Grønkålsvafler med tunsalat og grønt

Grønkålsvafler med tunsalat og masser af grønt; rig på vitaminer, protein og bar sprængfyldt af gode sager og så det endda både nemt og hurtigt at lave også. Vaflerne her er lavet med grønkål, men det kunne også ha været spinat eller broccoli – uanset hvad gør den grønne farve noget godt for både øjne og appetit. Vaflerne smager herligt med tunmoussé, men du kan fylde dem med lige præcis, hvad du har lyst til.

Vaflerne her er i øvrigt glutenfri, men har du ikke majsmel* på lager, kan du bruge hvedemel i stedet 🙂 Har du ikke et vaffeljern, kan du også stege dem på panden som pandekager.

Til 4 pers skal du bruge:

Grønkålsvafler

Tunsalat

  • 2 dåser tun i vand
  • 1 lille rødløg, finthakket (kan udelades)
  • 1 spsk citronsaft
  • 6 spsk skyr el. yoghurt naturel
  • 1 spsk mayonnaise
  • salt og peber

Øvrigt fyld

  • Lilla spidskål (el. salat)
  • Gulerødder
  • Avocado
  • Rød peberfrugt
  • Sesamfrø*

Sådan gør du:

Vafler

Put alle ingredienser i en blender og blend til fin jævn dej. Steg vafler i lidt smør i et opvarmet vaffeljern.

Tunsalat

Rør alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.
Snit grøntsagerne og saml din vaffel efter smag

Læs også: Svamperisotto med grønkål og sprød parmaskinke

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Rigtige mænd og curling koner

Forleden dag sad vi i hver vores ende af landet og så udsendelsen på dr1 “Rigtige mænd –