Flow gua sha: krystallernes betydning

Gua Sha [udtales ”gwa sja”] er et traditionelt, kinesisk healingsredskab, der er blevet brugt i flere tusinde år i Kina. Gua betyder ”at skrabe”, og Sha betyder ”røde pletter/rødmen”. Det betyder at man skraber på huden – med en sten – for at fjerne stagneret energi,  “affaldsstoffer”, ophobet lymfevæske, spændinger og smerter. Det er en effektiv behandling, som giver øjeblikkelig effekt.

Til skrabningen bruges specielle Gua Sha Sten. Disse Gua Sha redskaber er udelukkende skabt af ægte krystaller, er ren naturalkymi, lavet i moder jords helt eget kemilaboratorium dybt inde i jorden. Hver enkelt type af krystallerne frigiver energi, og har derfor i mange år været brugt til at lindre ubalancer i krop og sind. Alle krystallerne er unikke, og derfor vil der være variationer i farve, form, struktur, overflade osv.

Denne gua sha har form som en lille fisk, og er den perfekte begynder-gua sha til lymfedrænage, muskelafspænding og akupressur.

  • Siden på fisken er til lymfedrænage og lifting.
  • Hovedet er til at gå i dybden ved muskelspændinger, og til et let drænage rundt om øjnene.
  • Halen er til kæbekant, kindben og øjenbryn.
  • Halespidserne bruges til akupressur og til at arbejde i zig zag i rynkerne for at øge
    blodcirkulationen i området og derigennem hudfornyelsen

Ametyst

Den eksklusive lavendel ametyst bruges til Flow gua sha’er. Lavendel ametyst er klar som bjergkrystal med smukke lavendelviolette skyer. Giver ro i huden og reducerer spændinger i ansigtsmusklerne. Den er til dig, der er en rigtig power-kvinde, som har brug for en time-out fra en travl hverdag, med mere gøren end væren. Den har en rensende effekt på krop og sind, der beskytter mod dårlige energier og negative vibrationer.

Aventurin

Giver vitalitet til huden. Den er til dig der er frihedselsker og livsnyder, men ofte kan komme til at sidde fast i pligter, overarbejde og et overaktivt hoved. Den repræsenterer lethed, eventyr og kærlighed.

Bjergkrystal

Indeholder alle regnbuens farver, derfor er dens virkning også mangesidet og kan bruges af alle. Den er særlig god til dig, der har brug for klarhed og fokus i en verden fyldt med alt for
mange valg, muligheder og krav. Bjergkrystal hjælper med at samle dine tanker et sted og virker afklarende og rensende på krop og sind.

Obsidian

Giver huden ekstra beskyttelse mod stråling og forurening både energimæssigt, følelsesmæssigt og fysisk. Den er til dig, der er stresset og sidder mange timer bag skærmen. Denne vulkanske sten bruges mod stress, spændinger og de fysiske stagneringer, der sker i huden som resultat af ophobede spændinger.

Rosakvarts

Giver nyt liv til selv den helt tørre, sensitive og modne hud. Den er til dig der har brug for igen at føle dig tryg i din egen hud og krop. Den står for selvkærlighed, ro og harmoni.

Sodalit

Skaber ekstra flow i lymfesystemet, f.eks. ved hævede øjne eller væskeophobning i huden. Den er til dig, der har brug for at lære at sætte grænser og sige fra. Samt slippe gammelt frygt.

Er du interesseret i at prøve en Flow Gua Sha kan de forskellige krystaller findes her (reklamelink)

Læs også

Mænd og kvinders sex-sprog

Fra onsdags-put til hverdags-put Bag KvindemedK er vi to kvinder, der repræsenterer to vidt forskellige liv, og det

Müslibarer med kakao og hasselnød

Uden tilsat sukker, glutenfri og vegansk. Hermed opskriften på hjemmelavet müslibarer med kakao og hasselnød. Det er en