Et kig på en af forårets trends; Neon!

Da jeg i starten af januar læste, at neon-farver ville blive en af forårets store mode-tendenser var jeg overbevist om, at det i hvert fald ikke var noget man ville se mig rende rundt i. Jeg var overhovedet ikke klar til at de der meget-i-overkanten-farver atter skulle blive en del af garderoben – Selv om jeg dog må indrømme, at jeg var ret hooked på det i mine yngre dage, hvor det også var meget fremme (det var sådan ca. på samme tidspunkt som Buffalo-skoene og de der kæmpestore og meget vidde bukser også var det hotteste hotte!) Men jeg kunne ærligtalt bare ikke lige se mig selv elske neonfarverne nu her, igen, og det endda på trods af at jeg generelt har en stor kærlighed til mange af 90’ernes trends.

Nå, men man har jo som bekendt et standpunkt til man tager et nyt, ikk’? For da jeg et par uger senere, faldt over en skrigende neon-pink bodystocking, gik der altså ikke meget mere end 3 sekunder før den blev klikket hjem!

.. Og jeg må indrømme, jeg freaking elsker den! Den har derfor også allerede været flittigt brugt, og jeg synes faktisk, på trods af farven, at den kan styles på en masse forskellige måder, og snildt gå til både hverdag og til fest. Denne har lange ærmer og høj hals, hvilket efter min mening, er med til at gøre den så let at style og sætte sammen med en masse forskelligt.

En lørdag fornylig, hvor termometeret viste tocifrede varmegrader og solen stod højt på den smukkeste lyseblå himmel, kom bodystockingen også på – For helt ærligt, hvad matcher solskin og blå himmel bedre end neon pink?

Denne dag blev den stylet med et par lyseblå, ripped jeans og et par sorte, høje hæle med et snert af slangeskind. Sidst men ikke mindst, smed jeg min nyindkøbte læderjakke over skuldrene, både for at holde varmen, men også bare fordi jeg godt kan lide looket. Generelt elsker jeg kombinationen af ripped jeans og en læderjakke, og sammen med den nærmest selvlysende lyserøde bodystocking, bliver outfittet præcis som jeg allerbedst kan lide det; Tøset, med lidt kant.

Og ved I hvad man så får lyst til, når man er iført neonpink på sådan en smuk solskinsdag, fyldt med masser af gode weekend-vibes? Man får lyst til at skrue endnu mere op for 90’erne! – Så det var selvfølgelig lige præcis hvad jeg gjorde! Nemlig med AQUA’s Barbie Girl, som jeg fornylig faldt over på et loppemarked (og som selvfølgelig kom med hjem – Det er altså de bedste fem kroner jeg længe har spenderet!)

Hvad synes I om at neon-trenden er tilbage i modebilledet? Er det en trend I kan se jer selv rocke, eller er det bare overhovedet ikke noget for jer? 😀 Jeg er nu nået frem til, at jeg synes, at neon gør sig perfekt sammen med forår og sommer!
Hvis I også er til neonpink bodystocking’s, som føles blød som smør, så kan I finde min lige HER.

Knus og masser af 90’er vibes herfra.

Læs også

Opskrift: Hjemmelavede ispinde

Umm… Hvem elsker ikke en go’ is i sommervarmen? Denne opskrift er super nem, og isene smager fantastisk!