Sådan bliver du klar til Black Friday

Black Friday nærmer sig og du hører sikkert flere og flere snakke om det, men hvordan forbereder du dig bedst? Vi giver vores fif til hvordan du overskueligt kan få julegaverne i hus, og samtidig benytte dig af de gode tilbud på Black Friday.

Black Friday: Sådan forbereder du dig

I Danmark starter Black Friday 2020 ved midnat fredag den 27. november. Udsalget er i gang i 24 timer og slutter 23:59 samme dag, altså om fredagen 27. november. Mange butikker kører dog med tilbud hele weekenden og om mandagen, som kaldes henholdsvis Black Weekend og Cyber Monday.

Lav en liste

Lav et overblik over hvem du giver julegaver i år, og be’ derefter om ønskelister inden Black Friday, så du forinden ved hvem du vil give hvad, og ikke selv drukner i de mange tilbud og derved mister overblikket. 

Det kan også være, at du selv trænger til lidt forkælelse? Så er Black Friday måske en oplagt dag til at klikke de dyre støvler hjem – eller de fede jeans, som du længe har drømt om.

Lav en overskuelig liste med de køb, som du gerne vil foretage, så du ikke får købt flere gaver til den ene, og stadigvæk mangler til en anden. Det kan være en god måde at få tjek på julegaverne tidligt, og samtidig få glæde af de sparede procenter, evt til lidt selvforkælelse.

Tjek på detaljerne 

Nu har du et overblik over, hvad du skal ud og have fingrene i, ikke sandt? Husk at det også er vigtigt at have tjek på hvilke størrelser, farver og så videre. Det er så ærgerligt at glemme (det kan jo ske), når nu du er så godt forberedt.

Lav et budget

Det kan være en god idé, at lave et budget, så du stopper inden du er nået dit max beløb, og samtidig også kan shoppe med god samvittighed. 

Tjek hvad tingene normalt koster i fysiske butikker og webshops, så du på den måde har styr på, om der rent faktisk er en stor besparelse at hente, eller om det vil give mere økonomisk mening for dig, at vente til i næste måned.

Husk Black Friday

Skriv Black Friday ind i din kalender eller sæt din alarm på telefonen, så du ved hvornår du skal shoppe igennem. Selvom vi ofte bliver mindet om Black Friday, så er det stadigvæk nemt at komme fra, da der i forvejen er så meget andet at huske og lave i denne tid. 

Find gode Black Friday tilbud her (reklamelink)

Læs også