Erotisk novelle: En anden verden

Jeg smider nøglerne på bordet og smækker hoveddøren i med den ene fod, imens jeg tager jakken af. Jeg hænger jakken på knagen i entreen, stiller skoene, ømmer mig og masserer mine trætte fødder. De er totalt smadrede efter en lang dag på arbejde, men mit humør er løftet ved tanken om, at jeg om lidt kan kravle i hi på sofaen med en film, og hjemmelig hygge.

Jeg går ind og skifter til mine afslappede joggingbukser, en stor sweater og sætter håret op i en knold, hvorefter jeg sætter min yndlings film på, og ligger mig til rette på sofaen.

Lige idet jeg rækker ud efter fjernbetjeningen, ringer min telefon, og jeg ser at det er min bedste veninde. “Hey babe.” siger hun med ekstatisk stemme, da jeg tager telefonen. “Hey søde, hva så?” “Vi skal paaaarty” råber hun i telefonen, så jeg må fjerne den et stykke fra øret. “Jamen, jeg ligner lort og er lige kommet hjem fra arbejde.” “Du skal med mig i byen, NU! Du skylder mig for sidst.” siger hun bestemt og jeg kan høre hun mener det.

25 stressende minutter senere står vi udenfor en af vores fælles venners lejlighed. Jeg har fået en enkelt indenbords og synes faktisk, at jeg ser temmelig godt ud, i forhold til hvor meget jeg skyndte mig.

Lejligheden er fyldt med folk der sidder og snakker alle vegne, og som prøver at overdøve musikken. Jeg sætter mig i sofaen og får tilbudt en drink af en af fyrene ved bordet. Han ser ret godt ud, tænker jeg. Han har mørkt hår, næsten sort og det stritter pjusket ud til siderne på en charmerende måde. Han har brune øjnene og en tatovering på den ene arm. Han er lidt den rå type efter udseendet at dømme, men det kan jeg godt lide. Vi sidder og snakker længe, imens musikken spiller. Min veninde står nu og danser på et af bordene sammen med en anden fyr, og hun har vidst fået en enkelt for meget, tænker jeg for mig selv og griner lidt, da hun er ved at miste balancen. Jeg mærker at fyren rykker tættere på, og at han er ret interesseret i mig, hvilket ikke gør mig noget, da han i mine øjne, er temmelig tiltrækkende. Jeg kan nu mærke alkoholen begynder at stige mig til hovedet, og mit humør er helt klart steget i takt med promillen.

Min veninde forsvinder ud i køkkenet, og jeg føler et ansvar for at gå efter hende. Jeg underskylder mig overfor fyren, og går ud i køkkenet, hvor der sidder en masse folk rundt om et bord, og spiller drukspil. Min veninde får øje på mig og vinker, at jeg skal komme og spille med. Jeg sætter mig på en stol, og får tildelt nogle kort. Jeg kigger rundt på spillets deltagere, og bliver fanget af en af pigerne der sidder og kigger på mig. Hun har langt brunt hår, med lyse striber, utroligt betagende øjne og smilehuller, ligger jeg mærke til, da hun smiler venligt til mig. Jeg smiler igen, og tager min tur i spillet. Pigen spørger mig hvad jeg hedder, så jeg rækker hånden frem og præsenterer mig selv. Hun fortæller, at hun hedder Taylor, men at alle bare kalder hende Ty, med engelsk udtale. Vi falder hurtigt i snak og snakker rimelig meget, så vi til sidst bliver smidt ud af spillet, da vi er blevet for uopmærksomme.

Leder du efter en fræk BH, der kan gøre din partner helt vild i varmen? (reklamelink)

Til sidst melder min tissetrang sig og jeg undskylder, at jeg går på toilettet. Hun rejser sig og spørger om hun må gå med, da hun også skal tisse, hvilket jeg ikke har noget imod. Imens jeg tisser, står hun og kigger sig i spejlet, og siger opgivende, da jeg er færdig, at hun syntes hun ser forfærdelig ud. Jeg står først lidt fortabt, da jeg ikke fatter hvad fanden hun snakker om. “Hva’ snakker du om?” får jeg fremstammet. “Du ser sgu da vildt godt ud.” flyver det ud af mig. Hun kigger på mig og smiler genert, så man igen kan se hendes charmerende smilehuller. Vi står lidt og kigger på hinanden, og jeg synes svagt, at jeg kan mærke en tiltrækningskraft imellem os. Hun mister pludselig balancen, og jeg griber fat i hende, og holder om hende for at støtte hende, hvorefter hun lægger armene om mig, for igen at få balancen. Men hun slipper mig ikke, så vi står helt tæt og kigger hinanden i øjnene. Hun rømmer sig og siger: “Hvis du ikke skubber mig væk nu, så tror jeg, at jeg kommer til at kysse dig, for jeg har længtes efter det, lige siden jeg så dine flotte læber.” Hun rødmer, og det samme gør jeg.

Jeg har aldrig oplevet, at jeg før er blevet tiltrukket af en pige, men jeg har ikke lyst til at skubbe hende væk. Faktisk helt modsat. Jeg når ikke at tænke mere, før hun lukker øjnene og kysser mig. Et stille og kærligt kys på læberne. Jeg føler at tiltrækningskraften er endnu stærkere nu. Hun kysser perfekt! Blidt og lidenskabeligt. Hun lægger sin hånd på min kind, og jeg mærker gnisterne i kysset. Hun trækker sig tilbage, kigger flovt på mig og bider sig blidt i læben, imens hendes hånd stadig hviler blidt på min kind, som en hentydning til, at hun har lyst til mere. Jeg vil ikke have, at hun stopper! Jeg trækker hende tilbage ind til mig, og vi kysser igen. Kysset er lidt mere intenst end før, og vådere. Hele min krop længes nu efter mere, og jeg fører min tunge ind imellem hendes læber – og møder hendes.

Jeg føler dog, at hun er lidt tilbageholdende, men det tror jeg vi begge er. Jeg lægger min ene hånd omkring hendes liv, og fører den anden igennem hendes lange, bløde hår. Hun trækker mig endnu længere ind til hende, så vores bryster rør hinanden. Hun fører sin hånd op på mit bryst, og begynder blidt at massere det. Det sender en bølge af lyst, lige ned i mine trusser, og jeg stønner blidt ind imellem hendes læber, som jeg kan mærke tænder hende. Kysset bliver nu mere lidenskabeligt og intenst. Den hånd jeg har på hendes ryg, lader jeg glide længere ned, og stopper på hendes numse, tager blidt på den imens jeg trykker hendes hofte ind imod mig, så hun kommer til at gnide imod mit lår. Hun stønner inderligt, og trækker vejret dybt.

Det er en ny og vild oplevelse for mig, og tanken om, hvad det kan ende med, tænder mig også vildt meget. Jeg slipper hendes læber, og begynder at kysse hende ned ad halsen. Hun ligger hovedet bagud og stønner nydende. Jeg stopper kyssene og bider hende blidt i øret. Idet mærker jeg hendes knæ give efter af nydelse. Hun kører sin hånd ned imellem mine ben, og begynder at nusse min mis udenpå mine bukser, og min klitoris hungrer efter mere berøring. Jeg trækker ned i stropperne på hendes bluse, så hendes skuldre er helt bare, imens jeg igen kysser hende på halsen. Jeg trækker ned i hendes bluse og bh, ned over hendes bryster. Jeg begynder kærligt at massere dem og jeg mærker hendes brystvorter bliver stive. Hun har perfekte bryster, en god håndfuld med en lille fin brystvorte.

Få et ekstra skud selvtillid, som virkelig vil bringe den frække sexkilling ud af dig (reklamelink)

Hun tænder mig voldsomt, denne fantastiske pige, mere end jeg havde forventet. Jeg har lyst til at give mig hen til hende, smage hende, nyde hende og bare høre hende nyde mine kælende hænder. Jeg kysser længere ned, og leger med min tunge omkring hendes brystvorte. Jeg slikker blidt på den, sutter på den, og bider den ganske blidt. Jeg kan mærker hun nyder det, da hendes hænder glider gennem mit hår, og hun presser mig hårdere ind imod hendes bryst. Med min ene hånd begynder jeg at åbne hendes bukser, imens jeg stadig slikker hendes ene bryst og massere det andet kærligt. Hun trækker selv ned i sine bukser og sin g-streng, hvorefter hun placerer min hånd på hendes mis. Lidt chokeret over hendes hastige afklædning, mærker jeg hendes våde mis og genkalder liderligheden i mine egne trusser. Jeg leger blidt med min ene finger på hendes klit og hun gisper, da jeg første gang rører hendes følsomme knop.

Jeg sætter mig ned på knæ foran hende, for nu VIL jeg bare mærke hendes våde mis mod min tunge, og smage hendes liderlighed. Jeg rykker hende over til vasken, som hun sætter sig delvist op på, for at få støtte. Jeg trækker bukserne helt af hende, og lader min tunge røre hendes klit. Hun nærmest klynker, da jeg begynder at slikke hende, og hendes liderlige støn går lige ned imellem benene på mig.

Hun har den blødeste frække mis. Helt glatbarberet og fine, små, lyserøde læber. Jeg presser en finger op i hendes våde hul, og trykker mod hendes g-punkt. Hendes knæ giver efter, og hendes hænder kramper om kanten på håndvasken. Jeg stikker en finger mere op i hendes stramme hul, og kører dem ind og ud, op mod hendes g-punkt. Hun tager fat om mit hoved, så min tunge presser hårdere imod hendes klit. Jeg stønner også dybere og dybere af ophidselse. Hun sætter sig nu helt op på vasken og trække mig op til hende, fra min knælende stilling, hun kysser mig og begynder nu at knappe mine bukser op, og nærmest flår dem af mig. Så stikker hun to fingre direkte op i min våde mis, imens hun kigger mig intenst i øjnene. Mine knæ svigter da hun rammer direkte, og fast mod mit g-punkt, og jeg synker en anelse sammen, indtil jeg genvinder balancen.

Min lyst efter hendes fingre dybt indeni mig bliver kun stærkere, da hun går i gang. Det sortner for mine øjne, og jeg kan knap nok holde mig oppe, da nydelsen vælter i store bølger ind over min krop. Hele mit underliv dirrer af lyst, og jeg gisper inderligt i takt med hendes fingre, der grådigt knepper min mis. Hun trækker mig ind til hende og kysser mig kælent. Jeg famler min vej hen til hendes mism og masserer hurtigt hendes klit med to af min fingre. Hun stønner højlydt og bider mig i læben. Vi bliver begge revet ud af vores intense leg, da vi ligger mærke til at nogen hamrer løs på døren bag os. Vi kigger frustreret på hinanden, da ingen af os har lyst til at stoppe vores leg. Det banker endnu en gang på døren, denne gang hårdere. Ty sukker dybt, og trækker sine fingre ud af mig. Jeg mærker en skuffelse over, at jeg ikke får lov at se hende komme.

Vi tager hurtigt tøj på i stilhed, stemningen er lidt anspændt. Hun skal til at låse døren op, og kigger på mig med et trist blik, jeg har lyst til at kysse hende, jeg har lyst til aldrig at stoppe med at kysse hende, men noget holder mig tilbage. Jeg tager mig sammen, og lægger hånden på hendes kind, og før jeg når at kysse hende, kysser hun mig.

Vi kysser intenst, og jeg kan allerede mærke, at jeg bliver suget ind i den anden verden igen. Det samme gør hun, tænker jeg, da vi igen bliver revet ud af kysset, af personen der hamre løs på døren, på den anden side. Hun smiler til mig, og låser døren op. En fyr kommer brasende ind og vrisser over, at vi tog så lang tid.

Vi går ud i køkkenet, hvor de andre sidder, endnu fuldere end før, så de opdager slet ikke at vi er kommet tilbage. Vi sætter os tilbage på vores stole og tager en slurk af vores glas. Vi sidder lidt og prøver at følge med i de andres fuldemandssnak, men vores blik bliver ved med at mødes, længselsfulde. Jeg vil ikke ende aftenen sådan her, klokken er omkring kvart i tre om morgenen, og folk er så småt enten gået kolde eller taget hjem. Jeg sidder lidt og ransager min hjerne efter en idé, og et sted hvor vi kan fortsætte vores intense leg. Vores blikke mødes igen, så er det nu. ”Vil du med over på tanken og hente flere cigaretter?” spørger jeg håbefuldt. Hendes øjne lyser op, og hun er hurtigere på benene end hun kan nå at svare.
Jeg smiler og vi går hurtigt ud af døren.

Hun lukker døren bag os, og vi forsætter kysset midt i opgangen. Nogen vælter ind i døren på den anden side, og afbryder vores opmærksomhed i kysset. Hun tager min hånd og trækker mig med op af trappen til loftindgangen, hvor nogen sjældent kommer. Hun presser mig op imod væggen og genoptager kysset. Vores tunger leger og pulsen begynder hurtigt at stige igen. Hun trækker min bluse af og åbner min bh, jeg kan mærke hvor liderlig hun er, da hun desperat flår min bh af. Vi er begge så langt inde i den anden verden, at ingen af os har lagt mærke til, at lyset i opgangen er gået ud igen.

Vil du gerne føle dig som den mest sexede version af dig selv? (reklamelink)

Jeg åbner hurtigt hendes bukser og trækker dem ned. Hun prøver selv at tage dem helt af, og er ved at vælte, så jeg prøver at gribe hende, men vi tumler begge ned på gulvet. Ingen af os prøver at komme op, vi bliver bare liggende og kysser hinanden. Hun begynder nu at slikke på mine stive brystvorter, og jeg nyder det ubeskriveligt. Hun kysser videre ned ad min mave og åbner mine bukser. Hun ligger omvendt af mig og spreder nu benene over mit hoved, så jeg kan mærke hendes mis lige over mig. Jeg trækker hendes trusser til side og stikker min tunge op mellem hendes våde læber. Hun stønner inderligt og trækker mine trusser helt ned. Jeg mærker en bølge, der slår ind over mig, da jeg langt om længe mærker hendes bløde tunge mod min klit. Hendes tunge er varm og våd, og slikker perfekt med flad tunge mod min pulserende klit.

Jeg stikker en finger op i hendes hul, imens jeg stadig slikker hende, og begynder at kneppe hende med min finger. Jeg mærker hendes koncentration bliver dårligere, jo hårdere jeg knepper hende, og hun stønner højt nu. Jeg mærker hendes muskler i missen begynder at give sig, og hun er tæt på at komme, så jeg stopper nogle sekunder, for hun ikke allerede skal komme. Hun stønner klynkende, hun vil have mere.

Hun begynder igen at slikke mig, imens hun også giver mig finger, og der går ikke mange sekunder, før jeg ligger og vrider mig af nydelse, og mærker bølge efter bølge skylde ind over mig. Jeg stønner højt, at jeg snart kommer, så hun slikker endnu hårdere, og kører fingrene hurtigere ind og ud, til orgasmen endelig eksploderer ind over min krop. Jeg kan ikke holde skriget tilbage, og skriger orgasmen ud i hele opgangen, så det giver genlyd.

SÅ er det hendes tur, jeg mærker hvor våd hun blev af at få mig til at komme, og få sekunder efter min tunge har rørt hendes klit, kommer hun også og kramper i hele kroppen. Hun stønner højt og inderligt, da nydelseseksplosionen ryster igennem hele hendes krop. Hun vender sig om, og vælter stadig stønnende ned ved siden af mig. Så ligger hun hånden om mit hoved og kysser mig.

Solen står allerede højt, da jeg kravler i min seng derhjemme. Jeg er voldsomt træt, men kan alligevel ikke lade være med at tænke på nattens hændelser. Jeg glemmer aldrig denne nat, hvor jeg befandt mig i den anden verden.

Læs også vores erotiske novelle: Den uskyldige pige

Læs også

DIY: Udendørs reol af trækasser

Efteråret er på vej, dagene bliver kortere (og vådere), og sommerblomsterne er ved at være trætte at se

SORGEN VIL ALTID FØLGE MIG.

Som lille, ung og voksen, var der et sted, jeg altid kunne finde ro, finde accept og kærlighed.

Sådan overlever du efteråret

Så er efteråret her, med kulde, mørke og våde dage. Og traditionen tro efterårs forkølelser, influenzaer og andre

Vegansk smoothiebowl

Smoothiebowl er en super nem og lækker måde at få sin morgenmad på. Den kan spises med lækker