Hvorfor tiltrækker jeg altid de forkerte fyre?

Mmmm jeg bliver altid lidt eftertænksom når nogle af mine klienter fortæller mig at de “altid tiltrækker de forkerte fyre”. For hvis du er rimelig lækker, sød, positiv, frisk og udadvendt så vil du tiltrækker en masse interesserede fyre til dig. Men hvorfor er det så at du sommetider føler at det altid er de forkerte fyrer som blot er ude på sex, engangsknald, eller måske ikke behandler dig ordentligt, er narcciststiske, egoistiske, ondskabsfulde eller har andre negative personlighedstræk? ja det er der faktisk en ret god grund til kære dig.

Du skal lytte til din intuition og reagere i tide – for du ved det godt kære skat.

Problemet er at du allerede har set tegnene meget tidligt i jeres dating relation, men har valgt at ignorere dem fordi du så gerne vil have en kæreste. Måske kom han med nogle underlige nedladende kommentarer, han skal altid noget andet og kontakter dig første kl 21.00 om aftenen, han virker ikke specielt kærlig og efter sex putter han sig ikke ind til dig, faktisk føler du ikke at han vil dig men du tager til takke med brødkrummerne. Det kan også være at at du faktisk ikke føler dig god nok og elsker dig selv højt nok til at du vil se advarselstegnene. Ofte vil kvinder og sommetider mænd så gerne elskes idet vi ofte har huller i vores hjerter fra vores barndom og derfor ønsker vi så inderligt at der kommer nogen og fylder os op med kærlighed, problemet er at vi higer så meget efter kærlighed at vi ikke ser at denne mand eller denne dame ikke respektere os som han/hun skal og ikke behandler os med respekt – og hvorfor er det lige det sker igen og igen og igen?

Hvor er det det går galt?

Jeg vil ikke sige at kvinden der elsker sig selv og hendes liv meget højt aldrig møder en mand der ikke behandler hende ordentligt, men forskellen fra hende der ikke elsker sig selv højt nok til hende der elsker sig selv meget højt er: At hende der elsker sig selv højt tænker efter første date ” der er noget der ikke stemmer her og lytter til sig selv” – så hun går ikke ud med ham igen da hun tydeligt mærker signalerne og reagere derefter. Den kvinde der går ud med manden igen hvor hun godt ved at der er noget uldent med ham … ja hun får hvad hun går efter. Det er det samme som med alt andet i livet du får hvad du søger og går efter. Its all in your mind honey. Det er dit mind set der afgører om du igen møder de forkerte mænd idet du tillader det og ikke ser de røde flag der hurtigt viser sig. Du ved udemærket godt hvad jeg mener når jeg skriver som jeg gør, de røde flag popper op i tide og utide og hvis du vælger at vende det blinde øje til og døve øre ja så ved du hvor du ender igen – Ulykkelig, ensom og forvirret – og der er kun en du kan takke i den sidste ende – sorry girl … dig selv!

Hvad gør du så?

Det behøver faktisk ikke at være så kompliceret. Hvis du lærer at lytte til din intuition og ser de røde flag tidligt vil det skåne dig for en masse bøvl, kærestesorg og frustrationer. Tænk sådan på det at når du bruger alt din tid på den forkerte mand møder du aldrig den rette mand som står og venter på dig. Livet går så ufatteligt hurtigt og dit hjerte bliver mere og mere såret og forvirret over du ikke lytter. Jeg ved godt hvor angstprovokerende det kan være at gå fra et forhold langt eller kort, jeg har selv prøvet at være i noget der ikke var godt for mig. Jeg vidste inderst inde godt at jeg ikke skulle være i det men kunne heller ikke gå fra det – så du skal ikke slå dig selv oveni hovedet, men efter jeg tog mig sammen og gik har jeg svoret at jeg aldrig vil gå ned af samme vej. Jeg elsker mig selv for højt nu idet jeg laver alt det jeg drømmer om, jeg vælger at bruge min tid på mennesker der giver mig noget jeg kan give noget tilbage, mennesker der rummer mig og elsker mig for den jeg er. Men min vigtigeste lektie i de år det stod på har helt klart været at lære at elske mig selv, for så længe jeg ikke elsker mig selv vil ingen elske mig som den jeg er. Jeg føler mig stærkere og så integreret i mig selv efter jeg turde gå gennem den mørke skov alene. Hey girl når jeg kunne gå fra et dårligt forhold kan du også – jeg lover dig du vil ikke fortryde det. Stol på din intuition når den fortæller dig at der noget der ikke er som det skal være.

Hvem er det i virkligheden du svigter?

Det behøver jeg vel ikke at kommentere så meget på? du svigter dig selv igen og igen og igen hver gang du kvæler din intuition, din indre stemme eller dit hjertes kalden. Du ved det jo godt men du elsker ikke dig selv højt nok og indtil da vil du igen og igen tiltrække fyre som vil behandle dig skidt. Det behandler dig jo kun skidt fordi du heller ikke elsker dig selv, hvis du elskede dig selv højt nok ville de ikke behandle dig sådan. Så det er jo ikke dem der skal arbejde med noget det er dig, jeg ved godt det er lidt en mundfuld men det er sådan det er. For det var aldrig kommet så langt ud hvis du havde lyttet til dig selv og sagt stop for længe siden. Den dag du starter med at se dig selv som den mest fantastiske person i verden den dag vil du tiltrække de mest fantastiske fyre. Det hele handler om mind set og selvværd, du er nød til at tage på en rejse for at ændrer dit mind set og lære at elske dig selv. Jeg kan lære dig nok så mange teknikker men de vil ikke virke i det lange løb for du vil falde igen og igen i samme fælde fordi du ikke elsker dig selv højt nok. Så kære kvinde tag beslutningen idag om at du vil ændrer dit liv, elske og respektere dig selv. Tro mig når du først er på den anden side vil du lægge dig i sengen med det vildeste smil på læben og tænke wow jeg er et fantastisk menneske jeg kan få alt jeg drømmer om fordi jeg elsker mig selv højest. Den tur du har været på gennem ild og vand for at komme på den anden side vil du aldrig være foruden, den har gjort dig til den du er idag. Den dag du beslutter dig for at du vil elske dig selv højest, den dag vil du skulle gå igennem den mørke skov af svigt, frygt, ensomhed og usikkerhed – men lov mig at holde fast, det er pisse hårdt for en stund men når du kommer om på den anden side vil du aldrig mere tiltrække de fyre som ikke behandler dig ordentligt. Dit liv vil ændrer sig drastisk og du vil vibrere på en helt anden vibration og tiltrække helt andre mennsker ind i dit liv. SÅ hvad venter du på? Ærligt mellem os to – så kommer der aldrig et bedre tidspunkt end nu, lige nu sæt grænsen og gå.

Hvis du har brug for hjælp til at komme ud af din skal og lære at elske dig selv høre har jeg redskaberne til hvordan du kommer til at leve det liv du drømmer om. Hvordan du lærer at ændrer dit mind set og hvordan du styrker dit selvværd. Jeg har den overbevisning at dit selvværd er roden i alt der gør dit lykkelig. Seriøst dit selvværd afgør dine tanker og dine drømme. Tør du lade være ..?

Skriv gerne en besked til mig idag det er ganske uforpligtende og jeg kan give dig en forsmag på hvordan dit liv ser ud nu og hvordan dit liv vil se ud om blot 2 måneder. XO Camilla Maalue Laursen.

Læs også

Det er jul- lad os elske!

Vi håber alle på en fredfyldt og harmonisk juletid, men julen er for mange mennesker også, en stressende

Vejen mod en diagnose part 1.

Dette indlæg har været enormt svært for mig at få skrevet ned, jeg har kørt hele følelsesregistret igennem,