Lækkerier fra Sinful – tid til leg og orgasmer

Reklame.

Kære læser,

Mit navn er MissCurious og jeg er sexblogger på Missgrey.dk . Jeg er så heldig at have fået lov til at gæsteblogge den her på La Chika – og i det skal det handle om leg og orgasmer! 

Da vi var børn, legede vi dagen lang. Alt mens de voksne tog sig af de kedelige voksenting. Nu er vi de voksne, nu ligger vægten på vores skuldre. Vi glemmer at lege, koble fra og lægge hjernen på hylden. Men der findes en kur. Et stof der ikke skader dig, men som tværtimod er sundt for dig. Jeg taler selvfølgelig om voksenleg og orgasmer.

Dagens råd får du af denne sexblogger: Giv dig selv lov til at lege. Med dig selv og nogle gange med andre (tøhø). Så meget du kan og helst flere gange om ugen. Det gør både livet sjovere, skønnere og mere overskueligt. For din hjerne belønner dig nemlig med en masse skønne stoffer, som gør dig glad og afslappet, når du får orgasmer.

Jeg har været så heldig at modtage disse lækkerier i samarbejde med La Chika og Sinful, læs med her for at høre min fuldstændige ærlige mening om produkterne, hvordan du kan bruge dem, og hvordan du kan få 15% procent rabat på ALT fra Sinful.dk – hver måned!

Sinful Power Bunny – Rabbit Vibrator

Beskrivelse: En Rabbit vibrator er en dildo, der både forkæler dig indvendigt og udvendigt med skønne vibrationer. De små øre på siden er nemlig en fin lille klitorisvibrator. Lige præcis denne version af den populære Rabbit vibrator, er kurvet således at det også er en g-punkts vibrator – du får altså tre vibratorer i én!

FAKTA:
Hvem er den til: Byde nybegynderen og den erfarne sexlegetøjsbruger Længde: 21 cm – 9,5 cm kan indføres
Bredde: 3,5 vm på den bredeste
Vibrationer: 2 hastigheder og 5 mønstre
Extra: Vandtæt og genopladelig
Find den her

Mine tanker om Sinful Power Bunny

Jeg har efterhånden prøvet en del Rabbit vibratorer. Men jeg må erkende, at dette er den mest elegante og eksklusive af udsende, jeg ejer! Den er silkeblød på ydersiden, hvilket gør den skøn at røre ved, og så ligger den perfekt i hånden. Under det bløde ydre har den også en lækker indvendig hårdhed. Samtidig er den super bevægelig, hvilket i sig selv er ret handy. Denne vibrator er i den grad bygget til at ramme alle de gode steder.

Jeg har INTET dårligt at sige om denne gudeskønne Rabbit. Størrelsen er perfekt. Vibrationerne spænder fra blide og kildende til kraftige og orgasmefremkaldende – kort sagt er det blevet min go-to Rabbit, selvom det er min tredje i samlingen. Den første orgasme kommer rullende i løbet af få minutter og den næste banker på døren lige bagefter!

HOT TIP: Få endnu mere eksplosive orgasmer: Tease dig selv. Skru ned for styrken, når du er tæt på at komme. Skru op igen og bliv ved, til at du ikke kan klare det mere. Når du eksperimenterer med orgasmekontrol, kommer du nemlig endnu hårdere!

Vil du have mulighed for at modtage gratis sexlegetøj mod at skrive et par sætninger om det? Sving forbi ”Dildopanelet” på Missgreyclub.dk

Sådan bruger du en Rabbit vibrator

Hvis du aldrig har skiftet bekendtskab med en Rabbit vibrator, får du her en simpel 3-trins guide, der vil gøre dit første møde gudeskønt:

 1. Uanset om du skal lege solo eller med en partner, er forspil vigtigt. Sørg for at du er godt tændt og våd – du kan evt. bruge glidecreme, hvis du føler, at du har brug for det.
 2. Udforsk styrken på vibrationerne og lær den at kende, inden du går i gang. Herefter starter du blidt ud med at kilde dig selv med kaninørene. De føltes nemlig fantastiske udenpå din vagina, på klitoris og også omkring indgangen.
 3. Begynd langsomt at penetrere dig selv med dildodelen af Rabbit vibratoren. Sørg for at placere kaninørene, så de peger ind mod din klitoris. Herefter skal du blot lukke øjnene, nyde det og indtage orgasme-himlen.

Sinful Jewel – Butt Plug Small (small)

Beskrivelse: Ligesom med dildoer kommer anal plugs i mange forskellige former, farver og versioner generelt. Denne type analdildo er forholdsvis simpel, men det betyder ikke, at du ikke får noget ud af at bruge den. Den er lille, fin og handy – og perfekt til nybegynderen! Du kan bruge en butt plug i mange forskellige scenarier i dit sexliv. Du kan for eksempel:

 • Bruge den til forspil til analsex – pluggen tages ud, når han er klar til at tage dig.
 • Have den i mens I dyrker sex – væggen mellem bagindgangen og vagina er nemlig meget tynd, og derfor vil du føle en pirrende fornemmelse af at være fyldt ud på denne måde.
 • Have den i når du skal på date – tro mig når jeg siger, at det er et smykke, som din partner kan stå inde for.

FAKTA:
Hvem er den til: Nybegynderen/ den lidt øvede
Længde: 7,5 cm – 6,5 cm kan indføres
Diameter: 2,5 cm
Extra: Vandtæt
Find den i medium her

Mine tanker om Sinful Jewel butt plug

Ligesom med Rabbir vibratoren, er jeg fuldstændig pjattet med både designet og materialet. Diamant-delen kunne nemt se billig ud, men det gør den på ingen måde. Jeg syntes, at den er virkelig fin, og min kæreste er vild med looket den giver, just saying… 😉 Den er faktisk mindre, end jeg troede. Jeg er vant til at dyrke analsex, og kunne måske godt have brugt en medium. Men det er mit første anal-legetøj i ”plug form,” så derfor hellere være på den sikre side. Denne størrelse er perfekt til begynderen, men jeg får bestemt også noget ud af den! Den er især perfekt, hvis du gerne vil prøve at få fyldt begge huller ud på en gang.

HOT TIP: Fyld dig selv godt ud. Prøv at bruge butt plugen samtidig med at du leger med Rabbit vibratoren. H-E-A-V-E-N siger jeg dig!

Sådan burger du en butt plug

Jeg kan ikke understrege det her nok: HUSK at anskaffe dig en tube vandbaseret glidecreme, før du går i krig! Det er så vigtigt, når du involverer bagindgangen i legen. Til nybegynderen kommer her en lille 3-trins guide til at få en god oplevelse med butt plugs:

 1. Hygiejne står øverst på listen, når din popo er involveret! Vær grundig med bruseren og undgå det generelt, hvis du har bøvl med maven – lets keep it real here.
 2. Især ved anal-leg er det vigtigt at huske forspillet, før du går i gang – uanset om det er med dig selv eller en partner. Det kan fx involvere oralsex, berøring eller hvad du ellers er til.
 3. Smør en lille klat vandbaseret glidecreme på butt pluggen og/eller din bagindgang og sæt den forsigtigt op. Voila! Herefter kan der ske tusinde ting: Du kan bruge en dildo, have almindelig sex eller tage ud på date!

Vil du læse flere ærlige anmeldelser og guides til sexlegetøj? Besøg os på sexbloggen Missgrey.dk

Få fingrene I Sinful legetøj med 15 % rabat – hver måned!

Sådan får du en månedlig rabatkode til Sinful:

 1. Gå ind på Missgreyclub.dk (digital sexklub for par og singler)
 2. Meld dig ind (de første 14 dage er gratis – herefter kan du altid melde dig ud igen!)
 3. Modtag månedligt rabatter, bl.a. en kode der giver dig 15 % rabat på ALT fra Sinful.dk!

Udover en månedlig rabatkode til Sinful.dk, får du også en månedlig rabatkode til Sexshop.dk (14 %) og Winkwink.dk (20 %), en masse erotisk læsestof, mulighed for at chatte med sexologer og meget mere.

Tak fordi du læste med! Miss Curious

Læs også

DIY: Vase med terracottaeffekt

Et rustikt og stilet udtryk Du har måske allerede stiftet bekendtskab med terracotta-metoden på de sociale medier. Det