Mini morgenmadstærter

De her tærter er helt geniale! De kan tilberedes på 5 minutter og så er det bare i ovnen og 15 minutter efter er der små lækre tærter, der klæder ethvert morgenmads – eller brunchbord. Tærterne er sprøde i kanten og fyldt med smagfuldt fyld indeni. I denne udgave har jeg brugt pesto, revet ost, seranoskinke og æg, hvilket er en super lækker kombi. Men de kunne også være fyldt med fx spinat, feta og bacon – faktisk er det kun fantasien. der sætter grænser. Og så er de en god måde at få brugt overskydende toastbrød på 🙂

Ingredienser (4 stk)

  • 4 skiver toastbrød
  • 1 god tsk grøn pesto
  • 1 tsk flødeost naturel
  • 1 skive seranoskinke el. alm. skinke
  • 1 lille håndfuld revet ost
  • 4 æg
  • Salt, peber, timian, oregano

Rul de 4 toastbrød flade med en kagerulle. Placer dem i hver sin faste muffinsform og tryk ned i bunden, så de danner en skål. Er de for store, kan du skære lidt af kanterne af. Rør pesto og flødeost sammen og smør ud i hver brødskål. Del skinken i 4 stykker og put et stykke i hver skål sammen med lidt revet ost. Drys med salt og peber. Slå forsigtigt et æg ud i hver skål og drys med timian og oregano. Bag 15 minutter ved 175 grader varmluft. Server og spis lune.

Læs også

10 tips til et laktosefrit liv

Er du ligesom mig uheldig ikke at kunne tåle laktose eller har du valgt laktose fra af den

DIY: Kreativ med stearinlys

Stearinlys kan bare noget med hyggen, især her i den kolde årstid. Og når de så samtidigt giver