Gaveinspiration til madelskere

Julen står for døren og ind imellem kan det være svært at komme på den helt rigtige gaveidé. Herunder kommer jeg med en række bud på madgaver, der både glæder og gavner; gaven til manden der har alt, til amatørkokken, til den travle familie, til den bageglade søster eller den gastrointeresserede onkel. Madgaver findes i et væld af afskygninger og forskellige prislejer; nogle er nemme og hurtige, nogle gør hverdagen lettere, nogle inspirerer og andre giver en oplevelse. Uanset hvad, vil de bringe glæde hvor de kommer frem. Jeg har herunder samlet en række inspirationsideer; alt sammen med direkte links, så du i ro og mag kan klikke den helt rigtige julegave hjem. Jeg håber du her finder lige det du søger 🙂

Madoplevelser og kurser

Der findes et væld af oplevelsesgaver indenfor mad og gastronomi. Kender du en, der nyder at komme ud, måske opleve nye steder og smage ny mad og drikke, så giv en middag for 2, en øl – eller vinsmagning, et gastronomisk ophold eller måske en chokoladebrunch? Mangler du gaven til en, der gerne vil udvide sin horisont og udvikle sine madlavnings-skills, så giv et bagekursus, et flødebollekursus eller måske et tapaskursus. Gaven til manden der har alt…? Intet problem; send ham på  øbrygningskursus, hvor han får sin egen øl med hjem! Det har han garanteret ikke prøvet før. Din chokoladeglade søster? Send hende på Hotel Chocolat, hvor hun – sammen med dig eller en veninde, får en dag i selvforkælelsens tegn – med masser af chokolde! Mulighederne er faktisk nærmest uendelige, så giv en gave, hvor minderne varer evigt. Tjek linket her ud og slå dig løs :

Måltidskasser

Måltidskasser findes i et utal af variationer; alt fra kassen til børnefamilien, til singlen, til vegetaren til dem der spiser glutenfrit eller til den der gerne vil tabe sig. Giv en enkelt kasse eller giv et abonnement og glæde med en gave, der gør hverdagen nemmere og som bliver ved og ved med at give. 🙂

Aarstiderne har et skønt udvalg af kasser til ethvert behov og til enhver familie. Herunder finder du en oversigt.

Ønsker du at søge bredere, får du her et samlet overblikover de forskellige måltidskasseudbydere i Danmark. Du kan tilpasse din søgning efter præcis hvad du ønsker, fx økologi, børnevenlig, sundt mv.

Gavekurve til amatørkokken

Kender du en, der elsker at lave mad og som ville blive begejstret for smukke luksus madvarer, lidt ny inspiration eller måske nogle dekorative krydderurter..? Eller måske en mor, mormor eller tante, der skal forkæles lidt ekstra med kræs til ganen? Sammensæt din egen gavekurv med olie og eddike, pesto, snacks, chokolade og/eller krydderier. 

Denne side har lidt af det hele; udvælg nogle lækre produkter, tag i en genbrugsbutik og køb en fin kurv og lav en smuk og personlig gavekurv, der med garanti vil vække glæde.

Orker du ikke, at sammensætte din egen kurv, findes der heldigvis steder, der gør det for dig! Herunder finder du direkte links til smukke gavekurve indenfor forskellige områder af gastronomiens verden, som endda leveres lige til din eller modtagerens dør 🙂

Kogebøger

Noget der som oftest vil falde i god jord og som kan bruges igen og igen og gennem lang tid, er kogebøger. Der findes kogebøger til ethvert behov, enhver anledning og ethvert budget. Tjek en masse skønne muligheder ud her, fx kogebogen til vegetaren, bogen til hende der gerne vil leve sundt, til familien der gerne vil spare på madbudgettet, til manden der er grillentuasiast, den unge, der skal til at flytte hjemmefra eller til hede, som gerne vil øve sig på at lave smørrebrød.

En masse ideer er hermed videregivet. Håber du fandt noget, du kunne bruge! Rigtig dejlig jul jer og jeres kære! 🙂

Læs også

Jeg er træt af hendes succes

“Åhhh hvor er jeg bare træt af, at se på hendes succes og perfekte liv.”Er det tanker der

DIYs til påskebordet

Højtiderne er en fantastisk mulighed for samle familie og venner og få plejet forholdet til dem, vi ikke

Sådan tænder du din mand

Kære kvinder, Når I skal tænder os mænd, så er det første I skal forstå, at vi fungerer