Måske kender du til det … At livet kører derud af og senere opdager du, at du egentlig blot har været en passager til livet?
Du har måske haft nogle intentioner om, at ville opnå et eller andet, men tager dig selv i, at det var 1 år siden, du satte den intention og intet har fået gjort ved det?
Jeg kender det i hvert fald – faktisk i sådan en grad, at jeg slet ikke, fik sat intentioner. Jeg fulgte blot med.
Hvorfor er det så svært, at sætte en intention, om at gøre noget, som er uvant for os og så komme i mål med det? Det er jo “bare”, at gøre det!?

Sagen er bare den, at hvis ikke du aktivt arbejder med dine intentioner, altså er bevidst om, at du arbejder på, at komme henimod dem, vil du højst sandsynligt gå på din autopilot, som styrer størstedelen af din dag.

Men hvordan kan jeg så sørge for, at jeg kommer i mål?
Ved at træne dig selv til, at tænke nye tanker. Din hjerne vil gøre alt for, at holde dig til det, som den kender, da det er sådan du har lært den, at den skal gøre. Grunden til det er, at den passer på dig. Så når du vil kaste dig ud i noget nyt, som pludselig vil føltes utrygt og du så siger til dig selv “nej det kan jeg ikke lide, jeg dropper det. Det var ikke noget for mig alligevel”, er det egentlig ikke derfor, men fordi det er uvant for dig. Så du bliver i de gamle mønstre.

Du må træne dig selv i at fange de tanker der kommer op og derfra, vende dem til, at “jeg vælger at gøre det her”. Noget andet der er utroligt effektivt er, at visualisere det for dig. Altså se det for dig, som om at det allerede er sket. Du har allerede opnået dit mål. Hvordan føltes det? Derfra kan du tænke på en anden situation, hvor du også havde denne følelse. Noget du allerede har opnået og få din hjerne til at forstå, at det er sikkert for dig.

Hvis du er ligesom jeg har været, altså en der ikke rigtig har haft sat intentioner for dit liv, så forestil dig dette – At du skal med toget og når du bliver spurgt om, hvor du vil købe billet til, så svarer du, jeg vil i hvert fald ikke til A eller B, så er det utrolig svært, at forstå, både for dig selv, men også for andre, hvor du egentlig vil hen. Så er det, at du blot sidder som passageren og bliver taget derhen, hvor toget tager dig til.
Gør dig selv den tjeneste, giv dig selv den anerkendelse, at du begynder at sætte intentioner for, hvor og hvad du vil i dit liv, så bliver det så meget nemmere, at navigere rundt i.

Læs også

Kyllingegryde med paprika

Denne ret hører under nemme, lækre og sunde hverdagsretter; en krydret gryderet med kylling, paprika, tomat og grøntsager.

“Er du træningsafhængig?”

Jeg kan slet ikke tælle hvor mange gange jeg efterhånden har fået følgende spørgsmål som “Kan du ikke