Hver måned viser jeg mine egne favoritter – og det er ikke nødvendigvis det allernyeste eller fra de mest kendte mærker, men noget som jeg lige nu synes er super lækkert. Månedens favoritter kan være mange forskellige ting: en trend, en farve, en følelse – og jeg håber du vil blive inspireret 🙂

Longdrink glas fra Kodanska

Jeg har, lige siden jeg for første gang så både tumblers og karaffel fra Kodanska for et år siden på Formland, været helt vild med det formsprog og sarte udtryk der er i kollektionen Danish Summer. Nu er Marie Graff, som er både indehaver og designer i Kodanska, kommet med nye varer i serien. Der er tilføjet både longdrink glas og cocktailglas, som blev introduceret på Formland messen her i februar – og der blev også introduceret nye, skønne farver. Jeg glæder mig helt vildt til at de nye varer kommer i handlen, og er allerede på ønskelisten til at pynte i mit kommende vitrineskab i mange forskellige farver.

De smukke longdrinks i nye farver: grøn og amber

Toiletrulleholdere fra ByBrorson

Det var også på Formland messen i februar, vi fik lov til at se de nye toiletrulleholdere som Rikke, designer og indehaver af ByBrorson, har udviklet pga. et – ifølge hende – for kedeligt udvalg på det eksisterende marked. Jeg synes de er SÅ flotte i designet – og så er jeg helt vild med det faktum, at der ikke skal bores ind i klinker eller væg for at montere dem. De fås i både hvid og sort, og begge dele passer perfekt i den nordiske trend.

Støvet grøn

Lige nu føler jeg virkelig forårets komme, og de støvede grå-grønne nuancer gør virkelig noget godt for mit humør for tiden – og jeg får lyst til at fylde mit hjem med en masse grønne planter og grønne nuancer.

Træ-detaljer

Jeg er vild med at indretningen får lidt kant,  som bryder det pæne og polerede lidt – og især det her med at få naturen ind i retningen. Derfor er jeg lige for tiden ret vild med de smukke vaser, olielamper og lysestager fra Heldal Design, hvor man virkelig kan se de lækre og rå detaljer i træet.

Jeg håber at du blev inspireret og vil kigge med om en måneds tid, når jeg igen finder mine favoritter frem.

Læs også

Jeg er træt af hendes succes

“Åhhh hvor er jeg bare træt af, at se på hendes succes og perfekte liv.”Er det tanker der

Det er jul- lad os elske!

Vi håber alle på en fredfyldt og harmonisk juletid, men julen er for mange mennesker også, en stressende