Nattøj fra Hunkemöller: 6 styles vi er vilde med

Reklame.

Vi er mange der kender Hunkemöller for deres store udvalg af kvalitets lingeri til betalingsvenlige priser, hvor der stort set altid er noget at komme efter, lige gyldig hvilken størrelse man er. Desværre kan Hunkemöller godt gå lidt i glemmebogen, hvis man er på udkig efter nattøj – og derfor har jeg fundet mine favoritter frem, for at skabe lidt ekstra opmærksomhed omkring denne kategori, da der også er mange lækre styles at finde, som igen er til at betale og til alle størrelser.

Først har jeg her fundet to pyjamas, som jeg selv ville nyde at have på. Jeg kan lige se det for mig: Søndag morgen og duften af kaffe og nybagte boller spredes i rummet, alt imens benene er smidt op og roen har sænket sig i kroppen – Ville sådan et outfit så ikke matche perfekt til?

Det første sæt er med shorts velour Lace, som er lavet af velourstof, samt forsynet med blonder – super behageligt og blødt, samtidig med at du kan føle dig supersexet og feminin.

Andet sæt er Woman pants i pink med super fint print og lavet af 100% Viscose, de har elastik i taljen og er dekoreret med en sløjfe.

Jeg var også inde og kigge på natkjoler, hvor de her hurtigt fandt min interesse. Min første tanke var, at jeg kender flere unge piger, som helt sikkert ville benytte dem som almindelige kjoler. Det ville jeg ikke selv, men jeg kan godt lide kombinationen af at det er rart at have på – og samtidig ser pænt ud.

Den røde graphic lace natkjole og den sorte modal lace natkjole har tilfældes regulerbare skulderstropper, blondestof og oveni er stoffet blødt, som efter min mening er et must, for at give en god nattesøvn. Og mon ikke man vil føle sig lidt sexet i dem begge to?

Har du frække intentioner, så kan det selvfølgelig også lade sig gøre, og for mit vedkommende var kategorien overraskende stor. Du kan selv tjekke den ud under “private” , og ellers har jeg selvfølgelig også to gode bud til dig her, hvor vi rammer to forskellige slags humør.

Den sorte mesh underkjole med blonder har et fake læder-look, sidder træt til kroppen og har detaljer som regulerbare spaghettistropper og mesh.
Den hvide Jennifer natkjole har et lækkert satin look-and-feel, og er i halvtransparent blondestof bagpå og i siden. Natkjolen er i 100% polyester, dækker balderne og har smukke spaghettistropper.

Jeg håber det kunne give dig lidt ny inspiration, og måske du kunne have lyst til at dele dine favoritter med os?
Du er altid mere end velkommen til at skrive til os.

Rigtig god fornøjelse med din online tour – og eventuelle shopping.

Læs også

Til ham: 4 frække adventsgaver

Julen står for døren, og det betyder, at det er på tide at tænke på årets adventspakker, hvor

8 gaveidéer til ham der har alt

Indeholder reklame og reklamelinks Syntes du også at det kan være svært at finde på julegaver til mænd?

Indbagte pizzaboller

Hverdagen er startet igen og der skal kreeres lidt til madpakkerne, derfor får I her opskriften på bløde,

DIY: Bodyscrub med citron

Vi udsætter vores hud for meget – sol, vind, varme og kulde – og det er derfor vigtigt,