.

Hun skiftede tøj, tørrede hendes ansigt af, tog jakken på og tasken over skulderen, og var nu klar til at smutte, som hun huskede hun plejede efter sex, lade være med at se det i øjnene når hun følte sig ved siden af. Det var ham der bestemte hvornår hun kunne gå, så hun stod der, og tankerne var videre på vej hjem til masken, den pæne pige, hvor alle forventede noget af hende. Han kunne se det på hende, trak hende tilbage i tøsens verden ved at tænde hende, og spytte hende i munden. Hvordan kunne dette få den pæne pige til at give slip, og lade tøsen komme frem?

Hendes hoved og krop hang ikke sammen. Han tog sig af hende en sidste gang, spurgte om der var noget hun havde brug for, tankerne var retur og hun havde allermest lyst til et kram, bare blive holdt om et øjeblik. Men hun afslog, nej hun skulle ikke være til besvær for ham. Hun kunne kramme sig selv i tankerne, og lade tårerne få frit løb på vejen hjem.

Hun var overvældet og fyldt.

Dette blev enden på deres rejse, men hendes mørke side var nu en del af hende, og jagten på den dybe, smukke, frække og unikke connection, som hun vidste var muligt i denne verden, den fortsatte.

Det er ikke selve målet der er vigtigt – men rejsen dertil.

Læs også: Du er min, slave

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Februar Favoritter

Hver måned viser jeg mine egne favoritter – og det er ikke nødvendigvis det allernyeste eller fra de

Panini, 3 varianter

Jeg er vild med panini! Super simpelt, hurtigt, lækkert og indbydende… Panini består i bund og grund af

Til ham: 4 frække adventsgaver

Julen står for døren, og det betyder, at det er på tide at tænke på årets adventspakker, hvor

3 sunde opskrifter

Der er gået to måneder siden vi lavede diverse nytårsfortsæt, og du tænkte sikkert, at nu skulle du