Koldskåls chiagrød med müsli og jordbærkompot

Klar på en top lækker, super nem, sund og sommerlig morgenmad?
Koldskåls chiagrød med jordbærkompot og müsli – uuuhm! 😍
En ret så luksus agtig morgenmad, som tar få minutter at trylle sammen, og som er perfekt til de varme dage.
Det er egentlig bar chiafrø rørt med yndlingskoldskålen – købt eller hjemmelavet, du bestemmer og så det toppet med en lynhurtig kompot af bar 3 ingredienser og lidt müsli – nemt og godt.

Til 1 pers skal du bruge:

Chiagrød

  • 2 dl koldskål (brug den du bedst kan lide)
  • 2 spsk chiafrø

Jordbærkompot

  • 1 dl friske jordbær (eller optøet fra frost)
  • 1 tsk sirup el. flydende honning
  • 1/2 tsk limesaft

Desuden

  • Friske bær og müsli til topping

Sådan gør du:

Om aftenen røres chiafrø og koldskål sammen – stilles på køl natten over.
Næste morgen moses jordbær med sirup og limesaft, så er kompotten klar. Rør chiagrøden en omgang og anret den med kompot, müsli og friske bær – servér 🤗

Læs også

Bagt grød, 2 variationer

Noget af min absolut yndlings morgenmads-spise er bagt grød. Bagt grød kan laves i et utal af variationer