8 sjove julesweatre du bare må eje

Julen er hjerternes fest, men også en højtid, som står mange nær. Det er en tid med hyggelige stunder, hvor man pynter op til jul, drikker varm kakao, bager lækker hjemmebag, spiser dejlig julemad og ikke mindst køber gaver til sine elskede.

Alle de ting er faste traditioner, som man forbinder med julen. Og hvor mange tegnefilm, klippeklistredage og sjove sammenkomster har julen ikke bragt os?

Vi har vores traditioner kær, og en ny trend er begyndt, nemlig en julesweater. De kan fåes i mange udgaver, både bæredygtige*, med 3D og lys*, de sjove* og de pæne*, og i alle størrelser*.

Scoodolfs Julesweater

Rudolf, en snescooter og fede solbriller?
Bliver det mere cool? Det tror vi næppe. Med andre ord – vil du gerne se maks bad ud til julefrokosten? Så er svaret her. Det her er en sjov juletrøje, der helt sikkert vil give lidt positive blikke, og give et lille skævt smil på læben, fra dem du møder på din vej.
Kan bestilles her*

Den Folkekære Julesweater

Hilser du mangfoldigheden velkommen?
Den er sød, Julemanden og Rudolf er glade, ja, man kan nærmest kun komme i en fantastisk julestemning af denne julesweater.
Det lyser ud af Rudolf (og ikke kun fra hans næse), at han er glad for at have julemanden som sin ven. Venskab er vigtigt hele året rundt, og det kan fejres ved hjælp af denne julesweater, hvor det netop er venskab og glæde som er i fokus. Hvilket godt venskab skal du fejre, hvor I sammen er iført disse julesweatre?
Kan bestilles her*

Snemandens Julesweater

En fed 3D julesweater. Den er god nok! Denne kække snemand med et glimt i øjet, er klar på at holde dig varm hele vinteren. Ikke nok med at du får en julesweater i et julecool design, så er snemanden her også udstyret med sjove 3D-effekter, der med garanti ikke vil gå ubemærket hen.
Denne julesweater passer perfekt til juleelskeren, som bare ikke kan få nok af årets hyggeliste højtid.
Kan bestilles her*

Mistelten Julesweateren

Så er den her endelig! Trøjen der både blinker, sikrer dig kys og har plads til gibbernakkere!
Ganske simpelt, så er der plads til gibbernakker, telefon eller pung i en af de 4 julesokker. 
Der er 3 LED-Lys i trøjen, der aktiveres ved at slå på trøjen, og sidst men ikke mindst, kommer der en mistelten op, hvis du løfter ærmerne – så vedkommende overfor en, er nødsaget til at kysse dig. Medmindre man vanhelliger gode gamle traditioner. Så den her trøje kan alt: Blinke, gøre dig fuld og skaffe dig kys.
Kan bestilles her*

Merry Christmas Julesweateren

Elsker du jul, sweatre og sne?
Denne julesweater er klassisk, simpel og stadig julet.
Den passer til det hele: Hyggelige juledage foran pejsen, julefrokoster, småkagebagning og selvfølgelig juleaften.
Kan bestilles her*

Rudolfs Julesweater

I 100% organisk bomuld.
Forbinder du også julen med rensdyr og Rudolf?
Formålet med en julesweater er at sprede glæde, være sjov, og skabe en julestemning uden lige. Rudolfs Julesweater opfylder alle disse kriterier, og se lige hvor sød han er! Denne julesweater passer perfekt til dig som kan lide at have en flot og bemærkelsesværdig påklædning på i alle anledninger. Og så skriger den da JUL! 
Kan bestilles her*

Julemandens Julesweater

Vi kan ikke få armene ned over denne super cool julesweater. Køb den før din nabo.
Det jul, det cool og det er den her sweater også! Julemandens Julesweater, er nok den mest hippe sweater i kollektionen. Med sit simple mønster, silhuetten af julemanden og med en ryg hvorpå der står “Ho ho ho” formår julesweateren at være moderne, uden at være kikset! Det er en blanding af stil og sjov, der forløses i denne udgave af julesweatre.
Kan bestilles her*

Beerpong Julesweateren

Elsker du julesweatre og elsker du sjove stemningsspil? Så er denne Beerpong Julesweater alt hvad du mangler!
Udover at være en prydelig julesweater, er den nemlig udstyret med velcro og dertilhørende 6 kopper samt 6 bolde. Med andre ord – påsæt kopperne på trøjen, og du har et spil beerpong i gang. Som en lille sidegevinst hører der også en oplukker med, som kan bruges i nødsituationer af tørstige sjæle. 
Kan bestilles her*

En julesweater kan bæres af alle, både mænd, kvinder og børn. Og der er ingen tvivl om, at man kan sætte stemningen lige et niveau sjovere, hvis alle er iklædt en stemningsfyldt julesweater. Se hele udvalget her*

Læs også: Til veninden: Gaver til 300.- eller derunder

Ved at bestille via vores links, er du med til at støtte op om magasinets skribenter og udvikling.
Reklamelinks er markeret med en *

Læs også