Til veninden: Gaver til 300.- eller derunder

Når der er tjek på julegaverne til familien, kan det være svært at finde den perfekte gave til veninderne, uden det går hen og vælter ens budget. Men det kan lade sig gøre at finde gode gaver til under 300.-, og vi vil gerne dele vores bud med dig.

Ring

En klassisk smal ring kan man simpelthen aldrig få for mange af, og denne skønne ring bør klart tilføjes en hver smykkesamling. Ringens smukke og simple design gør, at den sagtens kan bæres alene.
Kan købes her*

Rødvinsglas

Dette rødvinsglas er lavet i klar mundblæst glas og har diskrete lodrette riller, som kun lige kan anes. I Sandvig-serien finder du også drikkeglas, rødvinsglas og cocktail glas.
Kan købes her*

Duftlys

Duftlys findes i flere størrelser, designs og med forskellige dufte. Dette flotte duftlys fra Skandinavisk afspejler duften af verdens lykkeligste nation med et liv i balance samt kærlighed til hverdagen. Duften har en dejlig og behagelig lethed som emmer af optimisme, forår samt citron, æble og mynte.
Kan købes her*

Royal Copenhagen Krus

Denne minimalistiske og nutidig stil er en moderne klassiker, der pryder ethvert hjem. Stellets unikke, rene hvidhed gør muligheden for mikse og matche med andre riflede stel uendelig. Stellet er ideelt som hverdagsstel i et moderne hjem, hvor man ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Simpelt sagt, er det ren elegant enkelhed.
Kan købes her*

Armbånd

Rigtig elegant armbånd fra Maanesten med små kugler fordelt rundt på kæden.
Det enkelte udseende, gør at man nemt kan sætte det elegante armbånd sammen med andre.
Kan købes her*

Raunsborg gaveæske

Raunsborg Body Treatment er en gaveæske med dejlig forkælelse til din krop. Æsken indeholder bodyshower og bodylotion i fullsize, beriget med ingredienser fra den nordiske natur, som giver masser af fugt og næring til huden, samtidig med at virke opstrammende. Din hud efterlades dejlig blød og smidig med en herlig duft af rabarber og solbær.
Kan købes her*

Hyggebukser

Must have smørbløde bukser fra Liberte. De er sorte og i en lækker blød og elastisk kvalitet. Enkelt model med smalle ben forneden. Elastik og bindebånd i taljen samt sidelommer. Der findes en bluse som passer hertil.
Kan købes her*

Gavekurv

En smuk lille kurv med lækkert chokolade og et sødt budskab. Denne her hedder I love you, og koster kun 250.- + du kan vedlægge et kort gratis
Kan købes her*

Irina The Diva #GLAMGOALSPALETTE

En all-in-one og multifunktionel palette, hvilket vil sige at alle farvene kan bruges på kryds og tværs. De kan altså mikses og matches lige som du ønsker, og dermed giver dig mulighed for at skabe utallige looks. Alle farver er neutrale og natulige så du både kan bruge dem til hverdag og fest. De er rige på pigmenter og har en fløjlsblød konsistens, som gør dem lette at fordele og tone.
Kan købes her*

Halstørklæde

Lækkert stort halstørklæde fra Pieces i brune nuancer. Halstørklædet er lækkert, blødt og langt.
Kan købes her*

Parfume

En rigtig fin gaveæske med 5 unikke og luksuriøse dufte fra Clean, som oveni er bestsellere og nemme at have med på farten.
Kan købes her*

Kraftig hårtørrer

Babyliss Expert 2100 Føntørrer er en kraftig hårtørrer, som giver et perfekt resultat hver gang. Den blæser med op til 75 km/t, og kan indstilles i 2 temperaturer og styrker. Desuden er den med en kold-luft-knap, som er med til at sikre en holdbar frisure. Selvom den tilbyder en tørrekraft på 2100 DryWatts, så har den et reelt energiforbrug på kun 1500 Watt. Dette betyder at der er mulighed for en energibesparelse på 25 %. Denne føntørrer er let og meget støjsvag, og det medfølgende fønnæb sikrer en mere præcis blæseretning.
Kan købes her*

Hårvitaminer

Disse vingummier er det ideelle valg til alle, der ønsker at tilføre håret de nødvendige næringsstoffer, og i denne søde udgave, er det endda ekstra nemt at huske dem hver dag.
Kan købes her*

Læs også: Kreative julegaver

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også

Juletraditioner og brunkager

For mig er december helt magisk. Og nok den eneste måned på hele året, hvor traditioner rent faktisk

Sund banankage uden gluten

Verdens lækreste og nemmeste banankage, som ovenikøbet er fri for gluten og raffineret sukker. what’s not to like?