Hans 6 favoritter: Sexlegetøj for par

Artiklen indeholder reklamelinks, som er markeret med en *

Kære nysgerrige par,

I vil måske gerne spice jeres leg i soveværelse, stue, køkkenbordet, garagen, eller… Well you get the point?
Men I ved ikke hvilket sexlegetøj I skal købe? Have no fear, Mr. D is here. Okay – Her skulle jeg gerne have trådt ud af en røgsky med en sort kappe. Er det for meget at forlange at få en røgsky og en kappe? Jeg forlanger at tale med redaktøren! Hvad, hun er ikke her ikke lige nu? Ja, okay, undskyld. Men så må klare os uden.

Nåh ja, tilbage til det, det hele handler om, nemlig dig, kære læser. Du ser godt ud i dag. Dit hår sidder rigtig godt. FOKUS! Ja, sorry. Det var det der med sexlegetøj vi kom fra.

Mr. D præsenterer favoritterne:

1. Magic Wand

Nu tænker du sikkert, en ad hvad for en? Og inden du kaster du ud efter fremmedordbogen (den forklarer det i øvrigt ikke, hvilket efter min mening er for dårligt!) Eller spørger din bedste ven i hele verden, nemlig google. Ja, Google kender dig bedre end dine venner og Google siger at du en lille beskidt… Nåh ja, tilbage til listen. Lad mig forklare dig, hvad jeg mener.

Wand betyder tryllestav. Nej, ikke den, alle mænd er født med. Den her er bedre (ja, jeg ved godt at lige nu har fortalt dig, der findes noget, der er bedre end pik. Get over it). Det her er en aflang vibrator. Den giver kvinder nogen vilde orgasmer. Personligt har jeg oplevet at kvinder, der påstod at de ikke kunne få orgasme, når de var sammen med en mand, de…. Skal vi bare sige at de måtte tage deres ord tilbage, efter de have mødt Mr. D og hans Magic wand 😉

En Magic wand, fås også i en udgave, der kaldes Doxy. Men uanset hvilken udgave du vælger, så vælg den med ledning, og ikke den med batterier! Det dræber stemningen ret meget, når den løber tør for batteri midt i et play. Det er ikke godt.

Selv foretrækker jeg at bruge Wanden til tvangsorgasmer, eller i samspil med andet udstyr, som håndjern eller velcro cuffs.

Find din Magic Wand her*

2. Blindfold

Blindfold eller en anden form for maske, der dækker øjne og fratager den submissive synet. Det er en simpel, men spændende ting, at lege med. Når vi får frataget vores primære sans, nemlig synet, så bliver vi mere opmærksomme på alle vores andre sanser. Hvad kan vi mærke eller høre. Dette øger også spændingen hos den submissive part. Hvad laver den dominante part? Hvad sker der om lidt?

Her skal det lige indskydes at DIY-løsningen med at bruge gaffatape, kan absolut ikke anbefales. Det kan fint sidde fast, men når det skal af, så…. Ja, skal vi bare sige, at det ikke ender godt.

Find blindfold her*

3. Glidecreme

Den der smør godt, kører godt. Men inden lillefar hopper op af sofaen og løber lystigt ud i skuret for at hente WD-40, så skal vi lige have en snak om hvor og hvordan glidecremen skal bruges.

I kan bruge glidecreme til ”normalt vaginalt samleje” (hold nu kæft, et usexet udtryk), masturbation på ham og hende. Det er ikke superfedt at få en tør spiller. Just saying. Sidst og ikke mindst analsex. Yes you heard´me! Ja, vi skal ned ad den vej. Eller det må vel være op ad. Eller ind i. Never mind. Du ved hvor det bærer hen ad.

Glidecremen kan købes via dette link*

4. Buttplugs

Du havde gættet det, havde du ikke. Du er en lille frækkert 😉
Men inden du tænker: Det er ikke noget for mig! Så prøv lige at hør her:

Se analsex, som det lille frækt krydderi, der kan spice jeres sexliv op. Jeg siger ikke at I skal kaste jer over analfistning (ja, den her må du selv google dig frem til). Men start i det små. Køb et sæt med tre forskellige størrelser af buttplugs, og start med den mindste først. Andet giver ikke mening. Så kan du/I stille og roligt træne på de større størrelser. Husk nu glidecremen fra punkt 3. Husk også at analsex er noget man skal varmes op til. Ingen koldstart her.  

Kvinder, her er også en gylden mulighed for at give jeres mand det bedste kompliment, han kan få:
”Skat, du ved jo godt, du bare er for stor for mig” Tro mig, han vil elske at høre det.

Men når I først har trænet jer til det, så kan prøve vaginalt samleje (det var det usexede udtryk igen, sorry), med en buttplug oppe i, jaaa, the butt. Nu kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om den oplevelse. Men når hun ligefrem tigger om det, så er det nok godt 😉

Klik en (eller flere?) buttplugs hjem her*

5. Forskellige bondagesæt

Der findes mange forskellige bondagesæt. Til begynderne, anbefaler jeg altid dem med velcro. Så behøver man ikke de evner inden for knob. Det er også lidt af en mood-killer, når det, der skulle være en sexet leg udvikler sig til en omgang kluddermor. Det er pinligt, hvis man bliver nødt til at tilkalde naboen, for at komme fri. De kigger aldrig på én, på den samme måde mere, og så bliver man nød til at flytte. Det er et værre rod. Så brug dem med velcro, okay?

Personligt fortrækker jeg et bondagesæt, som kan sættes fast i døren. Det er nemt og enkelt at bruge og giver timevis af sjov.

Find forskellige udgaver af bondagesæt her*

6. Piske og floggers

Se nu bliver det rigtig sjovt. Der findes et utal af forskellige redskaber. Lige fra grydeskeer, over til forskellige piske til de hjemmelavet floggers. Det er i bund og grund kun jeres fantasier, der sætter grænserne.  

Men her er det vigtige (som altid), at I starter stille og roligt ud. Ridepisken skal IKKE svinges for fuld arm ned over lillemors blege baller. Byg det langsomt op. Start med små klask, og hvis hun (eller han), ikke siger sit slow-down-word, eller safeword. Eller på anden måde giver udtryk for at det var for meget, så kan man øge kraften lidt.

Du finder dem her*

Det var mine favoritter, meeen… I har været gode elever, så I lige får en mere:

Gagball eller et knebel.

Nu sidder Lillefar måske og småfniser i sofaen. ”Hø hø hø, så slipper man da for at høre på hende” Men inden han får talt gags ned, så er det et utrolig spændende legetøj, især når det kombineres med de andre ting på listen. Det giver følelsen af afmagt, dominans, og den sødmefyldte ydmygelse af at mærke salven løbe, mens man ikke kan sige en lyd.

Klik her – så kommer du direkte til gags*

De bedste hilser
Mr. D


Læs også: Sådan tænder du din mand

Læs også

I narcissistens klør

Ofte fatter vi slet ikke hvad der rammer os. Det gik jo lige så godt, alt var fantastisk

Erotisk novelle: Du er min, slave

Jeg går op ad trapperne til lejligheden, efter en lang arbejdsdag med næsten 2 timers overarbejde. Jeg er