Erotisk novelle: Valkyrien

Valkyrier var i den nordiske mytologi gudinder, der blev associerede med krig, smerte og død. Kilder beretter, at de udpegede, hvilke krigere der skulle falde i kamp og tilbringe efterlivet i Odins borg, Valhal. I flere heltesagn og digte optræder valkyrierne også som dødelige krigeres elskerinder. I dem fremstilles de også ofte som kongedøtre. De var en del af en særlig krigerideologi centreret omkring Valhallamytologien, som var opstået i perioden før vikingetiden.

Fyldige beskrivelser af valkyrier kendes fra mange forskellige nordiske skriftlige kilder fra middelalderen, der blev nedskrevet i Island på baggrund af ældre før-kristne kilder. I disse beretninger er de udstyret som krigere og er dygtige rytter.

”Er meget glad for heavy metal, en stærk vilje og en målrettet hånd”.

Den sidste sætning i hendes profiltekst vækker min nysgerrighed, og jeg swiper til højre. It’s a match. Denne norske jente kan åbenbart lide Mr. D.

Første date går med den sædvanlige smalltalk. Lidt om mit arbejde, lidt om hendes arbejde, og hvordan en kvinde fra Norge er endt i Danmark. Efter den obligatoriske ”kemikaffe” vælger vi at gå en tur igennem den mørke by. Hun taler konsekvent norsk, jeg smiler og nikker. Lader, som om jeg forstår alt, hvad hun siger. Det er noget om politik og andre ting, som jeg foregiver at være interesseret i.  Jeg følger hende til hendes bil, og vi krammer farvel.

”Vi kan jo lige skrives ved i morgen”, siger jeg, som det sidste, men jeg ved allerede, hvad jeg vil, og hvad jeg vil skrive. Det her bliver ikke et kæresteforhold. Det bliver en oplevelse.

De næste par dage går med skriverier om forventningsafstemning. Hendes go’s liste fokuserer meget på smerte. Blandet andet skriver hun, at hun kan komme, kun ved slag. Vi aftaler at mødes hjemme hos mig. Hun vil tage et lille udvalg af sit legetøj med.

Hendes ildrøde hår falder ned over hendes sorte T-shirt, da jeg åbner døren.

”Hej, kom indenfor” siger jeg med et forventningsfuldt smil. Hun takker, og træder ind. Vi går ind i min stue. Et par høfligheder.

”Nåh, du ville tage lidt legetøj med”, siger jeg, og viser, at vi ikke er her for at hyggesnakke.

”Ja, jeg har” siger hun på norsk. Hun åbner sin taske, og hiver en læderpisk op. Den er stor, sort og rød.

”Det er godt å varme opp med.” Jeg prøver den ved at give mig selv et par slag på hånden. Jeg vil gerne have en fornemmelse af, hvilken impact den vil have. Ud af øjenkrogen ser jeg, at hun tager endnu en læderpisk op af tasken. Den er helt sort og kraftigere i læderet. Jeg tager den og afprøver den. Den er tungere og impacten virker anderledes på en eller anden måde. Inden jeg når at kategorisere den, hiver hun den næste op ad tasken. Det er en pisk med kæder. Jeg spærrer øjne op. Hun smiler, og virker til at nyde min reaktion. Sådan en har jeg aldrig set før. Jeg når ikke at afprøve den, før hun hiver en kødhammer op af tasken. Hun småfniser:

”Man kan finne mange ting i føtex”. Hun hiver et par fryseposer med buttplugs* og andre småting frem. Jeg kigger på hende.

Se et udvalg af piske her (reklamelink)

”Smid tøjet” beordrer jeg. Hun adlyder, som en god pige. Jeg står og betragter hende, mens hun tager sit tøj af. Hun har gamle blå mærker på de fyldige bryster. På hendes arm er der også mørkeblå mærker. Som hun står der nøgen i min stue, kan jeg se flere blå mærker på hendes krop. De er mindst en uge gamle. Hun har tydeligvis prøvet det her før og endda ofte. Jeg giver hende mit halsbånd på. I aften er hun min.  

Jeg fører hende ind i mit soveværelse. Fortæller hende stop-ordene. Grøn er go. Gul er pause og rød er fuldt stop. Fortæller hende, at hun til enhver tid kan stoppe legen. Hun nikker samtykkende. Jeg beordrer hende op på sengen. Op på knæ. Røven op og hovedet i madrassen. Jeg svinger den første pisk. Den rammer hendes balle med et højt klask. Hun giver et lille gisp. Jeg svinger pisken igen. Lidt hårdere. Hun giver tydeligt udtryk for nydelse. Jeg koncentrerer mig om at ramme med den yderste tredjedel af snerrerne. Næste slag bliver lidt hårdere, og på den anden balle. Hendes baller begynder at skifte farve. Fra hvide til lyserøde, og så til mørkerøde. Hun stønner. Jeg lægger mere kraft i mine slag. Hun stønner højere. Jeg svinger pisken igen og igen og… Jeg stopper for at skifte til den sorte pisk. Den vejer godt til i hånden. Jeg svinger den, og den rammer hendes balle tungt. Hun giver lidt efter for det tunge slag.

”Hvad er din farve?” spørger jeg hende.

”Grøn” svarer hun. Klar til at forsætte. Jeg svinger igen og igen, og hele tiden kraftigere. Hun stønner højere og højere i takt med, at styrken tager til. Der begynder at komme røde striber på hendes baller. Jeg beordrer hende til at tælle slagene, og takke for den nydelse, hun modtager. ”…12, tak Mr. D…. 32, tak Mr. D. 43, tak Mr. D.” Vi når til 50, før jeg stopper.

Jeg stikker to fingre op i hendes fisse. Hun er drivvåd.

”Op at stå!” Hun adlyder min ordre med det samme. Jeg tager fat i halsbåndet og trækker hende over til døren. Tager fat om hendes håndled og klasker hendes hånd op på døren. Front mod døren. Spænder hendes hånd fast i de straps, som er monteret på døren. Gentager det samme med den anden hånd. Hun står og stritter med røven. Jeg tager den tunge pisk. Svinger den over hendes baller. De er helt røde og varme nu. Tæller de lette slag. Ved 50 stopper jeg. Tager pisken med kæderne. Først slag er forsigtigt. Jeg vil se hendes reaktion. Hun giver sig, står op på tæer og stønner i nydelse. Hun kan mærke det. Venter på, at hun kommer ned på flad fod igen. Jeg smiler. Næste slag bliver lidt hårdere. Jeg fører det lidt mere igennem. Igen virker hun til at nyde det. Langsomt øger jeg styrken i slagene. Hun stønner højere. Efter ca. 30 slag stopper jeg. Tager kødhammeren op i hånden. Lader den falde på plads i hånden. Svinger den. Den rammer tungt på hendes højre balle. Hun giver sig.

”Hvad er din farve?”

”Grøn”, svarer hun med det samme. Jeg smiler. Hun mente det virkelig, da hun sagde, at hun var masochist. Jeg svinger kødhammeren igen og igen og igen og…. Pludselig stønner hun:

”Må jeg?…. Må jeg komme?” Jeg kigger lidt overrasket på hende.

”Ja! Ja, kom for mig”, svarer jeg. Hun stiller sig op på tæer og hendes orgasme skyller igennem hende. Hendes ben ryster. Hun stønner tungt.

Den dybe tunge smerte har lige fået hende til at komme. Hun er varmet op og klar. Jeg tager den tunge pisk igen, og begynder at lade slagene falde langsomt ned over hendes baller. Hun vrider sig, og hver gang, hun går op på tæer, får hun en lille pause. Jeg lytter til hendes vejrtrækning. Hver gang hun holder det tilbage, så får hun en lille pause. Varmen breder sig igennem hendes baller. Hun skyder røven ud imod mig. Som om hun tigger om mere. Hun er hele tiden på grænsen mellem smertens og orgasmens nydelse. Der er begyndt at komme striber på hendes baller. Jeg spørger om hendes farve.

”Orange” svarer hun. Jeg stopper og kigger lidt forvirret på hende. Giver hende lidt længere pause. ”Er du klar til at fortsætte?” spørger jeg hende. Hun nikker. Hun hiver efter vejret. Sveden løber ned over hendes nøgne krop. Jeg tager kødhammeren igen. Prøver lidt på den venstre balle, men hun guider mig over på den højre balle. Det er der ”the sweet spot” er. Lige der, hvor vibrationerne i hendes krop rammer helt rigtigt, og hun kommer igen. Denne gang ekser hendes ben under hende, og hun hænger i de to straps. Jeg hjælper hende op på benene igen. Fører hende over på sengen. Hjælper hende op. Vi er ikke færdige endnu.

”Er du klar til at forsætte?” Hun nikker. Hun kan ikke få ordene frem lige nu. Jeg lægger hende på knæ med røven i vejret. Smører en masse glidecreme* ud over hendes røvhul. Stopper op og overvejer, hvilken af hendes buttplugs* jeg skal bruge. Hun virker til at have prøvet det før, og lige nu er hun afslappet efter hendes orgasmer. Jeg vælger den største af dem hun har taget med. Tager den op i hånden. Den vejer godt til, og den fylder hele min hånd. Jeg smiler, for nu må vi se, hvor god hun er. Langsomt kærtegner jeg hendes røvhul med spidsen af buttpluggen. Hun gisper let og holder vejret. Jeg beordrer hende til at trække vejret. Med min venstre hånd presser jeg forsigtigt spidsen ind. Hun trækker vejret dybt og slapper af. Buttpluggen glider let ind i hende og sætter sig, som den skal. Det havde jeg alligevel ikke regnet med. Jeg lader min højre glide ned over hendes drivvåde skamlæber. Leger med hende klitoris. Kærtegner hendes fisse. Lader to fingre glide ind i hende og finder hendes g-punkt. Tager min wand*, tænder den og lader den lege med hendes klitoris. Hendes vejrtrækning bliver mere hektisk. Jeg kan mærke, hvordan hendes fisse strammer om mine fingere. Hun er tæt på. Hele hendes krop spænder op nu. Hun når ikke at spørge om lov, inden hun kommer i en sprøjteorgasme ud over min hånd. Forløsningen høres tydeligt på hende, som hun skriger sin orgasme ud i den lune sensommer nat. Hun kan ikke holde den tilbage. Hele hendes krop skælver. Hun begynder at græde og hulke. Jeg spørger om farven, og hun svarer grøn. Godt, så kan jeg forsætte.

Jeg lægger mig foran hende med spredte ben. Hun tager min pik i munden, og sutter den grådigt. Hun kærtegner mine bløde nosser, mens hun kæmper for at få hele min pik ind i munden. Hun spytter på hendes fingre, og begynder at lege med mit røvhul. Forsigtigt presser hun en finger op i mig. Hun lader den glide ind og ud af mig, mens jeg vrider mig. Hun tager mig helt ud til kanten af ekstase. Jeg stopper hende. Jeg vil ikke komme endnu. Rejser mig. Tager min ridepisk*. Stiller mig bag hende, trækker vejret dybt og fører så min stive pik op i hendes drivvåde fisse. Hendes safter løber ned ad hendes lår. Mens jeg tager hende bagfra, lader jeg ridepisken kærtegne hendes krop. Giver hende slag på ballerne. Hver gang pisken rammer hendes røde baller, stønner hun højlydt. Hendes baller bliver mere og mere sorte af striberne. Jeg lader min hånd glider henover ballerne. Jeg kan mærke, hvordan huden har trukket sig sammen, der hvor pisken har sat sine mærker. Hun vrider sig grådigt på min pik. Jeg kan mærke, at mit klimaks nærmer sig igen. Jeg trækker mig ud af hende. Går om foran hende og lader hende sutte min pik til det sidste. Jeg kommer ud over hendes ansigt og lidt i hendes mund. Hun sætter sig op og smiler. Med fingrene forsøger hun at fange noget af min sæd og slikke det af fingrene.  Så får hun øje på min stadig stive pik. Hun tager fat om den og suger det sidste ud af den. Hendes tunge kærtegner hele min pik. Hun tager den i munden igen og suger til. Hun holder mig fast, mens hun sutter. Hun får mig til at komme igen, inden hun kælent kigger på mig, og slikker sig om munden. Så rejser hun sig og går ud på toilettet.

Vi ligger helt svedige og udmattede på tværs af min seng. Vi smiler begge to. Nusser lidt. Taler lidt om den session, vi lige har haft. Hvad der var godt. Hun er sød, men jeg kan ikke lade være med at få en fornemmelse af, at hun gerne ville have haft det endnu hårdere. Samtidig spørger jeg også mig selv om, hvad det gjorde for mig. Hvad jeg fik ud af det. På den side er jeg imponeret over hende, og hendes evne til at komme, kun ved hjælp af slagene, men jeg føler ikke det rigtigt giver mig noget i sig selv. Hun er helt klart masochist, og finder stor nydelse i smerten. Det kan da være sjovt at lege med smertepåvirkningen, når det er en del af en dom/sub leg med konsekvenser. Men Mr. D er rendyrket sadist?

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Bonussen i, at være bonusmor

Det er ingen hemmelighed, at det er en hård opgave at komme ind i et forhold, hvor der

Indretning på få kvadratmeter

Hvordan skal man indrette sig på få kvadratmeter uden, at det tager overhånd og kommer til at se